37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #11100 nekem egyet sikerült de azt hiszem 3 pár rakétát szórtam el rá annyira izgultam xD
és kicsit odébb volt a társa akit nem is vettem észre a flakkal.. ő pofán is lőtt egyből úgyhogy inkább mákom volt h le tudtam rakétázni azt az egy pz3-at :) -
Glo #11099 Próbáld ki il2-vel SB-n mit tudsz, aztán szóld le őket :))
Esetleg tehetsz fel videót is ahogy kikensz pár tankot a 100kg-os bombákkal meg a rakétáiddal >o] -
gstup #11098 Az ilyneket nem tartom nagyra.Ha ellenük egy jól szervezett 4 fős brigád állt volna fel és ott is simán tarolnak akkor ok.De ez kb "vakok között az egyszemű a király". -
Köszi:) -
twi452 #11096 én inkább majd megnézem saját szemmel milyen lesz :)
biztos lehet itt is variálni, hogy merre menjen az ember attól függ mint kíván az adott szitu -
twi452 #11095 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/150715-carpathian-mapdev/#entry2812254
persze a fórumra be kell jelentkezni -
Glo #11094 A link nem működik. Dobd be direktben :) -
Glo #11093 Tegnap Kursk, SB, Rank 3, Pantherek, Tigrisek.. dörzsöltem a kezem, hogy most végük.
Ellenfél: 4 fős NM squad. Bejöttek il2-vel 3-an, meg egy T34-essel felderíteni. Úgy nyestek ki minket, "öröm" volt nézni. A legjobbjuk, sanchys valami 8 killt tudott magáénak mikor kidobta 100kilóssal a második Pantheremet :)))
Öröm volt nézni, mégha a bré rossz oldalán voltam is.
Még gratuláltam is nekik a chaten.
Ja, nem.. rohadt OP il2-k a százharmincakárhány mm rakettáikkal :D -
Hááát. A topikban a egy srác képekkel + szöveggel nagyon jól szemlélteti illetve elmondja az új map lényegi problémáját (11-es hozzászólás). Abszolút egyet értek a leírásával. -
Kedvencem.. bázisunkra belopakodott 1-2 tank beálltak úgy, hogy amint lespawnoltam 10-15 másodperc után picsán lőttek, ammo berobbant és kuka volt a tankom .. :) Ja meg Izraeli zászlós KV-k lelöktek a szakadékba ..
-
Dagohun74 #11090 Tegnap én is sz...on voltam a németekkel. Hanyagoltam is WT-t 5 vesztes csata után, semmit nem tudtam kilőni vagy mellé, undamage és valahogy mindig kibombáztak. -
Ez nem csak a tegnapi napra jellemző. Én az esetek 98%-ban németekkel játszom. 10-ből 8 csata bukó. Mást nem lehet tenni mint reménykedni, hogy a következő patch-ben talán javítanak a balance-on. -
Tegnap nem tudom mi volt, toltunk Arcade, Realistic Battlet, de vicc volt.. Német oldalt preferálom minden fegyvernemet tekintve.. ME-109 E3, F4, G2 mindent kipróbáltunk, Jaboként mentünk csatába, hogy a szaftosabb célpontokat pl. KV,KV2 500 kilógrammos bombával megpróbáljuk kidobni, volt hogy bejött, volt hogy nem .. A lecsap, vissza fel, lecsap taktikát követtük, lévén az ME109 ebben kimagasló. Na de az, hogy az ellenséges gépek, javarészt YAK-9, La-5, Lagg-3 és társaik, mint az X-Wingek úgy repülnek, hát az valami vicc, és persze azonnal szétlőnek a picsába amint lehetőségük van rá .. :( Az AA, Artillery megint csak OP, mintha kb lézerrel lőnének, pedig csak "88-asok" .. :D Földi részen noob csapattársak, baseraperek egyszerűen szánalmas volt, ami tegnap zajlott .. Na meg az, hogy a KV szinte kilőhetetlen még F-es Pz. IV.-el is.. vicc.. Remélem ma szerencsésebb lesz a helyzet. :-D -
Dagohun74 #11087 Attól sokkal jobb de utálom azt a pályát. -
Dagohun74 #11086 Még nem vagyok T4-ben, erről nem tudok mit mondani.Viszont RB-ben szoktam játsztogatni, de pálya méretéből 2x2km adódóan van rá esély távolságot tartani. De mindössze 1 mecset mentem rajta és akkor is a repülőket lötem.
Puding próbája az evés kiderül mit hoztak össze a srácok. -
Porsche911 #11085 Hát tény,hogy nem egy Kursk viszont jobb mint egy Karelia. -
Én főként RB-t játszom. Sajna ott nem hiszem, hogy jó lesz. Némettel amúgy is totál szopóág a tier négyes színt. -
Dagohun74 #11083 Hát nem tudom tegnap mentem rajta mondjuk csak AB-ben és csak flakpanzerrel de a repülőknek annyi, kacsavadászat az egész. viszont a dombokat ki lehet használni be lehet lőni a pályát. -
Ja aztán én is láttam, hogy ez még is csak 2x2 km-es pálya. ezen emelni kellene legalább 3x3-ra. Ez így megint egy értelmetlen rush map lesz. Ráadásúl a harckocsik páncélozottságának ismét annyi. 10m-ről tök mindegy, hogy milyen vastag a páncélod. Megint jön az egy lövés temetés effektus. -
Dagohun74 #11081 Nem néztem videot. -
Hmmm. Ezt nem tudtam akkor elnézést kérek! -
Nekem is ez a bajom. A srác nem egészen 1 perc alatt ott van a foglalási pontnál, és onnan kb még egy perc alatt eljut a map széléig. Muszáj ezt erőltetni? -
A videón RB csatát állított be. -
Dagohun74 #11077 RB és SB-ben nagyobb lesz 2x2 km. Csak AB-ben lesz kicsi, ott 1x1km. -
Szerintem simán be lehet nagyobb pályákat rakni. Kurszk a tökéletes példa. Elég berakni egy rakás ai tankot meg tankelhárítót. A playerek meg mennek rá mint méh a virágra, hisz az ingyen kill+pont. Azon a részen meg úgy is összetalálkoznak egymással. Amúgy szép ez a map amit belinkeltél de már most látni a minimap alapján, hogy baromi kis pálya. Megint 10 méterről fogjuk egymást lövöldözni. -
Caterpillar #11075 A Q&A -ban benne volt, jelenleg is dolgoznak a városi térképeken és minden épület összedönthető lesz vagy valami ilyesmi, sőt ha jól vettem ki azt is megcsinálják, hogy a fákon ne lehessen csak úgy keresztül lőni.. :) -
Főleg ha vörös csillag volt a tankodon... -
új rekord! hármat lőttem egyszerre... -
pirdi #11072 https://www.youtube.com/watch?v=pTjWhbhJYhs
Ha volt már, bocs, de a zene......
-
Ry0K3N #11071 Ha lesz magyarországi helyszín akkor valószínűleg a balatoni offenzívát választják helyszínnek mint szargémingék.
http://englishrussia.com/2012/01/12/equipment-of-the-balaton-battle/
Nem volt egy életbiztosítás tankosnak lenni arrafelé. -
vajakos21 #11070 Gondoltam:-)Csak eddigi tapsztalat,hogx minél kissebb a pàlya annál sűrübb az aa. -
Glo #11069 A repülők nagyobb pályát kapnak, de a tankok csak kisebb részt járhatnak be. Ezzel kerülik el a végtelen bújócskázást. -
vajakos21 #11068 Amúgy szép. És ami előny ezek a pályák jól bejárhatóak.. -
vajakos21 #11067 Ilyen wot méretü pályákon akarnak mixed battlet?... -
Glo #11066 Ez a Carphatian Mountains elég fair pálya lesz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Amaymon #11065 Benne van a játékban csak finomítani kell rajta, repülőgéppel össze lehet zúzni. Ha az lesz a prioritás meg fogják tudni csinálni, mire a city mapok jönnek. -
Én is inkább a nagy, sík területeket várom. A sziklás, bujkálós rész inkább az orosz tankoknak kedvez.Azt az ágat még nem húzom. -
Hátha lesz Ardennek map is, elvégre a németek ott keltek át a háború elején
-
szerintem az épületek rombolhatósága még tervezőasztalon sincs.
merjünk nagyot álmodni, de azért elég messze vagyunk még ettől, mikor jelenleg még a közepes méretű fákat se lehet kidönteni vagy szétlőni. -
Tankos szempontból akkor inkább az alföldi(sok helyen debreceniként említik) vagy a fehérvár környéki "tavaszi ébredés" mocsaras helyszínét csinálhatnák meg.
Városi pályákról szerintem még egy jó darabig nem álmodhatunk.Gondolom az épületek rombolhatósága egy kicsit nagyobb meló mint újabb mezei pályákat összehozni.