War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
<#pias>#pias>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha ismernél más MMOkat is, akkor tudnád hogy a War Thunder nagyon szolidan, és nem kényszerítve próbál meg a pénzfizetésre rábírni. Kevesen tudják az arányokat jól eltalálni, a Gaijinnak sikerült, a legnormálisabbak között vannak.
Érdemes lenne kipróbálnod mondjuk a mostani Star Wars MMOt, az SWTOR-t, hogy legyen összehasonlítási alapod, lássad milyen is az amikor bár a játék ingyenesen játszhatónak van mondva, mégis még a legalapvetõbbnek gondolt funkciókért is pénzt kérnek, és ingyen játszva a játék lehetõségeinek komoly részébõl kimaradsz.
Na az az amikor a egy cég "pofátlanul a pénzedre utazik".
Más: Vannak olyan játékok, melyek ALFA állapotban elkérnek 6-7000 Ft-ot...pl: Rust. Az akkor nem a pénzedre utazik?
Korábban Red Orchestra 2, beígérték, hogy ez az új FPSek kezdete stbstb, úgyis állították be, elkértek érte 6-7000 Ft-ot és egy ALFA játékot kaptál...átbasztak ahol vagy, annyi ilyen sztori van mint állat...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Sloton belül bármikor váltogathatod õket.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
WoT: Nishizumi77
A WoT-ban régen is csak a tier 8-as prémiumok voltak igazán jók a pénzszerzésre, a kisebbek nagyrészt szórakozásnak voltak tartva. Egy tier 8-as prém akkoriban általában 7500 gold volt, ám ezeket az "olcsó" prémeket szép sorban kivették a boltból, és bepakoltak helyettük pár 10-12000-es tankot. Ez után gondolom nem vették a népek olyan hévvel a tankokat, mint addig, úgyhogy betettek egy pár 6-7-es prém tankot, normálisabb áron, de ezek közül is fõleg a 7-esek használhatók igazán, azoknak olcsó a lõszere. Ezek már csak 5-6k goldba kerülnek.
Szerintem ezeket összehasonlítva egy GE többet ér, mint egy gold. A prémium fiókokat sose figyeltem, azok valahogy "játszásra kényszerítik" az embert, az meg nem vezet jóra. A prém gép meg megvár, nem kopik. 😄 Bár ez csak az én véleményem, lehet jön mindjárt valami közgázos és kifejti.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De legyen, noha azt állítod, hogy 5000 GE-bõl lehet venni 3-4 prém repülõt, míg a WoT-ban a magas szintû prém tank 10-12000 Gold, akkor ugyan nézzünk már rá pl. a La-5FN-re (5250 GE), vagy az FW-190D-9-re (7420 GE). Tehát ahogy a WoT-ban is vannak olcsó prémium tankok, itt is vannak olcsók. Ott is tudsz 5000 aranyból több tankot venni, tele van a prémium lista 700, 1000, 1500 aranyas tankokkal, a 10000 felettiek az extrémitás kategóriája, ahogy a WT-ben is a La-5FN vagy az FW-190D-9. Tehát az érvelést én egy kicsit erõltetettnek tartom.
De nézzük a prémiumot akkor:
30 napos prémium a WT-ben: 2000 GE
30 napos prémium a WoT-ban: 2500 Gold
Szóval akár hogy is nézem én azért olyan eszeveszett nagy különbségeket nem látok...
A WT-t le lehet tölteni, a repülõgépes részével bátran lehet már most is játszani. Az 50 Golden Eagle túl sok mindenre nem jó, persze egy-két apróságra (fejlesztések, pilóta skillek) el lehet lõni.
Ki szeretném próbálni a WOT után én is a WT-t . Értelemszerû , hogy regisztrálok , letöltöm a klienst stb .... Kell valamit tudnom mindezek elõtt ? Esetleg meghívó kód ? Olvastam valami 50 golden eagles -rõl ( gondolom mint a WOT-ban az arany ) Ez az 50 .... mennyit jelentene a WOT-t ban ? Csakhogy legyen rálátásom . Köszönöm . További jó tesztelgetést .
u.i: nyugodtan jelentkezhetsz a support-nal hogy ott akarsz dolgozni, ok is igy komunikalnak
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nazarov77 sok türelmet, én már vártam 3 napot a semmire.
No bye, látom megjöttek a Timberlakerek 😊
ezt a választ kaptam miután beszéltem hozzáértõkkel és átküldtem a launcher logot:
unfortunatly right now i cant give any good advise to fix this
but we are on it... we'll push this to the Devs to be sorted ASAP
szóval várok