War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lan partin b*sztak földre billentyûzetet ezért a haverok.

A D-napos pályán az amcsik anyahajókon kezdenek, a németek meg a bunkerek mögött. Két játékos begyakorolta a felhõpixel shootingot. Bepattantak egy telepített tüzérségbe és egy Wespebe és elkezdték az elsõ perctõl lõni a kezdõpontról az ellenfél rephordozóját. Fel sem tudtak szállni a repülõk, mert folyamatosan robbantak a találatok a fedélzeten. Kb. 10 perc múlva elsüllyedt a hajó és nyertünk. Ekkor tört szét egy billentyûzet. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

A prémium userek szerkeszthetik.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ez már nekem is eszembe jutott 😄

Ha már a CBT-t nem szidhatjuk nyilvános fórumon akkor hisztizzünk a fórum miatt XD

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Most nézem, NDA akart lenni...

(Miért nincs itt szerkesztés gomb?)

Egyébként a lent említett dolgokról (DM modell) is tudnék pár dolgot mondani, de nem szeretnék, ha már egyszer DNA. Csak az a baj, hogy így teljesen ki fog halni a topic, mert senki nem fog beszélni semmirõl...

Áh, nem olvasok én olyanokat. Én majd csak játszani fogok, ha egyszer nem kell majd lemészárolni a családot ha esetleg félszemmel megpillantják a játékot a monitoron 😊

Arra gondoltam, hogy itt hiába lövöd az ellen láncát szembõl AP-vel, soha nem fog megpusztulni, mert a lánc nyilván nem egy életbevágó része a tanknak (max nem fog mozogni), ahogy az "üres" páncél átütésekkel sem megy az ember semmire.

De gondolom láttad a fejlesztõi naplóban a sérülés modellezést 😊

Cifu már megunta - tán el is menekült innen is mint annó a WOT topikból, meg amúgy is, itt kimagyarázható "másokról" beszélt, nem a fórumlakókról.

Ja értem, kösz a választ. <#puszis><#worship>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Fõleg, hogy pont neki nem kellene a szabályok áthágásáról papolni...

"Amúgy hogy is lehetne degeneráltakra rábízni bármiféle érdemi munkát, ezt a Gaijin sem gondolta komolyan. Az egyik fele a noob szarok ahogy a Jingles videójában is látható volt, a másik fele meg veri az asztalt a semmire. Agyilag el van tévedve az összes."

Összevetve ezzel:
"A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetõpontokkal, bannal jutalmazzuk! "

"(AB a legjobb)"
Úgy értem h AB-n a legmagasabb BR-û gépet nézi 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Az hogy a tankos h fog mûködni még kérdéses. Egyenlõre tesztelik és majd kitalálják.
A repcsis most úgy megy hogy nem a tier-eket figyeli hanem minden gépnek van egy Battle Rating értéke (pl reserve gépek BR-e 1.0) Amikor berak egy meccsre +/- 1.2 BR eltérés lehet (AB a legjobb) gépedhez képest, de mondtak valami olyasmit hogy a BR-hez még számolgat valamit az alapján h milyen eredményeid vannak vele, de ez nemtom h már be van-e vezetve

Toby0501
Ez akkora hülyeség. Tele a YouTube GF videókkal, érdekesen felboruló, egymásba akadó tankokkal, az senkinek sem fáj. Itt leírja valaki, hogy gyakorlatilag a spawn pontnál kilövik és már banoltatnátok..<#levele>

Egyébként ez az MM itt hogy mûködik? A repcsissel régen játszottam, mikor még több tier volt, ezzel az új rendszerrel csak pár csatát mentem. Szóval itt csak azonos tierek mennek egymás ellen, vagy +-1-es keveredés van vagy hogy van? Tehát T1-es gép csak T1 ellen megy vagy T2 ellen is?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Olyasmi lehet ez mint annó talán a BF1942-ben a felhõpixelshooting.... asszem ott volt olyan, hogy a rutinos rókák már tudták, hogy a saját zászlónál egy tankkal az égbolt melyik pixelét kell megcéllózni, hogy a skuló pont az ellenségnél csapódjon be....

Jajistenem, az miért fáj neki hogy a kívülállóknak is csepeg vmi infomorzsa?

Nevetséges ez a náci hozzáállás, de fõleg egy fanboy részérõl...

Arra célzott, hogy nem szabad a zárt bétával kapcsolatos hibákat nyilvános fórumon megosztani. Aki mégis megteszi és ez a Gazsiék tudomására jut azt kitiltják a zárt bétáról.

Kit akarsz kibannolni? Azt írta: "nem saját volt". WTben bûn ha kilövöd az ellenfelet vagy mi? 😊

Valszeg õk tudták hol lõjenek. A többit pm-ben elküldöm.

Na ezt így egy kis google fordító beiktatásával nekik is elküldhetnéd.
Mellesleg gyanítom hogy még az mm be sincs lõve és szándékosan eresztik rá a t2 tankokat a t1-esekre hogy lássák hogy viszonyulnak egymáshoz. Aztán ezután jön a balanszolás hogy viszonylag közel legyenek egymáshoz. Lásd AF-en is van lehetõséged (már ha tudod kezelni a gépet) t1-es géppel t2-eseket kiszedni. Ezt viszont csak úgy lehet beállítani ha összeeresztik a komplett két szintet.
Én legalábbis tuti így csinálnám 😉

Coral Springs
Eddig kimondottan elleneztem, de azt hiszem most már azon a véleményen vagyok én is hogy aki áthágja a szabályokat azt ban-olják ki a picsába.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
Következõ csata: Elindulok a bázisról a csata legelején,5m után telibe kap egy KV2.(nem saját volt)Nem tartott az egész csata 10 másodpercig.Szóval van bõven mit fejleszteni(javítani) a játékmeneten mert itt nagyon sok csata teljesen értelmetlen.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Hát srácok! Én nagy reményeket fûztem ehhez a játékhoz és az elején tetszett is(míg OP volt a T34) de most hogy vannak nagyobb tankok is,a játék élvezeti értéke egy nagy 0.
Eddig 10 csatát mentem ma éjjel a t34-el.Ebbõl egyszer lõttem ki 3 tankot.A többi kilencben éppen hogy sebezni tudtam valamit,engem meg mindig az elsõ percben egy lövéssel kiszedtek.A t28-tól a rövid csövû pzIV-ig bármivel.A megszerzett xp csatánként úgy 50-80 között mozgott. A 3 killel a csapat legjobbjaként a duplával kaptam 260XP-t.Így soha nem lesz meg a KV1,nemhogy a KV2.
Ez így egy vicc. Lehet szép a grafika,élethû a játék de ez ebben a formában teljesen élvezhetetlen.Nem tudom hogy mi az oka ennek a sok one hitnek de ha ez így megy,rövid úton búcsút mondok az egésznek.
(na ez most sírás volt. 😄 )

arany-csaták

Olvastátok?Azért ez így korrekt húzás a fejlesztõktõl.
csaba90
rendben köszi! 😊

Csaby

Itt találsz további részleteket:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/91788-fingerprint-ban-issue-what-to-do/

De igazából a hibaüzenetben is le van írva a teendõ. Írj egy mailt a megadott címre, amiben leírod, hogy újra telepítetted a géped.
A többit majd intézik, de addig sajnos nem tudsz játszani.

csaba90

Csaby

Milyen hibaüzenetet kapsz?

csaba90
sziasztok!

sajnos kénytelen voltam újratelepíteni a gépemet, ezért ma már nem enged be teszt serverre, mi a teendõ ilyenkor?

Csaby

Végülis elsõre én is háborgásnak értelmeztem. De (a repülõs fórumból kiindulva) ha nem válaszolsz neki, akkor hamar vége van az arcoskodásnak 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

És ez neked háborgás?
Mit tudsz arra mondani, amikor egyetlen találattól harcképtelen leszel és utána már nem tudsz semmit csinálni?
Ez egy egyszerû kijelentés volt, nem követeltem, hogy azonnal javítsák ki, mert irgum-burgum lesz.

Mellesleg ugyanebben a posztban leírtam, hogy jön rá a hotfix, valamint fejleszthetõ opció lesz a javítás és tûzoltás (valaki írta, hogy a repair skillt kell húzni, hogy mûködjön a javítás, ami faszság...)
Így legalább volt valami információ tartalma is, a te hozzászólásaiddal ellentétben. Személyeskedni, kioktatni, kötekedni azt faszán tudsz.

Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy egy ártatlan kérdés után képesek vagytok szítani a feszültséget napokig, ahelyett hogy válaszolnátok rá értelmesen. Ráadásul olyan emberek arcoskodnak, akiknek egy része nincs is bent CBT-n, szánalom...

Coral Springs
Igen ? "játszhatatlan a játék a jelenlegi formájában" Ezt nem te írtad véletlenül ? Vagy ezt lehet másképp is értelmezni ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Értem, akkor talán neked lenne mit tanulnod értelmezés terén...

Coral Springs
Talán görgess vissza az elejére, talán a saját hozzászólásaidat felismered, esetleg még értelmezni is tudod õket. <#nevetes1>

Pls, mutasd már meg ezt a sokszor felhozott háborgást, mert én nem találok ilyen hozzászólást sehol...

Coral Springs
A semleges hangvételû kérdésekkel soha senkinek nem volt problémája, ne ferdítsünk. A probléma ott kezdõdik ha valaki elfelejti hogy béta teszter, azt egy-egy bug okán itt háborog a fórumon, közbe még arra se vette a fáradságot hogy elolvassa az NDA -t. Felesleges eszmecserét két mondattal le lehetett volna zárni, helyette elkezdtetek rugózni azon hogy rátok lett szólva.

Gottfried
Esetleg néhány amcsi páncélvadász horvátországban?

Gottfried

Gottfried

Gottfried
Remélem ez mindenkit érdekelni fog. 😊

http://www.stampworld.com/hu/stamps/Hungary/

Gottfried
Én sajnos azok közé tartozom akik csak keveset beszélnek angolul.Mivel ez a fórum mindig meg van nyitva és eddig mindig megkaptam a választ a kérdéseimre,sokkal egyszerûbb itt kérdeznem mint a játék fórumba bejelentkezni és ott keresgélni a megfelelõ topicot.Ráadásul ott a magyar fórumon sokszor senki nincs fent,így ez gyorsabb is.
Szóval szánom bánom hogy az egyszerûbb megoldást választottam,nem gondoltam hogy ez néhányaknak problémát okoz.Még egyszer elnézést kérek az ide nem illõ,WTGF-el kapcsolatos kérdésekért!

Nem véletlen úgy írtam hogy "hülye magyar gyerek" 😄
De igazad van a bugok és egyebek nyilvános írásával kapcsolatos rész kimaradt a gondolatmenetembõl 😊

Coral Springs

Gottfried
Hát igen,tényleg szerencse hogy itt vagy és nekünk degeneráltaknak,akik esetleg néha kérdezni is merünk itt a fórumon,szíveskedsz felvilágosítást adni.Köszönjük hogy leereszkedsz hozzánk,agyilag eltévedt mezei játékosokhoz!
Imádkozunk hozzád istenem hogy eztán is segíts nekünk! Ha kell,még tankot is áldozunk az oltárodon.
Ó nagy Coral Springs!!

Erre van a Cbtm fórum. Nekem eszembe nem jutna ide írni, mert aki tudna jó választ adni az is ott nézne utána. Amúgy az Nda része, hogy bugokról vags éppen nem mûködõ feature-ökrõl nem lehet nyilvánosan írni, hiszen erre van egy megfelelõ platform. Az egyetlen indok amivel itt lehet kérdezni ilyesmirõl az az, ha valaki egy szót nem beszél angolul, de azok meg a hivatalos fórum magyar Gm-jéhez is fordulhatnak.

Még szerencse, hogy itt vagy te, aki megmondja a tutit. 😉

Coral Springs
Az egy dolog, hivatalosan viszont õk is teszterek. Amúgy hogy is lehetne degeneráltakra rábízni bármiféle érdemi munkát, ezt a Gaijin sem gondolta komolyan. Az egyik fele a noob szarok ahogy a Jingles videójában is látható volt, a másik fele meg veri az asztalt a semmire. Agyilag el van tévedve az összes.

Coral Springs
Ember te súlyos eset vagy, inkább ne erõlködjél mostmár. <#wow2>

Hozzátenném, hogy ez is benne van:
Ha hibát találsz ne azonnal jelentsd hanem kérdezz meg másokat is hogy náluk is fennáll-e a probléma.
A hülye magyar gyerek meg hol kérdezzen utána ha nem a magyar GF fórumon? 😊

Az érdemi tesztelést nem nagyon hiszem, hogy a zárt bétások végzik, max statisztikát "készítenek", a plusz pénzmag a tank packokból meg mindig jól jön egy készülõ játéknál 😊