War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Azt elfelejtettem, hogy melyiket éri meg jobban? Nem tudom, hogyan teljesítenek ezek a tankok a játékban:)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Zegi Norbi HUN
Köszönöm, hogy összefoglaltátok:)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Igen, minden hétköznap küldenek.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

A meghívókat azért küldözgetik még? Mert kezdek már nagyon türelmetlen lenni. :)
Passz. Nem tudunk semmit mi se.

csaba90
akkor ha a 3. hullámnak vége, valószínûleg jön a nyílt béta?

Csaby

Ha most veszed meg akkor február 10-én kapsz meghívót a zárt bétába (akkor lesz a 3. hullám). A tankot pedig az open bétában kapod meg, míg a GE-t már azonnal.

A teszt során elért dolgokat nem tudod tovább vinni majd az open bétába.

csaba90
nyílt bétába veszed meg természetesen, de majd hozzá csatlakozhatsz (nem tudom megmondani mikor) a zárt bétába (ott nem fogod megkapni)
ezekrõl a nullázásokról annyit, hogy nem úgy van mint wotba, elindulsz teszten aztán megmarad mindened a következõ tesztig, itt nem itt tegnap volt teszt, de lehet a csütörtökin már megint nulláznak :) meg mindig más tankokat adnak be! Gondolom esetleg majd ha valaki sok kört ment, akkor adhatnak valami ajándék tankot még, de azt sem hiszem :)

Csaby

Zegi Norbi HUN
A Digital store-ból ha veszek valamilyen "csomagot" a tankos részéhez, akkor azt mikor kapom meg? Nyílt bétában vagy ott is majd nulláznak mindent, amikor megjelenik?

[NST]Cifu
Ha XP SP3-ad van, rakd fel a Google Chrome-ot, hátha esetleg azzal megy. Ha azzal sem, akkor ott valami hálózati probléma lesz szerintem.

Egyébként ahogy Vaktermesz is írja, a hivatalos fórumban van magyar nyelvû részleg, onnan van a GyIK linkelve.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Annyit hozzáteszek a játék fõbb részei magyarul vannak itt leírva, tehát angol tudás nem kell hozzá :D, nem tudom mi lehet a gond, talán az xp bár nem hinném.
Firefox 26 van. nem müxik úgy sem, de ez a hivatalos oldal forumára mutat a link. arról az oldalról is próbáltam megnyitni de nem jó. milyen alapot használ az a fórum.
nincs proxy, nem céges, kiegészítõket sem raktam rá, adobe acrobat, meg a flasplayer van fent. egy böngészõ van, meg a régi IE, azzal is próbáltam és nem jó. még xpt használok.
amúgy meg angolul nem sokat tudok. úgyhogy mindegy. amúgy köszi.
[NST]Cifu
Jobb gomb a linken, és 'Hivatkozás címének másolása'. Azután ezt már be tudod illeszteni a böngészõsávba. De ha linkként nem megy, akkor felteszem úgy se fog mûködni, hiszen ugyan az a kettõ...

Nem proxy mögül vagy, avagy valami korlátozott hálózaton (pl. céges vagy ilyesmi)? Esetleg valami böngészõd valamelyik kiegészítõje kavar be? Szerintem próbáld meg másik böngészõbõl...

Nekem is mûködik, a hivatalos fórumot adja be, SzocsA, milyen verziójú böngészõt használsz?
Az összes többi link mûködik, csak a gyik nem. 26 os firefox van.
A hozzászólásban lévõ link sem jó. megkérhetnélek, hogy a teljes címet kiírnád ide?
[NST]Cifu
A hiba az ön készülékében van, nálam IE11, Pale Moon 24.2.2 és FireFox 26.0 alatt is tökéletesen behozza a GyIK-ot.

A banner alattira, a gyikra kattintva behoz egy új ablakot, de nekem nem tölt be rajta semmit.
Remélem mihamarabb elindul.
[NST]Cifu
Melyik GyIK-ra gondolsz? Mert a topic bannerében lévõ mûködik. Szintén a banner alatt olvasható, hogy a nyílt béta várható indulása Soon(TM), ennél többet mi sem tudunk. Ha végre kiderül, máris javítom a bannerben a szöveget...

Ma láttam a játékot, a gyik nem mûködik. a nyílt béta teszt megjelenése elõtt nem is tudom kipróbálni? a nyílt béta teszt mikor fog elindulni?
Oké, megpróbálom akkor máshogy, köszi mindenkinek!

Nem nagyon szokott átmenni rajta, szerintem nem találtad el, oldalról nem a leghatásosabb a 37mm heawy ellen. És mint lentebb írták mindenképp AP lõszer legyen betárazva

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Oldalról lõttem és mind a 3 átment rajta 60-30m-ig

Ground attack lõszerrel kell lõni a seggét és a torony hátulját, minél közelebbrõl. Nem árt ha a 37mm-es maxra van fejlesztve, hogy el is találjad amire célzol.

Attól is függ, hogy merrõl lõttél rá. Szerintem a heavy tankot az a 37mm-es a megfelelõ lõszerrel meredeken felülrõl vagy laposan hátulról vagy oldalról tudja kilõni, 2-3 találattal.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Én tegnap (AF) Yak-9T-vel rálõttem a HeavyTank-ra 3x (!!!) és semmi, egyszerûen átment rajta. Ez így normális? Vagy arra nem hat!?

Na ezek szerint dolgoznak rajta hogy legyen legénység a nyitott jármûvekben, na de hogy valaki azt kérdezi hogy ki lehet e ez kapcsolni :D
(túl sokat wotozott biztos azt megszokta a szellem TDket)

Vyacheslav (BVV_d) stated on the stream that there will be crews visible in open vehicles. Question – will we be able to disable it?

We will think about it. It has not been decided yet.

WoT: Nishizumi77

Ja, és lesznek féllánctalpas AA-k. És akkor már miért ne lennének féllánctalpas rohamlövegek?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"Q: Will we be able to change the shell in the barrel without shooting it out?
A: At the moment you will have to shoot it out, as it was in real life. We don't plan to change that at the moment."

Errõl tud valaki valamit? A betöltött gránátot nem lehetett kicserélni másikra, csak ha kilõtték?

Nem tudom kinek mennyire tûnt fel, vagy elhangzott itt a topican, de a repülõsbe (a nyilvánosba) bekerült a tankos sebzés modell.
Vagyis ha fenéken lövõm a tankot (és nem robban fel azonnal) akkor jelzi a motor találatot hasonlóan mint a tankoknál (sárga sziulett stb)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Itt egy nagyjából mostani Q&A, szerintem ide még nem volt kitéve:

Link

Pár kitérõ válasz is van, de a kérdések nagy részére korrekt választ kaptunk.

Felkerültek az orosz vasak is,jó szórakozást:
Link

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sherman0070
Akkor sajna nem te öltél meg :D Én a Kuban pályán az ellenség spawn pontján voltam és öltem õket erre egy pz iii szétszedett

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

*panzer IVet, nem 1et. (hogy tudtam így elírni -.-)

Tegnap épp ezt történt velem is, csak én épp egy pz.III-ban ültem. Nem A-pontot akartad foglalni véletlenül? :)
Sherman0070
hát a pz. III nagyon alattomos a PzGr 40-essel 10 m-re volt tõlem és egylövésezte a Tigrisemet :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nagyon jó kis tank a Panzer III, én még az egyel kisebb PzGr.40/1el mentem, szegény panzer 1et one shottoltam vele szembõl :D
De mivel az APCR ûrmérték alatti lövedék és maga a lövedék fej kisebb mint 50mm ezért a critical sebzésre az esélye is kisebb mint a sima AP PzGr.39nek. Szóval lehet hogy egy ilyen pici lövedékkel szitává kell lõni pár tankot mire megérzik, bár a fene se tudja, olyan sokat még nem lõttem még ezekkel, de fórum alapján így kell lennie.

Az egy 50mm-es lõszertõl több mint jó. :D

Sherman0070
hmmmmm PzKpfw lll. Ausf. M-ben a PzGr 40-es lõszer nagyot üt
10m-en 145mm :D

Jagdpanzer lV. teszt:

http://www.youtube.com/watch?v=ne_XlYyl11c

(holnap felteszem az orosz vasakat is)

PzKpfw Vl. Ausf. H1 test

http://www.youtube.com/v/LD-Bkycm9z0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

PzKpfw lV. Ausf.H teszt

http://www.youtube.com/v/PPzjXijfu8o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nálam pont fordítva lesz, remélem lesz checkbox hogy "tanks only" :)

PzKpfw lll. Ausf. M teszt
http://www.youtube.com/v/URdgxPudXAk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Coral Springs
Bármi is lesz, a tankokat én max kipróbálni fogom, annyira nem érdekelnek mint a repülõk.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Régebben még arról beszéltek, hogy a földi és a légi egységeknek külön céljuk lesz.
Meg a tankok a külön kis homokozójukban játszanak amúgy a térkép aktuális mérete ennek a többszöröse ami berepülhetõ.
Majd kitalálnak valamit biztos.
Bár ugye a fene se tudja már ezeknél se, hogy mi lesz :)
Coral Springs
Akkor az tuti hogy a tankos rész egy külön játékmód lesz, rám ugyan senki nem fogja erõltetni hogy tankokkal menjek. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hát már az októberi igromiren is azok voltak csak elérhetõk. Mondjuk ott volt Panzer III J is.

Hát akkor ezt gyorsan megoldották :)
Hány hónapig volt tesztelve az elsõ 7-8 tank? 1? Mert ha így haladnak ki lehet számolni mikor lesz kb open :P
Na most már jók az átütések. Tigris 130at üt át 100 méteren, Panzer IV az L/46al 114et, teljesen jó.

Sherman0070
Én mentem a Tigrissel annyi a lényege hogy jól felkell nyomni a skill pontokat és bírod vele jól ( nekem mûködött így)