War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor tudsz szerelni, ha a Parts-ot kifejlesztetted (a garázsban a tankra klikk, aztán kiválasztod a Modifications-t és ott a parts-nál a Research gomb). HA ez megvan akkor elõször elkezdi megszerelni (Beginning repair) aztán kiír egy értéket, hogy mennyi idõ míg megszerelik. Kb 1 perc szokott lenni.
Az irányítást elég visszatenni úgy ahogy vajakos mondta, a resettel. De elküldöm délután a saját beállításaimat.
Ma jön hozzá egy elég nagy patch, szóval töltögetni így is úgy is kell 😊

A sérülés modell ilyen. A kis tankoknál amúgy nagy gondot tudnak okozni a kis 20mm-es ellenfelek is 😊

Keress meg innen a fórumról embereket, aztán írhatsz nekik ingame chaten is, vagy felmehetsz valamelyik TS-re. Úgy sokkal egyszerûbb megbeszélni, hogy mit kell csinálni.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Irànyitás elállitásnál nem kell újrarakni.Reset to default a controllsban és belöheted újra könnyen.A youtuben nézegess videókat,hátha találsz (biztos) jó tippeket,tanácsokat.(nincs cbt hozzáférésem,de a kibicnek semmi se drága :-) )
Igazából még nem tudtam átélni, hogy milyen, mert valamit elállítottam rajta, és igaz az elõre-hátra irányítást visszahoztam, de utána semmi más gomb nem mûködött, sem a célzó. semmi... kénytelen voltam az egészet újra telepíteni, aztán meglátjuk mi lesz este. mert mire települt, megint a fórumot hozta be...
Ha lefotóznád a beállításaidat, és priviben elküldöd, azt megköszönném... én billentyûzetet, és egeret használok...
nagyon fordulékony, nem tudom, nem hiszem, hogy a valóságban is ilyen fordulékonyak lettek volna ezek a gépek., nah meg, hogy ilyen könnyen felboruljon, ez is abszurd szerintem...
Egyszer meglõnek kigyullad azonnal a tank, nem tudok csinálni semmit maradok ott, se elõre, se hátra... Ok nyilván valóságnak megfelel ez tény. 😊
Ami még zavar, hogy egyáltalán nem látom az ellenfelet, csak annyit jobb esetben, hogy 0.8 távolságra van valami, de,hogy mi az pasz, igaz nem sikerült célzórendszerrel megnézni, mert nem mûködött, tehát lehet ennyi baja volt. 😊
Meg ugye, én még nem ismerem a pályát, nem tudom hova érdemes bjni, hova nem.. a másik ezek a fák valamelyiket kidönti, valamelyiket nem. ez is akkora hülyeség, most honnan tudjam, melyiket viszem át...? Egynek nekimegyek, mint egy vas villanyoszlop, be is döglött az egész harckocsi, ... egy harckocsi bedöglik egy fától, ez is nonszensz szerintem.. Akkor, ha neki megyek egy háznak meg is halok?? Igaz azt még itt nem láttam.. de elég törékeny jószágok. akkor még egy kérdés, leesett a lánc, írja szereljem meg, rákattintok az U ra, el is kezdi, d a lánc lent marad...
Hírtelen ennyi jutott eszembe.. 😊
Na hogy tetszett? 😊)

Tudom ez olyan WoT-os, de állat 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jajj most néztem a képet amit küldtél. Megvan a hiba 😄
Az amcsik nemtom miért vannak benne, de az max dísznek jó oda 😄
A tankosba még csak oroszok és németek vannak. Válts át valamelyik másik nemzetre és megjelenik a tankos gomb is ahol most csak az "Aviation" gombot látod 😄

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Nincs TS-ed?

Kérdezz rá itt is hátha elõbb beleakad valaki aki naprakészebb 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/69786-sz%C3%A1razf%C3%B6ldi-egys%C3%A9gekground-forces/

Nekem ott csak repülõk vannak. sajnos képet ide nem tudok betenni, mert nem vagyok VIP tag... max emailben elküldeni.
A Research gomb a jobb alsó részen. Egy ideje nem tudtam felmenni meló miatt (most meg a gépcsere miatti ban miatt 😄) de amikor utoljára néztem ennek az ablaknak a bal felsõ részén lehetett váltani tank és repülõ között. Viszont ha az egyik slot alján lévõ cserélõs gombra rányomsz ott is látnod kéne a berakható tankokat

Idõközben a tutorialt megcsináltam. Viszont nem találom ezt a gépfejlesztõs oldalt, már ha egyre gondolunk, akkor én azon nem látok tankos fület. 😞
ahaam értem, ok rendben köszönöm. egy kérdésem akkor lenne. Van a tutorialban egy rész, ahol a hajót kell megsemmisíteni, akárhogy is megyek bombázom, bár itt nem adja be a segéd kört, hogy pontosan hol kell ledobni, lövöm is, de csak füstöl, engem meg csak szét szednek a végére.. 😞 Hogy tudom megsemmisíteni?
Sajnos meg kell csinálnod a repülõs tutorialt h tankozhass, sõt ha RB-re akarsz menni akkor az RB repülõs tutorialt is meg kell elõtte. Utána a gépfejlesztõs oldal tetején találsz egy tankos fület és onnan be tudod tenni az alsó slotokba a tankokodat.

Sziasztok. valaki meg tudná mondani megy most a teszt szerver?? Elvileg tegnap telepítve lett nekem, de most a repülõs tutorialja jött be, és mindent , mintha újra kéne kezdeni, de csak repülõ van nem tankos. Ha a régi repülõs fájllal indítok, akkor ugyanúgy a repülõs folytatódik nekem... ahol abba hagytam, vagyis már x szinten vagyok vele..
Tud valaki segíteni?
Én is nagyon bízom benne,hogy benne lesznek a célzók .
Igen.

Prince23
Ja hogy ez nem különálló játék lesz? War Thunderen belül lesz elérhetõ?

Már meg van jelenve Steamen több mint fél éve már.
Ha végre kijön a tankokat tartalmazó peccs akkor a steames War Thunder is megkapja azonnal.

A repülõs résznek már van Steam verziója, ha kijön a tankos is akkor az ugyanonnan lesz elérhetõ.

Prince23
Steamen mikor fog megjelenni?

Repülösben elégé megvariálták a spotting rendszert, van hogy 1km rõl sem spottolja ki a repülõt csak a pötyikét látod hogy arra repül. Szóval ott is érdemes nézelõdni. Ez is legénység skill függõ egyébként.
Vagyis ha valaki hátulról felülrõl esik rád simán lehet hogy csak akkor veszed észre amikor lõ rád.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

csaba90
szerintem ez egy általános bug lehet, nem a tankos részben hanem magában a játékban...
én pont ma jártam így, a nyílt bétában repülõkkel ugye,
furcsáltam hogy csatába vagoyk már majdnem az enemy felett és sehol semmi elelnség, még nem töltöttek be tehát nevüket se láttam semmi, viszont nálunk mindenki bent volt.... aztán nézelõdök és egyszer csak lelõ a semmi :S majd mikor lezuhantam 3000 méterrõl, akkor jelent meg minden piros, meg maguk a repülõk is 😮

Csaby

A repülõsben komplett pilóta fülkéket csináltak meg.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Biztos vagyok benne, nem nagy munka és ez a program van annyira igényes.

Szerintem amit megosztottál nem vét a szabályok ellen,ez nem bug,csak érdekes inkább😊
Más:meg lesz csinálva egyáltalán majd a tankoknak eredeti,történelmi célzója vajon?
Bevetették a wunderwaffét
Gottfried
Úgy 35K csatám van a wotban.
Az ott szerzett tapasztalatokat el lehet felejteni.(persze a taktikai elemeket nem)
A láthatóság,a célzás,a sebzés,minden egész más.Nagyon nem érdemes tanácsokat adni,gyere fel(ha majd tudsz) és próbálgasd a tankokat,taktikákat,stb.Elvégre is erre való egy teszt szerver.Itt nincs veszteni valód,nem érdekesek a statok.Ha kilõnek,ugyanazzal a tankkal mehetsz azonnal új csatába.Szóval játsz,szerezz tapasztalatokat.Így a legegyszerûbb tanulni.Aztán menet közben ha valamit nem értesz,akkor már fel tudsz tenni itt konkrét kérdéseket és arra szerintem mindenki szívesen válaszol majd.

Nekem nagyon tetszik a játék.Mióta itt fent vagyok,a wotra rá sem néztem,pedig itt csak két naponként tudok pár órát menni,ha éppen nem délután dolgozom.A wothoz képest nagyon élethû a feeling.Sokkal jobban egy valódi tankcsatában érzi magát az ember.RB-ben fõleg.Ajánlom ott a gyakorlást.Mire kijön a nyílt béta,tapasztalt játékosként(a célzást RB-ben nem egyszerû megtanulni,kell hozzá némi idõ) irthatjuk a játékot akkor ellepõ kezdõket. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Igazából soha nem érdekeltek túlzottan a szabályok.😊 Egész képet nem teszek fel de két kis részletet igen.(aztán ha jön a feljelentgetõs barátom,legfeljebb osztja itt az észt megint 😄)

Tulajdonképpen szinte az egész pályát belátta a csapat,mégsem látszott enemy.

Sziasztok. Még teljesen új vagyok,nem sikerült még belépnem sem a játékba, remélem sikerült a telepítés, de ez akkor holnap kiderül. 😊
Abban kérnék segítséget, hogy játszottam a WOT ban, de ahogy olvasom ez egy kicsit más világ. Mire kell odafigyelni?? Mint tutorial, mit javasoltok, mit csináljak, vagy ne csináljak.
itt is be lehet állni a bokor mögé, s ha igen itt milyen távolságra. mûködik az álca itt így? Vagy simán álljak inkább mindig szikla mögé, és onnan lessek, ki, vagy afölött?
Hogy mûködik a célzás stb?? tankok gyenge pontjai?
Köszönöm a segítséget.
Gottfried
AB volt és nem csak a névtáblákat nem mutatta hanem semmit.A minimap tiszta kék "pötty" volt,semmi piros,pedig a pálya elég nagy részét bejárta a csapat.
Én KV2-vel mentem és amint egy sarki szikla mögül kimentem,kaptam egy rakás lövést.Közelrõl lõttek mert egy szûk,zárt hely volt,alig látszott egy rövid útszakasz elõttem.
Semmit nem láttam,se tankot,se ikon,se nevet,semmit pedig folyamatosan lõttek.
Többen is írták a csetben hogy invisible enemy.Ilyen hibával még soha sehol nem találkoztam.Van egy elmentett képem de nem igazán szabad felrakni ide. 😞

Hogyhogy láthatatlan volt? Nem mutatta a névtáblákat? GrmlZ a legutóbbi (kb. 1 hetes) tankos videójában említette hogy RB-n a névtáblák azonnal feltûntek, ha az ellenség nem volt tökéletes takarásban (tehát a fák mögött is feltûntek, csak ha pl. domb vagy kõ mögött voltak, akkor nem látszottak), és ez õt nagyon bosszantotta. Lehet hogy ezen a névtábla rendszeren változtattak valamit?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Gottfried
Én voltam bent egy csatára ma kettõ után.Nem volt túl élvezetes de azért érdekes volt. 😄
Az ellenség láthatatlan volt.A minimapon is csak kék ikonok voltak.Aztán mikor úgy a fél pályára értünk,szépen lõttek bennünket.Az ellen végig láthatatlan maradt de õk láttak minket,pár tankot ki is lõttek.Vicces volt...
Aztán kidobott és azóta karbantartanak.

csaba90
ja elirtam nem 16:30-kor hanem már 15:30-kor jónak kellett volna lennie, na de hát egy egész napot meg egy délutánt toltak el :S

Csaby

Annyira éreztem h valaki megkérdezi XD

Sherman0070
Az magyarul hány órát jelent?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gyengébbek kedvéért az 14:00-20:00 nálunk 😊

csaba90
ááá megvan! ez lesz végül:
""Dear participants of the closed beta, in connection with the release of a new patch, launch Nightly-server environment is transferred to 19/03/14 from 17:00 to 23:00 (MSK). Similarly, we plan to start the server and today will be the start of testing announced later in this topic. Stay tuned and thank you for your understanding!"

Csaby

csaba90
tehát akkor 14-tõl 1,5 óra az 16:30 és 17:48 van és még mindig ugyanaz a semmi 😄 vagy úgy kell értelmezni hogy majd a 20:00-ához képest, 21:30-tól?:S 😄

Csaby

"Today Nightly server will start working 1 hour 30 minutes later than planned due to maintenance."

MEgírom PM-ben itt akkor, ha a WT fórum nem megy Neked.

Sziasztok. a war thunder fóruma nálatok is folyamatosan frissül? nekem nem akar megállni, hiába kattintok bárhova, mindig az alapoldalt adja be...
Így nem tudok utána nézni sem, hogy tudom ezt a tankos rész telepíteni. ha valaki leírni mit csináljak megköszönném.
Esetleg, ha el lehet küldeni ezt a config packot, megköszönném, mert az enyémre azt írja ki telepítés közben, hogy hibás letöltés...
Sherman0070
Már megint sikerült valamit elcseszniük :'D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

csaba90
majd 19:30-kor kinyitják 20:00-ig 😄D

Csaby

Sherman0070
Pedig nyitva kéne lennie.

Sherman0070
Most nézem és jah engem se enged be :S

Sherman0070
Tényleg? Én még ma felse mentem rá 😄

csaba90
mi a fene van már ezzel a teszt szeróval? 14-tõl kéne lennie, de akármikor próbáltam nem lehet elérni :S

Csaby

Küldtem PM-et.

Feltettem a config fájlt, de letltésnél ezt írja ki:
disk read/ write error. Would you like to try again? Igenre kattintottam, remélem estére csinál valamit, amíg én dolgozom...
Gottfried
Olvasgass a február24-25.-i hsz-ek közt.(7. oldal)Nekem akkor sikerült belépnem(szintén tankos csomaggal).Itt kaptam segítséget mindenben,lehet hogy neked is segítenek az ottani hozzászólások.