War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
(Tudom hogy a HP irreális meg szar, de azért nem olyan rossz az amikor ad esélyt egy kis túlélésre. Na erre mondom hogy megélhet a két játék egymás mellett jól, mert - szerencsére - teljesen más iránybõl közelítik meg a tankozás világát).
GyK: Ez a teszt rész, ahol sok mindent próbálnak, tesztelnek, állítgatnak. Szóval ebbõl a végsõ, nagyközönség elé tárt játékra következtetéseket levonni.. khm.. badarság.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Na ugye.....
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Csak mert itt spec találatnál befigyel a röntgenkép ami nagyon khm valóságos.....
Én olyan sokat nem mentem még APCRel, azért mert sok új tankhoz még nem unlockoltam, a régi tankokkal meg nem igényeltem, mert a 75mm L/43 alap APjával ott lõttem át a T-34et és Kv-1et ahol akartam, bõven elég volt azok ellen a sima.
WoT: Nishizumi77
Ha kijön a WT:GF akkor (nem tudni pontosan mennyivel de) biztosan kevesebben fognak a WoT-al játszani mint addig. Én úgy látom hogy kétféle ember játszik World of Tankst. Az elsõ, a casual FPS player aki csak egy tankos FPSként jétszik a WoTtal, és így teljesen megfelel neki, õk meg fognak maradni a WoTnál a WT:GF megjelenlése után is. A második fajta viszont szeretne egy értelmes(és minél életszerûbb) tankos játékot játszani a barátaival, és õk a WT:GF megjelenése után dobbantani fognak a WoT-ból, mert az igényeiket a WT:GF mérföldekkel jobban ki fogja szolgálni mint a WoT. Így a World of Tanks játékosbázisa jelentõsen le fog csökkenni, szerintem akár 30-40%-al is.
Mindezek miatt most kell eladni a WoT accountot, amíg a WT:GF még nem jelent meg.
WoT: Nishizumi77
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Please provide us the following information:
- Account registration date
- Name of your ISP (Internet Service Provider) during registration
- city of registration.
- New email address
Important!
We will additionally need one of the following information:
1.Screenshots with an overview of your financial transactions that were made when purchasing our services:
- Create the screenshots in the payment summary of the relevant payment service provider.
2. Screenshot of your online banking history or the bank statement
Amúgy DAOPAY-el volt annó, nem banki felületen keresztül, így sajnos az kiesik. A fiókban lévõ email az egyetlen bizonyíték a DAOPAYes fizetésrõl.
Egyszerûen megmondod hogy a leveleid benne vannak az outolookban (vagy bármilyen más pop3 levelezõkliens amit használsz) visszamenõleg.
Bár sztem ezt nem fogják elfogadni, pont azért mert megtört email esetén a hacker is hozzájutna ezekhez.
Mondom, netbank, screenshot és nem kell túlspilázni.
Nem õrdöngõsség. MKBnál évekre visszamenõleg ott van.
Magamból kiindulva, biztos tolom ezt is azt is, mert a kettõ valóban ég és föld, de nem jó vagy rossz értelemben, hanem mert MÁS.
A WOT igazi árkád és az is marad, a WT meg a realisztikusabb vonal (aminek megvan a hátránya, lásd orrba szájba oneshotolni fogjuk egymást, szegény kis PZ3 mehet a levesebe ha szembejön a Tigris), szóval elfér egymás mellett mindkettõ nálam.
Rögtön mellékelj is screenshotot lehetõleg az összes tranzakcióról amikor goldot vásároltál.
2-3 nap és megvan. Legalábbis nekem igy ment, csak tõlem egyesével kérték a tranzakciókat, ahelyett hogy megírták volna hogy az összes kell.
Persze nem véletlenül nem engedik az emailváltoztatást.
WoTban is mindössze annyi dolga lett volna a WG-nek hogy lekorlátozza a bevihetõ prémlõszerek számát mondjuk öt darabra azt kész. Egy mozdulat lenne bevezetni, és megoldaná a "mindenki mindig goldlõszerrel lõ" problémát. Persze õk inkább maradnak a mostani anarchiánál, mert az kövedelmezõbb.
Az értelmes megoldás a prémlõszer kivezetése lenne, de WG-nél kizárólag a bevétel a szempont, még akkor is ha a bevételhozó dolog tönreteszi a játékot. De mondjuk az egész WoT rendszer az elejétõl kezdve szenved ilyen ostobaságok miatt, mint a 25% randomfaktor minden egyes lövésnél átütésre ÉS sebzésre is, meg az össze vissza mellészóró lõszerek.
Egyszóval szar az egész, na, és ezt egyre többen kezdik belátni. Én biztos vagyok benne hogy aaki akár egy kicsit is életszerû tankcsatára vágyik az át fog pártolni a WT:GF-hez. Elég megnézni a kiposztolt videókat, ég és föld a különbség a két játék között tankos játékélmény terén.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Sztem a legfõbb gond itt az volt, hogy a WG hallgatott a sok sirámra - pont az ellen próbált tenni, hogy ne nevezhessék pay2win-nek a játékot, mert csak a pénzes emberek számára elérhetõ a goldlõszer.
Aztán gondolom rájöttek, hogy a goldlõszer creditesítése az egy remek credit sink, megdobja a prém eladásokat, és ezért aztán így is hagyják.
Az egész goldlõszer nekem a szegényember szamara történetet hozza eszembe: bármit csinál a WG, mindig rossz.
A. goldlõszer csak goldért -> megy a pay2winezés
B. goldlõszer creditért is, de drágán -> csak az engedheti meg magának aki prémiumos, tehát pay2win. Ja és persze sokan is használják, tehát játszhatatlan.
C. goldlõszer nem drágán -> mindenki azt használja, nem jó.
Lenne persze egy D opció, hogy egy az egyben kiveszik a goldot, de az nyílván hatással lenne ab evételekre, értelmes ember nem szórja ki az ablakon a pénzt :)
A WT:GF mérföldekkel fogja verni, ezen általában nem szokott vita lenni :)
Mert odaát nem pont az a probléma hogy mindenki számára elérhetõ lett a gold, hogy ne legyen pay2win?
Mindegy a lényeg hogy tûkön ülve várom a megjelenést! :)
A konkurenciánál (jk <#gonosz1>#gonosz1>) a goldammo a legtöbb esetben az APCR -t esetleg a HEAT -t jelenti ugye? Ezek a lõszerek ha jól sejtem sebzésben, esetleg átütésben térnek el a normáltól méghozzá irreális mértékben. Na nem mintha nem használhatná akárki, dacból, vagy tartásból hátrányba kerülni meg idiótaság....
Namost:
Ezek itt is megvannak, sõõõt még sokkal többféle is, csak a kommunikáció más, valamint gyanítom nem lesz gusztustalanul op, és/vagy (és én inkább erre hajlok) mivel a sebzés modell és az értékek a valóságot tükrözik a sima AP lõszer is hatékony, van eltérés persze, de nem irreálisan.
Mindegy a lénye, ez a hozzáállás sokkal szimpatikusabb! <#dumcsi>#dumcsi>
Valószínûleg a tankos részben is inkább a szorzó, mintsem a tierjében "átüthetetlen páncélzat" vagy "mindent átlövõ fegyverzet" lesz az elõnyük. Gold ammo ugyancsak nem lesz.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
megnéztem inkognitó módban és úgy is bejött simán :)
úgyhogy passz.. a gond tényleg ott lehet :D