War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hullik ám a kötényezés rendesen róla :D

WoT: Nishizumi77

hát, engem az összes OP szovjet vasból oneshotoltak a láthatatlan pixel kempelõk az elsõ csatában, uhogy alt+f4 lett a vége .. majd néhány update után ránézek megint, mert ez így, ebben a formában finoman fogalmazva is érdekes.

mijki
Jaj de jó, itt vannak az OP szovjet vasak megint...a 88-as csak úgy pattog a IS oldaláról, meg szembõl nem lövi át a KV-2 tornyát elsõre. Ugyanaz a banda mint a WG...

Meg: "For the 88 mm it was 113mm at 100metres."
Kwk36 L/56
Lõszertípusa + átütés (500m-en, 30°-ban(vízszintestõl) döntött RHA lemezre)
Pzgr 39(APCBC) 110mm
Pzgr 40(HAVAP) 155mm
Hl.Gr.39(HEAT) 90mm
Forrás

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Az a céllövészet stuggal bah :D
Jacek
Ez az egyik, meg nem szívatnak szarrá a fejlõdésben(véleményem szerint) mint pl a másik cuccban... prem és alig jön pénz pl... csak prem tankal játszál hogy legyen pénzed... lol

Zegi Norbi HUN
Bár azok alapján, amit itt olvastam, hogy mennyivel barátibbak az árak War Thunder-ben, bizalomra ad okot:)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Igazatok van:D Azért azt remélem, hogy a WT szócsövei nem lesznek ilyen seggfejek, mint a WoT-nál, mert nálam az már hatalmas+. Mert ha valami ilyesfajta hozzáállást tanúsítanak és jön a How terrible, akkor nem jobbak õk sem:

- valóságnak jobban megfelelõ tank teljesítmény a történelmi csatákban? SerB: "Valósághûséget szeretnél? Lépj be a hadseregbe."

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Ez még nekem is leesett :)

GrmlZ is csinált egy videót, pont az új tankok elõtt:

http://www.youtube.com/v/n9Z1tZtq0Cs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ezt csak azért mondta és mondogatja hogy nem félnek mert játssza a magabiztos kemény legényt. Vak is látja hogy bizony van konkurense.

Szerintem káromkodni fog és felbont egy üveg vodkát.

Õ már majd' egy évre elõre bejelentette, hogy a WoT-nak nincs, és nem is lesz konkurense. :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Zegi Norbi HUN
Ha jól gondolom, akkor nemsokára benne lesznek a tesztben a legmagasabb szintû tankok is, mint pl: Király Tigris, is-3, is-4, Jagdtiger. Már várom:P

A "How terrible" Serb-nek a véleményére kíváncsi lennék, mikor ezeket a videókat megnézi:D

Ez az állat kilõtt 2 tankot torony nélkül. :D

http://www.youtube.com/v/7rP-Gp7UtCk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Zegi Norbi HUN
Amikor a videót néztem, már leesett az állam:D Mikor lõtték a Tigrist és közbe repültek róla a páncéldarabok, na ez brutális:DDDDDD

Na ezt mondom, ez nagyon nem korrekt szám:
For the 88 mm it was 113mm at 10metres.

Zegi Norbi HUN
Valamiért a különbözõ jeleket nem ismeri fel és hsz. számokat tesz be a helyére..
Így kellene kinéznie: "Jagdtiger,szív,:P" :D

Tudom, ezt modntam én is hogy nem fog így maradni, de egy 3 jegyû számot beírni rendesen nem olyan nehéz.

Csak most jelent meg a játékban, hagyjunk idõt a fejlesztõknek a finomhangolásra. Lényeg az hogy állleejtõs lesz.

Nem rossz a Tigris így videó alapján, de amiket hallottam róla nem valami jó pár dolog. Pzgr.39nek sokkal kevesebb az átütése mint amennyinek kéne lennie, pontosan nem tudom mennyi, majd délután megnézem, de közel sem 130 körüli mint amennyinek lennie kéne 100 méteren, Pzgr.40 nincs hozzá csak heat.
KV-2re meg azt mondják túl gyorsan megy és a torony is gyorsabb mint lennie kéne, gondolom bõven van mit még javítani rajtuk, de remélem nem marad így mert a hallottak alapján russian bias (nem lep meg) egyelõre.
Na majd délután okosabb leszek.

csaba90
én már most ezt érzem... nem mint amikor kijön :D kicsit wotoztam a múltkor.. hogy na mégse legyek már tank nélkül :D háát.. mintha ilyne kis játékok lettek volna :D meg azok a pályák :D semmi valóságalapja... :)
Nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz ez a cucc :D csak a célzás nekem még furcsa lassan mozog a löveg meg a torony ugye, egérrel meg ahova viszem nem mindig egybõl odamegy :S na mindegy, ez a legkevesebb :D

Csaby

Hát ez rossz hír, de legalább bugmentes lesz mire kijön.

Fellner
Februárra tervezik a 3. wave-t szóval, még márciusig is eltart szerintem .

Na, végre megkapja a Tigris I-es azt ami jár neki, mert a World of Tanks valami szánalmas módon ábrázolta, elõnye a jó gyorsulás és nagy végsebesség, hátránya a gyenge páncél volt. (???<#falbav>)

Itt végre lassú de erõs páncélzatú, és itt végre a 88 L/56-os is történelemhû lesz.

Nem tudom egyébként elégszer elmondani, mennyivel jobban és életszerûbben kezel ia tankokat ez a játék mint a World of Tanks. A mozgásuk, a hangjuk, minden élethû.

Ha ez a játék végre kijön akkor a World of Tanks valahogy úgy fog festeni mellette, mint a legújabb arcade need for speed mondjuk a GTR2 mellett. Az egyikben teljesen élethû autók vanank, a másikban autóknak látszó tárgyak amik teljesen másképpen viselkednek mint ahogy egy autó szokott.

Remélem nem fog februárig tartani a CBT.

most 7 vagy 8 új tankot dobtak be a tesztre
lesz még jóval több ha megnézed a régebben kiadott elõzetes tank fákat:)
csaba90
ahogy nézem a két videot lesznek azért benne több tankok is nem csak a tigris kv is jg pz IV ? láttam Pz IV ausF H-t meg T34-85-öt is, ha igen akkor az zsír király :DD

Csaby

Jacek
Troll:))))

tigris? ugyanmár :P

http://www.youtube.com/v/1N-yhDZF1r4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Jacek
http://www.youtube.com/v/zN9BNd6nfIk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Én is erre várok már egyre türelmetlenebbül. :)
én a KVt kilõni akarom

Nem most 21:00-kor kéne kiírniuk a nyerteseket? Vagy megint benéztem?

látom rajtad ám, hogy neked is a gyönyörû kecses kv tetszik a legjobban, engem is hívogat de még nem tudok menni érte :(
Szuper!

hehe..Glo már eleget edzett engem :D

szép a tigrincs.. most már engem is behívhatnának :D
Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A francba, már megint :D

Hoppá, kitették a Twitterre hogy ma este új tankok jönnek a CBT-re, köztük a Tiger Ausf. H1!

Link

Miért látok mostanában ilyen szétesett kommenteket? Minek kéne ott lenni, hogy:

Jagdtiger❤:P

?

ajajj :)

New tanks coming to the CBT tonight!

és a trolllll:D
Zegi Norbi HUN
Köszi, akkor várok:) Remélem ez a tankfa tényleg így néz majd ki Open-ben és benne lesz a Jagdtiger❤:P

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Kedd is bekerült a naptárba, ugyanazon idõpontokban mint az eddigi két nap. Jah és mintha 2 új mapot láttam volna hétvégén. De lehet hogy rosszul emlékszem. Viszont állítólag a tegnapi nagy peccselésben valahogy a komplett tech tree kikerült Public szerverre <#miaz>

Van egy új map, más változásról nem tudok, mert múlt héten valami hiba miatt sokaknak problémája volt a launcherrel köztük nekem is, és végre most javult meg mert feltettek fórumra egy installert ami megjavítja.

A zárt béta még mindig heti két nap?
Mert nem játszottam vele 2hete van valami változás?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez még egy nagyon korai techtree, talán még tavaly nyárról.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

A légvédelmi egységek mintha lemaradtak volna...

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Ulvar
Az elsõ tank fák. Az Open-t még senki nem tudja...lehet jövõhéten, lehet egy hónap múlva, ahogy saccolom...de lehet több is...késõbb úgyis lesz info majd.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Zegi Norbi HUN
Azt nagyjából lehet tudni, hogy milyen tankok lesznek benne az elején és mikor próbálhatja ki végre mindenki?:)

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Köszönöm, de nem hiszek az "X% esélyed van rá" jellegû ígéretekben. <#wink>

Ha van Twittered bemákolhatod.

Ha csak most regelsz fel rá, úgy is jó :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Még mindig elképedek mennyire realisztikusan viselkednek a tankok, mennyire ütnek a hangok meg minden. Óriási a kontaszt a WoThoz képest. Csak jönne már.