War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutasd meg kérlek az NDA-ban azt a részét, ahol le van írva, hogy nekünk nem játszani kell a játékkal. Amennyire én tudom, ez az egyetlen módja annak, hogy kipróbálj egy béta fázisban lévõ játékot.
Pont ti páran fröcsögtök felháborodottan, ha valaki meg meri kérdezni, hogy miért nem mûködik valami vagy esetleg csak említést tesz rá.
Részemrõl lezártam ezt a témát. Van itt pár ember, aki tud érdekes dolgokat hozzátenni a témához, de ahogy látom olyanok is vannak, akik csak belekötnek mindenbe...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egyébként tényleg vicces volt néha a wotban is hogy pár száz forintnyi aranyért sokan képesek voltak naponta több órát grindelni,aztán a fórumon szidni a wotot hogy mennyit szenvedtek vele.
Itt egyelõre élvezem a játékot,így az arany csak egy kis plusz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A hétvégi arany sas szerzésrõl is lemaradok,szóval......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Erre írtam, hogy jön egy hotfix amiben javítják a problémát.
Én nem látok itt sehol sírást, de mindegy is. Ennyi erõvel tényleg zárjátok a topicot, mert nincs mirõl beszélni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ide elsírni a bánatotokat tök felesleges, akár a Margit hídról is a Dunába ordíthatnátok, kb ugyanannyi értelme van.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Szóval van egy hiba, akkor játszunk csak tovább, mert nekünk csak azt kell...
Azt írtam, hogy abban a formájában játszhatatlan a játék.
Szóval nem értelek.
Most mindent kivesznek a játékból ami hasznos?
Ha minden igaz, akkor már kijavították. Mindjárt ki is próbálom.
Ezt valahogy sokszor elfelejtitek.
A javítást teljesen kivették, ezért még egy lánctalpat se tudsz felrakni...
Hivatalos fórumon azt írták, hogy jön majd egy hotfix.
Addig játszhatatlan a játék a jelenlegi formájában.
A crew skillnél meg van Field repair, arra adj pontot, különben nem tudnak javítani 😊
Itt meg mi az a DM ?
A javítás meg még érthetetlenebb.Azt írja hogy kell valami javítási mod hogy javítani tudjak.Na de az mi a franc???
Ha valakinek jobban megy az angol,akkor megköszönném az értelmes értelmezést. 😊
Added modification "fire extinguisher". Now automatic extinguishers will automatically extinguish fire and manual will need to be activated manually.
Now you need repair modification to be able to repair in battle.
Pedig a community is megmondta, h legyenek limitálva. Toronymagasan nyert a szavazáson. Kulcskérdés volt. Magasról sz@rtak rá.
Összeesküvés elméletek, meg tényleg mindenhol vannak. Pl. WoT-ban nagy kedvencem volt, h többször vagy top tank, ha prémed van. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Én abban reménykedem, hogy mihamarabb mindenki kipróbálhatja és lesz akkora játékostábora WT:GF-nek, hogy rentábilis legyen. Maradjon meg mind2 játék a piacon.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Itt nézz körül ez ügyben.
Jelenleg a repcsis részben a "siemkanoobok" nem jelentek meg RB-ben? Én olvasom a magyar fórumokat, már megjelentek a "cinkelt MM" hozzászólások is...
Komolyan mondom, elhiszem, hogy sokkal jobban tetszik a WT, meg is értem, de azért ne rózsaszín szemüvegen keresztül nézzünk már mindent vele kapocslatban.
Ezért szeretem pl az AF-ben a kis tierû SB meg Rb csatákat, mert ott hatékonyan lehet mûködni. Magasabb tierbe már sok a squad, azok ellen nehezebb érvényesülni, és ez valszeg a Gf-ben is így lesz 😊
Az a kis % idiota aki meg kitart mégis a realisztikusabb mód mellett,az meg már nem lesz olyan zavaró.
Azért ezek sokkal kultúráltabbak a SerB féle bunkóparaszt társaságnál.
Mert low effist nem zavarja az hogy minden második hónapban talál el egy célpontot, vagy hogy évente 2x sikerül összeszednie a killt.
vagy a sok low effis játékos jön át ide, hogy ezt is kipróbálja, hátha itt jobban boldogulnak. <#eplus2>#eplus2>