37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #11980 Befoglaltad a pontot, a srácok meg nagyonmegörültek neki, gyorsan legurítottak toltak pár snapszot, utána már nem ment nekik úgy a tank irányítása mint korábban. -
még csak egy kört mentem tegnap a tigrissel, de nekem is ugyanez volt a jungle mapon.
dominationben befoglaltam az oroszok pontját északon, onnan próbáltam balra kémlelni, de beragadt a torony. én a külső-belső nézetek között próbáltam ijedten váltogatni, meg forgattam a kamerát. valamit használt, mert elkezdett fordulni, de utána megint megállt. -
Glo #11978 Bug report a hivatalos fórumon, .clog és egyéb fájl csatol, Devek örülnek. -
tegnap már leírtam én is ezt a bugot. eddig nem volt a patch óta megvan. -
lammaer #11976 Realisztikusan szimulálják azokata műszaki problémákat, amelyek jellemzőek voltak a tigrisre. Igy végre egyensúlyba kerül, mert amúgy túl OP lenne.
A ferdinándok pl egyszerűen elfognak süllyedni a nedves erdei talajon, ahogy az kurszknál is történt. -
Garakx #11975 Nem a páyla szar. A Tigrissel van vmi. Előbb Ash River a tornyom 45 fokos jobb szögnél balrább nem ment. Jobbra igen ballra már nem. Aztán vhogy forgattama tetset és lám lán újra hajlandó volt ballra is fordulni... -
Úgy látszik a grafika még se volt elég a vérpistikék átcsábítására :D
Már csak az a kérdés, hogy ha alig játszik valaki, akkor fognak-e fejleszteni.
Fog-e valaha is tankos alternatíva lenni ebből. -
Droughert #11973 Hasonlóvolt már nekem is, fedezék mögött volt a td, vártam, hogy ki kitudja az orrát, nem tette, de simán kilőtt. -
Garakx #11972 Ez a kárpátok egy űber fos. Állok a Tigissel fordítoma csövet jobbra arra megy. fordítanám ballra nem. előre megyek 10 métert akkor már működika cső.
Máűsik részén nyomnám le erre fel emelkedik... -
Susarc #11971 abból a pozícióból lőtt rám! NÁJSZ!!!
-
Droughert #11970 Alap esetben a gun akkor sérül, ha ellövik a tracket :) -
Garakx #11969 Ezeka helyi cigányok voltak! Vitték a MÉH-be :) -
Droughert #11968 Kamu az egész, a torony sértetlen, egy normális német tanknak a toronnyal együtt lövik el a gun-t.. -
twi452 #11967 azért olyan komoly szerepjátékos párbeszédből nincs túl sok a játékban :) -
Remélem a héten jön a magyarítás... -
Susarc #11965 ábszolúte :D -
twi452 #11964 ennyi.. történelemhű a német oldal a játékban :D -
gstup #11963 
-
Susarc #11962 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BESíRTOK! :D :D :D
-
Droughert #11961 T4-ben meg gyakran van 3vs4 is mostanában (sajnos eddig mindig a németekkel voltunk ember hátrányban).. -
eddig azzal játszottam, meg is lett a 2x a Párduccal.
Közben újraindítottam a játékot így már beengedett rendesen, csak közben megnyertük a 2x csatát amibe be se tudtam menni így nem is kaptam semmit. -
twi452 #11959 Valamit kísérleteznek a háttérben ezzel az új mm mentalitással, mármint a sok 5v5 csatával ez tisztán látszik, régebben nem volt ilyen sűrűn :)
Most ez van, hiába a hőbörgés :) -
lammaer #11958 Szükség van német playerekre mert túl kevés van belőlük. Ezzel a finom módszerrel próbálnak arra terelni :D -
Nekem úgy látszik új bug jött elő. pár napja elkezdtem az orosz oldalt. a t-50-el szeretnék csatába menni, ki is választom, majd bevisz a csata képernyőre, és ott meg a Panther van. Persze hogy nem enged be a csatába. Visszamegyek a hangárba és ott már a német oldalt hozza be a Pantherral. Ezt most 3x egymás után eljátszotta, nem tudok orosszal csatába menni
-
Kevesen játszanak. Az a negyven valahány ezer játékos az nem csak a GF-el játszik, plusz ugye aki csak EU-s vagy csak US, ruszki szervert jelöl be az is kiesik a variációkból. Meg ha még hozzáadod, hogy van aki csak árkádban megy vagy csak szimulátorban... Ha egy kicsit megmozgatnák a seggüket és tényleges tartalommal töltenék meg a patcheket, plusz javítanák az ordítóan kilógó hibákat lehet több lenne a játékos. Addig meg marad a 10 perc várakozás (bár én annyit ritkán szoktam várni, úgy átlagban 4-5 percet). -
gstup #11955
Dettó.Plusz állandóan magasabb tierbe rak be. :)
-
Mi a baj ezzel az MM-mel? Dolgoznak mára a javításán vagy mi van már... napok óta. Nem lehet játszani, 10 perceket várok, kibaszott 5v5 meccsekre amikor kb. 200-an várnak. -
tegnap találkoztam az első szándékos teamkillel.
kuban conquest, szokásos elcseszett 6v6, engem már egyszer kilőttek, mondom nekik, hogy foglaljunk mar basszus, még épp tudnánk fordítani.
meg is indulunk vagy hárman-négyen, aztán mikor spawnról indulva elmentem egy kv85 mellett, bumm seggbe lőtt, kigyulladtan és fel is robbantam két másodperc után.
kérdezem, hogy ez mégis mi a franc volt, csak oroszul makogott valamit. gondolom megint egy észlény tovaris, akinél kimegy a biztosíték, ha nem cirill betűt lát, ezeknek eddig terjed az értelme.
nem vagyok büszke rá (nem mintha szégyellnem kéne), de bepattantam az il2-be, és jól megszórtam rakétával a köcsögöt... szépen repült a tornya. -
Sb-ben azért a saját csapatársat jelzi felirattal is, meg térképen is. Viszont ha tényleg maradnak a szövetségek akkor viszont magasabb tierben tényleg nem lesz értelme játszani a németekkel, és akkor ki lesz az ellenfél. Tier 3-ban is necces az állandó fekete ágyúcsövek miatt :( -
lammaer #11951 Hehe, mint airsoftban, a sötét folyosón... aki felém néz az automatikusan ellenség és lövöm. Volt is meglepetés amikor a hátranéző kolléga kapott egy headshotot :)
Jó, akkor simben nem, de RBbe jöhet. -
gstup #11950 Lene pár véletlen TK :) . -
twi452 #11949 simben nagyon nem lenne jó most ez :D
ha olyan lenne mint a repülősnél, hogy x+y nemzet vs z akkor oké
mert akkor ugye tudod, hogy ha meglátsz egy amcsi gépet az nem ellened van mert csak német van a másik csapatban, vagy ahogy a repülősnél volt olyan h német és japán ment egy csapatban a másikban meg amcsi angol ha jól emlékszem
ha most összemixelnék akkor nem tudnád eldönteni h most az a német tank veled van ott a távolban vagy ellened :D -
Leghamarabb év végére jönnek az amcsik de legutóbb már lehetett azt is olvasni, hogy lehet jövőre jönnek. Szóval ilyen gondok addig nem lesznek. A legnagyobb probléma most a mini csaták. Vagy az MM lett elcseszve vagy pedig fogy az emberek türelme és ritkábban játszanak (mint pl. én is). Anno WOT-al szemben több türelmem volt a hülyeségekhez mint itt. -
lammaer #11947 AAAnál még a legénység is képes ebbe belehalni. Én is gratuláltam magamban a pályakészítőknek, kimondottan jó ez a feature a zászlónál, ahol eleve tolongás van az elején... -
lammaer #11946 Azért az árkád nem opció.... én pl nem bánnám ha lenne vegyes RB-ben is, ha cserébe pl hamarabb dobna be meccsekre és NEM csak minden 5. lenne olyan ahol többen vagyuk mint 5vs5.
Sztem sok sírástól megkímélné gádzsiékat ha RB-ben esetleg SBben is bekapcsolnák a mixelést, azaz hogy egy oldalon lehet bármilyen tank.
Akkor az elmúlt heti reklamációk egy capásra megoldódnának (térkép imba, német mindíg veszít).
Persze hogy a vértörténésztankerek ne forduljanak be, csinálhatnának rá egy checkboxot, hogy akinek rémálmokat okoz egy PZ4 oldalán harcoló T-34, az kinlódhason tovább az imbalanced játékban :) -
Nem hinném. A mindenki mindenki ellen módozatra ott van az árkád. Aki olyat szeretne az megy oda. Ebben ez a jó. Nem hiszem, hogy emiatt befolyásolva lenne a kevés játékos szám. Mondjuk a két másik módban így is állandó a 6vs6. -
nekem az fps is alacsonyabb rajta amit semmi nem indokol szerintem. -
Droughert #11943 Szerintem menni fognak egymás ellen, mert nincs annyi játékos jelenleg, hogy szeparálni tudják a nemzeteket. Majd alternate history címszóval megoldják, úgy ahogya repülősben is megy Amerika az Angol vagy az Orosz nemzet ellen. -
ez a carpathians mekkora egy félkész, fos map!
a "német" spawnon kapásból ott van egy láthatatlan földkupac, ahogy egyenesen elindulunk, félig lóg a levegőben, egyből damaged suspension meg motor, sőt fekete ha kicsit jobban felgyorsult már.
a vár mögötti hegyoldal is tele van ilyen recés élekkel, vagy a mező közepén azok az idióta hosszanti mélyedések. ezek többször is rommá törték a lánctalpam. -
Bár a T54 ellen mehetnek.Kíváncsi vagyok hogy oldják ezt meg.