War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siema kto pl!

WoT: Nishizumi77

Inkább egy bombát dobtak rá repülõbõl, amerikai katona pózol a képen.

WoT: Nishizumi77

"Annyit tennék hozzá, hogy legyenek történelmileg hûek a tankok adatai(páncélzat, menettulajdonságok, stb.)"

Az biztos, hogy fokozatosan komplikáltabb lesz, de már csak az open után, amikor már egy biztos alapot lefektettek, amire építhetnek. AF-ben is nemrég jött be a víz vagy olaj hõmérséklet, vagy akár mondhatom a köv. peccset, amiben a sebesség és magasság fv.-ében változók lesznek reptulajdonságok. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ez a játék sohasem lesz kész, mert mindig megjelenik benne egy új feature.
Ez elég rázós lehetett.

Kép

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Remek, akkor jöhet a historical battle, ha idióták az emberek nekem tetszik 😊

Biztos egy SU152 küldte meg HEvel 😊

Fura Alak
Aztaq! <#wow1>

Fura Alak
Ez sem semmi. 😊

Soha fel sem merült bennem, hogy a PAK40-es magasabb lenne.

Sõt! Én még alacsonyabbnak gondoltam:

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Hát... A felirat szerint az, a kerekek is stimmelnek ránézésre. Én elhiszem.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Link

Errõl eddig nem is hallottam. Egy 37mm-es löveggel 800m-en belül 180mm átütõerõ, meg egy 9 kilós HEAT gránát? Mondjuk a 110m/s torkolati sebesség nem éppen nagy, de... Bakker. Mekkora is ez az ágyú? 😄

Egyébként nem tudom hogy valaki látott-e már közelrõl PaK 40-est, nekem tavaly nyáron, a kecskeméti Repülõnapon volt szerencsém megnézni egyet (sõt, a löveget is lehetett állítgatni, a kutya nem szólt az emberre). Én azt hittem, hogy azért valamivel nagyobb... A teljes magassága szerintem a 120 centit se érte el 😮

Sherman0070
Az egy hetzer? Mégis milyen lövést kapott hogy ez lett vele? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Valaki benézett a Hetzerbe.

Kép

Az album tele van nagyon jó képekkel, akit érdekel nézze végig.

Sherman0070
Nekem FW-im vannak. Jó taktikával 15-20 kill is összejön könnyedén.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fura Alak
AB -n nem tudok rosszat mondani a T1-2 németekrõl.

Coral Springs
Érdekes, mert a te véleményed teljesen eltér attól amit az official fórumon olvasok, sokan szidják a Gaijin -t amiért nerf-elte a német gépeket, és hasonló véleményen vannak azok is akikkel a játékban szót váltottam. Talán az se véletlen hogy tier 1 - tier 3 között alig ha láttam nyerni a német oldalt, miközben a csapatom van hogy éppen csak veszít gépet. Ettõl függetlenül nincs kizárva hogy az általad felsorolt gépek jó gépek, mondjuk
én az FW -n kívül egyiket sem tekintem ellenfélnek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez azért egy "enyhe" túlzás, tier I-ben a németeknek ott van a He-112B amivel nem nehéz még Spiteket se leverni az égrõl, hogy az MC 202-est már meg se említsem. Attól hogy a Bf-109 E-3-at elrontották, nem lett automatikusan rossz az egész nemzet. Tier 3-ban is ott vannak a Fw-k, amik ha nem is a legjobb gépek az egész játékban, de a konstans szívástól igencsak messze vannak. Ja, és a Stukákat majdnem kifelejtettem.

OFF vége.

Coral Springs
Pedig vannak akik "szeretnek" szopni. Például az AF -ben jelenleg tier 1 -tõl tier 3 -ig esélytelen a német ág úgy feltápolták a többi nemzetet, mégis sokan mennek a német gépekkel reménytelen csatákba. A spontán fanatizmus épp elég ahhoz hogy ne foglalkozz a részletekkel. Vagy ott vannak a bomber -ek, amikkel egy-egy jó kör esetén jelentõs bevételekre tehetsz szert, ám harci értékük a freekill -el egyenlõ, legtöbbjüket lelövik mielõtt célt érnének. Mégis sokan használják õket, reménykednek hogy nem esnek le és csinálnak egy jó kört.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ízlések és pofonok.
Kollégámmal már jó ideje agyalunk azon, hogy hogy lehetne ezt jól megoldani.
Ugye a repülõs ágon kevésbé szopás, mert ott azért tudod legalább sebezni a nagyokat is. Tankoknál ez sokkal nehezebb.

Egy olyan event rendszert kell elképzelni, ahol definiálva vannak, hogy adott csatában milyen arányban voltak a különbözõ tankok.
Pl: 2 Tigris, 5 PZIV, 3 Stug, 2 JPZIV és 3 PZIII. Mikor jelentkezel az eventre a garázsodba beállíthatod ezeket a tankokat. Nem kell az összeset. Lehet akár egyet is. Állítasz nekik egy prioritást, hogy leginkább melyikkel szeretnél menni. Ha az eventben részt vevõ összest tankot beállítottad, akkor van a matchmakerben 100% prioritásod. Ha kevesebbet, akkor arányosan kisebb. Az MM dönti el, hogy kit milyen tankkal válogat be a csatába, de simán beleférne egy olyan kitétel, hogy maximum minden 15. csatádban a legerõsebb tankoddal dob be (vagy amelyiket megjelõlted, h no.1).
A vérpistikék, akik csak a legerõsebb tankkal akarnak menni, azok vagy mennek továbbra is random csatát, vagy kivárják a sorukat.
A jutalmazást simán meg lehetne oldani a tankok harcértéke alapján. Pl egy KV-2 ellen berakott PZII kapjon mindenre egy 5x bónuszt. Így még meghalni is érdemes bemenni.

Persze ez azért elég elnagyol és semmiféle statisztikával nincs alátámasztva, de A WT event rendszerébe szerintem tök simán beilleszthetõ lenne. Így nem lennének olyanok, hogy a Japán Zérók ellen csak B-24-el jön be az amerikai csapat. Sokkal jobban hasonlítana egy Historical felállásra a társaság.
Nincs az az XP sztem ami kárpótolhatna azért hogy permanensen szopóágra rakjam magam 😊

BooMiller
Pl lehetne olyan hogy Németeknél minden tank tud spottolni/célpontot kijelölni, de a ruszkiknál csak parancsnoki tank mivel csak abban volt rádió😊)) Így a légierõnek sem tudna jelölni😄

Támogatnám.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

De ez nyilván nem tank MMO lenne.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Esetleg egy olyan startégiai alapú játékot kellene csinálni, ahol a player nem birtokolja a jármûvet, hanem csak használhatja.

Az adott oldalnak lenne x pénze/nyersanyaga/pontja, amibõl gazdálkodnia kell. Teszem azt, vesz 15 PZIII-ast, vagy 12 PZIV-est, vagy 6 Panthert, vagy 2 tigrist, vagy 1 TigerII-t, míg az ellenfél ugyanebbõl a nyersanyagból vehet hasonlóan. Persze lehet mixálni is a típusokat.

Mint a táblás Warhammer Star Wars és társaiban. Van 200 pontod, veszel 20 noname klón katonát, vagy 1 Kenobi tárbornok és 2 nevesített klónt?

+1

Annyit tennék hozzá, hogy legyenek történelmileg hûek a tankok adatai(páncélzat, menettulajdonságok, stb.), valamint a lõszerek átütései.
Balanszolási lehetõségnek meg ott van a battle tier/rank meg az, hogy milyen lõszereket kapnak egyes jármûvek. Ha ezt jól megcsinálják, akkor szerintem nem nyúlhatnak nagyon mellé.

Erre nincs normális megoldás, túl nagy leegyszerûsítése ez a valóságnak, hogy Pz IV. vs T-34.
Nem ezek álltak szemben egymással, hanem két haderõ, mindenféle fegyverrel. Most eltekintve attól, hogy a korai Pz IV. és Pz III. amúgy se tudta átütni a T-34 páncélzatát, nem is az volt a fõ feladatuk, hogy megütközzenek az ellenséges harckocsikkal, erre külön páncélvadász egységek voltak.
A lényeg az, hogy önkényesen kijelölünk pár tulajdonságot, ami alapján realisztikusnak gondoljuk majd a játékot, az egy végtelen vitát fog generálni, mert majd jön valaki, aki meg a T-34-et szereti és fog olyan tulajdonságot találni, ami alapján meg a T-34 lesz a jobb, ekkor jön majd megint a német oldal, történelmi dokumentumokkal alátámasztva az érvelését...
Ezeket a köröket már annyiszor lefutották több más játékban is (sõt, még jelenleg is futják, lásd Il2 CloD) és sehova nem vezetnek.
Itt, ahol laboratóriumi csatákban csak harckocsik feszülnek egymásnak, szerintem semmi szükség nincs ezeknek a harctéri dolgoknak a szimulálására.

Korallal csináljátok azt amit a repülõs fórumon is: a többség egyszerûen ignorálja a hozzászólásait, mintha ott se lenne. Alaposan megszolgálta, azt hiszem.

ej pedig egy reality kampány de vicces lenne, 41-tõl, Németeknél kimaxolt legénység, nyomasztó légi-támogatás, sok gyorsan átrendezõdõ pak, aztán szépen fordul az egész, nyomasztó mennyiségû t-34/85, IL2 falkák, nyilván Németeknél szívatás, random meghibásodások, kevés lõszer, háttérben meg stratégiai pontok elosztása, 45-46-ban reset. Plecsni a résztvevõknek. Bilibe lóg a kezem? 😄

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Meg lehetne oldani azt is.
Pl nem egységes xp szorzóval, egy event rendszerû csatában.
Így lenne értelme bejönni a kicsikkel is.
Cserébe ha nem teszed azt amit a parancsnok mond seggbelövi a tankod hátulról gyávaságért 😊
nyilván sírás ott is lenne, de mint játékos eldönthetnéd, hogy olyan játékot válasz ahol a tank az OP, vagy olyat, ahol 41-ben t-34ben ülve nem találsz el semmit, cserébe 44-ben már nagyon fickós vagy 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csaba90
na igen, de ha pl jutalmaznák az orosz playereket valamivel? esetleg ugyanannyi xp-t meg krdeitet kapnának mint a gyõztes oldal? vagy ha sikerül életben maradniuk azért kapnának többet? szerintem lehetne így ezekkel "játszadozni" 😊

Csaby

És szted ki akar futófraget játszani a játékban, ha hozhatja a vasat ami tömegével eszi meg az ellenséges tankokat?

Egyszerûen PVP játékban nem szabad szándékosan hendikeppelni valamelyik oldalt, mert a playerek se hülyék: ha valami szar, nem fognak azzal menni. Igy ha csinálnának ilyen történelmi csatát, a queue vhogy igy nézne ki: 1500 német player, orosz oldalon meg 100, azok is csak azért mert most próbálják ki elõször ezt a módot és még nem tudják hogy történelmi okokról szopásra vannak kárhoztatva az orosz vasban.

Nem kell azt leszimulálni megoldja magának a játékosközösség 😄
Amikor megkaptam a CBT jogot az elsõ meccsem így nézett ki:
1.tank: vígan megyek egyszercsak szakadék és piff
2. tank: száguldok rámegyek valamire és borulás
3. tank: már kisebb sebességgel de sikeres borulás ugyanazon a ponton.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

mondjuk legénység xp szorzót lehetne tekergetni, mint egyszerû megoldás, hiszen egyre több Iván élte túl a csatákat, jobb jármûvekbe költöztek, fejlõdtek, a legtöbb Német tankos meg ugye 41-re már ace volt, vagy megmerik azt lépni, hogy nem lesz minden tank egyforma? automata oltó rendszer csak töri hûen, többi tankban vizes homok, rádió (láthatóság).

Pedig ha tudnád mennyi van a repülõsökben is 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Vagy az elsõ találat után elmenekül a legénység... 😊

De esetleg lehetne oylan hogy elõre akarsz indulni és hátrafelé kezd el 😄
A sok világvégérõl jött tankba ültetett orosz parasztot akik csak a füldmûveléshez értenek elég nehéz leszimulálni 😛
Na ez kezd elvadulni, szóval tereljünk:

lesz-e olyan mmo, ami történelem hû lesz, nem ilyet wot, wt szintû?

gondolok itt arra, hogy oké, hogy 41-ben több t-34, kv-1 volt mint amennyi pz-iii, pz-iv, sõt mint vas jobbak is voltak, viszont a harci értékük konvergált a nullához, ugye úgy ették meg a t-34eseket a pz-k, mint falánk ovis a drazsékat. na ezt hogy lehetne leszimulálni? mert a baj ugye az, hogy én mint játékos mindenféle tankban egyformán vagyok ügyes, ügyetlen, így örök probléma marad, hogy OP jármûben ügyesebb leszek.

Nem nem, Coral is mehetne már aludni.

BooMiller
Gondolod rád kíváncsiak?

Coral Springs
Van ám nekem jobb dolgom is mint egy idiótával vitatkozni a nagy büdös semmirõl. Fingod sincs arról hogy mit jelent a zárt béta teszt fogalma, elfogadtad az NDA -t de elolvasni nyilvánvalóan már büdös volt számodra, amikor meg rád szóltunk hogy talán nem itt kéne lehúzni a játékot béta teszterként, hápogásban törtél ki személyeskedéssel körítve. A haverod szintúgy. Mindez nem az én szegénységi bizonyítványom, azt innentõl
kezdve nincs mirõl beszélni. Javaslom lépjél túl a témán, senki se kíváncsi a nyöszörgésedre.

Gottfried
Nem érted a kérdést?(ja,hogy nem tudsz válaszolni....)
Az idegeimmel meg nincs semmi gond,éppen ráértem a hülyeségeddel foglalkozni. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Coral Springs
Nagyon leragadtál ennél a semmitmondó sztorinál, inkább lépjél tovább lehet jót tenne az idegeidnek.

Gottfried
Nagytudású barátom,válaszolj már nekem egy kérdésre légyszíves,ha már itt a bannolással riogatod a jónépet.
Hogy a büdös francba fogja bárki is kideríteni hogy kit bannoljon ki CB-ból,azok után hogy egy magyar fórumon egész más névvel és mail címmel szidom itt a játékot,vagy akár milyen más módon megszegem azt a kurva szabályzatot ??
Az már csak hab a tortán hogy többnyire itt a melóhelyemen van idõm fórumozni,itt meg amarikai IP címem van.
Szóval kit akarsz te kitiltatni,okostojás??
(de rühellem az ilyen fasszopó kis buzikat mint te,akik a levegõbe beszélnek.Ha fenyegetsz valakit,olyannal fenyegess aminek van valami alapja is,ne csak üres szavakkal.Azt hittem hogy ennél azért egy egész kicsivel több eszed van de úgy látom elég nagyot tévedtem. )
További kellemes fenyegetõzést hülyegyerek! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Csak a ruszki BR/FM nem fair...amúgy jó lenne
Bár szerintem az egyik legjobb ellenpár a gépek tulajdonságai miatt.
A GF miatt fulladunk bele a GER vs RU-ba szerintem.
A player bázis csökkentéshez ök is eröst hozzájárultak.(jelenleg a folyamatos ger-rus is...)Bár ha lesz sim tank,talán af is kap esélyt