War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaba90
legjoooob
PANZERKAMPFWAGEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DZSIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD 😄DDDDD

Csaby

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

War Thunder
Gaijin Entertainment is taking War Thunder on the road this weekend at Rezzed in Birmingham, UK to show off the closed beta of Ground Forces.

Anticipating launch of open beta for Ground Forces later this Spring, Gaijin is unveiling the closed beta to the press and public this weekend and will also be showing War Thunder on PlaystationŸ4. Experience high adrenaline aerial battles and now tanks in the Ground Forces closed beta this weekend at Rezzed, a video games event, dedicated to PC, indie and console gaming, brought to you by the team behind EGX London!

a tavaszi open indulás még áll 😄
Pluskast
Sajna ez nem ettõl függ (pedig milyen jó lenne).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Végülis, fizetõvendég vagy 😛

Pluskast
Biztosan 😊 Csak miattam tuti 😄

Ha írsz nekik szerintem átrakják a kedvedért... 😄
Pluskast
Gratulálok. Kb esélyem sem lesz holnap játszani vele. Húúú... na nem folytatom..........

De, úgy van, csak a mait áttették holnapra.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Használjátok inkább a német terminológiát, mert az az über:

PANZERKAMPFWAGEN!

(nincs meg valakinek az a karikatúra ahogy a különbözõ nyelveken hívják atankokat?)

Pluskast
Ma nincs béta? Nem úgy van, hogy ma is lehet tolni vele?

Baszottul rosszul gondolod. Az MBT elõtt light, medium és heavy tanknak hívták õket, a japán meg egyéb faxság meg nem érdekel, hiszen magyarok vagyunk és meg van a saját terminológiánk.
De amikor még nem voltak MBTk, meg ezt a fogalmat nem is használták akkor cask TAFVnek hívták õket hivatalosan gondolom. nem? (tank szót nem figyelembe véve)

WoT: Nishizumi77

ahogy elnézem japánul sincs megkülönböztetve a két típus. Náluk a tank az Sensha, kanjival írva 戦車 az elsõ: war második kanji: car. Nagyon durván nyersfordításba háború autó, egyszerû és kifejezi a lényegét 😄

A Wagen autót is jelent (kocsi), egyébként a TAFV és a WAFV az kb ugyan az mint nálunk a páncélozott harcjármû, a harckocsi az náluk MBT (Main Battle Tank) aztán van IFV meg APC stb stb stb...
jó akkor magyarba csak simán harckocsi

Angol nem tesz különbséget, ott armoured fighting vehiclenek hívják ha nem a tank szót akarod rá használni, annyi megkülönböztetéssel hogy a harckocsit tracked armoured fighting vehiclenek a csapatszállítót vagy akármit aminek kereke van meg wheeled armoured fighting vehiclenek hívják.

Nem tudok németül de a panzerkampfwagen is ezt jelentheti, panzer - páncél kampf - harc a wagent nem tudom, fordító azt írja dare, risk, de nyilván nem jó.

<#nezze><#eljen>

Ment a plusz...

Valóban páncélozott, és valóban harcjármû, de ettõl még az bizony harckocsi.
Mint a rovar és a bogár esete...
Csak a 3. pontra reagálva: bullshit! Páncélozott harcjármû az olyan mint pl a BTR család, na annak közé nincs a harckocsikhoz.
1. így rövidebb leírni
2. repülõk régen hidegen hagytak, wt óta szeretem õket
3. akkor már a tankokat is hívjuk páncélozott harcjármûveknek úgy helyes

Controlsból nekem valószínûleg még a zárt bétás alapértelmezett van ezek szerint, alap játékban sose állítottam át a controlst mindig is a W, S a gép irányításáért felelt, ctrl lassít shift gyorsít stb nem fogom mindet felsorolni. Ezekhez a gombokhoz szoktam, nem szeretném módosítani.

Nekem erre van 2 külön controls beállításom. Egy a joy-nak, egy meg az egeres tankozásnak. Mondjuk váltani folyton elfelejtek, aztán ott dekkolok a tankkal a réten, nyomom a w-t de semmi nem történik 😄

Fura Alak
"Farokszárnyat"???????
"Faroklapát"???

Gondolom a vízszintes- és a függõleges vezérsíkra gondolsz.... <#wow1>

A vízszintes vezérsíkot alap beállításokkal a PgUp/PgDw irányítja, és a sebességre s W + S az alapértelmezett.

Az irányítást kéne különválasztani tankostól és repülõstõl, mert ha a repülõs controllson hagyom akkor sok tankos gomb nem megy. Tesztet mindig azzal kell kezdenem, hogy reset to defaults, ha visszamegyek tesztrõl éles szerverre akkor meg vissza kell töltenem az import fileból a beállításokat.

Múltkor is volt olyan problémám hogy miután kilõttek tankból, repülõre váltottam de egy totális kavar volt a gombkiosztása, W meg S ami normális esetben a farokszárnyat irányítja, itt a sebességet rángatta, stukával is a bombázás után mindig elkenõdtem a földön mert sehogy se akarta, felhúzni a gépet, az egeret meg hiába húzgáltam nem kezdett el emelkedni, faroklapát meg se mozdult.

Vagy lehet rá kéne szánnom vagy fél órát a következõ teszten és beállítani úgy a dolgokat, hogy valahogy közös nevezõn kihozzam a beállításokat hogy tankkal is és repülõvel is jó legyen az irányítás.

Lesz is értelme Flakpanzerrel nyomulni 😊

XD
csaba90
😄 az igen... ezaz itt most már figyelni kell mik repülnek a fejünk fölött 😄

Csaby

Nekem az volt egyszer hogy megyek panzer IIvel erre nézem hogy megjelenik a tankom motorja fölött a tetején megjelent egy szürke valami, nézem na ez hogy került ide... várjunk... ez egy BOOOOOOOM

csaba90
hát igen... Wotban max egy pillangót lehet így megkritizálni, hogy milyen hülyén repked.... 😄

Csaby

Nekem ez játszódott le:
-Jé! Egy bomba. Milyen hülyén pattog... 😊
-BAKKER egy BOMBA!!!!!
Coral Springs
Szerintem a legtöbben fel se fogják, mire leesik hogy nem egy rögbi labdát vágtak hozzád már nem élsz. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az arc, amikor meglátod a bombát melletted pattogni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ezen most felsírtam! <#hehe><#taps><#gonosz1>
Tegnap velem is megesett. Nem voltam boldog. 😊

csaba90
lehet nekik is jobban bejött a múltheti pénteki teszt 😄

Csaby

Sherman0070
Ajj nemáá

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A holnap délutáni tesztet áttették péntek délutánra.

csaba90
Pz IV F2-tõl már egyenlõek lesznek az erõviszonyok, aztán a tigris meg a párduc már jobbak lesznek az összes orosz harckocsitól 😊 ezt tapasztaltam, amikor lehetett õket tesztelni 😊

Csaby

Ó én tegnap a 2. stukával bosszultam meg egy szikla tetején kempelõ t-34/57et aki vagy 4 társamat+ engem ki is szedett. Jó érzés volt hozzá vágni az 1000 kilós bombát 😄

Arra gondoltam, hogy mivel késleltetve volt a bomba, ezért elõbb pattant egyet a földön, és mikor beesett a két tank meg a szikla közé, nah akkor robbant, ránézésre legalább 500kg lehet nagyobb volt, nem csoda hogy a KV-2 nek leesett a haja is... 😄
Na ja, itt mondjuk nem számít az az 1-2 másodperc, úgyse tud az a tank elmenni onnan 😊

De milyet benyel valahonnan a végén 😄

Ehehehhhe, késleltetéssel dobott bomba! <#gonosz1><#hehe>

Egyébként lehet, csk az újdonság varázsa, de én nem éreztem nyomasztónak a t-34 fölényt, a PzII C is tudta sebezni õket. Tény KV1 -el nem találkoztam...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pluskast
Háát. Igaz én csak tegnap tudtam elõször kipróbálni de kicsit nyomasztó volt, hogy majd mindegyik csatában a pz II-es illetve a pzIIIE harckocsim ellen T-34, KV-1 (de volt, hogy KV-2) illetve SU-122 jött. A helyzetemen az sem javított amikor megszereztem a Pz IV C-t. Egyszerûen ezek ellen hatástalan volt a harckocsim lövege. Való igaz, hogy ez így volt a második világháborúban is, na de azért ez kicsit rontott a játék hangulatán meg azért ez mégiscsak egy játék na 😊 Ok ok zárt béta tudom én és biztos lesz majd változás e téren ezért sem vagyok kiborulva vagy nem is kritizálni akarok, inkább csak kérdezném, hogy fejlettebb szinten jobb é a balance 😊 De akkor ezek szerint igen😊

Nem nem, a helyes kifejezés: MÉG tavasz van 😛 😊

Tigrissel már simán ki lehet lyuggatni akármit, ne aggódj 😊

Amúgy én nem tapasztaltam nagy orosz fölényt, mindkét nemzettel lehet jó csatákat menni. Meg rosszakat is.

Pluskast
Valaki aki esetleg már hármas vagy négyes tierben is tolta. Ez a nyomasztó ruszki fölény a nagyobb tierekben megszûnik? Mert így egyes kettes tierben nagyon érzékelhetõ a német páncélosok gyengesége.

Szólok, MÁR tavasz van 😊

Tényleg jól nyomja. A B3 Kacsa, az kell nekem. Muhaha XD

Torzonborz
Hmm srác azért elég jól nyomja.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csaba90
ja bocs :S nem tudtam, hogy létezik ilyen hogy alapbol nem az alap beállítás van :S akkor ez így nem volt valami szerencsés neked!
De örülök hogy rendben van már akkor neked! 😊

Csaby

http://www.youtube.com/watch?v=YuJOHTGiWQg
Kinek térkép -e táj..