War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Németeknél a PzIV F2 jött be nekem. Ha Sb-n akarod szivatni a T34-eseket akkor meg a kötényes PzIII H-t fejleszd ki 😊

Orosz vonalon a T34 a gyors, agilis, az 57mm-es egy állat és lapos röppályájú lõszere van amivel könnyû célozni is. A KV meg a páncél vonat. Egyszer 3-an lõttük 500-rõl, de vagy 6-8 gránátot rászórtunk F2-essel mire hajlandó volt meghalni 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Torzon, ha a többségnek bejön valami, agy az esély, hogy nekem is tetszeni fog. 😊
Torzonborz
Tök mindegy mit fejlesztesz , cb van . A végén wipe lesz , csinálj amit akarsz ne mástól várj ötletet.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nálam a lövedékek és tûzoltás, valamint a légitámadás segítsége a numerikus billentyûzeten jön be.
A stug meg valahogy nem ön be. egyszerûen papír. lehet kis löveg van még rajta, és nincs kifejlesztve semmi sem...most a német ágat csinálom, várok még véleményeket mit érdemes kifejleszteni. 😊 melyik a leginkább lepattanó? t-34 el elég jól letudnak támadni, némettel meg nem is viszem át. 😞 nyílván az már nem I szintû, azért...
Nah, mára ennyi volt... Igazából csak annyi jutott eszembe, hogy EZ ÁLLAT! <#nezze><#taps>

Kurskra, csak egyszer tett, Kubanra meg vagy 5x Jungle is volt 3x...
Meglepõdtem hogy a PzIIC is átlövi a T-34 57 -et, szóval akár esélyem is van ellene, és õ is lepattant róla, többször is.

A pici Stug is nagyon menõ, kár hogy gyorsan kifogyott, és valóban Kurskon messzire kell lõni, ott azért van szórás rendesen! <#gonosz1><#hehe>
Action 7 a tûzoltás, Action 5 meg az arty support kérés. Sim-ben egész jól lehet arty-val irtani az enemy tüzésréget meg a gépkocsi csoportot Kurskon 😊

Köszi, akkor most már meglesz! 😊

@Csaba, ahhoz, hogy simulatort menjek, egy lõszerrel, nem kell lõszert váltani, lõni attól még fogok tudni, nem sík hülye vagyok, de a controls alatt az hogy action 1, 2 stb nem túl egyértelmû, és nekem valamiért alaból unassigned volt az összes... 😉
Ha így sem mûködik, akkor vissza kell állítani alapértelmezettre a kiosztást.

Az Action 1-9 ami ezeket vezérli. Rakd rá a numpadra, akkor tudsz váltani.

csaba90
Simulatorba mész de nem tudod hogy kell lõszert váltani?😄
oda van írva a lõszerhez egy szám...
ha négy lõszered van meg tûzoltód is ezeket látod:
1 2 3 4 7
ezeket a számokat megnyomod a W fölötti számsoron akkor azok lesznek kiválasztva 😄 ugyanúgy mint a wotban 😄

Csaby

Valamint az is érdekes koncepció, hogy csak 2 percig van respawn, utána nincs (Arcade) viszont van SM meg RB -ben... Egyébként az SM iszonyatos fun! 😄

Arra mondjuk nem jöttem rá, ha 2 lõszer típus is van nálam, hogyan tudok váltani, valamint a tûzoltót mivel tudom aktiválni, pedig áttúrtam a beállításokat... o.O
Az a soon az tavasz. Már behívnak boldog boldogtalant, hétvégén kiküldték az összes meghívót azoknak akik megcsinálták a bekerüléshez a feladatok 90%-át. A többieknek ott a tank pack, vagy a napi emailes behívók. Elég sok teszter van már. De még kell ember, meg tesztnap, mert minden nap mást fejlesztenek (ma szerintem épp azt próbálják belõni, hogy hány AAA legyen a pályákon a repcsik ellen).

Panzer IV F2 nagyon jó a 75mm L/43as ágyújával, egyik kedvencem, meg a stug F. Top APCRt nem is kell használni mert az alap Pzgr.39 elég az összes jelenleg játékban lévõ tank ellen.

WoT: Nishizumi77

Mentem egy kört a simulátorral, és eddigi legjobb köröm volt. második voltam tapasztalatban . 😊 fantasztikus, pedig az elsõ szintû kis gyorslövõ tankkal mentem. 😊
Még egy kérdés, kinek melyik tank jön be??? melyiket érdemes tovább fejleszteni?
valaki felvesz csatába az sem baj... fent leszek.
Sziasztok, a tankon a lánctalpat, vagy a tornyot, mikor, és milyen gombokkal tudom javítani. kisebb apróságokat kijavít az R billentyûvel, de utána van, hogy leesik a lánc, úgy marad mozdulatlan a torony, és nem tudok mit csinálni, így használhatatlan a gép. A tüzet nagy nehezen sikerült eloltani. 😊
Ozzyehh
Amúgy ez a zárt béta vegyél egy tank csomagot és bekerülsz enyhén lehúzásnak tûnik 😊 de ez én vagyok😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

"WT(G) nyílt béta várható indulása: Soon(TM) "

Legjobb esetben sztem nyárra lesz belõle tán open. Addig csak ha fizetsz akkor jutsz be a closed bétába.

Kedvezõ(bb) tankpakk ár ->sok bétázó 😊
Ozzyehh
hmm lehet hülyeséget kérdeztem bocsánat 😄

Írjál Glo nak, nekem is õ segített. velem is megszenvedett. 😊
Ozzyehh
Elvesztettem a fonalat srácok van valami nyílt cucc vagy ilyesmi? vissza ovlastam de nem derült ki😊 elõre is köszi

Nekem csak a repülõs akar elindulni minden áron...<#merges3><#boxer>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Akkor jót szedek köszi! 😉
<#vigyor>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Fél oldalt is alig kell visszaolvasnod a launcerhez...

@Yelo, elvileg 14:00 gyakorlatilag van ogy késnek, ha esetleg sokat, van hogy kitolják az idõt amíg megy a szerver...
Esetleg tudnátok egy linket adni ahonnan le tudom tölteni a játékot?
Van starter pack a felhasználomhoz.

Ha megszakadok sem tudok belépni...Lehet én vagyok retardált,de ez a "pdtcdt" nekem nem áll össze!!!!
Pluskast
<#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

You Sir deserve more likes!

Egyébként, meg alig várom, hogy hazaérjek és rávessem magam a Test serverre... <#taps>
Még az is lehet, csapok valami kis videót, csak úgy naturál... <#zavart1>
Tökéletesen igazad van. Bár én hallottam olyanról, hogy valaki dolgozik, és úgy veszi meg ami kell neki.

Igen a nyílt bétában megkapod a tankokat amiket vettél és az aranyat + prémium számlát ami még járt a csomaghoz.
Pluskast
Szerintem ez a koncepció nem új keletû náluk. Most lehet hülyeséget mondok, de emlékeim szerint az Air Forces zárt bétájában is lehetett már pénzért gépet venni. Ha jól emlékszem a D-13-as gépet már a zárt béta alatt is meglehetett venni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha elindul a nyílt teszt ezek a prém tankok amik elérhetõek most (start pack) az bekerül a játékba az ágakhoz? Amúgy kicsit drágállom hogy ilyen drágák RANK II léttükre, remélem nem veszi át a wot árait...
Fura Alak
Jövõ héttõl meg GMT+2 lesz. 😊

Tegyük még hozzá hogy magyarország jelenleg GMT+1....

Hát, nem olyan ördögi dolog az:

PDT

CDT

A kis óra a jobb oldalon mutatja hogy épp ott mennyi az idõ, azt meg tudod hogy most nálunk mennyi.... 😊

köszi. 😊
Nekem ez a CDT, meg PDT, meg ilyenek nem mondanak semmit. most vagy tudok játszani vagy nem.
Konkrét idõpontra lennék kíváncsi, hogy mely napokon mettõl meddig megy a tank. A repülõs az megy azzal nincs is baj. 😊
jah félreértések végett, nem vagyok olyan okos, sajnos, tehát nincs angol nyelvismeretem, ezt sajna vállalnom kell.
m1garand
Current Test Schedule
Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT & 11:00 GMT - 16:00 GMT

makett.tk

Cifu már rég elmenekült 😊

Torzonborz
Jelenleg csak idõszakosan , vmelyik korábbi hsz-ben volt hogy melyik mikor hogy megy,

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A Ground Forces szerver állandóan fut,vgya csak idõszakosan????Mert egyáltalán nem tudok csatlakozni!!!!Köszi a válaszokat...
j0nNyKa
banner
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetõpontokkal, bannal jutalmazzuk!

a házigazdátok aktív? tart rendet? ha nem, szavaztassatok meg másikat.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jacek
Neked nem vett apuci?😊

Apucinak AMEX van, maradok.
PLaci
/off
Kedves Intel fanboyok, biztos van topic ahol kiélhetitek az apuci által adott Mastercard -ot. Menjetek oda.
/on

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ez nekem a Phenom II 955BE-n figyel már lassan 3 éve. 😊

Most az i5 4570 a gyári hûtõvel 1 óra Prime után max 61-62 fok volt. Majd nyáron meglátom mennyire megy el, aztán ha nagyon akkor kap egy Macho-t (de nem hiszem).
AMD a csóróknak való kalap szart se ér