War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most csak annyi volt a hír, hogy készen állnak szinkronba hozni az updateket a pc-s verzióval és egybevonni a játékosbázist.
Egyelõre még mindig a sony-val harcolnak a frissítések miatt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Light tank rally lesz mindenütt 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
WoT: Nishizumi77
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Vigyázz a szádra, mert ezért én múltkor felkiáltójelet kaptam 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
szóval csak nyugi xD
Csaby
Nyílt béta szvsz max tavasszal,bár remélem tévedek!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Repüléshez kell egy oktató, az világos - hiszen jóval bonyolultabb - én is szimulátorozok Il-2-vel.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
WOT-ban "greatig" önerõbõl jutottam el, viszont benne maradt a játékstílusomban pár hiba, a replayek meg segítettek abban, hogy rájöjjek, min kéne még változtatni/ mi az amin meg nem, hogy még jobb legyek, mi az ami "megszokásból" hiba (noobon volt olyan, hogy excellent volt a legrosszabb értékem). Gondolom nem a véletlen mûve, hogy olimpikonoknak is van edzõje.
A baj szvsz ott van, ha average player nem megfelelõ játékostól tanul és a butaság rögzül, persze a legrosszabb, ha valaki makacs és a jó tanácsok ellenére erölteti a hülyeségét, vagy ha megreked 1000 effin és nem kér segítséget.
Viszont én tudom magamról, hogy nekem kell az "edzõ", ilyen a személyiségem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Lehet van aki videókból tanul, én nem ilyen vagyok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Azt, hogy egy adott géppel hogyan repülj, videóból nem tanulod meg. Ahhoz sokat kell repülni (gyakorolni) az adott géppel, fõleg ha a gépek repülési stílusa/profilja nagyon különbözõ. Ismerned kell hogyan emelkedik, fordul, zuhan stb.
Vagyis a saját károdon tanulsz, hiába nézed a videót...
Szvsz. 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Mégis hogyan zajlik akkor szerinted a tanulás és a fejlõdés folyamata, mindenki elköveti ugyanazokat a hibákat, és így válik jobbá?