37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szinte csatáról csatára meg kell kérdeznem mostanában: A GAYjin kedves édesanyja hogy tetszik lenni?
-
-
Végre meglett a prémium Ki-96 küldizésből.
Más: Kibaszottul nerfeljék az összes Jetet a szutyok Migek kivételével.
Végig tartom energiafölényem a játék alatt, de semmit nem tudok eltalálni zuhanórepülésből. Aztán kis figyelmetlenség és a földbe csapódás a vége, persze ugy, hogy csak icipicit kifordul a célpontom alolam.
Egyáltalán honnan vesznek észre, hogy lecsapni készülök? Nem is kell megeröltetni magukat mivel sebességem olyan nagy(légfékkel), hogy esélyem nincs lekövetni a kikerülőmanővert. -
Kissssss0 #34795 ezért kell minden szirszar jelöletlen roncs tankot legéppuskázni lehetőleg úgy hogy valamilyen külső modult sebezz(ágyúcső, lánctalp, stb...) mert ha csak simán a páncélzatot találod el akkor nem fog találatot jelezni a gép. -
Ha van prémiumod, akkor a testreszabásnál van egy csík a festés mérete felett, hogy milyen a tank állapota. Teljesen felhúzva újnak tűnik a tank, ha meg 0 akkor rozsdás meg rohad stb... De csak ha van prém a fiókodban! -
sziasztok!
lattam youtubon egy olyan skint ami "halottnak" hitt tankot mutat de közben élt és lőtt is ki és játékoson volt. Ez hogyan lehet? van még most is meg lehet valahogy szerezni? egyébként realisticben nem kis csalásnak szamit egy ilyen... -
sebi89 #34792 köszi -
Kissssss0 #34791 csak a war bondot tarthatod meg, a shop level és a special taskok törlődnek. -
sebi89 #34790 Hali
Lenne egy kérdésem a warbond rendszerrel kapcsolatban, ez az egész minden hónapban resetelődik? mármint a megszerzett pontok és a special task medalok, vagy lehet továbbvinni? -
fighter_hu #34789 Be kell jönni a végére tier III-al akkor számolja csak, azért ugrottunk át a végén wirbelbe mi is.Nem olyan mint golden wagernél hogy elég ha csak bent van de használni nem kell. -
Ez pont nem igaz!
Minden feltétel megvolt egy meccs alatt(80% aktivitás, és victory) kivéve, hogy III alatt játszottam, igaz 29K bent volt garázsban de nem hívtam le, csak 3,7es tankot (t34-42) -
3.7 be a ruszkik a legjobbak (42 es t34 rohamozni, ha jo a br akkor kv 1 el lehet pattogtatni es nyomulni) a nemetek nem tudnak pattintani semmit sem. Masreszrol nem kell hogy tier3 as gepet bevigyel a csataba eleg ha a garazsba ott van azt is annak szamolja (ruszki 29K pl.) (Mobilrol voltam..) -
fighter_hu #34786 Mi 4-es szakaszba a tankost német 3,7-be (ab) csináltuk meg , f2,mellé vmi és végére wirbel-be átülés és akkor számolja win-t és a pontot is ,killnek meg ha nem akar jönni akkor pz4g-wirbel duó.
Utoljára szerkesztette: fighter_hu, 2017.12.27. 00:32:03 -
Kissssss0 #34785 én a repülő taskot a japánokkal szoktam most megcsinálni, berakok néhány gyors könnyű japó tankot(ta-se, so-ki) és a zóna foglalás meg néhány assist bezsebelése után már jövök is be az a6m3 vagy a ki-43 otsu-val irtani az amcsi gépeket.
tankkal szoktam én is szívni... főleg most hogy voltam megint olyan marha hogy tigris 2H-val játszok megint, ez a tank az évek alatt leredukálódott a félelmetes nehéz tankból egy túlméretezett elhízott med tankká, azt vettem észre hogy az ellenfelek meg sem riadnak ha meglátják a tigris 2 tankomat. -
Tankkal nekem jön ez könnyen, a repülőssel én is szenvedek bár már csak 3 win kell most már csak a harmadikhoz, de ugye ahhoz ki is kell fogni, hogy ne agyhalottakat kapj.... -
Kissssss0 #34783 én még mindig szenvedek a mai napi taskal... repülővel meg sehol nem járok. -
1800 Ft nesze ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pedig megpróbálhatnád. 18:16-tól 19:50-ig játszottam vele és meglett a harmadik ajándék. A 40 kilövést, 8*2018 pontot és az egy csatában 11 kilövést csináltam meg. Kizárólag RB csatákat toltam. Ha valakivel együtt játszanál, akkor az 5 support fire röhögve meglenne.
Ki kell használni azt, amíg OP tankokat osztogatnak ilyen könnyen. Pl.: VK4502, KV-220 -
Végre kiváltottam Mig-15bis-t. És lám ugyan ugy semmit nem ér mint a többi. Gyorsnak fyors de nem eléggé. Sabrék még most is gyorsabbak. Meg mi már hogy patchről-patchre kapnak amcsik meg most japók is Sabret, ráadásul 20milis ágyúval.
Fegyverzet ugyan olyan elbaszott mint a többinél. Bot B-29et nem tudok leszedni fedélzeti fegyverekkel. Engem meg kettévágnak az önvédelmi .50esek. Az F-86osok meg az 12,7 eseikkel ugy szedik le a Pe-8 asokat(miért nem tu-4 van botnak???????)
Aztán jön a mig 17!!! Az még lassabb lesz. -
fighter_hu #34779 Nem. -
Fields of Normandy
Ez a pálya csak szerintem játszhatatlan? -
Valka #34777 Soha az életben. 13X megcsinálni azokat a feladatokat...... Felejtős. Nem fogok egész ünnep alatt vártündérezni. -
Kissssss0 #34776 mi a franc van ezzel a játékkal steamen jesszus?!?! elindítanám erre a betöltő képernyőnél úgy kifagyott hogy újrakellet indítanom a pc-t, mikor pedig újra elindítom a steamet sehol nem találom nyavalyás gaythundert a játékaim között... némi kutakodás után kiderült hogy a teljes játék rejtélyesen törlődött. 
most szedhetek le 30+ GB adatot megint. -
ikarus44 #34775 Kellemes ünnepeket! -
nyitok megint Huge Thropy-t....és mit ad?
WAGER -
Kissssss0 #34773 úgy hallottam hogy 6.0 lesz mint a többi 75mm ágyúval felszerelt párduc... de majd kiderül ha kézhez kapjuk. -
Valka #34772 Az m10 panther milyen BR-ben van? -
Nem tudom, hogy másnak is szokott-e "véletlenszerűen" ki- ALT+TAB -olgatni a gém, de nekem egyre sűrűbben, és egyre idegesítőbb..... -
Kissssss0 #34770 AEC mk2(57mm ágyú? hó hó hó) és a pantherM10 teljesen biztos hogy beszerzésre kerül, ami a repülőket illeti... elégé langyos a felhozatal, egy p-40 verzió meg egy copy paste fw 190...
(már látom előre hogy a pantherM10 kapni fog egy br 6.3 vagy 6.7 szintet)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.12.22. 15:29:22 -
BaleniX #34769 Karácsonyi event -
M6A1 meg Hellcat brjébe megyek, már realisticbe, egész jó köröket mentem, de 2-3 napja szívat, 1. tank ami jön velem szembe Tiger, nehezen sebzem ő meg one shottol :D -
Kurva jó.... 100% lowtier, és ha nem nyírom egy lövésből ki a szembejövő vöröset, akkor 100%, hogy meghalok.... -
Ma sem kell sokat keresgélni a balf*szokat....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kissssss0 #34765 mindig ezt szokták csinálni... még vissza tartják további "tesztelés" miatt, de persze ha tejelsz egy kicsit gazsibának akkor máris mehetsz fejleszteni. -
Hát nekem még csak a 2 reverse jármű van, researchelni nem tudok, mert vennem kell valamelyik francia csomagot ... :D -
CHaooSS #34763 Majdnem mondtam valamit, de inkább nem.
Lorraine 40t-vel játszom most és nagyon beteg, stock állapotban is jól gyorsul és fürge. Surbaissét már nagyon várom mert aki tudja használni ezeket elég halálosak.
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.12.19. 15:46:01 -
xmanhun #34762 ja meg 38 sec töltés!! :D -
xmanhun #34761 nagy sz.rok a francia fejlesztési fa!! tier4-rangba meg tier 6 ba is csak max 80mm páncélzat!! :D
t34-85 el kilövöm!! :) -
Kissssss0 #34760 ezt már évek óta be kellet volna rakniuk a játékba de hát ugye gajjob... -
BaleniX #34759 Hoppá mit hoz az új patch:
"automatikus álcafesték beállítás kerül hozzáadásra. A festés helyszíntől függően kerül beállításra. Amennyiben az adott helyszínre (pályára) nincs megfelelő akkor az alap-sztenderd álca kerül kiválasztásra."