War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
ma a szerver nyitva lesz?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ja, még valami:

Van itt pár tankguru úgy látom, tõlük kérdezném meg, hogy melyik páncélfajta lesz a legerõsebb a vastagságához képest? Hengerelt, öntött, vagy valami más?
Régebben mintha olvastam volna valamilyen (talán kísérleti) második vh-s páncélról, ami valahogy rétegzett acélpáncél volt. Milyen nemzet fejleszthette ezt a technológiát, s alkalmazták valamilyen tankon?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Egyébként azt honnan tudjuk, hogy különbözõ kritériumokat használnak a játékban a német és a szovjet lövegekre? (lehet hogy hülye kérdés, de én errõl Nazarov hozzászólásán kívül még nem hallottam)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sherman0070
ha lesz akkor igen 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ha ma lesz teszt, valaki ránézne a RB módra a kedvemért? <#taps>

Vagy te néztél be valamit vagy rosszul van a játékban.

A korábban általad leírtak alapján a németek a német átütési értékeket kapták meg.
A Panzer IV F2 a 7,5 cm KwK40 L/43-al volt felszerelve. Aminek a PzGr40-el (APCR) sincs 139 mm-es átütése 100 méteren, hanem csak 126 mm. Mert az L/43 esetében csak 920 m/s a csõtorkolati sebessége a lövedéknek. Az L/48-nak van "139 mm" (valójában 143 mm) APCR esetén, mert annál a csõtorkolati sebesség 990 m/s. Ezt elõször a Panzer IV H kapta meg és a Stug III F/8. Szóval az Panzer IV F2 és a PzGr 40 139 mm-es átütése mindenképp rossz.
A KwK40 L/48 PzGr40-el (APCR) megközelíti a KwK42 L/70 PzGr39-es (APCBC) átütését. De csak kis távolságokon. Hiába nagyobb a csõtorkolati sebessége az APCR-nek, ahogy a távolság nõ úgy veszít egyre többet az átütésébõl, mert jóval kisebb a tömege.

Mellesleg megint játékra hivatkozol, ezt már a WoT topikjában is többször eljátszottad...
Pedig bizony a WoT-ban is szar. A Kwk40 L/43 és a Kwk40 L/48 is elég rendesen fel van buffolva, jóval gyengébbnek kéne lennie mindkettõnek. Az L/43 kapta meg az L/48 adatait, az L/48 meg fantasy.

Ha az oroszoknál a 76,2 mm-esek legjobb átütése 88 mm, akkor ez nyílván a 76,2 mm BR-350P lesz, ami APCR. Ez megfelel az orosz átütési adatoknak.
Ezek alapján két fajta átütési kritérium van a játékban, mindkét nemzetnek a sajátja, ez baj.
El kéne dönteni hogy az oroszt vagy a németet használják, mert a kettõ között 20%-os eltérés van az átütésekben. Ha a belinkelt táblázat német adatait összevetjük az eredeti német adatokkal akkor ki is jön a ~20%-os különbség. Illetve két másik táblázatnál is kb ekkora az eltérés. Ennyivel gyengébbek a német lövegek és lövedékek az orosz kritérium alapján. Illetve ennyivel lennének jobbak az eredeti orosz adatoknál az orosz lövegek és lövedékek a német (és az amerikai) kritériumban.
Remélem ezt is javítják majd.
Sherman0070
ma lesz tesztelésre megadott idõ?

Sherman0070
de valaki csak csinált valamit mert jön néha 200 MB-s fejlesztés

A fejlesztés meg a legutóbbi verzió tesztelése párhuzamosan megy.

Ott Jan 5-ig van újév, meg még utána karácsony, úgyhogy 10-ig biztos nem
Sherman0070
Ja meg a war thunder tankosát mikor fejlesztik? Mert tegnap is 8 óráig bevoltam jelentkezve és kise dobott a játék.

mijki
Köszi! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sherman0070
http://warthunder.com/en/news/294-War-Thunder-Tanks-Tech-Trees-en

mijki
Valakinek megvannak azok a képek, amik a tankok tech tree-jét és tier beosztását mutatja?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sherman0070
Igen. Teszten énis láttam mintha lehetne azzal is menni de nem néztem meg hogy mûködik 😄

Ez jó hír.A WOT-ot éppen azért utálom,mert nulla a történelmi hitelessége.
Az "írta" az valójában írtad akart lenni az elõbb.
Ez volt az L70 teljesítménye.
Egyébként tényleg csak most vettem észre,hogy a 139mm-t APCR-re írta.Én sima AP-nek hittem elsõre.

75mm Kw.K.42 L / 70
PzGr.39 / 42 ( Armor Piercing Capped Ballistic Cap )
6.8 kg
935 m/s
Átütés 100m-en 138 / -- mm
PzGr.40 / 42 ( Armor Piercing Composite Rigid )
4.75 kg
1120 m/s
194 / -- mm
KV-1 elég troll de elég lomha is, oldalról Panzer IV F2vel általában 1-2 lövéssel kifektettem.

WoT: Nishizumi77

Közelében sincs az L/70hez

Az L/70 sima páncéltörõvel üt át 150mmert míg az L/43 APCRel is csak 139 volt
Mellesleg megjegyezném hogy a wotba is 139et üt át az L/43 APCRe úgyhogy az is biztos szar mi?

Nem fognak variálni. Mindennek a történelmileg hiteles átütése lesz, ahogy a páncélzatnál is számítani fog az anyag minõség (keménység, megmunkálási technológia stb). Amivel játszani fognak a balance kedvéért az az egyes járgányok besorolása lesz. De amit most látunk az már így is jó. Az oroszoknak jó a páncélzatuk, a németeknek meg jó a lövege. Nincs OP tank. Na jó a KV1 talán elég troll, de nem legyõzhetetlen az sem, mert lomha mint az állat 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

a.carkey
Fog ez változni.

Más.
Sajnos amit Coral linkelt, az ez egy "bug".

De volt hasonló a WoTban is ebben a stádiumban. 😄

A medve nem játék.

Hát akkor arra vágyhatsz továbbra is :-)
Nevezett ágyúnak ez volt a teljesítménye.
Amit leírtál,az kb. a 75mm Kw.K.42 L / 70 átütése.
Az átütésekkel gondolom itt is variálni fognak,az egyensúly miatt.

Lõszer Weight Velocity 100m 500m 1000m
PzGr.39 6.8kg 740m/s 99 91 81
PzGr.40 4.1kg 990m/s 126 108 87
Gr.38Hl/B 4.57kg 450m/s 75 75 75
Gr.38Hl/C 4.8kg 450m/s 100 100 100
Ez már a CBT második köre, aki vett tank packot az bekerült. Ahhoz meg pénz kell nem pedig ész.

Coral Springs
Aki még nem nézett bele az általam belinkelt videóba, tekerje 17:20 -ig. Ilyen gyökerek kerültek be a CBT -be ? <#hehe> <#nevetes2> <#levele>

Amúgy érdemes végignézni a videót, nagyjából összefoglalja a játék tartalmát, sok hasznos információ van benne.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hát amiket itt láttam, szerintem az igényesebb tankos játékosoknál biztosan ki fogja váltani a WoT-ot. Életerõcsík nélküli, valódi sebzésrendszer mint egy tankszimulátorban, késõbb majd látható és HE-vel ölhetõ legyénység(fõleg nyiltott jármûveknél lesz érdekes), mûködtethetõ koaxiális és légvédelmi géppuskák, hitelesen mûködõ lõszerfajták(AP,APCR,HEAT stb), gondolom RB-ban majd élethû távolságfelméreõs és beállítós célzásrendszer, élethû tankvezetés és mozgás, és mindezt gyönyörû, simán futó grafika mellett. Nagyon ütni fog!

Azért szerintem már érezhetõ hogy ha ez elkészül, nagyon más dimenzió lesz mint a World of Tanks. Persze nyilván annak is maradnak játékosai, a casual siemankóknak teljesen jó lesz az továbbra is.

Pedig jó lesz majd mobil flakozni az alacsonyan repkedõ bomberek ellen 😊

Én is ezt mondtam tegnap, megnéztem volna hogy az elõretartás jelzõ nélkül le tudta e volna puffantani a repülõgépeket. RB módban nem szeretnék mobil Flakot játszani majd, az tuti.

Zseniális ez az ember! Tényleg a legjobb youtube WT videós.

Jaja, a kis X nélkül elég bajos lenne eltalálni azt az 5 pixelt 😊 De ugyanez van a repcsiknél is árkádban.. az elétartás jelzõ nélkül elég nagy bajban lenne a játékosok 90%-a 😊)

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Nyilván hogy azért van ez, mert ott a segítség hogy hova kell lõni. Ha nagyobb távok lennének akkor is ott lenne, csak jobban fölé kéne tartani.

Ha megnézed a lõtávokat akkor vállalható (1km-re nagyon ritkán kell ellõni). Ez árkád, nyilván egyszerûsített a célzás modell. Próbáld meg majd RB módban, ahol Neked kell távolságot meg fölétartást becsülni..

egyetlen dolog zavar így hrtelen a videók láttán: a nagy 6-8 méteres jármûveket legtöbbször úgy lövik,gogy a célkeresztet a szikla mögött álló és kb kávéscsészényi kilógó "darabkára" irányozzák és simán betalál a lövedék!! NA NEEEE MÁR! olyan mintha a kommandós sniper a kulcslyukon keresztûl lövöldözné az áldozatait! THIS IS BULLSHIT!!

ezzel nagyon is kezdhetnének valamit,mert engem kimondottan irritál,hogy így is lehet eredményesen lövöldözni!

Csodálkozom ,hogy se Etnak se GRumus,Jingles,BAron,Phly,Krebsy sem mondott errõl véleményt!

A Mentor is felfedezte magának a játékot 😄

Az egyik kommentben azt írja valaki, hogy az utolsó teszten elérhetõ volt az RB mód is. Igaz ez?

Tank mozgásról nekem az FM jut eszembe. Arcade-ban olyan amilyen, de a másik két játékmódban eltér, nem is kicsit. Arcade-ban a gépeknek nemigen van súlyuk, a másik két játékmódban viszont van, ez érzékelhetõ pláne belsõ nézetbõl. Arcade-ban még a sebzésmodell is furcsa, minden gépbe kell egy csomót lõni. Szerintem nem kell elkeseredni, ez arcade, ráadásul béta (egyesek szerint alfa) fog ez még változni. Talán egy picit kesereghetünk mert, a megjelenés még messze van, illetve ha ki is jön a játék csak ilyen arcade mod lesz állítólag ki tudja meddig. Jóccakát!
<#banplz>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nem baj, az a lényeg, hogy õ megmondta elõre. 😄

Coral Springs
<#fejvakaras>

#3684, #3692

Sherman0070
Hála az istennek hogy nem lesznek modern tankok 😄
Valamiért nem rajongok ezért a modern technikáért....

Sziasztok!

PUMA TV ON!!

bombázó kötelékrepülés van éppen!!

http://hu.twitch.tv/volfram42
Fórumról 😊
ToCsEk
értem kösz

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

1953 a technológia határ.

ToCsEk
modern tankok lesznek? hidegháború? esetleg még modernebbek ? abrams tank? errõl van infó?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sherman0070
holnap 8 órától nyitva lesz a szeró?

Krebs alkotott 😄
Az esos sotét pályát megnézném egy simulation meccsben
Sherman0070
ha lehetne botok ellen menni <#szomoru1>

Sherman0070
én meguntam és kiléptem 😄