War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyáltalán nem mindegy hol talál el, nem feltétlenül halsz meg tõle. Valósághû módon itt akkor pusztul el a tank ha létfontosságú dolog (berendezés, személyzet tagja) megy tönkre benne. Nem úgy meg hogy eltalálja a Tiger a fényszóródat azt csá, véged.

Így van nagyon jól látod két külön megközelítés és játékmenet....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hoho, én leszek a siemkák közt a király :D

Az átütése az egy dolog, de ugye arról van szó hogy Tiger rámnéz, én meg meghalok ha eltalál (márpedig eltalál mert nincs jelentõs szórás), hiszen HP nincs, az átütés meg garantált. Vagy nem?

(Tudom hogy a HP irreális meg szar, de azért nem olyan rossz az amikor ad esélyt egy kis túlélésre. Na erre mondom hogy megélhet a két játék egymás mellett jól, mert - szerencsére - teljesen más iránybõl közelítik meg a tankozás világát).

Tedd hozzá légyszives hogy pro és kontra,de egyébként teljesen egyetértek veled!

A CBT mondjon inkább neked valamit :)

GyK: Ez a teszt rész, ahol sok mindent próbálnak, tesztelnek, állítgatnak. Szóval ebbõl a végsõ, nagyközönség elé tárt játékra következtetéseket levonni.. khm.. badarság.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Láttál a nem arcade-ból valamit?
Na ugye.....

Arcade. Mond ez neked valamit? :)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Te melyik WTGF-el játszol?
Csak mert itt spec találatnál befigyel a röntgenkép ami nagyon khm valóságos.....

Én is ezt hallottam, hogy kisebb a kritikus sebzés okozó esélye az APCRnek, ez így szerintem renden van balance szempontból, nem fognak a leggyengébb tankra is ezzel lõni, mert míg az AP one shottolja, ezzel szitává kellene lõni.
Én olyan sokat nem mentem még APCRel, azért mert sok új tankhoz még nem unlockoltam, a régi tankokkal meg nem igényeltem, mert a 75mm L/43 alap APjával ott lõttem át a T-34et és Kv-1et ahol akartam, bõven elég volt azok ellen a sima.

WoT: Nishizumi77

Igen, én is ezen az állasponton vagyok. Vannak remek oldalak amiken le lehet kultúráltan bonyolítani az eladást, és addig kell eladni amíg még van rá kereslet. (Követem egy ideje a WG tevékenységét, és én nem látok fejlõdést csak hanyatlást náluk. Mindezen megfigyelések alapján én leírtam a céget és a játékait.)

Ha kijön a WT:GF akkor (nem tudni pontosan mennyivel de) biztosan kevesebben fognak a WoT-al játszani mint addig. Én úgy látom hogy kétféle ember játszik World of Tankst. Az elsõ, a casual FPS player aki csak egy tankos FPSként jétszik a WoTtal, és így teljesen megfelel neki, õk meg fognak maradni a WoTnál a WT:GF megjelenlése után is. A második fajta viszont szeretne egy értelmes(és minél életszerûbb) tankos játékot játszani a barátaival, és õk a WT:GF megjelenése után dobbantani fognak a WoT-ból, mert az igényeiket a WT:GF mérföldekkel jobban ki fogja szolgálni mint a WoT. Így a World of Tanks játékosbázisa jelentõsen le fog csökkenni, szerintem akár 30-40%-al is.

Mindezek miatt most kell eladni a WoT accountot, amíg a WT:GF még nem jelent meg.

Szegyény kis Panzer IIIat ne írd még le, Pzgr.40el 140mmert üt át, jó kis tankocska az, már a gyengébb Pzgr.40/1el is aminek 113mm az átütése oneshottoltam a pzIVet szembõl :D

WoT: Nishizumi77

Szerintem inkább idõben kellene túladni rajta amíg ér is valamit, az szinte biztos hogy rosszabb nem lesz, úgyhogy ha az eladott összegért vásárol sast meg prémtankot csak jobban járhat és semmibe nem kerül. Mellesleg ha repülni vagy hajózni szeret valaki és prémtankja van pénzt azzal is farmolhat, pocsékba nem megy.
Pluskast
Gábor szerintem a hajós rész megérkezéséig még várj vele.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az APCR-nek a legnagyobb hátránya (GrmlZ mentor tanításai nyomán), hogy sokkal kisebb kárt okoz az ellenségben, mint egy mezei AP lövedék, amiben van robbanótöltet is. Így hiába üti át a páncélt, fele akkora kárt se tesz a célpontban. Így nem is lehet nagyon OP.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Jeffjohnson
Hacsak nem vagy nagyon pénz szûkében akkor ne add el szerintem. Mert elöfordulhat, hogy a jövõben jön hozzá egy olyan update, amire kiváncsi leszel és akkor jol fog jönni.

Na kibányásztam, hogy tõlem mit kértek:
Please provide us the following information:
- Account registration date
- Name of your ISP (Internet Service Provider) during registration
- city of registration.
- New email address

Important!
We will additionally need one of the following information:
1.Screenshots with an overview of your financial transactions that were made when purchasing our services:
- Create the screenshots in the payment summary of the relevant payment service provider.
2. Screenshot of your online banking history or the bank statement
Passz. Én nem vagyok hajlandó gmailnek telszámot megadni. Amikor én regisztráltam, akkor még nem kellett. Ha ragaszkodik a google a telszámhoz, próbáld meg a hotmailt.
Okés. Úgy email címet a WoThoz egyébként melyik ingyenes szolgáltatónál érdemes regisztrálni, olyat amit különösebb problémázás nélkül le lehet passzolni másnak majd az átadásnál? (mert pl: a gmail már az új fiók regisztrálásánál is telefonszámot meg sms azonosítást akar.)

Nekem anno azt kérdezték, h melyik szolgáltató domain-jérõl regisztráltam. Mondjuk nekem más volt az indok. Szolgáltató váltás és ahhoz kötõdõ e-mail cím. Elsõre csak visszaírtak, h nem szeretik változtatni, csak ha indokolt. Erre én írtam, h elhiszem, de én meg nem fogok tudni hozzáférni a postafiókhoz a jövõben, mert megszûnik. Szóval próbáld meg. Veszteni nem vesztesz semmit. Ha valamit nem tudsz bizonyítani, azt is írd meg.
Hát akkor küldd el azt, aztán majd mondanak valamit (lehet akkor kérnek majd egy telószám egyeztetést - az a DAO?). Jobb ötletem nincs.

Nem kötekedek, csak a felmerülõ kérdéseket teszem fel, na.

Amúgy DAOPAY-el volt annó, nem banki felületen keresztül, így sajnos az kiesik. A fiókban lévõ email az egyetlen bizonyíték a DAOPAYes fizetésrõl.

(Kötekedésbõl kmindíg olyan reatív vagy, nem hiszem hogyez ne menne.)

Egyszerûen megmondod hogy a leveleid benne vannak az outolookban (vagy bármilyen más pop3 levelezõkliens amit használsz) visszamenõleg.
Bár sztem ezt nem fogják elfogadni, pont azért mert megtört email esetén a hacker is hozzájutna ezekhez.

Mondom, netbank, screenshot és nem kell túlspilázni.

Csináltam screenshotot a netbankban a tranzakciókról.
Nem õrdöngõsség. MKBnál évekre visszamenõleg ott van.

Most hogy így mondod, megtaláltam az igazoló emaileket az email fiókomban amivel annó kétszer 500 goldot vettem még a legelején. De hogyan álljak elõ azzal hogy feltörték a mailboxom mikor a benne lévõ levelekrõl készült screenshotokkal tudnám igazolni magam?

Na és hogyan igazolsz/bizonyítasz egy két évvel korábbi aranyvásárlást? Arra emlékeztem hogy éppen csak hogy vizeletmintát nem kér be a WG a játékostól ha emailt akar változtatni, de az érdekes, hogyan igazolsz valamit évekre visszamenõleg.

Szerintem megél mindkettõ egymás mellett szépen. Kb úgymint a CS meg a BF is.. mindkettõ FPS, az egyik életszerûbb, ettõl függetlenül a másik sem hal meg.

Magamból kiindulva, biztos tolom ezt is azt is, mert a kettõ valóban ég és föld, de nem jó vagy rossz értelemben, hanem mert MÁS.

A WOT igazi árkád és az is marad, a WT meg a realisztikusabb vonal (aminek megvan a hátránya, lásd orrba szájba oneshotolni fogjuk egymást, szegény kis PZ3 mehet a levesebe ha szembejön a Tigris), szóval elfér egymás mellett mindkettõ nálam.

Írd le hogy megtörték az email címedet ezért szeretnél másikat használni.

Rögtön mellékelj is screenshotot lehetõleg az összes tranzakcióról amikor goldot vásároltál.

2-3 nap és megvan. Legalábbis nekem igy ment, csak tõlem egyesével kérték a tranzakciókat, ahelyett hogy megírták volna hogy az összes kell.

Bárcsak tudnám pontosan mit kell nekik írni hogy megváltoztathassam a WoThoz rendelt email címet, meg is válnék az accomtól gyorsan amíg még ér valamit.

Persze nem véletlenül nem engedik az emailváltoztatást.

A jó öreg RNG, már már rémlik az agyfasz baromok én játékkészítõkön kívül miért hagytam abba azt a fostalicskát :D
Szerintem a csatába bevihetõ spéci APCR és hasonló lõszerek száma le lesz korlátozva, hogy ne lehessen kizárólag mondjuk APCR-t tárazni jó pénzért. A valóségban is csak néhány darab volt egy páncélosban, ha volt egyáltalán(inkább német és amerikai tankok használtak ilyen spéci lõszereket).

WoTban is mindössze annyi dolga lett volna a WG-nek hogy lekorlátozza a bevihetõ prémlõszerek számát mondjuk öt darabra azt kész. Egy mozdulat lenne bevezetni, és megoldaná a "mindenki mindig goldlõszerrel lõ" problémát. Persze õk inkább maradnak a mostani anarchiánál, mert az kövedelmezõbb.

Én inkább azt mondanám hogy pénzéhesen és egyben nagyon ostobán viselkedett a WG. A goldlõszer kreditért elhozta azt a korszakot amikor a pénzesebbek folyamatosan azzal lõnek az egész csata alatt ÉS teljesen megborította a játék páncélátütési rendszerét, használhatatlanná téve a nehéz, péncélzatra építõ tankokat. (olyan gyönyörû anomáliékhoz vezetve hogy nemhogy a TigerI, de még a 200milis frontpáncélú Ferdinand páncélzata sem ér semmit a tierjében)

Az értelmes megoldás a prémlõszer kivezetése lenne, de WG-nél kizárólag a bevétel a szempont, még akkor is ha a bevételhozó dolog tönreteszi a játékot. De mondjuk az egész WoT rendszer az elejétõl kezdve szenved ilyen ostobaságok miatt, mint a 25% randomfaktor minden egyes lövésnél átütésre ÉS sebzésre is, meg az össze vissza mellészóró lõszerek.

Egyszóval szar az egész, na, és ezt egyre többen kezdik belátni. Én biztos vagyok benne hogy aaki akár egy kicsit is életszerû tankcsatára vágyik az át fog pártolni a WT:GF-hez. Elég megnézni a kiposztolt videókat, ég és föld a különbség a két játék között tankos játékélmény terén.

Coral Springs
Itt lesz majd egy kis differencia. Egy átlagos kör kb 10K credit -et fog érni, ebbõl az ammo max 2-300 credit -el fogja terhelni a számládat.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pedig 2 éve még nem volt probléma a gold.

Sztem a legfõbb gond itt az volt, hogy a WG hallgatott a sok sirámra - pont az ellen próbált tenni, hogy ne nevezhessék pay2win-nek a játékot, mert csak a pénzes emberek számára elérhetõ a goldlõszer.
Aztán gondolom rájöttek, hogy a goldlõszer creditesítése az egy remek credit sink, megdobja a prém eladásokat, és ezért aztán így is hagyják.

Az egész goldlõszer nekem a szegényember szamara történetet hozza eszembe: bármit csinál a WG, mindig rossz.

A. goldlõszer csak goldért -> megy a pay2winezés
B. goldlõszer creditért is, de drágán -> csak az engedheti meg magának aki prémiumos, tehát pay2win. Ja és persze sokan is használják, tehát játszhatatlan.

C. goldlõszer nem drágán -> mindenki azt használja, nem jó.

Lenne persze egy D opció, hogy egy az egyben kiveszik a goldot, de az nyílván hatással lenne ab evételekre, értelmes ember nem szórja ki az ablakon a pénzt :)

Lö passz, azt a játékot kb 2 éve töröltem le, azóta rá se néztem.

A WT:GF mérföldekkel fogja verni, ezen általában nem szokott vita lenni :)

"hogy itt mindenkinek ugyanazok a dolgok lesznek elérhetõek"

Mert odaát nem pont az a probléma hogy mindenki számára elérhetõ lett a gold, hogy ne legyen pay2win?

Persze értem én, és mint mondottam, nekem ez így nagyon is tetszik, de már ott is meg lehet venni creditért arany helyett.

Mindegy a lényeg hogy tûkön ülve várom a megjelenést! :)
A lényeg nem az, hogy a másiknál a Gold ammo az HEAT vagy APCR vagy mi, hanem az, hogy itt mindenkinek ugyanazok a dolgok lesznek elérhetõek. GE-ért csak gyorsabban tudsz fejlõdni, azaz nem "pay to win", hanem "pay your time" rendszernek hívhatjuk.

Felmerült bennem egy gondolat a "goldammo" parával kapcsolatban:

A konkurenciánál (jk <#gonosz1>) a goldammo a legtöbb esetben az APCR -t esetleg a HEAT -t jelenti ugye? Ezek a lõszerek ha jól sejtem sebzésben, esetleg átütésben térnek el a normáltól méghozzá irreális mértékben. Na nem mintha nem használhatná akárki, dacból, vagy tartásból hátrányba kerülni meg idiótaság....

Namost:
Ezek itt is megvannak, sõõõt még sokkal többféle is, csak a kommunikáció más, valamint gyanítom nem lesz gusztustalanul op, és/vagy (és én inkább erre hajlok) mivel a sebzés modell és az értékek a valóságot tükrözik a sima AP lõszer is hatékony, van eltérés persze, de nem irreálisan.

Mindegy a lénye, ez a hozzáállás sokkal szimpatikusabb! <#dumcsi>

A repülõs részben a prémium gépek nem a legyõzhetetlenség szobrai. Azokat is sokszor béna pilóták vezetik, akiket elõbb utóbb lelõnek a csatában. Viszont ha akár csak megkarcolnak valakit már nem lesz minuszos a körül a jobb szorzók miatt.
Valószínûleg a tankos részben is inkább a szorzó, mintsem a tierjében "átüthetetlen páncélzat" vagy "mindent átlövõ fegyverzet" lesz az elõnyük. Gold ammo ugyancsak nem lesz.

Cseppfolyósodtam :D
USA prém.spitt.-el 7 air+10ground kill-re kaptam 229k-t, még a bevétel nerf elõtt.
Persze hogy hozza azért prém, amúgy múltkor láttam Rb-n egy L5 premet a szemétláda 7 killt csinált a 13-ból, hát szerintem ott befigyelt vagy 200k SL
Nem azt mondtam hogy rosszak, de attól hogy prém gépben ülsz nem fogsz 5 killt szerezni meccsenként, igen talán kicsit könnyebb velük, viszont egyértelmûen jobban hozza az XP-t és a pénzt.

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Hát még mindig jó gépek mondjuk konkurenciához nézve, én hidd el elfogadnám mindegyiket, olyan szar nem lehet egy mustang 4x20mm-rrel vagy egy i-16 hasonló kivitelben. :D
Persze én sem tudok sokat a tankokról de a prémium repülõk nem valami op cuccok a repülõs részlegben (persze akad kivétel) inkább az igaz hogy jól hozzák az xp-t és a pénzt

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

nem, rossz tipp volt :D
megnéztem inkognitó módban és úgy is bejött simán :)
úgyhogy passz.. a gond tényleg ott lehet :D
twi jó tipp, de azt írja, hogy nem tölt be neki semmit, tehát az az oldal se jön be gondolom, hogy jelentkezzen be.
a gyik valószínûleg azért nem ment neked mert csak akkor éred el azt a fórumoldalt ha be vagy jelentkezve a hiv fórumra :)
Jó kérdés, mivel csak OBT-re lesznek elérhetõek nem ismerjük õket, t-34-et max hiszen abból van már 1-2 bent, még a történelmi adatokra lehet támaszkodni ilyen téren, az ottani adatok lesznek itt is úgy tudom, így ha találsz egy jó forrást ami hiteles is, akkor a shermanról is lehet infónk.