37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megamax #11140 Ez nem "WOT" itt nem csak azért kapsz valamit ha kilosz ennyi és ennyi tankot énis lottem már ki 13 átékost mégis 3dik lettem a listában és elso lett az aki csak 3 at lott ki ,mivel o elol harcolt én meg nyoszorogtem hátul a szétlott váltómmal. -
Megamax #11139 Jaj de féltem a Jgpz-t azzal az ágyuval és front páncéllal. Probálj meg Kursk onn eltalálni bármit is a SU-100 al. Megkérném az itt jelenlévoket hogy csak akkor kezdjenek fikázni ha mindkét féllel áccanak minden csatamódban. Tudjuk ,hogy sok hibája vana játéknak és mérgelodunk is eleget miatta de amíg csak ide írtok semmi értelme nincs. -
Susarc #11138 *szemben
ez lemaradt -
Susarc #11137 ilyen paraméterekkel? -
Gabhess #11136
-
Igen a Jgpz. Ez a játék legnagyobb mocsoksága. Bezzeg a su-100 kétszer spawnol. Kapják be a fejlesztők. -
lammaer #11134 Jaja, tartalékban lenne, vészes credithiány esetére. :) -
PiciPanzer #11133 Jó lenne már meghajtani a vasat, de sajnos német oldalon nem nagyon van jelentkező ellenfélnek :).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
PiciPanzer #11132 Reserve IS4 :). -
lammaer #11131 Tankos játékban nem sírunk ha a nem tankot hozó játékosok életét keserűbbé teszik.
Mondjuk hálistennek tényleg úgy néz ki, hogy a repülők többsége veszélytelen - tegnap látványosan zuhantak le mellettem a stukák, sztem 4 lezuhanóra jutott 1 ami kiszedett. -
lammaer #11130 Ez mikor esedékes?
Repcsit hálistennek biztos nem kapnam, egy prémium IS4 viszont jól jönne :D -
Alapból védtelenek a repülők ellen a tankok. AA-val sem egyszerű eltalálni a repülőket. Gondolom ezen akarnak változtatni mert a sniper AI AAA sem jó megoldás. -
bgabor #11128 Reméljük mire a normál szeróra kikerül addigra kiveszik ezt az állatságot. -
Stefan99 #11127 "Added lead indicator to the planes for players on tanks in RB"
Emiatt hogyhogy nem sírt még senki?:D -
én viszont úgy tudom, hogy csak a kijelölt tankokat látják a repülők.
ha úgy lenne, ahogy írod, akkor repülőben mindig látnom kéne egy rakás célpontot, viszont szinte sosincs ikonos tank, szóval szerintem a földi társak lustaságán múlik. -
Volfram42 #11125 Fene telefon. "Egyszer" "ilyen" -
twi452 #11124 ez valószínűleg így is van :)
gondolom folyamatosan megy a dev szerver is csak a mezei usernek nincs joga fellépni rá :)
aztán a nagy update előtt pár nappal nyitnak ilyen ablakokat amikor bárki felmehet :) -
Volfram42 #11123 Jegyszer letoltod es tobbet nem kell. Ha a jovobe lesz meg ilyan, mert lesz akkor mar csak egy frissites es kesz mehetsz is fel. En igy csinalom. Kb egy perc alatt frissult es mehettem nezelodni. Mondjuk nekem jott rendesen 80Mbittel, de nem lett volna sok ido amugy se. -
Stefan99 #11122 Már fel is fedeztem egy hibát. Az uninstaller nincs igazán jól felkészítve az installálás közben lelőtt játék eltávolítására.:D -
Stefan99 #11121 ok, kösz, akkor kilőttem.:)
Még 3 órát töltött volna... Azt hinné az ember, ezeket egy zárt körben, előre jelentkezett emberekkel tesztelik. Gondoltam letölt majd egy frissítést, és az eu stb serverek mellett lesz majd egy dev, ahol be lesznk kapcsolva az újdonságok. De hogy újra letölteni az egész szar 600k-val... max ha fizetnek érte:) -
PiciPanzer #11120 Ezt a hihetetlen nagy összeget 5 player tank kilövéséért kaptam top t4-ben, free javitással, prém fiókkal. Nincs itt valami nagyon elcseszve? 

-
twi452 #11119 kb :)
ezek a public dev server nyitások ilyenek, pár órára nyitnak pár napon keresztül :) -
Glo #11118 A felmerülő bug-ok javítása után, kb egy héten belül. Ez lehet holnap is, meg jövő héten is. Majd kiderül. -
Malarki #11117 Hát ez is igaz, de azzal legalább a legénységet lehetne húzni. Meg jól is nézne ki :D De mindegy akkor.
Egyébként ez a mostani dev server is olyan lesz mint legutóbb, hogy ma még ez megy, holnap meg már ki is dobják livera? -
Stefan99 #11116 Ma 14-ig? Akkor ez csak egy rövid teszt dolog, és feleslegesen töltöm le?:) -
tutyimutyi2 #11115 a dev serben oan mintha wotos tesz szeró lenne?
-
Stefan99 #11114 Mintha újratenném az elejétől..remélem nem én csesztem el valamit. -
Glo #11113 Ma délután 2-ig megy a Dev.
A rendes szeróra nyilván nem tölt majd ennyit, ebben a 7 Gb-ban benne vannak az eddigi Live szerós frissítések is. -
Stefan99 #11112 Készüljetek fel lelkileg, hogy 7,2 gigát kell letölteni a dev serverhez, és kapsz egy új parancsikont is, aminek okát még nem teljesen értem. -
twi452 #11111 ez minden oldalon előfordul, "gyengék" mindenhol vannak :D
Malarki:
azzal a reserve prém tankkal sem farmolnál semmit hidd el :) -
PiciPanzer #11110 Tier 4 német oldalon SB-n sajnos nagyon nehéz... És ez most nem a tankokról szól. Ott is van egy nagy hátrány: JgP-k nem spawnolnak 2x, de sokkal nagyobb hátrányt jelentenek az emberek akik ott játszanak. Egy kirivó példa, ami bár elég extrém, de azért mutat valamit:
-
Malarki #11109 Hát igen, ettől féltem :(
Igen, annak az olasz csávónak a CR42-ese van meg, meg valami magasabb szintű orosz bombázót is kaptam, azt talán még a zárt betas részvételért. de hát ezekkel sokat én nem tudok farmolni. -
Dagohun74 #11108 Ha földi egység lát téged akkor a repülő is. Viszont repülővel önmagába nehéz észrevenni a tankokat. Legalábbis én így tudom. -
Glo #11107 Viszont ha anno kaptál prém CR42-t, vagy hasonló gépet a többi nemzetnél, akkor a prém tank már nem jár. -
Malarki #11106 Hát még egy PZII-vel is jobban járnék. A repülőkkel nem is játszok már szinte. -
vajakos21 #11105 Megnéznêm én is hogy kapnàd ki NM Drone ékat :-) Talán a legjobb 4 fős csapat akikkel találkoztam.Ezt megcsinàlták ash riveren és karelian is. .. -
Porsche911 #11104 Kapnál egy Pz II-őt afrikai hadszíntér festéssel vagy egy t-26 variánst orosz oldalon. -
Droughert #11103 Ez a felderítés, hogyan működik RB-n a repülők számára? Ha egy ellenséges tank kijelöli a tankomat, akkor a felettem repkedő repülőknek is látható leszek? Vagy elég az is ha rám lát, innentől látnak a gépek is fentről? Mióta behozták a mixed battle-t, nem nagyon játszottam, de most a repülők miatt kipróbáltam ismét az RB-módot, viszont tegnap nagyon sokszor bombával szedtek ki. Idegesítő mikor heavy tankkal jól helyezkedve feltartok egy túlerőben lévő ellenséges csapatot, erre mint a wot-ban, fentről jön az "atom". -
twi452 #11102 a kv-1 tuti nem reserve tank lesz :)
most jönnek kis reserve gépek majd azokat adják ajándékba
szóval olyan kategóriájút mint a CR42 úgyhogy olyan hatalmas érvágás nem lesz ha nem kapod meg :D -
Malarki #11101 Please, be aware that depending on first ground vehicle battle made on vehicles of USSR or Germany you will get free premium reserve tank of that country. But only if you haven't received the free plane reserve vehicle bonus in the past.
Szóval ha anno nem kaptam volna egy fostos prem CR42-t, akkor most kapnék egy KV-1-et?