War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a 2000 arany kb 10ojró, a két hét prém meg kb még egy ezres úgyhogy összesen 15, ami már majdnem a teljes ár. Viszont ha késõbb tetszik a 2000bõl már lehet venni egy prémtankot is. Hm, ez az ajánlat gondolkodásra ad okot!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én is így voltam vele... 40 júró fõleg mostani árfolyamon, áhh inkább nem... 20-ért sajnos nem bírtam magammal... <#fogmosas>#fogmosas><#hehe>#hehe>
Erre nesze neked occsóság. 😊
http://warthunder.com/en/news/498/current/
viszont a több zászlós foglalósdi az nagyon jó szerintem! az eltart egész sokáig, és ha jó a csapat a végén akár még vissza is lehet hozni a meccset 😊
Csaby
A láthatóság,a célzás,átütés,stb,szerintem is nagyon jól sikerült.Nekem egy dolog nem tetszik,az pedig az hogy néha olyan gyorsan behúzzák a bázist hogy csak nézek hogy már vége is a csatának.Persze ez nem túl gyakori de eddig csak ez az egy apróság zavart .
Ahhoz képest hogy ez még csak egy zárt béta és most csak néhány tank van,még így is sokkal élvezetesebb mint a wot.
Ha kijön a játék és lehet rendesen fejleszteni...hmmmm...fincsi lesz. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
itt az tetszik hogy valóban nincs campalés, csak sunnyogni szoktak 😄
próbálnak mindenféle kerülõutakon mögénk kerülni 😄 vagy én mögéjük, de szerintem teljesen korrekt 😊
január 2. óta tolom a teszten és egyszerûen nem láttam játékmeneti hibát, ami idegesítene, gondolok itt olyanokra mint wotos campelés, eltünõ tankok, nem lövök át semmit, kevés elsõ lövés után 2% hp-m maradt 😄 szóval nagyszerû a játék 😊
Csaby
Mobilnetet, meg azért kérdeztem, mert a munkahelyen nincs internet, illetve, ha be is van kötve valahova, lassabb, mint maga egy mobil net... miért ne kérdezzétek. 😊
Valaki mondana véleményt, milyen gép az ami, könnyedén elvisz egy ilyen tankos játékot, jó grafikával, azt örömmel veszem...
Tudom ez nem az a fórum, ezért, aki ír, az nyugodtan privátba írjon. De lehet is megbeszélni, hátha valakinek az ötlete másnak is tetszik. 😊
KÖSZÖNÖM , az eddigi hozzászólásokat is! 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
- a 635-s VGA-t viszont mindenhol dicsérik és én se tudok róla rosszat mondani. Az asztali géphez képest egyedül a full HD felbontás hiányzik, de azt egyelõre kevés laptop tudja és azok is nagyon magas árért (az helyett már szerintem tényleg asztali gépet érdemesebb venni)
- ha most kellene játékra laptopot vennem akkor a "lenovo 635" szavakra keresnék rá, gyakorlatilag 2-3 havonta változnak az elnevezések (meg persze utána megfelelõ fórumon kikérni a hozzáértõk véleményét is)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Tusy, végül is milyen laptopot vettél?
- végül 140e Ft-ért (+5e Ft egy tartó ami alulról fújja rá a levegõt, mert különben 2 óra használat után elég meleg lenne a laptop) vettem amivel meg vagyok elégedve
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- nyilván ugyanazért az árért szinte mindig jobb asztali gépet lehet összerakni mint amilyen laptopot lehet venni érte
- a 175e Ft nálam még nem 200e Ft ... ettõl függetlenül kicsit jobban körbejárnám a laptop vásárlását, augusztusban nekem is 200e Ft körüli lenovo laptop tetszett meg de utána érdeklõdve (prohardver fórum) lebeszéltek az i5-rõl, és mintha az ebben levõ 635-ös VGA is jobb lenne mint a 740-es (ez nem biztos, de össze lehet hasonlítani a teljesítményüket)
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ezek nem normálisak. Sokkal többre értékelem a WT-s módszert, hogy lelövés/bombázás szám után odaadja örökre. Egy rémálom volt mire H6K-val összeszedtem és 99% hogy talán soha nem repülök vele újra de akkoris megérte 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Gondolom ezt majd megváltoztatják egy kicsit mert így a HE nagyon OP.(a su122-é is)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
nem azt láttad, hogy az unlock-olásukhoz rb-ben x2, sb-ben x4 a szorzó?
mármint ha árkádban 8 kill kell egy matrica eléréséhez akkor rb-ben csak 4 sb-ben meg csak 2 kell, hogy megkapd
Pontosan milyen bónuszt adnak a speciális festések illetve matricák?
Értem ez alatt a RB(x2), SB (x4) multipliert.
Illetve ezek összadódnak, ha mondjuk van több matrica van a gépen?
\"I like it on the Pz Kpfw VI Tiger I\"
Páromnak i5-ös procival van egy 635-ös kártyája, szintén Lenovo.. szépen fut 😊
DSL/KOAX teljesen jó hozzá.
Ha megfelel a mobilnet, akkor esetleg tudtok ajánlani laptopot, milyet lenne érdemes venni. max 250 et szánnék rá, de ha elmegy egy kisebbel az is jó, de ne szaggasson vagy ilyesmi, szép grafika...
Csaby