War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
akkor csak lehessen többet tesztelni 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Tegnapi info alapján még odébb van az open beta.
Sherman0070
dejóóó 😄 remélem hogy hamarosan jön az open beta is hogy bármikor játszhassak <#vigyor2>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Kedden is lesz teszt kiírás szerint. Idõtartam azonos, de ez már +1 nap.
Sherman0070
A tesztelési idõt fogják bõvíteni?

Szerintem az IS-1 a Tiger bugos átütése miatt olyan erõs. Az a 15-20mm sokat dobna a halálozási rátájukon.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Itt is csak ugy balamcolnak mint af-nél.Nem kell meglepödni.Ha valamelyik orosz tank nem elég erös,majd lejjeb rakják...persze csak a fair play miatt
Most már nem azokat kell tesztelni. 😊

Végignézted nem volt torony forgatás sem ágyu mozgatás mivel valaki szerencsés vagy szerencsétlen kilotte nekem de a vége az ami érdekes megtudja valaki számolni hágy lovést kaptam be mielobb vége lett a meccsnek?
ezt a gépet egyszer már leadták a méhbe a dakoták 😄
egy kis fun akit érdekel
http://www.youtube.com/watch?v=rQtrXqu4fgQ&feature=youtu.be
Na majd a JagdTiger-re kiváncsi leszek! Persze az Is-4 OP lesz ahogy az Is-1

csaba90
azok le lettek tesztelve, rendbe találták õket gondolom, és ha bent hagyták volna akkor feleslegesen mentek volna azokkal is, mikor már nem azokat kell tesztelni 😊

Csaby

Szerintem a régieket nem kell már piszkálni, azok jól ki voltak balanceolva.

WoT: Nishizumi77

Torzonborz
Talán mert cb van és az eddigi visszajelzések alapján javítják/átdolgozzák õket ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sherman0070
de mért tûntek el a régi tankok? :'(

Azt még nem lehet tudni, legutóbbi patch elõtt csak rank I és IIes tankok voltak, most meg zömében rank III van, de amik a régi verzióban voltak tankok ( Pz 4 F2, KV-1 stb ) azok most nincsenek benne a játékban csak az újak.

csaba90
nem, ezt se tudta senki, tegnap este adták közzé, meglepi volt 😄

Csaby

Sherman0070
Arról valamit lehet tudni hogy mikor teszik a többi tankot is be?

Fellner
Tudom, hogy nincs bent, csak remélem , hogy a kövi hozzáadásban bent és én is bent leszek 😄

Sherman0070
ez még nem az a tech tree ami lesz a nyitottba (remélhetõleg) 😄

nem lehet,hogy itt is elbaxták a Tier besorolást? pontosan mint a gépeknél mikor bemegyek 5 db T3-as géppel meg egy T4-es géppel és berak csatába ahol 80% ban jetek vannak.....:S

új mapot hogy adta nektek? Én már azt hittem, hogy nem is rakták be a mostani betaban, csak az új tankokat, nagyon nem akart bedobni oda. Végén kb. 3 kört tudtam menn irajta.
Torzonborz
Az még nincs bent a jagppanzer viszont most került be és elég jó kis kütyü lett , agilis jószág és jól lehet vele sunnyogni ,ráadásul minden kis gödörben meg lehet vele húzódni szóval nem olyan könnyû se észrevenni se kiszedni már ha jó a sjáfõr.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az IS-1 elég gusztustalan jelenleg, mentem vele az ellenséges bázis közelében lecövekeltem és folyamatosan jöttek az ellenséges tankok de nem tudtak kilõni, én meg 1-2 lövésbõl lõttem kifele a pz3,4, su-85,t-34eseket. Míg a kisebb szintû jármûvekkel teljesen korrektnek éreztem a balanceot itt már annyira nem mondható el.

A T-34esekrõl meg annyi maradt meg hogy elég egyet rálõnöm a frontjukra és általában ennyi elég is nekik 😄

Fellner
A drága Jagdpanther remélem olyan lesz amilyen volt 😄

Sherman0070
majd ha jön a királytigris... huhú 😄

csaba90
igen.. azon a t34-eken meg az IS-en is elég durván észrevenni már :S

Csaby

Végre lesz értelme a döntött páncélnak.. mint Pl: a Párduc.. szembõl lelet majd lõni.. nyilván ha jó szögben van a tank.
ez legyen a legnagyobb bajod vele szerintem 😊
majd ha lesznek itt is eventek akkor majd ott meg lesz határozva, hogy melyik pályán milyen jármû lehet 😛

csaba90
itt az tetszik pont, ha nem is "látod" a tankot... de ha messze van és vizuálisan te észreveszed.. akkor valóban látod, és ahogy közelít vagy esetleg a rádiózásból meglátod akkor lesz csak "piros" és lõttem már ki 900 méterre lévõ tankot is, pont így hogy piros sem volt, csak a puszta közepén egy KV2 azért nem volt az olyan kicsi 😄

Csaby

Jacek
Mindenki azt választja amit akar, aki ragaszkodik a régihez marad.. aki nem akar bokorból kiugró vagy láthatatlanul 100 méterrõl lõdözõ tankokat vált...😊)

csaba90
azért elég faszán megcsinálták a tankok kidolgozottságát, a leszakadó darabokat, meg ahogy a lánctalp követi a talajt 😊

Csaby

mijki
Attól függetlenül Africa Tiger I (Tp) marad....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A siemkák rosszul lesznek ettõl a játéktól.. azt fogják mondani hogy hol a HP? és elmennek remélem😄
csaba90
jóhogy 😄 beálltam egy helyre, ahol engem is láttak én is kaptam az ívet, de a Tigris állta a sarat 😄 mellesleg kilõttem 10 tankot és már 3 oldalról lõttek 😄 aztán valamelyik elõkotort a KV2-õjében valami csúnya nagy durrantót aztán kiszedtek 😄
szerintem már most millioszor jobb élményt ad mint a WOT!
Nagyon örülök neki hogy ott hagytam....
Egyébként van itt egy olyan hogy custom battle, az kb olyan itt is mint a wotba a company szóval nincsenek õk annyira elveszve 😊

Csaby

Én azzal kezdtem hogy festést cseréltem a tigrisen, van sokféle hozzá.

Sherman0070
hát szerintem is zavaró ma jópár csatám volt amit a kempelõ IS-ek miatt szívtam meg 😄 DE a Tigris az ász! 😄

mijki
Amúgy melyik idióta vodka szagú orosz találta ki, hogy a sztyeppén a Tigris sivatagi változata volt? Eléggé szar....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Pont ez lesz a jó benne, hogy itt lesz hova menekülni a gyökerek elõl. Persze ha kiadják az RB módot is az indulásnál, de igazából nem látok nagy akadályt ennek az útjában.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Na most, hogy vége a CB-nek, az új map nagyon jó, szerintem a korábban látott videón nem jön át mekkora terület, és mennyi lehetõség van benne. Rengeteg útvonal, fedezék, emelkedõk, stb. Nagyon jó, kár, hogy az elején a korábbi hangyafasznyi mapra dobott be folyamatosan.
Jeffjohnson
Szerintem sokára lesz ez még open ha el akarják adni ezeket a méregdrága csomagokat, amivel be lehet jutni a closed-ba akkor simán fogják ezt a tesztelést húzni, ameddig csak lehet.

Én pont attól tartok, hogy a sok "siemka" noob fogja elözönleni a szervereket akik amúgy sem voltak klánba, de jönni fognak, mert szép, új és szépen gurul a tank is benne...
Van realistic mód már a cb-ben, ezért írtam, hogy jó lenne ha már eleve azt is megcsinálnák, és egyben adnák ki, nem pedig, ahogy korább jelezték, hogy nyitáskor csak arcade mód lesz.
ÉN a wot accomat eladtam, szóval biztos, hogy ezzel fogok játszani, csak szeretném ha tényleg ütõs lenne mikor open fázisba kerül, és nem bíznák el magukat a fejlesztõk.

Van RB, de nem a végleges formában.

Javitom:

Nyilván aki még nem rég kezdte a WOTot az nem fog GFezni, de azt is kell látni hogy aki a WOTban klánba van azok az emberek csapatban többet játszanak és nem random meccset (nagyrészt) szóval a GF most a újdonságra vágyók fele nyit sztem...
hmmm... Szerintem ez nem azoknak szól aki ott klánba van és sokat mennek Company-ba és CW-re.
Szerintem pont itt a lényeg azokat próbálják megcélozni akik wotban már mindent láttak és valami újdonságot várnak mer valljuk be azok vannak többségben a wargaming játékában akik csak játszanak és már nem klánoznak vagy nem is voltak még klánba.
(ugye nem kell magyarázni hogy mennyire felhigult a WOT játékos bázisa)
Én speciel 4 accounton vagyok túl és kb 35ezer csata van a hátam mögött és én igen is vágyok valami újdonságra.
Nyilván aki még nem rég kezdte a WOTot az nem fog GFezni, de azt is kell látni hogy aki a WOTban klánba van és csak csapatban van az nem játszik random meccset (nagyrészt) szóval a GF most a újdonságra vágyók fele nyit sztem...

Ja és igen már van RB/Realistic Battle a GFben .... igazolja vissza ezt valaki... de ugy tudom hogy van
Az a baj, hogy te még mindig csak a grafikát látod, sok tapasztalatod nincs a játékmenetrõl. Jelen formájában nem vonzó a nagy klánok számára a GF, nem fogják elözönleni a GF-et a veterán WOT playerek, fórumokon tartott felmérés alapján nincs hurrá optimizmus a GF felé. WOT-abból elõrébb tart, hogy vannak kláncsaták, lehet company+az újabb team battle módot választani, ami a klánok, vagy nagyobb baráti társaságok számára vonzó. WT-nek lépnie kellene mihamarabb, mert ez a 4fõs random battle nem elégíti ki mindenki igényét. Ha 8-an együtt szeretnétek játszani, max akkor sikerül, ha a random isten is úgy akarja, a játék ezt alapból nem támogatja semmilyen formában. A HB(realistic battle) opciót pedig szintén ki kellene adni, mert a wot taktikusabb megfontoltabb játékmenetet kíván mint a mostani arcade. Én azt mondom, hogy inkáb jöjjön késõbb az open beta, de legyen választható a hb mód.
Szerintem a Tiger I rajongókat már most sikerült elhódítani a WoT-tél, pedig még nem is open beta. 😄

Egyébként a Tigris Pzgr39 gránátja bugos, az IS-1 adatait kapta meg valamiért, 100%ig egyezik az átütési adatlapjuk. Javítás mellé remélem megkapja a Pzgr40et is mert nagyon kéne neki, IS-1 elég undorítóan op.

Gépigényileg most milyen a játék?Hasonló, mint a repcsis szekciónak?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)