37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lexlutor #10820 t-50esel terveznek valami valtozast belathato idon belul? -
Amaymon #10819 Milyen módot viszel? -
Susarc #10818 a Bombereknek van célkereszt.....a vadászoknak meg az attackereknek nincs :P -
nézem a mixed battle-s videókat, és szinte mindenhol arcade-os célkeresztet látok a bombázóknál (nem csoda, hogy folyton betalálnak), de nekem még sose volt. WTF? -
ikarus44 #10816 Köszi! -
Garakx #10815 repülőnél azt hiszem. tankál 6. de ott van ugye odlalt. mutatja is hogy 3/6 most ez esetben nálad. Vagy 6/3 nem tudom :) -
ikarus44 #10814 Oh, úgy emlékeztem, csak 3-at kellett, köszönöm a választ! -
Bug.
Teljesen random hogy mikor kapsz artyt és mikor nem.Az utolsó pecs óta ez van.Nem függ a pályától és a tanktól sem.(legalább is német oldalon)Orosszal nagyon keveset megyek,ott még mindig megvolt,nem tudom hogy ott is előfordul e.
Akkor a legbosszantóbb ha az ellennek megvan,álltok egy nagyobb kő két oldalán,ő rád hívja az artyt te meg vagy kimész elé és kilő,vagy megdöglesz a tüzérségi tűzben. -
Garakx #10812 az hogy meg is kell venni 6ot. nem elég csak kifejleszteni ;) -
ikarus44 #10811 Sziasztok!
Az a problémám, hogy nem tudok a rank II-es tankokról a III-sokra lépni, pedig minden II-es tank ki van fejlesztve, és 3 ebből meg is van.
Mi a baj? -
twi452 #10810 nem, itt nincs ilyen sorrend kezdésnél csak bevág a listára :) -
Gabhess #10809 játék elején de szerintem ez nem számít az ucsó pöcs óta van ez , hogy egyszer csak minden tankról eltűnik az arty és poroltót kapok helyette -
Garakx #10808 Majdnem azt mondtam, hogy nekem nem de rájöttem pantherrel megyek mostansáág neki meg nicns meg még a arty support :) -
twi452 #10807 a játék elején vagy a végén voltál az alján? csak az számít :) -
Gabhess #10806 zsinórban 2* és én voltam a lista alján op mi?
-
twi452 #10805 balansz, tól ópé vagy :D -
Gabhess #10804 nekem rendszeresen elveszi az arty támogatásom miközben az ellen úgy szórja mint az esőt na ez mért van? -
Susarc #10803 Dávid és Góliát :) -
Glo #10802 Így jár akinek a La7 mellé nincs tankja :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Garakx #10801 Nem hinném amiatt. Ugye foylamatosan rendereli. Arty nézetben látom pl mégha én magama domb mögött is vagyok. Bug. Sniper nézetben főleg. Néha egyszerűen eltűnik. Ki be és ott van de... -
Ninju #10800 Itt a növényzet nem blokkolja a felderítést csak a talaj. AB és RB-ben akkor kap valaki jelölőt, ha a domborzat miatt rálátsz. Sb-n csak a minimapon jelöli be az enemyt a fentielvek alapján.
Sajnos még nem teljesen pontos a modellek megjelenítése, mert időnként előfordul, h egy domb mögött bújkáló ellenfélnek nem rajzolja ki a kilógó részeit, mert a progi úgy vondolja nem látsz rá. -
Garakx #10799 A program folyamatosan renderel szóval nicns fix hely. Vagyis de. Állj be egy domb mögé senki nem lát majd csak aki mögöttted van :)
Arcade meg RB ahol kiírja ki vagy miben vagy ott... jó kérdés mikor írja ki. Ha te ráláthatsz nem akadályoz hegy, völgy és/vagy ha vki látja. De legtöbb csatám az sim. Ott nem kell gondolkodni. De a térképen ott pl tényleg akkor is jelenik meg bármi ha ráláthatok. erre a legjobb kurszk ahol ha odlalt mászok a központi csataérbőlsemmit nem muata ahogy megyek fenntebb a tombra szépen rajzolódik ki a dolog. Már nem takar a domb, föld, hegy akármi :) -
Adjunktus #10798 Valaki lenne oly kedves,és felvilágosítana a láthatósági rendszer működéséről?Nekem még nem jött át az elve.
A többi részével már tisztában vagyok,úgy ahogy de képtelen vagyok rájönni,mitől függ,hogy én kit látok és engem ki lát?
Volt,hogy beálltam a legnagyobb dzsindza közepébe és csak kaptam a lövéseket,úgy hogy én vak voltam mint a giliszta.A következő csatában ugyan azon a helyen összelőttem 9 killt,hogy közben egyszer nem vett észre senki.
Zisz-30-al pl kiálltam a dombtetőre,mégse láttak meg.Ugyanez StuG-al gyászos eredményre vezetett.
Van erre valami törvényszerűség,vagy szabály,hogy hová,mi mögé érdemes helyezkedni? -
Garakx #10797 Ezzel abszulúte így vagyok! Ha megyek is cimborámmal csesztet, hogy miért nem voltam ott miért nem védtem a seggét. Mert ő megy vmerre amerre én pl 1-2szer mert én nem szeretem nekem nem az vált be.
Ha meg velem jön véletlen akkor nem egyzser jön az lopok. Mikor én vagyok a jobb pozícióban és előbb tudok lőni.
Jó mondjuk itt jobban mehetne a team play mint wotban. Ott inkább azért van teamplay memrt ha 5en avgytok egyhelyen 1:5 esélyel lőnek téged csak :) -
Coral Springs #10796 Az a TK penality nem olyan súlyos, mint amilyennek mondják. Amióta bevezették már két kezemen nem tudom megszámolni hány csapattársamat lőttem le mert bepróbálkozott, volt hogy egy nap többet is leszedtem. Még ban -t nem kaptam emiatt.
Továbbá cenzúrázni se szokásom, ha elkap a méreg elküldök bárkit az anyjába, chat ban -t eddig csak 2x kaptam. Nincs jelentősége. -
Coral Springs #10795 Ha már megvannak valakinek az alapelvei, prioritásai, taktikái, onnantól kezdve megy a feje után. Én se szeretek a másik után menni, de igazából azt se szeretem ha valaki engem követ, kivéve ha jelentős túlerővel állok szemben. Sokszor a csapattársaim inkább akadályoznak, mint segítenek. -
Amaymon #10794 Bocs hogy GF topikba írok, de ez pörgősebb. FuFu-t szim AF-ben látni elég rikta, mint a fehér holló. És nem is brillíroznak annyira. -
Amaymon #10793 Azért, mert AF-ben sokkal nyilvánvalóbb a szándék és nincs rejtekhely elbújni. Odajön és lelő. De már nem teheti meg számolja a TK-t a szerver amiért ban jár. -
PiciPanzer #10792 Járnak azért SB-re is bőven, de lehet, hogy a normálisabbja. -
PiciPanzer #10791 Sokszor játszok velük, ellenük SB-n normál csatában, de szerencsére ilyesmit még nem tapasztaltam a részükről. Bár ha az ellenfélnél vannak kis + motivációt jelent a lehetőség, hogy kilőhetem őket :). -
Amaymon #10790 AF:SB-n szerencsére sokkal összetartóbb a társaság és ott nincs ilyen FuFu féle népség. Lsd. IDAI vagy RED (mindkettő ruszki és abszolúte normálisak) -
Bratyex #10789 Ha benne lesz a többi nemzet tankjai is akkor nem fog még lassabban bedobni a játékbab fb-n? Amúgy world of war mód mit takar? :O -
Susarc #10788 engem is sokszor kinyírtak már ha túl jó voltam....bunkók nagyon -
PiciPanzer #10787 Biztos fejlesztik a WW módot, de jöhetne már. Kicsit ráhajthatnának az e-spotra is, ha másban nem is, ebben a Wargaming azért nagyon veri a Gaijint. -
Amaymon #10786 Az(!) engem kilőttek még anno RB-n, hogy nekik több kill jusson....Team Kill. Ezt az ACES is megcsinálta. Jót röhögtek rajtam a stream-en, delay-el láttam, hogy tudatosan lelő. Akkor még nem volt penalty. -
Amaymon #10785 Én nem a squad eventre gondoltam, hanem a 4-es normál squadra.
De megválaszoltad, amire kíváncsi voltam. FuFu, 303 abszolút pro team. Fu az ruszki, 303 ha jól tudom lengyel. Meglep, hogy az NM nem indul bár azok szim pro-k túlzás nélkül. A fentebb soroltakat RB-n láttam általában, mikor azt játszottam. Szim squadot érdeklődés híján le fogják állítani :((
Egy szeg WT koporsójába. Elcseszték, nem kicsit nagyon. -
Susarc #10784 a FUFU egy ritka önző seggfej klán -
Amaymon #10783 Soha nem értettem miért jó egy alapvetően team game-ben Chuck Norris-t játszani. Én AF-ben, ha látok egy squadot megyek velük követem őket. Bár SB-n nem vagyok egy csák máté, de azért jut pár falat nekem is olyankor. Az már elismerésnek számít, ha a Der Adler Luftwaffe (IDAI rus squad) hagyja, hogy kilőjek egy-egy banditát. -
PiciPanzer #10782 Kérdésedre válaszolva legtöbbször keveset kell várni(RB), de 80%-ban ugyanaz az 6-8 squadron(FuFu, FuFuT, 303, 317, GAD, PUMA) csatázik egymással. Persze vannak akik 2-3 csapatot is kiállítanak egy-egy alkalommal.
Bár én még csak most kezdtem a squadronozást WT-ben, de eddig ezt tapasztaltam. -
Garakx #10781 20k csatám van ott nekem is. Jórészt solo. Ha meg együtt is mentem cimborámmal más játékstílust képviselünk így.. Meg én szeretek a saját fejem tán menni. Szóval kövessenek engem. :) Lehet a wotból szoktam meg. Gonosz wot.