War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy javítson ki valaki, de én az eddgiek alapján azt látom, hogy foglalni csak földi egységekkel lehet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Engem az jobban érdekelne, hogy a tankoknak mi szerepük lesz majd a csatákban ? Én majd szokásosan indítom a játékomat a repülõkkel, és a 16 játékos egyik fele ott lesz majd a földön ? Esetleg 32 -en leszünk és minden megy ahogy eddig, annyi különbséggel hogy valahol a tankok is harcolnak ? És mi lesz a vonuló ai tankokkal, azokra már nem lesz szükség ? Teljesen nem vagyok még képben.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"Ami a video minoségét illeti eloszor toltottem és vágtam meg videot azt sem tudtam mi fánn terem. Ha talállok valami programot erre a megvágásra editállásra akkor szívesenn toltok még fel tobb videót a játékról." Sony Vegas, Adobe Premiere, vagy esetleg nézz szét itt, ezek ingyenes programok.
A tank pakk sem ad 100% os esélyt
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A video amit feltoltottem igen meglepo tudom és igen télleg eros az IS-1 páncélzata de csak ha nem tudják hova kell loni és milyen távolságról.
Elég sokat megyek a Hevy tankokkal szeretem a nehéz vasakat.
A video végénn már az ellenfélnek csak light tankja maradt és ahogy lehet látni egyik sincs elég kozel és egyik sem lovi merolegesen a tank páncélját.
Mentem pár kort tigrissel is aminek teccik az ágyuja kivéve hogy lassan tolt. Azzal is voltak jo koreim de annak nincs annyira dontve a páncélja az inkább mint a Wot ban az egy doboz. WT ben nagyon sok múlik hogy milyen loszerrel lonek rád. Például míg WOT ban csak annyit hallasz a lepattanoknál hogy "ding" addig itt a loszer széttesik ha eltalálja apáncélt rossz szogben és nem utotte átt a tankot. Azért látni és hallani a robbanásokat és mutatja a találateljo , hogy minden iránybol jott a lovés. Apropo most egy kis érdekesség a WOT ban "serb" azt állította hogy az orosz tankoknak nem valosághu a gun depression -juk mert kulomben jácchatatlan lenne. Viszont itt WT ben az mert hát kiprobáltam a KV2 ot mindkét játékban és hát WT ben nemigazánn tudtam lefele célozni és az az osszes tobbi ruszki tankra is igaz kivéve a TD re. Viszotn WOT ban ezért joval konnyebb.
Ami a video minoségét illeti eloszor toltottem és vágtam meg videot azt sem tudtam mi fánn terem. Ha talállok valami programot erre a megvágásra editállásra akkor szívesenn toltok még fel tobb videót a játékról.
Ahogy például a WT(A)-ban sem ugyanolyan minden Tier IV.-es gép lövésálló képessége.
Reménykedjünk, hogy a balanceproblémát megoldják, és nem lesz kiugróan jobb a vele egy tierben lévõ jármûvektõl...
De az általad belinkelt videón sokszor nem sikerült megállapítanom, hogy mi lõ rá. Ami egy-két esetben látványos, hogy a találat (az adott játékos szemszögébõl) jó szögben éri a páncélzatot, hogy tudatos-e a beforgatás, avagy szerencse csak, ez már más lapra tartozik. KV-2 videókban ha jól rémlik még one-shotolták is a JSz-1-est, szóval nem elpusztíthatattlan csodajármû.
A lényeg pedig továbbra is az, hogy amíg a játékmechanizmusát nem látjuk át, addig az ilyen videókon látható eseményeket sem tudod megmagyarázni.
Ezért mondom, hogy nem kellene túl hamar következtetéseket levonni az ilyenekbõl.
Ha csak light tankok lõtték akkor nincs gáz, de nekem úgy tûnt a teszt alatt, hogy a tigris fele ennyitõl szétesett.
Azért ezek alapján nem kell "Jajj, de OP lett ez a tank" felkiáltásokkal élni. 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Csaby
Ezt akartam is kérdezni, attól aki bent van CBT-ben, hogy a tankok mennyire robbannak fel azonnal egyetlen egy sima AP-tól? Eddig videókban én csak azt látom, h 1 lövés 1 tankkill. Amíg elég gáz lesz, pl RB még inkább. Pláne mivel eléggé pontosak az ágyúk, még a KV2 howitzer-je is.
Ez a játék csak akkor lesz jó, ha RB-n tényleg nem lesz ott a átütés jelzõ, és a tankoknak nem lesz "HP-ja" mint WoTban, ergó tényleg a modulok kilövése legyen a cél sima AP-val, ne a tunkolás. APHE-meg legyen drágább, vagy valamivel kisebb átütõ erejû.
Az páncélzat nekem eddig úgy tûnik jól mûködik, IS-1 vs Tiger, szemböl nem nagyon tudták egymás elõ lövésbõl kilõni.
Lehet fikázásnak tûnik, hogy néha negatívabban állok a dolgokhoz, de nem kell félre érteni. Az eddig látottakkal engem kilóra megvettek, viszont szeretném ha kihoznák a maximumot a játékból, és nem mennének el a többség által preferált arcade vonal felé.
(http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/97982-ground-forces-questions-revisited/)
What are machine guns used for?
Machine gun fire used mostly for destruction of the light-armored targets and gun crews of the AA/Artillery. Coaxial machine gun can be used to adjust the fire of the main canon or even like the target marking for the allies (tracer bullets). You also can improvise – heavy fire at the enemy tank can make it difficult for the enemy to aim at you 😊
Will turret machine guns fire at the enemy planes (much like gunners of the planes)?
Most likely will, but with the possibility to turn their activity off so they won't give away your position.
"Te nem RB-ben gondolkozol..."
RB-ben - remélhetõleg - nem lesz ilyen . 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
viszont volt mikor párszor meglõttem AP-vel és semmi baja nem volt 😄 betöltöttem a HE-t és akkorát szólt mint egy KV2 xDD
Csaby
WoT: Nishizumi77
Csaby
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
illetve ha lentebb vannak gépek a tankokon lesz a parancsnoki állásban géppuska az alapból fogja automatikusan szerintem lõni a gépeket, a légvédelmi tankokról meg nem is beszélve, egyedül a flakpanzer van még, de ha kicsit is jól dolgozik, messze el kell kerülni a repülõvel azt a részt, nagyon simán le tudnak szedni!
A jelenlegi kis 50 kg-os bombák szinte alig csinálnak valami karcolást az a legkisebb t34-esen meg a pz IV ausf C-n....
Csaby
Csaby
A spotolási rendszert majd még tesztelni kell de nekem eddig nem úgy tûnt mintha a nagy semmibõl lövöldöznének a camperek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA