War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A D-napos pályán az amcsik anyahajókon kezdenek, a németek meg a bunkerek mögött. Két játékos begyakorolta a felhõpixel shootingot. Bepattantak egy telepített tüzérségbe és egy Wespebe és elkezdték az elsõ perctõl lõni a kezdõpontról az ellenfél rephordozóját. Fel sem tudtak szállni a repülõk, mert folyamatosan robbantak a találatok a fedélzeten. Kb. 10 perc múlva elsüllyedt a hajó és nyertünk. Ekkor tört szét egy billentyûzet. =)
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha már a CBT-t nem szidhatjuk nyilvános fórumon akkor hisztizzünk a fórum miatt XD
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
(Miért nincs itt szerkesztés gomb?)
De gondolom láttad a fejlesztõi naplóban a sérülés modellezést 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Amúgy hogy is lehetne degeneráltakra rábízni bármiféle érdemi munkát, ezt a Gaijin sem gondolta komolyan. Az egyik fele a noob szarok ahogy a Jingles videójában is látható volt, a másik fele meg veri az asztalt a semmire. Agyilag el van tévedve az összes."
Összevetve ezzel:
"A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetõpontokkal, bannal jutalmazzuk! "
Úgy értem h AB-n a legmagasabb BR-û gépet nézi 😊
A repcsis most úgy megy hogy nem a tier-eket figyeli hanem minden gépnek van egy Battle Rating értéke (pl reserve gépek BR-e 1.0) Amikor berak egy meccsre +/- 1.2 BR eltérés lehet (AB a legjobb) gépedhez képest, de mondtak valami olyasmit hogy a BR-hez még számolgat valamit az alapján h milyen eredményeid vannak vele, de ez nemtom h már be van-e vezetve
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nevetséges ez a náci hozzáállás, de fõleg egy fanboy részérõl...
Mellesleg gyanítom hogy még az mm be sincs lõve és szándékosan eresztik rá a t2 tankokat a t1-esekre hogy lássák hogy viszonyulnak egymáshoz. Aztán ezután jön a balanszolás hogy viszonylag közel legyenek egymáshoz. Lásd AF-en is van lehetõséged (már ha tudod kezelni a gépet) t1-es géppel t2-eseket kiszedni. Ezt viszont csak úgy lehet beállítani ha összeeresztik a komplett két szintet.
Én legalábbis tuti így csinálnám 😉
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Eddig 10 csatát mentem ma éjjel a t34-el.Ebbõl egyszer lõttem ki 3 tankot.A többi kilencben éppen hogy sebezni tudtam valamit,engem meg mindig az elsõ percben egy lövéssel kiszedtek.A t28-tól a rövid csövû pzIV-ig bármivel.A megszerzett xp csatánként úgy 50-80 között mozgott. A 3 killel a csapat legjobbjaként a duplával kaptam 260XP-t.Így soha nem lesz meg a KV1,nemhogy a KV2.
Ez így egy vicc. Lehet szép a grafika,élethû a játék de ez ebben a formában teljesen élvezhetetlen.Nem tudom hogy mi az oka ennek a sok one hitnek de ha ez így megy,rövid úton búcsút mondok az egésznek.
(na ez most sírás volt. 😄 )
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/91788-fingerprint-ban-issue-what-to-do/
De igazából a hibaüzenetben is le van írva a teendõ. Írj egy mailt a megadott címre, amiben leírod, hogy újra telepítetted a géped.
A többit majd intézik, de addig sajnos nem tudsz játszani.
sajnos kénytelen voltam újratelepíteni a gépemet, ezért ma már nem enged be teszt serverre, mi a teendõ ilyenkor?
Csaby
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Mit tudsz arra mondani, amikor egyetlen találattól harcképtelen leszel és utána már nem tudsz semmit csinálni?
Ez egy egyszerû kijelentés volt, nem követeltem, hogy azonnal javítsák ki, mert irgum-burgum lesz.
Mellesleg ugyanebben a posztban leírtam, hogy jön rá a hotfix, valamint fejleszthetõ opció lesz a javítás és tûzoltás (valaki írta, hogy a repair skillt kell húzni, hogy mûködjön a javítás, ami faszság...)
Így legalább volt valami információ tartalma is, a te hozzászólásaiddal ellentétben. Személyeskedni, kioktatni, kötekedni azt faszán tudsz.
Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy egy ártatlan kérdés után képesek vagytok szítani a feszültséget napokig, ahelyett hogy válaszolnátok rá értelmesen. Ráadásul olyan emberek arcoskodnak, akiknek egy része nincs is bent CBT-n, szánalom...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
http://www.stampworld.com/hu/stamps/Hungary/
Szóval szánom bánom hogy az egyszerûbb megoldást választottam,nem gondoltam hogy ez néhányaknak problémát okoz.Még egyszer elnézést kérek az ide nem illõ,WTGF-el kapcsolatos kérdésekért!
De igazad van a bugok és egyebek nyilvános írásával kapcsolatos rész kimaradt a gondolatmenetembõl 😊
Imádkozunk hozzád istenem hogy eztán is segíts nekünk! Ha kell,még tankot is áldozunk az oltárodon.
Ó nagy Coral Springs!!
Ha hibát találsz ne azonnal jelentsd hanem kérdezz meg másokat is hogy náluk is fennáll-e a probléma.
A hülye magyar gyerek meg hol kérdezzen utána ha nem a magyar GF fórumon? 😊