War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
mondjuk már nem is "kell" mert nem játszik wt-t 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez volt az eredeti kérdés 😊
Itt grmlz utolsó videójában is jól látszott, hogy a legtöbb esetben olyanra lõtt aki még nem volt azonosítva/nem volt körvonal, nem is vették észre csak miután tüzelt rájuk 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Én is csináltam WT(A) videókat, és bizony FullHD felbontáson, még 30fps-el rögzítve is durván vissza tud esni az FPS, (i5-3570k, 8 giga ram és Radeon 7950 mellett). Itt sok változó van, még az sem mindegy, hogy HDD-re vagy SDD-re rögzítesz (a FRAPS tömörítettlen videót rögzít, szóval iszonyatos adatmennyiséget kell gyorsan kiírni)...
Szóval ebbõl én nem vonnék le mély következtetéseket.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hogy késõbb a reálisabb játékmódokban mi lesz, az majd kiderül.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Csaby
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92175-how-to-access-nightly-server-updated/
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lepattanó
VAGY pontosan nem odament a skuló ahova az X mutatott
VAGY volt átütés csak nem talált el semmit?
Még tavaly, karácsony elõtt én is vettem T34-Sherman pack-ot, de meg is feledkeztem róla, most eszembe jutott és látom, hogy már többen tolják a bétát. Mi a módja annak, hogy én is ki tudjam próbálni? Egy pár szóban, ha leírná vaklaki, azt megköszönném! Vagy, ha van olyan weboldal, ahol utána tudnék olvasni, akkor az is jöhet. Köszönöm! Üdv.
A Random az random, véletlenszerûen összerakott 15 ember semmilyen játékban nem tud együttmûködni, bármennyire is jó a grafika vagy realisztikus a sebzésmodell.
Ami volt információm a tankokról azt pár videó formájában feltettem,aki akarta megnézhette.....
És csak hogy félre ne értsd én legalább annyira várom mint te a RB módot,csak nem azért mert lenézem a WOT-ot játszókat,hanem mert érdekel!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Meg aztán ahogy más is utalt rá, ez most itt a zártbéta idõszak. Ha valamilyen funkció nem válik be, gondolnak egyet aztán holnap egy tollvonással elüntetik.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Kérdés hogy mekkora élmény lesz szinte kizárólag piros effisek között játszani, akikbõl 3 AFK mert a csata indítás óta eltelt tíz másodpercben anyukája elhívta a gép elõl kruplit hámozni. <#vigyor>#vigyor>