37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#34788 Ez pont nem igaz!
Minden feltétel megvolt egy meccs alatt(80% aktivitás, és victory) kivéve, hogy III alatt játszottam, igaz 29K bent volt garázsban de nem hívtam le, csak 3,7es tankot (t34-42) -
#34787 3.7 be a ruszkik a legjobbak (42 es t34 rohamozni, ha jo a br akkor kv 1 el lehet pattogtatni es nyomulni) a nemetek nem tudnak pattintani semmit sem. Masreszrol nem kell hogy tier3 as gepet bevigyel a csataba eleg ha a garazsba ott van azt is annak szamolja (ruszki 29K pl.) (Mobilrol voltam..) -
fighter_hu #34786 Mi 4-es szakaszba a tankost német 3,7-be (ab) csináltuk meg , f2,mellé vmi és végére wirbel-be átülés és akkor számolja win-t és a pontot is ,killnek meg ha nem akar jönni akkor pz4g-wirbel duó.
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.12.27. 00:32:03 -
Kissssss0 #34785 én a repülő taskot a japánokkal szoktam most megcsinálni, berakok néhány gyors könnyű japó tankot(ta-se, so-ki) és a zóna foglalás meg néhány assist bezsebelése után már jövök is be az a6m3 vagy a ki-43 otsu-val irtani az amcsi gépeket.
tankkal szoktam én is szívni... főleg most hogy voltam megint olyan marha hogy tigris 2H-val játszok megint, ez a tank az évek alatt leredukálódott a félelmetes nehéz tankból egy túlméretezett elhízott med tankká, azt vettem észre hogy az ellenfelek meg sem riadnak ha meglátják a tigris 2 tankomat. -
#34784 Tankkal nekem jön ez könnyen, a repülőssel én is szenvedek bár már csak 3 win kell most már csak a harmadikhoz, de ugye ahhoz ki is kell fogni, hogy ne agyhalottakat kapj.... -
Kissssss0 #34783 én még mindig szenvedek a mai napi taskal... repülővel meg sehol nem járok. -
#34782 1800 Ft nesze ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34781 Pedig megpróbálhatnád. 18:16-tól 19:50-ig játszottam vele és meglett a harmadik ajándék. A 40 kilövést, 8*2018 pontot és az egy csatában 11 kilövést csináltam meg. Kizárólag RB csatákat toltam. Ha valakivel együtt játszanál, akkor az 5 support fire röhögve meglenne.
Ki kell használni azt, amíg OP tankokat osztogatnak ilyen könnyen. Pl.: VK4502, KV-220 -
#34780 Végre kiváltottam Mig-15bis-t. És lám ugyan ugy semmit nem ér mint a többi. Gyorsnak fyors de nem eléggé. Sabrék még most is gyorsabbak. Meg mi már hogy patchről-patchre kapnak amcsik meg most japók is Sabret, ráadásul 20milis ágyúval.
Fegyverzet ugyan olyan elbaszott mint a többinél. Bot B-29et nem tudok leszedni fedélzeti fegyverekkel. Engem meg kettévágnak az önvédelmi .50esek. Az F-86osok meg az 12,7 eseikkel ugy szedik le a Pe-8 asokat(miért nem tu-4 van botnak???????)
Aztán jön a mig 17!!! Az még lassabb lesz. -
fighter_hu #34779 Nem. -
#34778 Fields of Normandy
Ez a pálya csak szerintem játszhatatlan? -
Valka #34777 Soha az életben. 13X megcsinálni azokat a feladatokat...... Felejtős. Nem fogok egész ünnep alatt vártündérezni. -
Kissssss0 #34776 mi a franc van ezzel a játékkal steamen jesszus?!?! elindítanám erre a betöltő képernyőnél úgy kifagyott hogy újrakellet indítanom a pc-t, mikor pedig újra elindítom a steamet sehol nem találom nyavalyás gaythundert a játékaim között... némi kutakodás után kiderült hogy a teljes játék rejtélyesen törlődött.
most szedhetek le 30+ GB adatot megint. -
ikarus44 #34775 Kellemes ünnepeket! -
#34774 nyitok megint Huge Thropy-t....és mit ad?
WAGER -
Kissssss0 #34773 úgy hallottam hogy 6.0 lesz mint a többi 75mm ágyúval felszerelt párduc... de majd kiderül ha kézhez kapjuk. -
Valka #34772 Az m10 panther milyen BR-ben van? -
#34771 Nem tudom, hogy másnak is szokott-e "véletlenszerűen" ki- ALT+TAB -olgatni a gém, de nekem egyre sűrűbben, és egyre idegesítőbb..... -
Kissssss0 #34770 AEC mk2(57mm ágyú? hó hó hó) és a pantherM10 teljesen biztos hogy beszerzésre kerül, ami a repülőket illeti... elégé langyos a felhozatal, egy p-40 verzió meg egy copy paste fw 190...
(már látom előre hogy a pantherM10 kapni fog egy br 6.3 vagy 6.7 szintet)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.22. 15:29:22 -
BaleniX #34769 Karácsonyi event -
#34768 M6A1 meg Hellcat brjébe megyek, már realisticbe, egész jó köröket mentem, de 2-3 napja szívat, 1. tank ami jön velem szembe Tiger, nehezen sebzem ő meg one shottol :D -
#34767 Kurva jó.... 100% lowtier, és ha nem nyírom egy lövésből ki a szembejövő vöröset, akkor 100%, hogy meghalok.... -
#34766 Ma sem kell sokat keresgélni a balf*szokat....
Kissssss0 #34765 mindig ezt szokták csinálni... még vissza tartják további "tesztelés" miatt, de persze ha tejelsz egy kicsit gazsibának akkor máris mehetsz fejleszteni. -
#34764 Hát nekem még csak a 2 reverse jármű van, researchelni nem tudok, mert vennem kell valamelyik francia csomagot ... :D -
CHaooSS #34763 Majdnem mondtam valamit, de inkább nem.
Lorraine 40t-vel játszom most és nagyon beteg, stock állapotban is jól gyorsul és fürge. Surbaissét már nagyon várom mert aki tudja használni ezeket elég halálosak.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.12.19. 15:46:01 -
xmanhun #34762 ja meg 38 sec töltés!! :D -
xmanhun #34761 nagy sz.rok a francia fejlesztési fa!! tier4-rangba meg tier 6 ba is csak max 80mm páncélzat!! :D
t34-85 el kilövöm!! :) -
Kissssss0 #34760 ezt már évek óta be kellet volna rakniuk a játékba de hát ugye gajjob... -
BaleniX #34759 Hoppá mit hoz az új patch:
"automatikus álcafesték beállítás kerül hozzáadásra. A festés helyszíntől függően kerül beállításra. Amennyiben az adott helyszínre (pályára) nincs megfelelő akkor az alap-sztenderd álca kerül kiválasztásra." -
#34758 Április elsején én is így szedegettem le a helikoptereket. :) -
CHaooSS #34757 Holnap patch! :D
Технические работы 19.12.17 | Обновление 1.75 «La Résistance»
Уважаемые игроки! С 11:00 МСК 19 декабря игровые серверы могут быть недоступны в связи с выходом обновления 1.75 «La Résistance».
Время действия премиум-аккаунтов будет компенсировано. Об окончании технических работ сообщим дополнительно. Следите за новостями! Благодарим за терпение! -
Kissssss0 #34756
robi3 #34755 hy! repülős kérdés, mi is pontosan a "keen vision" és az "awareness" (remélem jól írtam :)) ? -
CHaooSS #34754 Nagyon jónak ígérkeznek bár a töltéssel én nem vagyok megelégedve. surbaisséenek 4.25s lenne a töltés + 2fok lövegsüllyedés hiányzik. töltés még elmenne 7.5-nek mivel mégiscsak 120milis 19-es tárral, de kisebbeknek szerintem 4s jobb lett volna 6.66 helyett.
De ettől függetlenül arany bekészítve és 40t meg amx50-et egyből kihúzom :D -
BaleniX #34753 Srácok, Phly érdekes dolgot mutatott az új videóban. az ARL-44 (5.7 BR) teste oldalról 3x 50mm. Kezd egyre érdekesebb lenni ez a játék. -
bgabor911 #34752 Egyáltalán nem kevés, fürge light tank, flankelésre való. Oldalról meg a legtöbb tank max 80mm körül van páncélvastagságra. -
BaleniX #34751 AMX 50 Foch
Csak nekem annyira gyönyörű? -
CHaooSS #34750 -
Kissssss0 #34749 érdekes lesz így a játék a franciákkal... 1 darab aa truck egy szál 40mm aa ágyúval.