37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    De jó is amikor a lövés pillanatában egy idióta csapattárs belémrammol, mellélövök majd meghalok :D
  • Susarc
    mondtam tegnap én is,hogy egy perc alatt leszednek az AAA-k némettel,de az orosz repülők ha vadász nem szedi le őket végigrepkedik az 5-10 perces meccset is akár
  • Susarc
    16:00 tól....Entak repül egy Tu2 vel.....a német légvédelem NEM LÖVI az Orosz gépeket!!! pofám leszakad!
    ellenben a DO217-et szarrá lézerezi az Orosz légvédelem......

van még kérdés? ez már a szánalmasnál is felháborítóbb!

• cpthungarian
    Nekem ezekkel a beállításokkal megy a játék és szerintem gyönyörű :)

• vajakos21
    régen làthatóak voltak az ellen gépei,de sokan kilépkedtek...nem is értem miért...gazsi szerint pedig igazságos volt propis géppel mig 15 ellen menni
  • Gottfried
    Jo lesz ez,en is bizom benne.Meg igy hogy neha agyfaszt kapok a hibaktol,meg igy is sokkal jobb mint a wot.Meg a zart beta idejen neha visszaneztem wotozni de 1-2 csatanal tobbet nem tudtam menni vele.Aztan mikor ez open lett,toroltem a wot klienst.Kicsit sajnalom a karaktereimet mert sok ido volt bennuk de amikor egy jatekkal mar szinte csak a mereg van,nem erdemes kinlodni vele.
  • Gottfried
    Koszi,mar visszaallitottam defaultra.Ott minden le van tekerve.Halvany lila fingom sincs hogy mikor es miert lettek maxra huzva.Csoda ha nehe fajt a szemem..... :D
  • bgabor
    Ahogy nézem grafikában is ez tarol, nem csak optimalizáltságban.
    Még három hónap alakítgatás és jó is lesz a cucc.
  • RatBaG #11852
    nem a grafikával van a bibi, hanem túl nagy a kontraszt(?), vagy valami postfx.
  • twi452
    akkor nem csoda, hogy ilyen szembántóan szemcsés :)
    a "Focus" csúszkák miatt lesz olyan azok alapból le vannak csavarva nullára
    repülős sim-esek szoktak játszani vele mert így hogy felnyomja a contrast-ot a távoli fekete pötty "repülők" jobban észrevehetőek
    de ők se nyomják fel maxra mert kifolyik a szemük a látványtól :D
    főleg cockpitben amikor minden műszer minden pixelje mint egy tű úgy szúrja a szemet :D
  • Trucker39
    Nekem ezzel a beállítással van és játék közben sem folyik ki a szemem.

• Gottfried
    Így néz ki a postFX.Hogy ez jó e vagy sem....

• Gottfried
    megnézem
  • Gottfried
    megnézem
  • twi452
    a post fx-ben nem nyomtad fel a contrast-okat
    attól szokott ilyen borzalmasan szemcsés lenni :)
  • Gottfried
    Hát nem lett sokkal szebb s kép. :D
  • Gottfried
    Csak most ,csak neked egy újabb vereség vele movie grafikán.(igaz csak 18 fps de mégsem szaggatott.A motorja nagyon jól optimalizált,ez tény.A wot elbújhat mellette)

• Lokker
    szerintem meg maxon is ocsmány, kb low=high
  • Gottfried
    Sajnos oda még nem sikerült bekerülnöm vele.Eddig 10 csata,9 vereség,így nem nagyon van kedvem menni vele.Ma is csak a skin miatt vettem elő.

A pantherD-vel sikerült végül nyernem egyet ma a némettel de hogy a végén,mikor már megnyertük a csatát,nekikoccanok egy tankakadálynak,aztán a javítás alatt lövök egyet egy AA-ra és eldurran az ágyú.....

Hogy a lánc sérül,az talán még érthető,bár ilyen lassú sebességnél ez is elég vicces de hogy az ágyú.......
    A Panther ágyúja úgy néz ki,össze van kötve az összes modullal.Ez is ezer éves probléma,mindenki nyafog érte hogy irreálisan sokat sérül a gun,mégsem tesznek vele semmit.persze a színvak mód az kellett......
    Nem vagyok különösebben nyafogós de mára elfogyott a türelmem. :(
  • Mnemomic
    Látnád az enyémet ultra low grafikán.
  • Mnemomic
    Hát ez az. Azért kellene a 2x respawn megszüntetése. Főleg szimulátor módban ha már szim mód. Mondjuk és már Tigrissel megyek mert elegem lett a Párduc fekete lövegéből meg a döglött lövészből. Tigrissel vigyázni kell, mert csak egy lehetőség van, de nehezebben lőnek be, és jobb köröket is megyek talán vele. Még a motor van hátra a kifejlesztéshez, aztán újra kipróbálom a Párducot de szerintem megint csak fel fog idegesíteni.
  • RatBaG #11839
    nálad a játék is így néz ki, vagy csak a screenshot ilyen ocsmány?
  • bgabor
    Normális RB/SB mapon, thát Kurszkon és az új Karélián hogy teljesít?
  • Susarc
    azt magyarázza meg valaki ,hogy a HEAVY tankoknak milyen előnye van....miért használjuk őket egyáltalán?
  • Susarc
    kurvajó SKIN! :)
  • Mnemomic
    Ja és jó lenne látni hogy az ellenfélnek milyen tankjai vannak.
  • Mnemomic
    Szimulátor módban szerintem ki kellene venni a 2x respawnt mindenkinek. Legyen a médiumnak tüzérségi támogatás, meg amúgy is gyorsabbak, de ennyi több előnyük ne legyen. Csináljon nagyobb csapatokat a MM, akár több várakozással is. Mondjuk most még viszonylag kevés a játékos ez is lehet az oka a 5vs5 meccseknek.
  • Gottfried
    Valaki kérte itt tegnap hogy ne káromkodjak.Hát nem megy,sorry!!!!
    A háború talán legjobb(de mindenképp a legszebb) páncélvadásza volt a JP.
    Ebben a kibaszott játékban nem lehet vele játszani.Miért van az oroszoknak respawn? Miért nem lehet TD-vel tüzérséget hívni? Mi a ***** anyjukért tették teljesen játszhatatlanná a német T4-et???? Megfogadtam hogy nem kínlódom velük de ma leszedtem egy szép skint a JP-re,gondoltam kipróbálom.Mentem két csatát,természetesen mindkettő az a fos karélia.
    Két csata nem tartott két percig mert egy ***** su100,aztán egy ki******* T34 szinte a kezdő körben kiszedett.Eddig csak vereségem van vele.
    Rohadjanak meg akik ezt így kitalálták !!!!!!!!!!!!!!!
    (igyekeztem finoman fogalmazni :))

Azért a skin nagyon szép. :)

• vajakos21
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/150889-is-there-anyone-playing-attackers-with-high-caliber-cannons/#entry2842392

Az oldalon Lukas SVK hozzászólàsánál,van letölthetö user mission,ahol lehet gyakorolni tankkilövést különbözö gépekkel...persze lehet kreálni magunknak is.
  • Sherman0070
    Omg HP alapú sebzés?! Na ezt se fogom kipróbálni...
  • Sherman0070
    Én zárt bétában kipróbáltam és ott mindent kigyújtott 3-4 lövésből.
  • Sherman0070
    Az miért van hogy ha minnél többet játszok egy géppel annál kevesebb tapasztalatot kapok a csatáimra? ( már zavar hogy a legjobb gépeimre bármilyen csatánál alig ad RP-t )
  • Susarc
    mondom belenézek T5-be ott biztos jó lassuak az Oroszok is már....AHA,hát peeersze! két osztásnyit haladtunk addig az oroszok 5-öt :D és már el is foglalták az Objectivet.....félelmetes ez a pofátlanság a Gaijin részéről

• Susarc
    kúrva nehéz.....
  • gstup
    Köszönöm.Eddig nekem csak hitet adott érte.De akkor még próbálkozom. :)
  • twi452
    pár napja linkeltem videót ott sb-ben panthert is lőtt ki a yak 9T-vel a srác

ahogy látszott 2-3 lövés és égnek vagy robbannak :)
  • gstup
    Sziasztok,

Yak 37mm-es ágyúja mit tud kiszedni?Medium tankokat?
  • Glo
    Sajna nem tudok semmit, de tervben van hogy lesznek.
  • Gottfried
    Glo,tankos küldetésekről vagy eventekről nem tudsz valamit? Jó lenne egy kis változatosság. :)
  • Stefan99
    nekem tegnap vvolt egy eset, amikor hasonló arány mellett 10 perc után sem rakott be. Szerintem lefagyott, amikor újraindítottam hamar berakott.