War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Ez sajnos szerintem 1 dolgot jelent, hogy min. májusig itt nem nagyon lesz Open beta.....

Ahh SdKfZ a kis kedvencem :[
Amúgy a 2000 arany kb 10ojró, a két hét prém meg kb még egy ezres úgyhogy összesen 15, ami már majdnem a teljes ár. Viszont ha késõbb tetszik a 2000bõl már lehet venni egy prémtankot is. Hm, ez az ajánlat gondolkodásra ad okot!
Én sem dolgoznék itthon szívesen, ezt teljesen megértem.
Sherman0070
Lol. Ez a 2 starter pack tank elég viccesen néz ki 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

napi 8 órát tesztelek, nekem könnyû nemet mondani félkész programokra. Még fizessek is érte, nem ? 😊

Én még kitartok az eredeti elhatározásnál. <#falbav>
Wooohoo, here I come! 😄

Én is így voltam vele... 40 júró fõleg mostani árfolyamon, áhh inkább nem... 20-ért sajnos nem bírtam magammal... <#fogmosas><#hehe>
Rohadjanak meg. Elhatároztam, h erõs leszek és nem fizetek 40 EUR-t a CBT-ért. Megvárom a meghívót, legfeljebb majd csak az OBT elõtt egy nappal kapok.
Erre nesze neked occsóság. 😊
Vegyé tankot !<#integet2>
http://warthunder.com/en/news/498/current/
csaba90
igen az realisticben elég fura volt 😄 odamentem a stuggal kapásból, mondom majd lesz harc, ugye mindenki egy helyre megy, aztán két tankunk maradt, de addigra már végigment és befoglaltam a bázist 😄 nem csináltam semmit de nekem köszönhették hogy nyertünk én meg alig kaptam xp-t érte :S
viszont a több zászlós foglalósdi az nagyon jó szerintem! az eltart egész sokáig, és ha jó a csapat a végén akár még vissza is lehet hozni a meccset 😊

Csaby

Gottfried
Tényleg nagyszerû játék és emiatt egy percre sem bántam meg hogy megvettem a tank csomagot és így ott hagyhattam a wotot egy életre. 😊

A láthatóság,a célzás,átütés,stb,szerintem is nagyon jól sikerült.Nekem egy dolog nem tetszik,az pedig az hogy néha olyan gyorsan behúzzák a bázist hogy csak nézek hogy már vége is a csatának.Persze ez nem túl gyakori de eddig csak ez az egy apróság zavart .
Ahhoz képest hogy ez még csak egy zárt béta és most csak néhány tank van,még így is sokkal élvezetesebb mint a wot.
Ha kijön a játék és lehet rendesen fejleszteni...hmmmm...fincsi lesz. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

csaba90
néha elõfordul, de olyan formában hogy õ maga se vesz észre 😄
itt az tetszik hogy valóban nincs campalés, csak sunnyogni szoktak 😄
próbálnak mindenféle kerülõutakon mögénk kerülni 😄 vagy én mögéjük, de szerintem teljesen korrekt 😊
január 2. óta tolom a teszten és egyszerûen nem láttam játékmeneti hibát, ami idegesítene, gondolok itt olyanokra mint wotos campelés, eltünõ tankok, nem lövök át semmit, kevés elsõ lövés után 2% hp-m maradt 😄 szóval nagyszerû a játék 😊

Csaby

Sziasztok. Meggyõztetek miszerint érdemesebb egy asztali gépet venni. Igazából szakszervezet venné a gépet. laptop azért lett volna jobb, mert tudom hurcolni magammal. Viszont az, hogy hazamegyek hétvégén az útra, vagy bárhova elmegyek, és netezni akarok, akkor elég, ha veszek egy tabletet. Többet lenne használva a gép egy irodában. Így egyértelmû az asztali gép. Itt is, ha mindent összeadok, hogy olyan gép legyen, aminek azért jó a hûtése, ne legyen hangos, a monitor szintén nézhetõ legyen... Jó billentyûzet, egér, esetleg kisebb hangfal is, azért ezeket összeszámolva benne van szerintem 200 ban simán. 😊
Mobilnetet, meg azért kérdeztem, mert a munkahelyen nincs internet, illetve, ha be is van kötve valahova, lassabb, mint maga egy mobil net... miért ne kérdezzétek. 😊
Valaki mondana véleményt, milyen gép az ami, könnyedén elvisz egy ilyen tankos játékot, jó grafikával, azt örömmel veszem...
Tudom ez nem az a fórum, ezért, aki ír, az nyugodtan privátba írjon. De lehet is megbeszélni, hátha valakinek az ötlete másnak is tetszik. 😊
KÖSZÖNÖM , az eddigi hozzászólásokat is! 😊
Konkrétan csak olyan van amig nem lõ 😛

Itt nincs rejtõzködõ Su-122 55m-re a bokorban 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Fura Alak
XP-t nem, de +5-15% -ot a rejtõzködésre igen. (Nem emlékszem a pontos adatra.)

Jacek
T-Home húgy😊)))) 30/5 VDLS eljesen jó csak a ping az ilyen remek😄DDDD

Torzonborz
Bakker milyen vonalon csüngsz hogy a vdsl-n ennyire gáz a latnecyd ? <#csodalk>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jacek
Õõõ az VDSL+ akart lenni😊

Jacek
A mobilnetnél már nincs probléma ha olyan helyen vagy ahol jó😄 De nekem van pl Telenoros hipernet na jobb pingem van mint a VDLS3-al a T-Home-nál😊 40-50-es pinget tud pl. a WOT-ban😊

- aláírásomból kibogarászható: "Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM". A játék miatt a VGA-ra illik odafigyelni, i3 és i5 között nincs akkora különbség, hogy érdemes legyen plusz pénzt fizetni érte, i7 meg már másik kategória. Nekem ez jött le abból amit nekem válaszoltak
- a 635-s VGA-t viszont mindenhol dicsérik és én se tudok róla rosszat mondani. Az asztali géphez képest egyedül a full HD felbontás hiányzik, de azt egyelõre kevés laptop tudja és azok is nagyon magas árért (az helyett már szerintem tényleg asztali gépet érdemesebb venni)
- ha most kellene játékra laptopot vennem akkor a "lenovo 635" szavakra keresnék rá, gyakorlatilag 2-3 havonta változnak az elnevezések (meg persze utána megfelelõ fórumon kikérni a hozzáértõk véleményét is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Õ kért laptopot, meg mobilnetért is érdeklõdött, nyilván hordozni akarja jobbról balra.

Tusy, végül is milyen laptopot vettél?

szerk.:
- végül 140e Ft-ért (+5e Ft egy tartó ami alulról fújja rá a levegõt, mert különben 2 óra használat után elég meleg lenne a laptop) vettem amivel meg vagyok elégedve

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- nyilván ugyanazért az árért szinte mindig jobb asztali gépet lehet összerakni mint amilyen laptopot lehet venni érte
- a 175e Ft nálam még nem 200e Ft ... ettõl függetlenül kicsit jobban körbejárnám a laptop vásárlását, augusztusban nekem is 200e Ft körüli lenovo laptop tetszett meg de utána érdeklõdve (prohardver fórum) lebeszéltek az i5-rõl, és mintha az ebben levõ 635-ös VGA is jobb lenne mint a 740-es (ez nem biztos, de össze lehet hasonlítani a teljesítményüket)

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ennek az árából én inkább egy asztali gépet raknék össze, annak jobb az ár érték aránya. 200K -ért ez még viccnek is rossz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Torzonborz
Mondjuk ez más éra , szóval elférnek egymás mellett. Mindenesetre elég jól néz ki .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

na mostmár a csapból is tankos mmo-k folynak
Zdave írt, de benéztem, mert Furaalak egybõl utána de nem arra válaszolt. Mea kulpa.

Mondjuk ilyet nem is írt senki...

És az hol ad 2x XPt?

A HE érintésre robban, neki nem kell páncélt átütnie. Neki akkora ütést kell mérni a céltárgyra, hogy a környéken mindent összekavarjon (beleértve az embereket is), tehát a HE gránát közvetlen találattal szerintem gond nélkül kiüt egy tankot. Más kérdés hogy a megfelelõ kaliberû lövegeket lassan lehet tölteni, és viszonylag kis kezdõsebességgel operálnak, úgyhogy RB-n nehéz velük célozni.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

7/30 napra ezüstért? O.o
Ezek nem normálisak. Sokkal többre értékelem a WT-s módszert, hogy lelövés/bombázás szám után odaadja örökre. Egy rémálom volt mire H6K-val összeszedtem és 99% hogy talán soha nem repülök vele újra de akkoris megérte 😄

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Fura Alak
WoT -ban tudsz venni álcafestést normál/sivatagi/téli pályákhoz. 7/30 napra ezüstért, örökre aranyért.

Gottfried
Gyerekek!! Ma rájöttem arra amit szerintem itt már mindenki tud.😄 A KV2 HE lõszere mindent visz.Érdekes hogy papíron a másik lõszer átütése elég durva,a HE meg alig üt át valamit,mégis bármilyen távolságból szinte bármit egy lövésre kiszed.
Gondolom ezt majd megváltoztatják egy kicsit mert így a HE nagyon OP.(a su122-é is)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Mer abban van olyan?

zalkad
Szerencsére 😊

\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"

Fura Alak
Ez nem a WoT. 😄

zalkad
Igen, ez így már elképzelhetõbb... a játékban nekem valahogy nem volt egyértelmû, mik ezek a szorzók. Hülyeség is lenne, ha egy matrica 2x az XP -t 😄

Szerintem semilyet,,,félrenézhettél valamit.
én ilyenrõl nem tudok 😄

nem azt láttad, hogy az unlock-olásukhoz rb-ben x2, sb-ben x4 a szorzó?

mármint ha árkádban 8 kill kell egy matrica eléréséhez akkor rb-ben csak 4 sb-ben meg csak 2 kell, hogy megkapd
zalkad
Biztosan szóbakerült már itt, de nem találom sehol a választ:

Pontosan milyen bónuszt adnak a speciális festések illetve matricák?
Értem ez alatt a RB(x2), SB (x4) multipliert.

Illetve ezek összadódnak, ha mondjuk van több matrica van a gépen?

Elég jó az optimalizációja a játéknak, egy ilyenen vidáman elmuzsikál majd.
Páromnak i5-ös procival van egy 635-ös kártyája, szintén Lenovo.. szépen fut 😊

Torzonborz
Mobilnetet felejtsd el ilyen játékoknál , úgy már túl nagy a latency és egyértelmû hátrányt jelent.
DSL/KOAX teljesen jó hozzá.

Érdeklõdnék, hogy mennyire befolyásolja a játékot, akár itt vagy másban, hogy mobil internet vagy, vagy kábeles a géphez kötve.
Ha megfelel a mobilnet, akkor esetleg tudtok ajánlani laptopot, milyet lenne érdemes venni. max 250 et szánnék rá, de ha elmegy egy kisebbel az is jó, de ne szaggasson vagy ilyesmi, szép grafika...
csaba90
hmmm hát ha a jóapám nem talál ki valami favágást vagy kerítés festést akkor én benne vagyok 😄

Csaby

Olvasni kell a CBT fórumot a hivatalos részen 😊

Amúgy, ha valaki szeretne majd délután kb. 5 óra magasságában tankokkal nyomulni, akkor nyugodtan hívjon meg squad-ba. Cpt_Hungarian néven találtok meg. Tegnap csak RB-t nyomtam, mert most ott van ez az új respawn rendszer és elég jónak tûnik eddig. 😊

Annyi kiegészítés, hogy elméletileg lánctalpat a "Parts" modul kifejlesztése nélkül is tudsz javítani.

csaba90
milyen patch? meg te honnan tudsz ilyeneket?😄 am nem tudod véletlenül, hogy van e ilyen közös magyar wt tankos TS?!

Csaby