37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
A mai első kettő.Még mindig nincsenek nagyok. :)
-
flashpointer2 #12099 Nem matrica volt, lelőtte a repülőm és utána mutatta hogy ki lőtt le, én meg csak néztem hogy milyen terepszínű. Ekkor is mutatja a user skint? -
bgabor #12098 Szerintem custom skin volt amit valahonnan letöltött, és igen, csak ő látja.
Reméljük a későbbiekben lesz majd több gyári skin is a tankokhoz, jelenleg nem prioritás. -
Ninju #12097 Matricákkal szerintem. -
flashpointer2 #12096 De láttam ingame hogy valakinek terep színű volt és úgy tudom a costum csak nekem mutatja, miközben a skinválasztásnál nem volt más csak szürke, és az érdekelne hogy az hogyan lehetséges . -
Készíts egyet magadnak, ami tetszik. Tankok festése. -
flashpointer2 #12094 A német t2 légvédelmen hol lehet skint váltani? Mert ott ahol a többinél igen itt nincs csak default szürke, és másnál is láttam ingame legalább egy másik skint. -
gstup #12093 Érdekes.Látod,engem meg folyamatosan bedob a "nagyok" ellen. :) -
Még egy utolsó.Bár ez nem olyan szép de nincsenek nagyok itt sem:
Minden csatám ilyen mint ezek... -
következő csata:
-
egy szép skin a heinkelen:
-
Amit az előbb nem írtam,csak az orosz szerver van bepipálva.Lehet hogy ez is számít...a fene tudja. -
Azért ekkora mákom nekem is ritkán van hogy csupa pantherrel mehetek.Többnyire sok a TigerI és az már nam akkora fun.
Ennek most lett vége.A vicc az hogy kiszedtek kétszer.Egy pantherunk maradt,foglalta a bázist.Két T34/85 ment rá.Két rácsapással mindkettőt kidobtam a he111-el és így nyertünk. :D
Ma szerencsés napom van :) -
gstup #12087 Psszt..Asszony nem tud róla! :D Nem.De folyamatosan ilyen meccseket ad.De ennél az a jobb amikor nálunk van egy phanter A (a többi mind tier III-as) vagy egy jagdphanter és az ellenfélnél csak tier IV tankok. :) -
Most indultam,még megy a csata:
-
Nem kúrtad meg a Gazsi főnökének a lányát? Most tényleg,hogy lehet valaki ilyen peches?Nem hiszek az összeesküvés elméletekben de ha elémteszik a bizonyítékot....hmmm -
cpthungarian #12084 Nincs annál nagyobb elismerés egy online játékban, mint amikor lecsítereznek
-
Droughert #12083 Na ismét bevágott T44/IS2 falkába PantherD-vel, holnap megnézem a stock gépekkel, mert ez tényleg furcsa. -
gstup #12082 Szerinted mik voltak az ellenfelek ? :) -
délután toltam a duplázós köröket, volt egy jó meccsem usa-val:
http://i6.minus.com/ibr8WOGPNgaHdI.jpg
derék lvl 5-ös honfitársunk meg hozta a színvonalat:
-
Engem 1x tett IS-2 ellen de akkor épp ju-87el kezdtem és jól lebombáztam a fejét más 4-es tank azon kívül meg nem volt. -
Susarc #12079 na akkor visszakapcsolom:) kurvára idegesített,hogy a 20 cm es fű miatt nem láttam Zommolva szart se :D -
Látom fű nélkül játszol te is.Valamelyik pecsben sokat javíthattak a füvön mert pár napja felhúztam movie-ra a grafot és így sem zavar a fű.Régebben olyan magas volt mint egy búzamező,sniperben nem lehetett látni semmit.Sokáig ki volt kapcsolva nálam is de úgy meg közel sem olyan szép.
Hogy ne csak szidjuk a pecseket,ezt a fű kérdést szépen megoldották. :) -
Elvileg egyiknek sem nagyobb a BR-je mint a pantheré,és elvileg beteheti a panthert nagyobbak közé is,engem mégsem tesz.
Próbáld meg hogy t1 gépeket raksz mellé,minden slotra.(nem kerül semmibe és a he111 egész jó,pár tankot mindig kidobok vele)
Menj úgy 5 csatát,kíváncsi leszek az eredményre.Majd írd meg,hányszor rakott nagyok közé. -
cpthungarian #12076 Any helyett már külön be tudod jelölni az EU-RU párost. -
Susarc #12075 hmmm ,de nekem meg olyan :P pedig van 5 féle még a D-nek...mégse akad össze ,fura -
A D-re tettem. :) Eddig minden skin olyan volt mint a képeken,nem tudom hogy ez miért más.Nem baj,szép így is. -
gstup #12073 Ezek vannak benn.Nem tudom mi zavarhat be. -
Droughert #12072 Én is megszívtam patch napján, any volt bepipálva, de mivel az eltűnt, US lett az alap... -
Susarc #12071 jaaa ,mert D- re csinálta a srác a többivel akad akkor -
lammaer #12070 Hátha másnak -sem- esett le, de csodálkoztam hogya patch után miért 10 perc a várakozási idő... nos, az ANY server opció eltünt, nekem alapból az USt rakta be... -
Susarc #12069 neked akad valamivel a festés....
-
A többi sloton nálam t1-es repcsik vannak.He111,me110,stb. Lehet hogy valamennyire figyelembe veszi a kis tierű gépeket is.
Egy próbát megér,próbáljátok ki!
(így kezdem érteni hogyx miért tudom tartani a 70% wint a pantherD-vel :)) -
Droughert #12067 Én sem értem, hogy miért nem találkozol velük. Ha nincs is gép a másik sloton csak Panther-D, engem akkor is bedob T44/IS2 kombó ellen. -
Feltettem sofiet. Igaz nem olyan a festés mint a képen de az apró kis jelzések(pl a wiking hadosztályjelzés) sokat dobnak rajt. :)
-
Jönnek is a győzelmek,ahogy illik. :)
-
Hát az lehet.Én ma sem találkoztam velük,pedig csak a pantherD-vel megyek én is ma délután.(RB-ben)
Csak t34/85,t34/57,su152,su85,is1 jön szembe
Tényleg nem ragadt bent valami repcsid ami miatt nagyobbak közé rak? Valami magyarázatnak kell lenni.Ha néha engem is betenne közéjük,téged meg gyakrabban,akkor azt mondanám hogy peches vagy.De most már napok óta direkt figyelem és soha nem jönnek szembe ezek a nagy vasak. -
gstup #12063 5 meccs német oldalon(TIER III,d párduc).1 meccsen volt csak hogy nem találkoztam is-2,t-44,su122p-vel.Nagyon elkeserítő. -
Köszi,már le is szedtem. :) -
Ninju #12061 Igen, nemzetenként van a dupla xp.