37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
PiciPanzer #10656 Olyan jó, hogy megvettem a T-54-et, IS-3-at...(kb. 2.5 millió legénységgel együtt) még egyszer sem dobott be csatába. Sem RB, sem SB. 15-20 perc várakozás után meguntam eddig. Van a napnak olyan szakasza amikor érdemes próbálkozni? Vagy várjak néhány hetet?. -
PiciPanzer #10655 Valóban.
Kicsit más:
Tegnap éjjel megmutattam barátomnak az SB-t. Eddig nem mert ott menni, de 4-5 kör után beleszerelmesedett. Fullos F2-vel toltam, nagyon lehet vele aratni. Volt 9(+6 AI), 7 killes köröm, De a többi sem volt 4-5 alatt. -
PantherD a nyerő még mindig. :) -
Glo #10653 Inkább más rankban :) -
PiciPanzer #10652 Lehet, hogy más játékkal játszunk? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stefan99 #10651 Ez nekem sem sikerül mindig, a félreértések elkerülése végett:) Mondjuk én nem is vagyok op, inkább csak fun player. -
Stefan99 #10650 Lehet még találni ilyen videókat, nekem nem volt kedvem mindet végignézni.:) De leegyszerűsítve néhány pont, amit szerintem érdemes lőni:
torony és test közötti sáv vagy ágyúcső mellett a torony pl. Annyira én sem merültem bele, hogy melyik tankon pontosan mi hol van. Viszont az a tapasztalatom(tier 3-ig), hogy nincs olyan tank amit 1-2 lövéssel ne lehetne kilőni, ha ráérzel kb, hova érdemes lőni. -
Az orosz pilóták ma is alkotnak.Eddig 7 győzelem,egy vereség a németekkel.Tudom hogy már többször írtam de egyszerűen nem fér a fejembe hogy ha ennyire nem megy a repülés akkor minek erőltetik? Mindegy,amíg így marad,csak a németekkel megyek mert az orosz oldalon egy rémálom mikor a fele csapat repül.
-
Malarki #10648 Én még ezt a linket is ajánlom, nagyon sok fontos dolog le van írva részletesen: link -
Koszi a linket Stefan99 megnezem, a szemelyeskedes meg csak titeket minosit, nem kulonosebben erdekel. -
Ha valaki arcade-ban sem tud lőni az vagy vak,vagy hülye.Ha meg ennyire fogalmad sincs róla hogy egy tankon mit kell lőni,akkor minek játszol ezzel? Menj vissza a Mariohoz,azt ugrálj yoshival.Azzal nem lesz gond,csak el kell kapkodnod az aranyakat.
Ezt nyugodtan veheted személyeskedésnek mert már kezd sok lenni az idiota beírásaidból. :)(intézhetsz nekem egy büntetőpontot,vagy kettőt...:)) -
Stefan99 #10645 Indulásnak itt van ez így hirtelen:
https://www.youtube.com/watch?v=jICMXz8_rAg -
gstup #10644 Életembe most játszom először tankos játékkal.Egy kis logikával rájöttem,hogy pl a t-34-nek a vezetőnyílása nagyon jó kis célpont.Ha azt eltalálod akár 1000-2000 méterről is egyből pukkan.Ez csak egy példa volt.De mondom,pusztán egy kis logika és ész kellett hozzá.
-
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk! -
bgabor #10642 Hát, mi meg tudjuk ölni őket, úgyhogy úgy tűnik, a te képességeidet lehet "ritka nagy szar"-nak nevezni. De ne félj, a World of Tankhoz vissza lehet térni, ott van Arty mód, az még félkarúaknak is megy. -
Jo akkor megegyszer megkerdezem, megis honnan kene tudnom hogy hova kell loni az adott tankon. Le van valahova irva? vagy jeloli a jatek esetleg hogy melyik modul hol van? -
Garakx #10640 Ez nem WoT hogy lősz és - x HP -
Garakx #10639 baaah. Arcade... 2. Nagyon nem ennyi. Zöld oszt lehet csak aláncának lesz baja. Nagyon nem midnegy hova lősz. -
es megis honnan kene tudnom hova kell loni?... zold lovom, piros nemlovom, hatalmas jatek -
gstup #10637 Nem hinném.Tudni kell hogy hova lőjj... -
Garakx #10636 Jingles az ammókról.
https://www.youtube.com/watch?v=MwqImiJVchc&list=UUpnjlvS2zxhbNJuGNo_TxkQ
-
Stefan99 #10635 Ok, köszi, most is tanultam valamit.:) Én csak az apcbc jelentésének néztem utána anno. -
Amaymon #10634 Hát nemtom' én t50-ig bírtam openben ru-val, de szemből is simán rámnyonták az 1-2 lövéses kill-t a németek. Azt se láttam szinte honnan :) -
Glo #10633 Próbáld ki az orosz tankokat, majd rájössz ;) -
Amaymon #10632 A 303 klános az leszedett 2 humán gépet, nem volt tétlen + 3 tank. Látszik ő tud menni a gépével. A többi :I -
Ma is jatszottam, orosz tankok megolhetetlenek. Nincs balance, vagy ha van is ritka nagy szar. -
Malarki #10630
Csak 9 repülő volt a csapatunkban... Rettentő sokat hozzátettek ám a csatához. Komolyan, az ilyenek miért nem mennek vissza AF-be repkedni? -
Amaymon #10629 És a bombázás az is elég tré.Egy dolog az, hogy pl egy foglaló ponton 2-3 tankot ki lehet szerencsével dobni. De szerintem sokkal érdekesebb lenne ha bomba helyett tank mapon ai deszantosokat kéne ledobni, akire lőhetnének a tankos géppityuk. Akkor lenne esély védekezni nem az insta kaboom. Ezen valszeg a fejlesztők is gondolkodtak, mert vajakos az egyik mapon látott humán gyalogságot (fel is rakta az AF fórumra). -
Amaymon #10628 Ja és azt elfelejtettem, hogy azt mondja távolabbról kéne látszódni a tankoknak. Na most egy IL2-vel igen könnyű így is 2-3 gf egységet kiszedni. Mi lenne ha már messziről látszódna/renderelődne? Ez hülyeség ennyi előnye azért legyen már a tanknak. -
Amaymon #10627 Tökéletesen megfogalmazza a problémákat az elején, még a bosszúálló típusú gamert is megemlíti, amit én nemrég felhoztam. -
twi452 #10626 hmm grmlz kinyitotta az il-2 gépágyújával a pz4 f2-t felülről :)
kellett hozzá pár csapás de itt a bizonyíték h hatásos :D
-
Garakx #10625 http://en.wikipedia.org/wiki/Panzergranate_39 -
Garakx #10624 Megnéztem én ezt hogy ez mi ez ruszki APHE német meg semmi robbanó. Volt benne vmi 16-18 gramm a 75-ös pzgr 39ben. -
Tudom,nem is itt várok megoldást csak kimorogtam magam.Az asszonynak mégsem mondhatom,nem értené meg. :)
Soha nem gondoltam volna hogy idáig süllyedek de az előbb elindítottam a WOT letöltését.Előszedem a régi karakterem és tankozom egy kicsit. GJ gazsi!! -
Amaymon #10622 Azt érdemes művelni amit javasol a kolléga, mert Gazsiék oda figyelnek (nem vicc) a megvalósítható, nem elvadult community 5letekre. A játékosok és a fejlesztők együtt alakítják a metát. Kérdés melyik frakció szája a nagyobb. Remélem a GF-esek sokat anyáznak az AF miatt :D OFC on hiv. fórum nem itt. -
Coral Springs #10621 Ezért kell félrerakni egy időre, továbbá a problémákat összeszedni, és kivesézni a hivatalos bug fórumon. Ide leírhatod, de hiába. -
Stefan99 #10620 Tudtommal abcbc-ben sincs robbanóanyag, vagy tévednék? -
Stefan99 #10619 F2-vel szerettem apcr-t.:) Próbáld ki esetleg az apcbc-t, hátha azzal jobb. Ha nem és tényleg vmi bug van, akkor menj tier3-ba amíg ki nem javítják, ott én nem érzékelem ezt a problémát. Csak a med tankommal csak minden második csatában kapok artyt, de gondolom ez nem tier függő.:) -
Garakx #10618 mondjuk tier 3as gépekben az alap elég. Tier 4ből meg még csak a KT van meg ugye de annak is bőven 200 felett van az átütése. Azt hiszem. Úgy emlékszem. Pantreke mondjuk alap és 160 körüli max pen már húzósabb jah -
Garakx #10617 Én csak alappal lövöldözök. APCR-t nagyon ritkán. Nincs benne ugye egyáltalán robbanóanyag.