37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Közelebb kerültünk kicsit MO -hoz. Mivel Budapest egy jelentős helyszín volt, csinálhatnának egy map -ot belőle.
  • Gottfried
    Újabb hegyes pálya....
    Nem panaszkodni akarok de nekem a tankcsatákról afrika homokja,az orosz hómezők és mondjuk kurszk jut eszembe úgy elsőre.Aztán jöhetnének az újabb hegyek.
  • Stefan99
    Van még más is:)
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/150666-preliminary-patchnotes-14126x/

De mi ez a dev server dolog?
  • twi452
    New ground vehicle location “Carpathian mountains”

kezdődik :) és ez csak egy "kis" patch lesz :)
  • PiciPanzer
    Hamarosan új Patch érkezik.
  • Trucker39
    Nem a billegés a bosszantó, hanem annak a hossza. Ha egyszerre áll meg egy orosz és egy német tank, az orosz már nagyjából tölti a második lőszert, mikor még a német billeg és nem tud célozni.
  • Caterpillar
    Noh igen, a gázturbinának eléggé nem megszokott a hangja egy harckocsiban...
  • Susarc
  • Glo
    1:30-nál kicsit beesett jobbra az orra :D
    Amúgy olyan hangja van mint egy lendkerekes autónak :)
  • twi452
    5-ről is billeg egy-egy gázfröccsre/fékre az igazi is, láthattad a videókból
    persze idegesítő tudom, a t-34ben is idegesítő h nem tud sűlyedni az ágyúcső csak egy hangyafasznyit de ez van :D
  • Susarc
    20-30kmh-ról is billeg vjzszintes talajon :P
  • Susarc
    tudják,de akkor az oroszok nem lesznek OP-ok és szopatni kell a németeket! a libikókaval a faxom kivan btw :D
  • Caterpillar
    Ezeket a videókat néztem meg én is, ezért gondoltam, hogy szerintem az a billegés nagyon is rendben van..

Tudom, ez egy M1, de valami ilyesmi lehet a satufék...

Nahmost ez egy modern pneumatikus futómű, és ez is az orrára támaszkodik, ha a Panther is csak ennyit hintázott, az is bőven elég...
  • Dagohun74
    Ja ezek megvoltak kiveve a 3. azt megnezem mit tud. Das Boot a kedvenc meg a Kelly hosei pedig abban is amerikaiak vannak.A halal 50 oraja azt nezve meg mindig nemetekenek drukkolok hatha egyszer eleri a k..tt benzinlerakatot, de nem.
  • Ry0K3N
    Lol tényleg ugyanaz a 801-es :D
  • PiciPanzer
    10cm billegés a cső végén 100m-el odébb már 2m! Csodákra a németek sem képesek :).

• twi452
    az én videómon még fiatalabb a faszi aki vezeti :D
  • twi452
    0:50-től
    itt ugye csak irányt változtat gyakorlatilag majdnem álló helyzetben, most képzeljük el, hogy megy ez a nehéz monstrum 30-35km/h-val és rátenyerelsz az S gombra :) vagy ami még jobb full gázzal előre mész aztán 1 mp múlva full fék és egyben full gázzal hátra
    mert a játékban ez történik :)

a "hintázás" a játékban lehet, hogy eltúlzott de, hogy meg sem mozdul azt nem gondolom, hogy helytálló :D

• Ry0K3N
    http://youtu.be/QsodIneQGzI
    Sebességvéltás elég neki hogy bedőljön. :D
    http://youtu.be/26cSk60Aj3Y
    itt meg a 3. perctől érdekes, kis sebességnél fékez rá már dől előre, szóval sztem a billegés teljesen jogos
  • Coral Springs
    Ezek már csak apró részletek, lényegtelenek... Mind amikor pistike egy autósjátékban kipördül, azt anyázik hogy miért.
  • twi452
    menet közben ilyen simán suhan is kb, ezt a cbt alatt be is írtam ide, hogy olyan mint a vaj a t-34 után :)
    ha nyomott volna a videón egy satut akkor derülne ki, hogy mit csinált igazából :)
    mert a játékban gondolom mindenki gombokkal játszik az meg padlógáz és satufék :)
  • Ry0K3N

Így kéne működnie valahogy.
  • PiciPanzer
    Már csak helyesen kellene megtanulnom irni....
  • PiciPanzer
    Sztáligrád (1993)

Illetve ajánlom még: Das Boat, Vaskereszt, Unsere Mütter, unsere Väter (2013).

Bár gondolom ezeket láttad, csak azért irom, hogy van más jellegű 2. Vh. film is.
  • Kurfürst
    Az vicces mert kb. a Panthernek volt a legjobb futóműve az összes akkor harckocsi közül. Nem az újamból szopon, a Jentz v. Spielberger könyvben van erről egy német ábra.
  • Volfram42
    A cső végét nem látni, vagy az optikát, ki tudja az mit mutatna a fene se tudja. Én nem vagyok különösebben tankos, de jó volt ez a videó köszi szépen. Azért hatalmas élmény lehet amikor egy ilyen ott megy melletted. Egyszer tuti elmegyek egy ilyen fesztiválra.

off
    Dagohun74: Most komolyan az USA lakossága több, mint 300 millió fő hidd el elsősorban a hazai piacra termelnek ők is, mint ahogy minden ország. Ahogy mi is. Amikor egy sorozatot elkaszálnak akkor se azt nézik, á kelet Európában nézik sokan, hanem az otthoni viszonyokat követik. Ha lenne nívósabb magyar filmgyártás akkor mindig a magyarok lennének az ászok. Nekünk is van egy kevés ilyen filmünk. Ez így természetes.Szélsőséges esetben láthatnánk ahogy a nagy ősmagyarok hátrafelé nyilazzák a t34-eket. :)
  • Lokker
    valószínűleg azért mert közúton mentek vele, amire gondolom bizonyos szabályok vonatkoznak. megnézed fordulásnál szépen szedte az aszfaltot.
  • twi452
    azért billeg ez becsületesen és csak lépésben halad illetve fordulgat :)
  • Trucker39
    Ezt nem tudom. De számomra inkább hihető ez a tankmozgás, mint ami most a játékban a Panther-nek van. Ha olyan lett volna, szerintem el sem indult volna vele egy tankparancsnok sem. Már az első falunál lehetett volna kimosni a tankot belülről, mert a legénység összerókázta magát, meg a tankot is.
  • bgabor
    Á hagyd, ha mégnézed bármelyik orosz háborús filmet ami az utóbbi húsz évben készült, ott meg hős szovjet katonákat fogsz látni, meg lélektelen náci állatokat(oroszok Wehrmacht ábrázolása). Orosz filmekben még a tömeggyilkos NKVD tisztjei is pozitív hősök ám.

Szóval van ám még Hollywoodnál is lejjebb.
  • WinT
    Gyanítom ha lesz egyszer ilyen az nem amerikai film lesz... de vevő leszek arra is. :)
  • Glo
    Nem kötekedésből, de ebben szerintem nem a híresen sérülékeny 2. vh-s Panther csillapítás van :))

Mondjuk ettől még lehet rajta javítani.
  • Dagohun74
    Mar megint a hos amerikaiak de unalmas mar ez. Bar attol lehet meg latvanyos es jo film. Miert nem csinal valaki egyszer a nemetekrol egy filmet ott is voltak hosok es igaz katonak.
  • Trucker39
    Az első nagyobb fékezést érdemes figyelni, mikor megcsúszik egy pillanatra. Összesen egyet!! bólint a lövegcső. Szisszen egyet a rendszer és máris stabilan áll.
  • Trucker39

Tessék megnézni élőben. Semmi féle libikóka, limbó hintó nincs mikor megáll. Erre azért kicsit figyelhetnének a készítők.
  • davidbog
    Zoltang fórumozóval már tárgyaltuk itt is. Teljesen más a kettő. A Párducé dupla torziós rugós négy darab hidraulikis csillapítóval. A T-34-eseké függőleges spirálrugós.

Zoltang hozzászólásában voltak rugóutak is, hogy az alap poziciótól föggőlegesen összesen mennyit tud elmozdulni a futógörgő, a Párducnál valami 530 mm a T-34-nél 100 mm körül. Ez annyira nem fontos, a lényeg a csillapítás. A Párduc hidraulikus csillapítása egy nagyon jó dolog, a T-34-ben meg semmilyen sincs.

Lehet hogy IRL a Párduc jobban hintázott 40 km/h-s sebességről való megálláskor mint a T-34 és jól van ez lemodellezve a játékban. Csak hát az meg nincs lemodellezve hogy a T-34-ben szétloccsantja a fejét a závárzaton a töltő mert pattogott a hk és nem tudott megkapaszkodni...
    A Párduc tűzvezetése nem volt túl jó, de nem a felfüggesztés miatt. Ezen minél hamarabb változtatniuk kéne.
    Bár inkább más dolgokon kéne minél hamarabb változtatniuk.

• RatBaG #11024
    tegnap meglett nekem is a panther.
    nem gondoltam volna, hogy így betalálok a vízágyas hasonlatommal. azt hittem a pz4 billeg, hát akkor erre mit mondhatnék, omfg...
    ez tuti, hogy nem ilyen volt a valóságban. eleve a jármű fizikája is elbaszottnak tűnik, olyan mintha a tank alja egy gömb lenne és folyton billeg minden irányba, ahogy nagy sebességgel halad a terepen.
    megálláskor meg limbóhintó, sniper módban csak annyit látok, hogy föld - jéé égbolt - föld - t34. pukk.
  • WinT
    Témába vágó film készül Hollywoodban:

• Garakx
    Pl hogy ha nem figylesz betölt téged is :D
  • davidbog
    Persze. Nem a 40 lényeg hanem az hogy fél perc alatt tudjon leadni mondjuk 10 lövést. Mert ezzel egy menetoszlopot szétlő egy perc alatt, míg töltőberendezés nélkül ez 5-10 percig is eltartana. Ez az egy olyan eset van amikor számít a minél nagyobb tűzgyorsaság. Amúgy meg nem is lehet kihasználni, mert nem lehet másodpercenként bemérni célpontokat ha nem egymás mellett vannak.

Igazából az automata berendezések a nagy kalibernél (100+ mm) fontosak. Hogy ne kelljen a töltőnek szenvednie. Csak ezért nem terjedtek el (az orosz gépek kivételével) mert az '50-es évek végén jöttek az űrméret alatti lövedékek (APDS, APFSDS), amik könnyebbek voltak mint a teljes kaliberűek. Még egy 120 mm-es APDS-t se olyan nehéz hogy ne bírná el egy ember vagy két ember kelljen hozzá.
    Amúgy meg rengeteg problémát vet fel a töltőberendezés.