War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igy viszont hosszu lesz a cbt.
Jól érezhetõ hogy most leteszteltetik az összes tankot egymás után a CBT népével, négyet-hatot egyszerre. 😄

Elvileg a sony-val már megegyeztek a szinkronba hozásról,csak a PS4 frissítési rendszerét még nem fejezte be a sony,és addig a WT se tud lépni.
Az már november óta kint van ha a maga korlátozott valójában is 😊
Most csak annyi volt a hír, hogy készen állnak szinkronba hozni az updateket a pc-s verzióval és egybevonni a játékosbázist.
Egyelõre még mindig a sony-val harcolnak a frissítések miatt.
Tulajdonképpen azért van a várakozás,mert ugye kijött a WT PS4-re is,és most azzal vannak elfoglalva.
na igen de a többit kivették 😄
Sherman0070
mondtam hogy jönni fognak az újabb tankok 😊)))

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jaja.. ahogy nézem a repcsikre is nehéz idõk köszöntenek 😊

Light tank rally lesz mindenütt 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Alig várom hogy menjek a rövid csövû stuggal, tetszik az a modell, blitzkriegben és company of heroes 2ben is szerettem 😊

WoT: Nishizumi77

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Sherman0070
ha ennyi ideig csinálnak valamit akkor szerintem a mostani 0.0.1.189-es verzióból lesz 0.0.2.400-as verzió <#vigyor2>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mellesleg egy free2play játékot érdemes a készítõk honlapjáról leszedni majd.
Sherman0070
még closed bétán van

Le lehet ezt tölteni valahonnan. Vagy még nem jelent meg a nagyközönségnek.

angelus1991ster.blogspot.hu

Vigyázz a szádra, mert ezért én múltkor felkiáltójelet kaptam 😄

Troll! (ménincsentrollosszmájli?) <#nyes>

patchaou
Ez megmagyarázná miért nincs pénzük normális szerverekre XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja, megvette õket a wargaming <#bohoc>

csaba90
bízzunk benne 😊

Csaby

Nyugi vagyok😊,szerintem vihar elötti csend van<#hamm>
csaba90
most még egy cirka 2-300 megás patch sincs nem hogy még nagyobb patch... 😄
szóval csak nyugi xD

Csaby

Jó lenne ha már kiköhögnének valami infót,hogy mi a hányás van már<#boxer><#nyes>
Sherman0070
szerintem a nyílt bétáig biztos van 1-2 hónap 😄

Lehet további tankokat tesznek be,hogy ingame hogy mûködnek...
Nyílt béta szvsz max tavasszal,bár remélem tévedek!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ulvar
Stalin's "childrens" approves

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sherman0070
Hamarosan biztos lesz valami nagy dolog mert a tankosba régóta nem tettek nagyobb frissítést 😄

Oroszok na. A vérükben van a titkolózás, nehogy a dekadens nyugat kifürkéssze a titkaikat. 😊

Ulvar
Az én fejemben, ez azt jelenti, hogy dolgoznak az ügyön, nem a töküket vakarják 😊. Lehet 1 héten belül meg kapsz egy olyan infót, hogy na Open Beta innentõl gyerekek...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jaja, a Gaijin kommunikációs osztálya megint alkot, hetek óta semmi hír, videó vagy képanyag. Ezek aztán értenek a szakmájukhoz!

Már mindenki ráunt erre a szarra és várjuk a hajókat 😄
De nagy itt a csend 😄

Sherman0070
Mikorra várható hogy tesznek a játékba újabb tankokat?

Azért tankos videói is vannak.
Nem, a repülõsrõl beszéltünk, GmrlZ videói a repülõs részbõl jönnek.

mijki
De most nem a tankos részrõl van szó?
Repüléshez kell egy oktató, az világos - hiszen jóval bonyolultabb - én is szimulátorozok Il-2-vel.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

+1 a tanuljunk mástól mellett

WOT-ban "greatig" önerõbõl jutottam el, viszont benne maradt a játékstílusomban pár hiba, a replayek meg segítettek abban, hogy rájöjjek, min kéne még változtatni/ mi az amin meg nem, hogy még jobb legyek, mi az ami "megszokásból" hiba (noobon volt olyan, hogy excellent volt a legrosszabb értékem). Gondolom nem a véletlen mûve, hogy olimpikonoknak is van edzõje.

A baj szvsz ott van, ha average player nem megfelelõ játékostól tanul és a butaság rögzül, persze a legrosszabb, ha valaki makacs és a jó tanácsok ellenére erölteti a hülyeségét, vagy ha megreked 1000 effin és nem kér segítséget.

Viszont én tudom magamról, hogy nekem kell az "edzõ", ilyen a személyiségem.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Azért szerintem a repülés és a dogfight van annyira összetett dolog hogy bizonyos manõverekre ne jöjjön rá az ember magától, hanem a profiktól lesse el.

mijki
Én inkább a saját hibáimból tanulok. Ha valamit elcseszek, átgondolom a szitut még egyszer, fejben kijavítom és majd legközelebb úgy csinálom. Én is sok Quickybaby videót nézek, de nem miatta lett 1400WN6-om WoT-ban.

Lehet van aki videókból tanul, én nem ilyen vagyok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Coral Springs
Nagyon fontos hogy legyenek a fejben elméleti dolgok, de viszont amit a "stork13" kolléga említ az már a tapasztalat (vagy reflex). Az nem tanulható videóból, hiába tudod hogy mikor mit kéne csinálni, ha nem érzel rá a gépre a maximumot se fogod tudni hozni vele. Ehhez még hozzájön a célzás képessége. Én RB -n olyan szögekbõl / távolságból is kihalászok gépet, hogy mások lesnek hogy ez mi volt, azt mondják aimbot az az csalás. Ez is olyan dolog hogy idõvel ráérzel, vagy éppen nem mert szarok a reflexek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Már hogyne lehetne megtanulni, fõleg ha egy adott típusról készült oktató videókat nézel. WOT-ban, de GF-AF ben is rengeteg ember van akik egy adott típust nem megfelelõen használnak (pl. olyan német géppel fordulózik ami erre alkalmatlan, vagy nem figyel az energiára ). Video után már tudni fogja (már ha van esze), hogy amit csinál az nem jó, és más módom kellene használnia. Lehet, hogy a bnz nem fog menni neki az elején, ezt majd a tapasztalat fogja csiszolni, de ha már ezt erõlteti, akkor az egy nagy lépés a sikeresebb játék felé. Még a legjobb wot-os playerek is elárulták, hogy a nagy nevek visszajátszásait nézték, mert még õk is tudnak tanulni egymástól ezekbõl.
Valóban. De ez csak taktikára esetleg játékmechanikára vonatkozik.

Azt, hogy egy adott géppel hogyan repülj, videóból nem tanulod meg. Ahhoz sokat kell repülni (gyakorolni) az adott géppel, fõleg ha a gépek repülési stílusa/profilja nagyon különbözõ. Ismerned kell hogyan emelkedik, fordul, zuhan stb.
Vagyis a saját károdon tanulsz, hiába nézed a videót...
Szvsz. 😄
Nem csak tanulni lehet ezekbõl (bár azt is, mert GrmlZ speciel részletesen elmondja hogy mit miért csinál), de van akit ez szórakoztat. Annyi.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Coral Springs
Ez relatív ki hogyan tanul, mindkettõben van igazság. Én például a hibáimból tanultam, és ösztönösen csináltam mindent. Amit jónak találtam azt alkalmaztam, amit pedig nem azt elvetettem. Sokáig a nevét se tudtam egy-egy manõvernek, és hogy létezik-e egyáltalán, megcsináltam mert úgy tartottam jónak. Nem biztos hogy akkor is úgy tolnám mint most, ha tutorial -okból tanulok.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Pedig nagyon sokat lehet tanulni replayekbõl, videókból.
Õszintén? Nézhetem hogyan vezet Vettel vagy repül Bessenyei, de én ettõl még nem leszek jobb sofõr/pilóta.
Ezt nem gondolod komolyan, ugye? Hogy nem javít az ember teljesítményén ha a nála jobbak játékát figyelheti és tanulhat belõlük?

Mégis hogyan zajlik akkor szerinted a tanulás és a fejlõdés folyamata, mindenki elköveti ugyanazokat a hibákat, és így válik jobbá?

Úgyis mindenki attól jobb egy játékban minél többet játszik vele.Ha kimarad 1 hét vagy 1 hónap az engem már kizökkent és nem úgy megy,mint azelõtt.Ha valaki minden nap tud játszani és mindig újat tanul attól csak jobb játékos lehet.Persze csak ha törekszik is rá,hogy jobb legyen.

Viszont ha eszedbe jut mit csinált hasonló szituációban akkor az nem hátrány 😊
mijki
Attól még nem leszel jó játékos, hogy unikumok videóit nézed....

Nem baj ha te nem nézed a vérprofik feltöltött videóit, kellenek a noobok ingyenfragnek. Mennyit zuhanna már a killrátánk ha az összes noob GrmlZ videóit nézné!