War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Az biztos, hogy fokozatosan komplikáltabb lesz, de már csak az open után, amikor már egy biztos alapot lefektettek, amire építhetnek. AF-ben is nemrég jött be a víz vagy olaj hõmérséklet, vagy akár mondhatom a köv. peccset, amiben a sebesség és magasság fv.-ében változók lesznek reptulajdonságok. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ez a játék sohasem lesz kész, mert mindig megjelenik benne egy új feature.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Sõt! Én még alacsonyabbnak gondoltam:

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Errõl eddig nem is hallottam. Egy 37mm-es löveggel 800m-en belül 180mm átütõerõ, meg egy 9 kilós HEAT gránát? Mondjuk a 110m/s torkolati sebesség nem éppen nagy, de... Bakker. Mekkora is ez az ágyú? 😄
Egyébként nem tudom hogy valaki látott-e már közelrõl PaK 40-est, nekem tavaly nyáron, a kecskeméti Repülõnapon volt szerencsém megnézni egyet (sõt, a löveget is lehetett állítgatni, a kutya nem szólt az emberre). Én azt hittem, hogy azért valamivel nagyobb... A teljes magassága szerintem a 120 centit se érte el 😮
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
én az FW -n kívül egyiket sem tekintem ellenfélnek.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
OFF vége.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Kollégámmal már jó ideje agyalunk azon, hogy hogy lehetne ezt jól megoldani.
Ugye a repülõs ágon kevésbé szopás, mert ott azért tudod legalább sebezni a nagyokat is. Tankoknál ez sokkal nehezebb.
Egy olyan event rendszert kell elképzelni, ahol definiálva vannak, hogy adott csatában milyen arányban voltak a különbözõ tankok.
Pl: 2 Tigris, 5 PZIV, 3 Stug, 2 JPZIV és 3 PZIII. Mikor jelentkezel az eventre a garázsodba beállíthatod ezeket a tankokat. Nem kell az összeset. Lehet akár egyet is. Állítasz nekik egy prioritást, hogy leginkább melyikkel szeretnél menni. Ha az eventben részt vevõ összest tankot beállítottad, akkor van a matchmakerben 100% prioritásod. Ha kevesebbet, akkor arányosan kisebb. Az MM dönti el, hogy kit milyen tankkal válogat be a csatába, de simán beleférne egy olyan kitétel, hogy maximum minden 15. csatádban a legerõsebb tankoddal dob be (vagy amelyiket megjelõlted, h no.1).
A vérpistikék, akik csak a legerõsebb tankkal akarnak menni, azok vagy mennek továbbra is random csatát, vagy kivárják a sorukat.
A jutalmazást simán meg lehetne oldani a tankok harcértéke alapján. Pl egy KV-2 ellen berakott PZII kapjon mindenre egy 5x bónuszt. Így még meghalni is érdemes bemenni.
Persze ez azért elég elnagyol és semmiféle statisztikával nincs alátámasztva, de A WT event rendszerébe szerintem tök simán beilleszthetõ lenne. Így nem lennének olyanok, hogy a Japán Zérók ellen csak B-24-el jön be az amerikai csapat. Sokkal jobban hasonlítana egy Historical felállásra a társaság.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Az adott oldalnak lenne x pénze/nyersanyaga/pontja, amibõl gazdálkodnia kell. Teszem azt, vesz 15 PZIII-ast, vagy 12 PZIV-est, vagy 6 Panthert, vagy 2 tigrist, vagy 1 TigerII-t, míg az ellenfél ugyanebbõl a nyersanyagból vehet hasonlóan. Persze lehet mixálni is a típusokat.
Mint a táblás Warhammer Star Wars és társaiban. Van 200 pontod, veszel 20 noname klón katonát, vagy 1 Kenobi tárbornok és 2 nevesített klónt?
Annyit tennék hozzá, hogy legyenek történelmileg hûek a tankok adatai(páncélzat, menettulajdonságok, stb.), valamint a lõszerek átütései.
Balanszolási lehetõségnek meg ott van a battle tier/rank meg az, hogy milyen lõszereket kapnak egyes jármûvek. Ha ezt jól megcsinálják, akkor szerintem nem nyúlhatnak nagyon mellé.
Nem ezek álltak szemben egymással, hanem két haderõ, mindenféle fegyverrel. Most eltekintve attól, hogy a korai Pz IV. és Pz III. amúgy se tudta átütni a T-34 páncélzatát, nem is az volt a fõ feladatuk, hogy megütközzenek az ellenséges harckocsikkal, erre külön páncélvadász egységek voltak.
A lényeg az, hogy önkényesen kijelölünk pár tulajdonságot, ami alapján realisztikusnak gondoljuk majd a játékot, az egy végtelen vitát fog generálni, mert majd jön valaki, aki meg a T-34-et szereti és fog olyan tulajdonságot találni, ami alapján meg a T-34 lesz a jobb, ekkor jön majd megint a német oldal, történelmi dokumentumokkal alátámasztva az érvelését...
Ezeket a köröket már annyiszor lefutották több más játékban is (sõt, még jelenleg is futják, lásd Il2 CloD) és sehova nem vezetnek.
Itt, ahol laboratóriumi csatákban csak harckocsik feszülnek egymásnak, szerintem semmi szükség nincs ezeknek a harctéri dolgoknak a szimulálására.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pl nem egységes xp szorzóval, egy event rendszerû csatában.
Így lenne értelme bejönni a kicsikkel is.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csaby
Egyszerûen PVP játékban nem szabad szándékosan hendikeppelni valamelyik oldalt, mert a playerek se hülyék: ha valami szar, nem fognak azzal menni. Igy ha csinálnának ilyen történelmi csatát, a queue vhogy igy nézne ki: 1500 német player, orosz oldalon meg 100, azok is csak azért mert most próbálják ki elõször ezt a módot és még nem tudják hogy történelmi okokról szopásra vannak kárhoztatva az orosz vasban.
Amikor megkaptam a CBT jogot az elsõ meccsem így nézett ki:
1.tank: vígan megyek egyszercsak szakadék és piff
2. tank: száguldok rámegyek valamire és borulás
3. tank: már kisebb sebességgel de sikeres borulás ugyanazon a ponton.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
lesz-e olyan mmo, ami történelem hû lesz, nem ilyet wot, wt szintû?
gondolok itt arra, hogy oké, hogy 41-ben több t-34, kv-1 volt mint amennyi pz-iii, pz-iv, sõt mint vas jobbak is voltak, viszont a harci értékük konvergált a nullához, ugye úgy ették meg a t-34eseket a pz-k, mint falánk ovis a drazsékat. na ezt hogy lehetne leszimulálni? mert a baj ugye az, hogy én mint játékos mindenféle tankban egyformán vagyok ügyes, ügyetlen, így örök probléma marad, hogy OP jármûben ügyesebb leszek.
kezdve nincs mirõl beszélni. Javaslom lépjél túl a témán, senki se kíváncsi a nyöszörgésedre.
Az idegeimmel meg nincs semmi gond,éppen ráértem a hülyeségeddel foglalkozni. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Hogy a büdös francba fogja bárki is kideríteni hogy kit bannoljon ki CB-ból,azok után hogy egy magyar fórumon egész más névvel és mail címmel szidom itt a játékot,vagy akár milyen más módon megszegem azt a kurva szabályzatot ??
Az már csak hab a tortán hogy többnyire itt a melóhelyemen van idõm fórumozni,itt meg amarikai IP címem van.
Szóval kit akarsz te kitiltatni,okostojás??
(de rühellem az ilyen fasszopó kis buzikat mint te,akik a levegõbe beszélnek.Ha fenyegetsz valakit,olyannal fenyegess aminek van valami alapja is,ne csak üres szavakkal.Azt hittem hogy ennél azért egy egész kicsivel több eszed van de úgy látom elég nagyot tévedtem. )
További kellemes fenyegetõzést hülyegyerek! 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!