37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Pluskast
    Ezért kellenének nagyobb Kurszk méretű mapok, vagy legalább felvinnék 4X4 km-re a méretet. Egyből lenne hely manőverezni és nem az lenne, hogy kb 10 másodperccel a csata kezdete után már ki is szednek vagy te szeded ki a másikat mert gyakorlatilag a kezdő ponton látod az ellenséget (kicsit sarkítottam de kb így megy most).
  • twi452
    én sim-ben is ki szoktam lőni tankkal az aaa-t ha sikerül észrevennem a bozótból :)
    rb-ben meg ugye felfestik, ha a csapat odalent úgy sem lövi ki akkor azok idióták :D
  • vajakos21
    Rb tényleg efyre inkább arcade+. Sb szedtem már le nem egy gépet tankkal ami azért vicc...de ez a célzássegitö...Sb=n Shodan nevü kollégával szoktam találkozni i153 al.Szépen kapkodja a tankokat rakétával.Az a baj az eggy áthuzással kis mapokon hogy második már sokszor nincs :-)
  • Droughert
    Akkor ez most így jó ahogy van? Ha az oroszok gyorsabban elérik a foglalási pontot akkor ott gondok vannak, mert az unbalanced. Vagy T4-ben ami megy, az is vicces, most már a T4 orosz ágat is elkezdtem húzni, de ég és föld a különbség a két oldal között. A dupla reswpan gyakorlatilag egyenlő a győzelemmel. T3ig nincs különösebb probléma, max a német lövegek szétmennek az első kósza találattól. Tegnapi eredmények, sim battle, nem vagyok ász szimben, de oroszokat gyakorlatilag elsőre lel lehet duplázni, németekkel meg napok óta az megy ami a képen látható.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Trucker39
    Remélem, egy-két évig még kibirja. A bevétel, illetve annak kiesése, hiánya szerintem kicsit visszafogottabbá teheti mind a két céget.
  • lammaer
    Nemsokára sokkot kap a gaijin és jönnek az "how terrible" válaszok :)
  • twi452

troll mode :)
  • gstup
    A füstgránátot tényleg beüzemelhetnék.Mókás lenne a fedezékében vissza vagy előre vonulni! :)
  • Glo
    Ennyi :)
  • bgabor
    Pedig csak annyit kéne tenni, hogy mindenkinek ki kéne próbálnia mindkét oldalt, legalább tier3ig. Rögtön csend lenne.
  • twi452
    aki azért odafigyel annak max 1 áthúzással több kell és utána tudni fogja, hogy mit kell figyelni és már kanyarodik is vissza lecsapni :)
    sb-ben ez megy :)
  • Glo
    Az a Maus :D

Amúgy lehetne jobb a Capture Pont elrendezés, és senki nem panaszkodna.

Amúgy mindkét oldal ezt akarja. A hivatalos fórumon az oroszok az OP németeket, a németek az OP oroszokat szidják :)) Tiszta vicces olvasgatni őket.
  • Pluskast
  • Pluskast
    Talán megoldást jelenthetne, hogy hiába derítik fel a földi egységek az ellenséges célpontokat, a repülősök ennek ellenére se lássák a földi cél nevét. Így nehezebb lenne kiszedni a harckocsikat.
  • bgabor
    Tényleg elképesztő hogy a 30 tonnás T-34/T-44 közepes tank sokkal jobban mozog terepen mint a 44 tonnás Panther, vagy a 54 tonnás Tiger nehéztank!

Az is hihetetlen hogy a fejlesztők nem adtak a Tigernek kétszer olyan erős motort, mint ami a valóságban volt benne, vagy nem vették le felére a súlyát. Mert persze, a valósághűség az fontos, meg minden, de legyen már a Tiger I-em 1000 lóerős, 200mm páncélzatú körkörösen és közben mindössze 20 tonna súlyú. Ja és szeretnék oneshotolni mindenkit. Meg jó lenne lézeres távolságmérő is. Meg ködgránátok. Meg lövegstabilizátor. Meg hifirendszer és HBO. És kialakíthatnának a tank végében egy szekciót ahol hölgyeket lehetne fogadni.
  • lammaer
    Jaja, az AA marha jó lett, olyan no fly zonet lehet csinálni hogy öröm nézni.
  • Pluskast
    Igen valóban az. Amúgy kb vissza is lehetne pakolni így a Tigrisbe a robbanó lőszert, végül is az a 8.8-as eredetileg légvédelmi löveg volt :)
  • twi452
    sb-ben is szoktak jönni alacsonyan nagy bálna he 111-el azokat aztán az nem lövi le aki nem akarja :D
    jó persze az más itt azért nem olyan bátrak az emberek mert odacsapják ha nagyon fickándoznak :D

de azért egy kicsi gyors vadászt nehezebb leszedni :)
    ha jól emlékszem Oryg1n csinált videót ahol yak 9t-vel mentek be és azzal kapkodtak ki tankokat

ezen a lagg-on ugyanaz az ágyú van csak talán 1 egész tierrel lejjebb :)
  • Sith
    Ehhez csak annyi kiegészítést fűznék hozzá hogy vagy tegyék be végre a légvédelmi géppuskát vagy csak a AAA egységeknek legyen célzás rásegítés mert szerintem elég vicces amikor a PZ4 lövi a peshkákat...
  • Pluskast
    Háát majd elválik. Azt viszont határozottan javulásnak érzem, hogy RB-ban van rásegítő a repülők befogása esetén. Tegnap este úgy foglaltuk el négyen az ellen pontját, hogy két gép maradt velünk szemben. Nem mertek közel jönni a pontra féltek, hogy kiszedjük őket :D
  • twi452
    arra leszek kíváncsi, hogy az új prém anti tank lagg-3 tökmag br-rel milyen pusztítást tud végezni a 37milis ágyúval :)

ha sorra nyitja ki a tankokat akkor lesz sírás rendesen :D
  • Pluskast
    *érzésem szerint nagyobb. Sorry.
  • Pluskast
    Nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam, pedig pontosan az következett be amit itt megmondtam :D Az a pálya az értelmetlenség magas foka. Totál el van cseszve. Nem tudom, hogy ash river nagyobb vagy kisebb vagy ugyanakkora mint ez az új de érzésem szerint kisebb. Na most szerintem méretben kb az az ideális. Ez nem. Arcade módban lehet élvezetes, nem tudom nem játszok abban a módban, de RB-re meg SB-re egyszerűen használhatatlan. Remélem mihamarabb kiveszik ezt a szart.
  • lammaer
    Értem én amúgy :)
  • twi452
    :)
    amíg azt mondják, hogy az látszódik amit a szemeddel is látsz addig ez bug :)
    ha kiállnak és azt mondják, hogy így meg úgy fogja kirajzolni neked a tankot mindenféle számítás után ahogy ezt a wot-nál is elmagyarázták akkor lehet mondani h ez így működik helyesen
  • lammaer
    Nemtom egyébként ma miért kell átlag 3-4 perc az RBbe kerülésre (any server).... szofisztikáltabb lett az MM biztos. Ugyan a queue szerint 8-13 várakozó van, aztán a hosszú várakozás után bevág egy 5vs5be.... Jeeee.

Ugy látszik ennek a játékfajtának megvan a maga keresztje. De legalább szépen zenélnek amíg várakozom.
  • lammaer
    Ezzel szimulálták hogy a zöld jobban beleolvad a környezetébe mint a csukaszürke...

Viszont: vannak emberek az AA ágyúkban :D
  • lammaer
    Az örök DEV vs QA vita....

• Glo
    Ez nem spotrendszer, hanem renderelési hiba. Egyszerűen később renderelte le mint kellett volna. Ő mondjuk látott. Ruszki Bias, tudom :))
  • Sith
    Nekem x héttel ezelőtt normál küldő nézetben jött elő, aztán elmúlt most nem tudom mi van tegnap nem láttam ilyet.
  • twi452
    az nem spotrendszer hanem bug :)
    normális nézetben látszódik csak sniperben tűnik el :)
    de itt valaki említette h lehet valamilyen grafikai beállítás miatt jön elő ez a hiba
  • Torzonborz
    Ja , ennek a remek "marketingnek" meg is van az eredménye ,belépés után az online players-nél remekül látható .
  • lammaer
    "A WTben nem lesz spotrendszer" - hát tényleg nincs :D
  • Garakx
    Tudom csalás de nem lehet vhogy a gun smoke-t kikapcsolni a francba?
  • RatBaG #11706
    a már említett updatelt spottolás, jól sikerült.

• Lokker
    ez az F2 megváltás az F1 után. 10-ből 8 alkalommal 1 lövés minden tank. jó érzés végre a szopóroller másik oldalán lenni.

arra még nem jöttem rá, hogy páran miért állnak le a spawn pont mellé lődözni, mert ezek kill-t nem csinálnak és nem is foglalnak. az ilyen meccsek 90%-a bukó.
  • RatBaG #11704
    nem tudom mi a franc van a játékosállománnyal, próbáltam az összes servert, de folyton ilyen 6v6 csatákba tesz be nagy nehezen (tier 3), és persze csakis carpathians.
  • davidbog
    Nyugodtan felhasználhatod amit írtam. Ez egy nyílvános fórum, ha félteném és le akarnám védetni az írásom akkor nem írnám le egy fórumba. Pont úgy, mint ahogy nem teszem közzé a páncélátütéses táblázatomat. Az ilyem nyilvános fórumokról szedett infó szabad préda, maximum megemlíted, hogy nem a tiéd és x helyről szedted y fórumozótól.

Azért nem az oldalt használtam, mert regisztrálni kell. Nem vagyok az a regisztrálgatós típus, pláne nem egy-egy hsz miatt.
    Más írásom nem hiszem hogy alkalmas lenne. Leginkább átütéssel, páncélzattal és nehéz harkocsikkal, korai hidegháborús gépkkel foglalkozom. Egyik se igazán a WT témaköre.
  • Trucker39
    RB-ben nem játszom.
  • Gottfried
    Na ez a baj.Server RU a nyerő. :)