War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PANZERKAMPFWAGEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DZSIHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD 😄DDDDD
Csaby
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Gaijin Entertainment is taking War Thunder on the road this weekend at Rezzed in Birmingham, UK to show off the closed beta of Ground Forces.
Anticipating launch of open beta for Ground Forces later this Spring, Gaijin is unveiling the closed beta to the press and public this weekend and will also be showing War Thunder on PlaystationŸ4. Experience high adrenaline aerial battles and now tanks in the Ground Forces closed beta this weekend at Rezzed, a video games event, dedicated to PC, indie and console gaming, brought to you by the team behind EGX London!
a tavaszi open indulás még áll 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
PANZERKAMPFWAGEN!
(nincs meg valakinek az a karikatúra ahogy a különbözõ nyelveken hívják atankokat?)
WoT: Nishizumi77
Angol nem tesz különbséget, ott armoured fighting vehiclenek hívják ha nem a tank szót akarod rá használni, annyi megkülönböztetéssel hogy a harckocsit tracked armoured fighting vehiclenek a csapatszállítót vagy akármit aminek kereke van meg wheeled armoured fighting vehiclenek hívják.
Nem tudok németül de a panzerkampfwagen is ezt jelentheti, panzer - páncél kampf - harc a wagent nem tudom, fordító azt írja dare, risk, de nyilván nem jó.
Ment a plusz...
Valóban páncélozott, és valóban harcjármû, de ettõl még az bizony harckocsi.
Mint a rovar és a bogár esete...
2. repülõk régen hidegen hagytak, wt óta szeretem õket
3. akkor már a tankokat is hívjuk páncélozott harcjármûveknek úgy helyes
Controlsból nekem valószínûleg még a zárt bétás alapértelmezett van ezek szerint, alap játékban sose állítottam át a controlst mindig is a W, S a gép irányításáért felelt, ctrl lassít shift gyorsít stb nem fogom mindet felsorolni. Ezekhez a gombokhoz szoktam, nem szeretném módosítani.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Faroklapát"???
Gondolom a vízszintes- és a függõleges vezérsíkra gondolsz.... <#wow1>#wow1>
A vízszintes vezérsíkot alap beállításokkal a PgUp/PgDw irányítja, és a sebességre s W + S az alapértelmezett.
Múltkor is volt olyan problémám hogy miután kilõttek tankból, repülõre váltottam de egy totális kavar volt a gombkiosztása, W meg S ami normális esetben a farokszárnyat irányítja, itt a sebességet rángatta, stukával is a bombázás után mindig elkenõdtem a földön mert sehogy se akarta, felhúzni a gépet, az egeret meg hiába húzgáltam nem kezdett el emelkedni, faroklapát meg se mozdult.
Vagy lehet rá kéne szánnom vagy fél órát a következõ teszten és beállítani úgy a dolgokat, hogy valahogy közös nevezõn kihozzam a beállításokat hogy tankkal is és repülõvel is jó legyen az irányítás.
Csaby
-Jé! Egy bomba. Milyen hülyén pattog... 😊
-BAKKER egy BOMBA!!!!!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Csaby
De milyet benyel valahonnan a végén 😄
Egyébként lehet, csk az újdonság varázsa, de én nem éreztem nyomasztónak a t-34 fölényt, a PzII C is tudta sebezni õket. Tény KV1 -el nem találkoztam...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Amúgy én nem tapasztaltam nagy orosz fölényt, mindkét nemzettel lehet jó csatákat menni. Meg rosszakat is.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De örülök hogy rendben van már akkor neked! 😊
Csaby
Kinek térkép -e táj..