War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
http://www.youtube.com/watch?v=rQtrXqu4fgQ&feature=youtu.be
Csaby
WoT: Nishizumi77
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A T-34esekrõl meg annyi maradt meg hogy elég egyet rálõnöm a frontjukra és általában ennyi elég is nekik 😄
majd ha lesznek itt is eventek akkor majd ott meg lesz határozva, hogy melyik pályán milyen jármû lehet 😛
Csaby

Csaby
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
szerintem már most millioszor jobb élményt ad mint a WOT!
Nagyon örülök neki hogy ott hagytam....
Egyébként van itt egy olyan hogy custom battle, az kb olyan itt is mint a wotba a company szóval nincsenek õk annyira elveszve 😊
Csaby
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Van realistic mód már a cb-ben, ezért írtam, hogy jó lenne ha már eleve azt is megcsinálnák, és egyben adnák ki, nem pedig, ahogy korább jelezték, hogy nyitáskor csak arcade mód lesz.
ÉN a wot accomat eladtam, szóval biztos, hogy ezzel fogok játszani, csak szeretném ha tényleg ütõs lenne mikor open fázisba kerül, és nem bíznák el magukat a fejlesztõk.
Nyilván aki még nem rég kezdte a WOTot az nem fog GFezni, de azt is kell látni hogy aki a WOTban klánba van azok az emberek csapatban többet játszanak és nem random meccset (nagyrészt) szóval a GF most a újdonságra vágyók fele nyit sztem...
Szerintem pont itt a lényeg azokat próbálják megcélozni akik wotban már mindent láttak és valami újdonságot várnak mer valljuk be azok vannak többségben a wargaming játékában akik csak játszanak és már nem klánoznak vagy nem is voltak még klánba.
(ugye nem kell magyarázni hogy mennyire felhigult a WOT játékos bázisa)
Én speciel 4 accounton vagyok túl és kb 35ezer csata van a hátam mögött és én igen is vágyok valami újdonságra.
Nyilván aki még nem rég kezdte a WOTot az nem fog GFezni, de azt is kell látni hogy aki a WOTban klánba van és csak csapatban van az nem játszik random meccset (nagyrészt) szóval a GF most a újdonságra vágyók fele nyit sztem...
Ja és igen már van RB/Realistic Battle a GFben .... igazolja vissza ezt valaki... de ugy tudom hogy van
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)