37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ulvar
    Hát igen. Kár érte. Tényleg az lenne a legjobb, hogy vagy engedélyezik, vagy betiltják a szovjetet is..., de persze erre várhatunk.
  • Gottfried
    Az orosz szerveren kell menni!! Igaz hogy nem lehet csetelni mert full orosz megy de a játékosállomány sokkal gyengébb.Némettel nem kell várni,10 németre jut 30-40 orosz,így azonnal bedob.A másik előnye hogy a földön 10-ből 10x fölényben vannak a németek mert annyi ruszki repül.Eszetlen népek :D
    Szóval német tankkal csak az orosz szerver!!!
  • Gottfried
    Én nem keverem de az utóbbi években nagyon durván összemosták a kettőt.Ez a szomorú.
  • Trucker39
    Amúgy vitatkozhatnátok a WT:GFinfo fórumán is. Könnyebb lenne követni (témákba szétosztva), kinek mi az öröme, bánata, vagy van esetleg érdemi hozzászólása is. Itt ömlesztve, egy-két nap múlva már elég nehéz vissza keresni egy-egy hozzászólást.
  • ladista
    Szóval akkor dombon keresztül lőtt téged?
  • Dagohun74
    Azert ne keverjuk az arpad savot a nyilassal az arpad savos 4 piros 4 ezust a nyilas zaszlo 5 piros es 4 feher kozepen a nyilas emblemaval. De minden masban egyet ertek. bocs telefonrol irok.
  • joe38
    Nem tudom,hogy mibe nyúltak bele megint Gazsiék,de a ruszkiknak úgy csal a játék mint az állat,lehetetlen távból és helyről találnak el,és ez biztos, plaz előbb az Ask Riveren egy domb mögött állt egy T34-es,teljesen takarta és nem látott rám ő se,én se rá,de olyan simán lőtt,mint állat,és mielőtt vki megkérdőjelezné a látásom,akkor közöm,hogy jól láttam amit láttam....
  • Gottfried
    Ott a pont!
    Alapjában nincs gond a tigrissel.Egyszerűen a két párduc + tüzérség sokkal jobb mint az egy tigris.Ez ilyen kurva egyszerű,sokan mégsem értik meg és erőltetik a tigrist,aztán meg sírnak.Amíg ez így marad,sokkal hatékonyabb a párduc használata azon a szinten.A tigris legfeljebb fun-nak jó aki azért játszik vele mert szereti nézni.(tényleg szép vas :))Akit egy kicsit is érdekel az eredményesség az a pantherral megy és nem sír.(legfeljebb ha egymás után 5x ellövik az ágyúját:D)
  • Gottfried
    Nevetséges ez a jelképektől való "félelem". Minden háborúban követtek és követnek el undorító dolgokat.Ilyen az ember.Ez nem függ sem nemzettől,sem bőrszíntől sem semmitől.Egyszerűen aki megteheti mert nincs kontroll vagy a "kontroll" megengedi,az meg is teszi.
    Nevetséges hogy ezért bizonyos jelképeket betiltanak(amiknek a többsége ugye a történelem folyamán több helyen és időben is szerepelt)másokat meg lehet(szabad) használni.Magyarként nekem a legdurvább példa az árpád sávos zászló misztifikálása,amit egyesek náciznak,közben meg ott a parlamentben a történelmi zászlóink közt.Szánalmas hogy az a pár év amíg a nyilasok használták,elfeledteti azt a 300 évet míg az Árpád ház uralkodott az országban.Sokan félelemből,tudatlanságból vagy csak "divatból" nem tudják vagy nem akarják a helyükön kezelni a dolgokat.
    A német gépek farkán ott volt a horogkereszt,akit egy kicsit is érdekel a téma,az ezt tudja.Itt a skinek egy részén,a nakettek matricáin meg még sok egyéb helyen meg vagy elhagyják vagy valami hasonlóval helyettesítik.Bezzeg a vörös csillag az mehet mindenhol,pedig semmivel sem kevesebb borzalomért felelősek a csillag alatt tevékenykedő elvtársak mint a nácik.Szánalmas ez a kettős mérce.
  • Garakx
    Hm... első kör Tigris - igaz csak RB- 4 kill. Nagyon fazsa az ágyú. Alig kell felé kompenzálni :)
  • Ninju
    Erről ment ott is az agyalás pár kommenten keresztül. Engem egyik sem zavarna. És egyik sem hiányozna. Szerintem ez az a terület, ahol egy mindenkinek jó megoldás nem születhet.
  • Ulvar
    A szovjet felségjelzésű KV1en van vörös csillag ugye? Érdekes hogy a finn swastika nem fog szerepelni a tankon. Nyilván túlságosan félreérthető.
  • Trucker39
    WT:GF Info
  • Ninju
    Prémium finn KV-1B várható. :)
  • Gabhess
    oké köszi tényleg nem sok dolog.
  • joe38
    Talán az,hogy kiírja,hogy a felderített ellenség milyen messze van?
  • Susarc
    az valami AB-s szösszenet,hogy pontosabban mutatja a célpont távolságát....vagy ilyesmI:P
  • Stefan99
    Update 1.41.7.90 | ---
    Fixed bug in rendering OpenGL;
    Fixed a few drops of the client;
    Fixed in some cases, the cost of converting an exaggerated display of 1 Golden Eagle
    Fixed display of prices on conversion when changing country
    Discount information is also displayed in the title of the art
    Changed display selected battle over the button "to fight"
    Clarified display distance in meters to the target

Nem sok semmi... Bár az utolsó pont nem teljesen tiszta, hogy mi.
  • Gabhess
    na tudj már valaki mi van a mai pöcsben?
  • lammaer
    Fent jobb lenni :)
  • Dagohun74
    https://www.youtube.com/watch?v=jBGRALhlmfM&list=PLD35C59813B2B2606

Csak mert jól van összevágva és jó.
  • Gabhess
    végre valamiben 1 értünk.. de én nem idegeskedem egyszerűen nem használom és kész.. és visszakanyarodtunk oda ahonnan kezdtük..
  • e57
    "Csak azért nem hisztizek emiatt, mert az óriáskeréknek van ám egy "fent" állapota is, és volt már olyan hogy a 3 rámrontó ellent egymás után egylövéseztem. Gondolom volt k anyád..."

Ez így van, de akkor mi a probléma? :)
  • Susarc
    aki jót akar magának az az official cheates árkád wallhack,aimbot móddal nem játszik....minimum RB a tankos résznél
  • ladista
    Hát igen, de legalább megtanul az ember ésszel játszani :P
  • ladista
    Hát most erre mit mondjak?
    Lehet, hogy ez számodra nem játék...akkor marad az idegeskedés. Na az sem játék akkor :)

Én viszonylag eredményesen játszom vele, közben jól szórakozom. Nekem ez bőven elég.
  • Jeffjohnson
    Meg még egy halom más probléma, ami már jelentve volt többek között CBT-ben is de még nem javították.
  • gstup
    Nincs sok hibázási lehetőséged! :)
  • Dagohun74
    Ha az első nem öl meg akkor sincs esélyed többnyire mert tuti valami fontosat lőnek el pl. az agyút v toronyforgató motort.
  • Szpecnyaz
    Igazából a Tigrisnek egy nagy baja van, mégpedig az h nem tud respawnolni.
  • Ninju
    Nem. Ott már sokkal gyakoribb az 1 lövés.
  • Gabhess
  • lammaer
    Tényleg, ez az átlag 2 lövés utáni halál high tierben (vagy rank) is megmarad?
  • Gabhess
    ezt elírtam"Abban is igazad van, a tigrist nem a ww2 utáni tankok ellen fejlesztették.. a kérdés az akkor miért azok ellen kell harcoltatni?" a nem szó kimaradt
  • lammaer
    Az a baj, hogy az esetek többségében 500+ méterre lövöldözök, ott meg hogy mit találok el, nem rajtam múlik. Értem én hogy szofisztikáltan kidolgozott modulsebzés van, de ez nekem már annyira szofisztikált, hogy egyenlővé vált a randommal :)

Főleg amikor büszkén lehúzom egymagam a zászlót, hirtelen rámfarol egy ellenséges tank, én pingelem (pedig ződ kereszt volt), tőle pedig kapok egy akkora ammoracket, hogy csodálom hogy nem ég el minden tankom a garázsban.

Csak azért nem hisztizek emiatt, mert az óriáskeréknek van ám egy "fent" állapota is, és volt már olyan hogy a 3 rámrontó ellent egymás után egylövéseztem. Gondolom volt k anyád...
  • Gabhess
    " és az első negatív benyomások után " erre csak azt tudom mondani mindennel lehet bujkálni , és megvárni hátha bejön valaki a célkeresztbe. Én nem ez a fajta vagyok, szeretek csapatban mozogni ha van rá lehetőség és adok kapok csatát játszani.. szerintem ez a játék nem pedig az amikor osztogatok valahonnan a világvégéről, bármilyen tankról is legyen szó. Abban is igazad van, a tigrist a ww2 utáni tankok ellen fejlesztették.. a kérdés az akkor miért azok ellen kell harcoltatni?
  • Dagohun74
    egy kis off
    A fiamnak adtam a wot accountomat. Na ő ramboként játszik. Maussal Mint a nyíl egyenesen át a mezőn persze egyből kilővik. Erre azt mondja miközben nézi a többi játékost hogy játszanak ez egy barátom volt aki a maussal meghalt. A chaten meg megy noob maus stb... írkálás. Bezzeg ha tudnák hogy egy 5 éves játszik. De egyébbként mindegy mivel megy tigris maus stb.. egyenesen át az ellenség felé.
  • lammaer
    hmmm... asszem lammaer :)

Kicsit tartok attól hogy meresztenem kell a szememet a bozótosban bújkáló ellenfelekre, így is tele van a tököm amikor a szemem előtt válik köddé a túloldalon egy stug.

Igaz, itt is működött a WOTos rutin, lőttem a semmit és írkálta hogy +100 lion, addig amig meg nem halt :)
  • ladista
    Ha elfogadsz egy tanácsot tőlem: hagyd az árkádot. Instant szórakozásra alkalmas ugyan, de szerencsére már RB-be és SB-be is be lehet jutni icipici várakozással. A játékélmény teljesen más (főleg SB-ben, ahol aztán tényleg nincs marker).

Amúgy: nicked? Felvennélek ismerőslistára.
  • Gabhess
    igen ez engem is érdekelne