37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Hát nem tudom hogy az amcsik mennek e majd az oroszok ellen.Elvileg SB-RB-ben nem.Ugye szövik voltak.....
  • gstup
    Azt meg tudja valaki mondani hogy a sérült KT lövegét miért nem lehet javítani a harctéren?Modellezték a háború végén fennálló alapanyag hiányt?Vagy miért?(Párducnál,tigris I-nél az ilyen sérülést engedi javítani.)
  • Mnemomic
    Nem vagyok tankszakértő de szerintem ott még rosszabbak lehetnek. A háború vége felé azért már lehet, hogy jobbak voltak az orosz tankok.

Majd ha lesz több nemzet is főleg az amcsik esetleg ott lehetnek majd jó tankok az oroszok ellen nagyobb tierben. Csak addig azért még sok munka lesz a játékon remélem akarnak is változtatni.
  • Droughert
    Amikor feketére lövi az orosz a Pantherem láncát, de ezzel az egy lövéssel feketére lövi a gunt is, azért kiborul a bili, egész napi szopás után már alacsonyabb az inger küszöb. Holnap meglesz az utolsó Panther, azután majd indul a Panther2 grind, bár sok értelmét nem látom, mert a T5-ös KT-val sem dobott még SB csatába. Azért kíváncsi lennék, hogy T5-ben hogy muzsikálnak a német vasak.
  • Thraw
    Én nem vagyok nagy játékos de legjobb statom Panther A-val van[IMG][/IMG]
    Nem sírok ha kilőnek az oroszok megyek tovább a következő csatába akkor hátha én egylövésezek mindenkit mégiscsak béta játék de már most jobban tetszik mint a wot
  • Sherman0070
    Elég későn írok erre de... :D Kuban-on amikor német géppel megyek ott se talál el az AAA. Inkább akkor Karelia ott agyonlőnek ha nem manőverezek összevissza.
  • PiciPanzer
    Aki T-44-el szemből támad KT-t, meg is érdemli, hogy kilőjék. Azt meg, hogy mekkora béna T44-ek nem tudtak kilőni hátulról/oldalról... H-s tigris II is 1 lövés toronyba, vagy torony alá oldalról, APHE elintézi. lehet hogy APCR-el lövöldöztek.
    Nem hiába visz sqadron battle-ra a nagyobb klánok többsége 3-4 T44-et. FuFuT nagyon jól nyomja vele.
    T-44 jó cucc.
  • Droughert
    Vicces kör Panter-el, Ash Riveren bedobott 3vs4-be,végi mentem a bal oldalon (régi német kezdő), megkerültem a mapot, senkivel nem találkoztam csak pár ai tankkal :)
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • gstup
    Na jó.Német oldalon borzasztó az MM.Folyamatosan,napok óta t-44 és su-100 és is-2-ek ellen megyek phanter d-vel.Megyek vissza orosz oldalra...
  • gstup
    :) Sajnos ki lehet lőni. :)
  • Droughert
    Csak sima üldözés mánia, ha azt olvasom, hogy a Panhert nem lehet kilőni...
  • gstup
    Semmi gond.Előfordul.
  • Droughert
    Bocs, repülő.. benéztem,sorry
  • Droughert
    Olvass vissza :)
  • gstup
    Te jó ég.Nem,nem mondta senki.
  • Droughert
    Te jó ég, valaki mondta, hogy a párducot nem lehet kilőni? Utolsó meccs, két találatot kaptam, mindkétszer gun+turret halott volt..
  • gstup
    Visszavonom.Most szedtem ki egy párducot.Szóval azt is ki lehet.És egy jgdpanzert is.
  • Porsche911
    Az inkább zavart,hogy mire bespawnoltam 2 kockányival arrébb már az IS-2 bámult az arcomba :D ez a pálya rohadtul kicsi, csalóka volt a videó róla. Ott azért nagyobbnak tűnt.
  • Droughert
    Az lehet, orosz oldalt nem is néztem, akkor nem tudom mi az oka annak, hogy sok player esetén is várunk valmaire :)
  • Susarc
    olyan negatív vagy!

nem értem mi a problémád azzal,hogy mész 2 kockányit a mapen és az oroszok már elfoglalták a bázist és félig eltickelt a csíkod....mire az objectet megközelíted már vége is a játéknak még lőniük sem kell.....ebben mi a hiba? :D :D
  • gstup
    Pár nap játék után a tapasztalatom az hogy a yak-9 37mm-es ágyújával simán ki lehet szedni pIV,hetzer és stug tankokat.2-3 lövés és már égnek is.Phantert még nem tudtam meg tigrist sem.De egyáltalán nem nehéz vele ölni.(RB)
  • Susarc
    Gj GAIJIN!

• Porsche911
    Na jó, most már én is hivatalosan rühellem az új map-ot.Anno azt mondtam nem egy kursk de jobb mint Karelia.Hát nem az :D Németekkel csak a javítási költség elverésére jó kb ez map.
  • Garakx
    Na most zaért is megnéztem. 5.3 a legkisebb panther BR-je és 6.3 a ferdi. Ez pont benne van a +-1.ben.
    oroszoka t-34-85öt leszáímntva 5.7 és 6.3
    Simán válogathatna. +- 1 BR-nek megfelel.
  • Trucker39
    Igen RB és igen Flak 36. SB-ben most nem nagyon hivogatott be tankkal. Meg nem is nagyon ment a játék. Ez meg ilyen... bohóckodás, jobb szót nem találok rá. Meg állok itt -ott pufogtatok, azután vagy le esik az ellenfél, vagy nem.
  • Droughert
    AA? RB-ben nagyon nagy fun lett, és végre nincs akkora Yer/B25 fölény. Imádtam mikor a JP/KT-t az első berepülés után kivágták, még akkor is ha sűrű növényzetben lapultam.
  • Droughert
    A tier azegy dolog, de t4-en belül van több batle rating, és az mm azt veszi alapul elsősorban. Pl. t4-ben van a 3 Panther de mindnek más a battle ratingje (5.0, 5.7, 6,7).
  • Trucker39
    Ha már nagyon nem akar menni a tankozás, kell egy kis kikapcsolódás.
  • Garakx
    Na ja ezért szar a kill/death arányom KT-val. 1 perce se megy a csata Yer-2 ...
  • Garakx
    Igen 5 perc után csata! Kurszk 3:3 meg 2:2 bot... GG
  • Gottfried
    Az F még nincs meg,azt nem tudom milyen de az A és G szinte ugyanaz mint a D.Na most nagyon nem mindegy hogy ugyanazzal a vassal mi jöhet szembe.Én ezért nem használom őket.T3-ban még kompenzálja a sok ágyú sérülést a többi tulajdonsága,feljebb ez már nagy hátrány.
    Igaz hogy t3-ban kevesebb az xp és a lion de a hatékonyság ezért kárpótol.Inkább lassabban fejlődök(úgysem nagyon kell sietni,kényelmesen meglesz minden mire új tankok jönnek)de élvezem a játékot vele. :)
  • Garakx
    Én ezt az MM-et nem értem. Bár már írták itt mások is de azért is szóvá teszem :)
    Sim. Tier 4. 29:27hez. ÉS nem tesz be kb 4 perce... Ha igen akkor is mini battle...
  • cpthungarian
    Az a baj, hogy amit nem lehet átlőni annak ellövik a lövegét...
  • Droughert
    3csatám van vele, ebből 2x elsőre előtték a gun-t, mivel stock ,így ott annyi is volt az adott meccs...
  • Stefan99
    Még tier 5-ben sem. Aztán majd meglátom a gyakorlatban hogy működik.
  • twi452
    na akkor ott már van értelme a páncélzatnak akkor :)
    viszont ahogy írta Garax itt is és ott is vannak pofonok
  • Stefan99
    Megnéztem most az orosz tankok páncélátütéseit, gyakorlatilag nem találtam olyat amelyik elölről képes lenne átütni a páncélját.:)
  • twi452
    nem tudom minek vannak heavy tankok, számomra is feleslegesek egyelőre :)
    talán később ha megjön a többi nagy pálya akkor lesz értelme velük menni

nekem annyi a meglátásom eddig, hogy a német tankokkal nem lehet olyan ökör módjára menni mint az oroszokkal

egyikkel se nagyon fér bele, hogy simán rálőjenek mert minden meg tud dögleni elsőre de az oroszokkal a mobilitás miatt könnyebb megúszni így is
    a németeknél meg ott a jó löveg amit persze leginkább egyelőre csak kurskon lehet még kihasználni

az f2-vel is sokkal óvatosabban és "okosabban"(néha :D) játszom mint a t-34ekkel mert azzal el lehet pucolni ha gond van, viszont az f2-vel ha meglátok valamit, mindegy milyen messze van az meghal
  • Garakx
    Win rate meg 40. De ehhez hozzá jön az is hogy 10ből 9,5szer szar mini battle. Az nagyon nem mindegy.
  • Droughert
    Kérédés jó, nekem bejön az utolsó t4-es 2 napja azzal is megyek, jól hozza az xp-t és van reswpan :)
    Orosz td-k heavy-k ellen viszont gyenge (nem adja úgy az one shoto-t, te viszont kaphatod a nagyobb kaliberből, vagy kilövil a gun-t..), mondom ezt úgy, hogy mindkét oldalról láttam. TD-t nehéz vele oneshotolni, ha vsizont visszaló, akkor neked kakukk. TD-vel mentem Pantherek ellen és már én szégyeltem megem, hogy a sok mekapott találat ellenére, gun működött, minimális sérülésem volt, csak ki kellett lőnöm a Panthereket.