War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videón az látszik, hogy látja messzirõl a neveket, ráviszi az egeret a dzsindzsa közelébe és egyszer csak zöld-piros x lesz a fehérbõl és onnan tudja, hogy valóban jármûre célzott, nem a sövényre.
Ha a tagelés automatikus, akkor nem lesz értelme scoutolni, ha kézi, mint az új BF-ekben pl, akkor már más.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
WoT: Nishizumi77
Beállítasz egy saját prioritás sort. Pl: KT, Panther, Tiger, Jpanther, PZIV.
Bemész az eventre és a korábbi csatáid alapján ezek közül valamelyiket besorsolja. Így nem para, hogy limitálva van a KT-k száma és nincs hosszú várakozás sem.
Amúgy rosszat nem lehet mondani, még említés szinten sem, különben az illetõ búcsúzhat az accountjától. Érdemes elolvasni az NDA-t, ha már elfogadjátok :))
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Szóval ha megveszem a sörmit,akkor automatikusan mehetek.Azt hiszem ennyit megér.:)
Én nagyon szeretem(szerettem) a wotot de a rengeteg random és a még rengetegebb vöröske miatt az utóbbi idõben már közel sem ad olyan élményt mint régebben.Itt a videók alapján úgy tûnik hogy egy kicsit több tudás kell hozzá,jobban oda kell figyelni arra hogy az ember mit csinál.Régen nagy kedvencem volt a PS1-re kiadott PanzerFront nevû játék és itt nagyon sok hasonlóságot látok azzal,természetesen sokkal magasabb színvonalon,mivel az mégis csak egy 15 éves játék.Talán ezért is érdekel annyira a WTGF.Remélem nem csalódom majd. :)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pedig jó lemnne, mert eddig csak azt lehet hallani hogy "szupi-szupi-szupeeeeer :D" a cucc.
1. Megveszed ezt a packot, személy szerint én a Shermant venném, mert mégicsak német záló alatt van, meg asszem egy szintel magasabban játszik, ha jól emlékszem. Megvenni érdemes-e? Ha nagyon szeretnéd tolni igen, mivel még kb nyárig biztosan nem látunk Open Beta-t.(ne legyen igazam)
2.Említett kapok eset. Gaijin minden hónapban küld ki beta kódokot, azthiszem ez amolyan random módon megy szóval elég kicsi esélyekkel indul mindenki. Ha megkapod beaktiválod és csekkolod a fórumon mikor lehet felmenni.
+1. Ez mondjuk eddig csak nekem tûnt fel a nívósabb wot-os emberek között.(SilentStalker, mint elsõ példa)Írsz a Gaijin sajtó címére egy nyalósabb emailt, amiben kifejezed, hogy mennyire várod a játékot és szívesen adnál róla feedback-et mondjuk egy blogon vagy egyéb site-on, el kell fogadnod a szabályzatot, hogy nem leak-elhetsz meg képet nem készíthetsz, csak videóanyagot. Én special ezzel a változattal jutottam be<#banplz>#banplz>
Tanács? Jelenleg az I-es szintû tankokkal lehet játszani, hát hadd ne nyilatkozzak arról az alpári élményekrõl, amit az utóbbi tesztelések során szereztem....
De amint kapunk megint cuki Tigriseket vagy azzal egyenértékût,mint legutóbb minden rendben lesz<#vigyor1>#vigyor1>
Zárszóként még megemlítem, hogy nincs Directx 9 támogatás jelenleg sem, de dolgozank rajta, minden héten támogatást kapnak az öregebb modellek is.
Tudna nekem valaki segíteni hogy hogy lehet bejutni a zárt bétába.Olvastam itt ezt a tank "csomag" vásárlós lehetõséget.Ha megveszem valamelyiket,akkor automatikusan mehetek,vagy akkor is várni kell? Melyiket érdemes inkább megvenni,a T34-et vagy az amcsit? Ha esetleg kapok meghívót,akkor mi a teendõ?(a repülõssel már van accom az ottani zárt béta óta)
(kicsit lehet szájbarágós a segítség,a játékról is szívesen olvasok néhány jó tanácsot azoktól akik már bent vannak,hogy ne legyek ingyen frag az elején :))
Elõre is köszi!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A lényegen sokat nem változtat, biztosan tudni hogy lesz odaát vmi sérthetetlen sztem nem jobb mint az, hogy sanszosan van esélyem hogy én vok a fõnök :D
De majd kiderül, én elvok WOTban is az óriáskerekes MMen (egyszer fenn, egyszer lenn).
@Szu: nálam be lesz nyomva a "no airplane" opció, meg amúgy se vigasztal ha max csak bámulhatom hogy valakik kilövik az ellenfelet. Abból se xp, se lion :)
Alap, hogy ha kis géppel mész be, akkor tutira lesz TOP gép is mindkét oldalon. De ott legalább tudod, hogy mi jöhet be maximum, és nem kell azon remegned, hogy jön valami kilõhetetlen cucc.
Ja, és a teszten a Pzgr40-es Pz4 (a kötényes) simán leosztotta a nagyokat, akik lõtték a kötényt, aztán lestek mikor benyeltek 3 lövést míg a Pz4 csak vesztett némi védõburkolatot :))
Amúgy meg nem kötelezõ Eventet menni, lehet menni a sorsolós sima csatát, ahol aztán tényleg az jön szembe amit az MM akar :)
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Kivéve persze ha olyan Opció is van, ahol a PZ4 a toptank, és õ lövöldözhet PZ2-re :)
Csak belegondolva hogy mennyire hisztisek az emberek, nehezen fogják elviselni ezt a dupla vagy semmi beállítást: PZ4 vagyok, toptank, FUN - PZ4 vagyok, lowbie, abszolút szopás.
Simán eltudom képzelni, hogy meccs elején emiatt tömeges kilépések lesznek a kicsik részérõl (fõleg ha jól tudom azért még bünti se jár ha vki elhagyja a csatát mert nem tetszik neki, plusz a tank se fagy be, szóval rögtön próbálhatja újra, hátha most õ lesz a TOP).
Ja, meg nem lesz mindenkinek KT-je egybõl, szóval van aki azért fog majd Pz4-el menni, mert a KT-k védelmét akarja élvezni, és nyerni akar. Meg tudni, hogy mi az ami maximum szembe jöhet. Ez az Event fõ lényege.
A lényeg az hogy egyszerûen NEM LEHET a játékot történelemhûre csinálni, mivel a német tankok OP-k voltak, a játékos meg nem hülye hogy szar tankkal menjen ha tudja hogy mehet olyannal is ami OP.
@Rue: tegyük fel hogy egy csatába mehet 2 Királytigris, 4 Tiger I, 6 PZ4 a maradék meg valami light. Ha már mehetsz KTvel, miért vinnél PZ4et? Fõleg a WTben, ahol még HP sincs, tehát egy KT vidáman oneshotol minden kicsit ami szembejön....
Az lenne az egészbõl hogy halomban állnának a KT-k a queueban...
(tipikusan ilyen volt a navyfield: limitálva volt a csatákban a BB-k, CV-k meg az apróságok száma. Amikor megnyilt egy szoba, pikk-pakk feltöltõdtek a BB helyek, az aprónép meg nem akart jönni futófragnek)
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ha nem találnak ki sürgõsen valami módot ezeknek a balancolálására akkor ritka nagy szenvedés és unbalance lesz rank 1.
A különbségek a lövegtalpban, lövegbölcsõben, csõszájfékekben, irányzógépekben van.
Látható hogy mindkét dokumentumban 920 m/s a csõtorkolati sebessége a PzGr43-al. A sok helyen szereplõ 845-880 m/s-os adat nem igazán lényeges, csak ha mondjuk csökkentet lõporral tüzeltek.
Az elsõ kép az az oldal a könyvõl, amelynek egyes adatai a haditechnika topikban is szereltek a tömegadatok miatt (ami elég rejtélyes). Ezt a képet külön köszönöm, mert szerepelnek rajta a hosszûsági adatok és a hátrasiklási hossz is (ami amúgy azzal 870 mm-el iszonyat sok).
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ezeket találtam, amik valamennyire a löveggel foglalkoznak. A felsõbb a "Heavy Jagdpanzer"(Speilberger, Doyle, Jentz)címû kötetbõl való a német pedig a "PanzerAbwehrKanonen" bizonyos Franz Kosar által, bár megkérdõjelezhetõ a hitelessége.
Pl az 1942es német gépek vígan egy szinten vannak 1943-44es orosz gépekkel.
Most a Rank 1 teszt tankoknál durván 1938-40es korszak lenne. Németeknek Panzer 3 E,F Panzer IV C, 38(t)k vannak, oroszoknak t-26,28,60 stb meg a T-34 1940 L11 ami lehet történelemhû de teszten mindent roflstompol, és odáig fajult hogy egy csatában 1-2 kivétellel csak ezek voltak, nyilván.. ki akarna 38(t)vel menni ha ott a T-34.
Ez a kedvencem ami a wotba is volt, történelemhûség indokkal kedveznek az oroszoknak, balance okokkal meg megszivatják a németeket.
Vagy legyen történelem hû de akkor mindenkinek, vagy legyen balance de akkor mindenkinek.
Ha Tigrist, Ferdinandot leraknák Rank 3ba ahol kb 1942-43as tankok vannak nem 44es mint rank 4be akkor nagy sírások lennének a másik oldalon, de ez nem fog bekövetkezni.
Kezelõ felület úgy néz ki a játékba elsõ ránézésre mint ami a WoTba van, alul vannak a slotok mint a wotba, országonként 3 van, silverért tudsz venni még kettõt, a többit már goldért. Csak itt annyi a különbség, hogy a repülõket amiket bepakolsz a slotokra azokat mindet viszi arcadeba és ha egyikbõl kilõnek akkor kiválasztod a felugró ablakon a következõt amivel menni akarsz és már be is spawnoltál.
A legénység és a tankok/repülõk megvalósítása nagyon jó a játékba, sokkal jobb mint a wotba mert:
Ha itt megveszel egy gépet az örökre a tiéd marad, nem kell eladni, nem is lehet, pl nekem a Japán tech treerõl pár 4es és 5ös gépen kívül megvan minden, de pár kattinttással ki tudom cserélni a top összeállításomat mondjuk rank 4rõl rank 2re és akkor azok ellen játszok.
Legénység meg úgy van hogy az adott slotokon vannak, ha van egy új géped akkor fizetni kell a kiképzésükért, hogy berakhasd de ha lecseréled egy másik gépre akármikor visszarakhatod a régit, nem kell megint fizetni a képzésért, nem felejtenek.
Ezt Így kell elképzelni van 4 slotod 1 2 3 4 és a 3.ra mondjuk ki van képezve mondjuk a Ki-84 hayate és korábban ezen a sloton már volt egy A6M2 és úgy döntök ki akarom cserélni erre mert kisebb tierben akarok játszani akkor a sloton a kis nyilakra megyek, és kiválasztom a gépet, berakja ingyen a 3. slotra mert ezen a sloton a legénység korábban már használta.
Viszont ha az 1. 2. 4. slotra akarnám visszarakni akkor azért már kérne kiképzés pénzt mivel azokon a slotokon lévõ legénység még sohase használta.
Szerintem ez nagyon jó kis rendszer.
Én nem tudok róla, hogy dedikáltan korszak alapján lenne a besorolás (Nazarovank is ez csak a saját megjegyzése volt), csak nagyjából pont úgy jön ki.
Ez a korszak alapján történõ besorolás nem igazán tetszik. Mindegy ez van.
Az elsõ 3 sor a WWII Ballistic: Armor and Gunnery-bõl származik.
A 4. és 5. Az 1946 BIOS report dokumentum grafikonjaiból lett leolvasva. Ennél a leolvasás nem biztos hogy teljesen pontos, mert ahogy ez lenni szokott mindig a legérdelesebb dolgoknak a legrosszabb a scanelési minõsége...
Az linkelt oldalon lévõ 60°-os adatok (a 189 és 187 mm kezdetû oszlopok) azért nem szerepelnek a táblázatomban mert egyszerûen nem volt kedvem beírni. Illetve nem hiszem el hogy a 90° és 60°-os átütés között kezdetben 70 mm-es eltérés van, majd a távolság növekedésével a különbség 50 mm-re csökken. Ilyen hatalmas különbség a 90 és 60° között mindössze egy lövegnél van, pedig a táblázatomban ~30 olyan löveg szerepel, amelynél 90 és 60°-os adat is van. (Az az egy amelynél ekkora különbség van az a 90 mm M3 löveg és valószínûleg a 90°-os adat Armys a 60°-os Navys, ezért nagy a különbség.)
Az a 90°-os adat ami a táblázatomban a 2. sorban van az passzolna a 4. sorban lévõ 920 m/s-hoz.
Rank 5be vannak a sugárhajtású gépek, meg ahogy elnézem a kiszivárgott képen a tankok közül a post warosok. Repülõsben pl Rank 4es géppel sose rakott még össze sugárhajtásúakkal, szerintem nem is fog. Remélem tankosba is így lesz.
Ami a németeknél Rank 5be van azok a Panther F, Panther II és a 105mmes Tiger II
Oroszoknál meg: IS-3, IS-4,T-54, ISU-152 (na ez mondjuk nem post war nem tudom miért ide került, az ISU-122esek 4esek)
Ilosz adatait én itt találtam meg, itt pedig a középsõ oszlop forrása a Lorrin Bird's WWII Ballisics, míg a hátsóé Chamberlain & Doyle.
Szintén ebben a topicban lejjebb van a következõ:
Chamberlain & Doyle:
Csõtorkolati sebesség: 845m/s
500m = 178mm
1000m = 167mm
Senger und Etterlin:
Csõtorkolati sebesség: 920m/s
500m = 215mm
1000m = 202mm
Hogg:
Csõtorkolati sebesség: 1000m/s
1000m = 230mm
Mindegyik adat 30°-osra vonatkoztatva.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA