War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Nyugi Simulator battlesba tolom. Ott jól megy ja és ott van respawn xD. Vagyis 2-es szinten van. Meg a simulator különösen bejön mert 2x szórzóval 10.000 feletti tapasztalatot ad.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

"mi a szar értelme van ennek?"

Elég bughalmaz ahhoz még, hogy open legyen. Belenéztem a CBT streambe és repülõ t-34-ek voltak az égen a játékos tankja meg pattogott, mint egy nikkelbolha :DD
csaba90
így ösztönöznek arra hogy realisticben vagy simulatorban játsz = tesztelj!
természetesen ha kint lesz a nyílt beta ugyanaz lesz mint most, árkádban lehet több tank, viszont a másik két modban csak egy...
az Árkádot már letesztelték jól mûködött most a többit kell! ilyen egyszerû :D

Csaby

Sherman0070
Nekem az nem jön be hogy arcade battlesba kivették a respawnt. Most komolyan mire volt jó az hogy arcadeba 1-tankkal rohangálsz ahol mindenki tudja hova kell lõni mert ott az a kis x és egy lövés vagy...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Gottfried
Ez a játék még kurva messze van a nyílt bétától.Nekem nagyon tetszik,nem szidni akarom de olyan rengeteg bug van a pályákon hogy szerintem jó ideig eltart míg nagy részüket kijavítják.
Emellett a balanszon és a játékmeneten is van még munka bõven.
Karélia pl.teljesen élvezhetetlen a két bázisos módban.Amelyik csapat elõbb berohan a hozzá közelebbi bázisra,az nyer.A csata max 2 perc.Ma minden második alkalommal ezt adta és a legtöbb esetben hátulról indultam.Mire ellenséget láttam,már vége is volt.Legtöbbször még egy lövésre sem volt idõ.
Emellett nem ártana még néhány pálya sem a nyílt bétához mert ez a jelenlegi négy(kurszkot most nem számolom mert az csak rb-ben van,bár ma egyszer sem adta)elég soványka.Szerintem maradjon csak zárt míg ezeken a dolgokon nem változtatnak.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az rendben van, most már én is rájöttem, de honnan kellett volna tudnom ezt? Oda volt írva?

Aki komolyan vette anno és megcsinálta a taskokat az mindenki bent van már. Türelmetlenkedni persze lehet, csak értelmetlen. Majd kiadják, ha úgy látják hogy erre alkalmas. Aki azt hiszi, hogy ez a pénzszerzésrõl szól az eléggé téved.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Ozzyehh
nyilván nem ugyan az, de nincs messze tõle :D na mind1 nem sírni akarok bár kicsit azt teszem :DDDDD csak számomra teljesen logikátlan az egész :)

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

de leginkább amit mondtál, jó az ha vesznek az emberek packokat még :D
meg nyilván szeretnék a lehetõ legjobb állapotban open bétára bocsátani, hogy jó reputációja legyen

WoT: Nishizumi77

látni meg játszani vele nem ugyanaz

Ozzyehh
Hát de épp ezt magyarázom, hogy ha már mindenki streamelhet akkor mindenki tud már mindent :D tehát teljesen fölösleges zárt béta már, mert mindenki látja, hogy mivan :)

Van még munka vele bõven, bugjavítások, finomítások, a balanceról nem is beszélve, azért nem open beta mert fejlesztõk nem akarják hogy sírásáradat elárassza a fórumokat, szûkebb játékoskámmal könnyebb dolgozni és balanceolni.

Sherman0070
majd tavasz végére várd :D

Ozzyehh
Ha jól emlékszem azt mondták tavasszal kijön?! igaz még csak most kezdõdik a tavasz, de....

várnak*
Szerintem vele a vizsgaidõszakra és majd akkor!
Ozzyehh
Ráadásul már szét van videózva minden meg ez a CBT stream? mi a szar értelme van ennek? a lehetõ legtöbb pénzt benyelni amíg csak lehet a tankcsomagokkal? teljesen fölösleges már simán lehetne open csak húzzák az embert amikor mindennap jön 5-6 videó CBT-rõl... nem értem miért nem lehet már kiadni :D

Ozzyehh
Mikor lesz már open beta annyira gyûlölök várni már erre a játékra, hogy az hihetetlen :) :((((

Minek dátum, ha minden héten a leírtak szerint van a szerver? :)
Csak akkor írnak oda, ha valami változás van.

Elmentettem ezt a hozzászólást én innen szoktam nézni: 5667
szerintem jól gondoltam, mert már megy a szerver :)

XenHai
Igazából én is ezért kérdezem nem látom át aszt a postot .
Kikerestem a WT fórumon. Ha jól értelmeztem, akkor itteni idõ szerint 12-17 óráig.

Oroszosan lazán csak a nap nevét írják ki. A dátumra csak a post utolsó szerkesztésének idõpontjából lehet következtetni.

Vagy van valami precízebb menetrend táblázat is?

XenHai
Ma hogyan van teszt?
Láttam, hogy írtál valamit a chat-re, de elolvasni nem tudtam... :D
Na visszanéztem, elég tré lett a minõsége. Legközelebbre majd behangolom.
Bocsi mindenkitõl.
Épp akartam kérni, ha valaki esetleg streamelne az dobhatna be linket, ha már nem vagyok otthon és nem tudok nyomulni... :)
Látom senki sem lelkes.
CBT stream:
http://www.twitch.tv/ndrish
CBT streaming allowed!

We are happy to announce that Ground Forces CBT testers are allowed to broadcast the CBT gameplay starting from March 28th 8am GMT!
Enjoy streaming, watch War Thunder Ground Forces advancing and see you on the battlefield!
Ja, az Elit alakulatban volt ilyen nevû csávó, csak õ úgy írja hogy Malarkey.
Amúgy nem onnan van, még régen olvasram valami könyveb, aztán megtetszett a hangzása. Aztán láttam hogy a BoB-ben is van ilyen csávó. És az külön érdekes, hogy ma már csak õ él közülük.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hogy ez mennyire igaz :)

Hiába na, szeretjük a németeket, de a nyelvüknél rondább nem igen létezik. Talán holtversenyben van az orosszal. :D

Wagen, vagon, kocsi.

Csak gondolj a Volkswagenre. A nép kocsija. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Azaz :D

akkor én alszok:D

A hajnaliban már elérhetõ volt.
Elvileg a mai tesztbe elérhetõ lesz Rank 3.

PLaci
Ez inkább hangzik natív-amerikainak! :D

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Coral Springs
Szerintem meg legyen dörgõ szikla ! A sumérok is biztosan így hívnák. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

csaba90
valóban :D na azaz egyetlen (meg a párja The pacific) ami amcsi film és tetszik is! az valóban hihetõ :)

Csaby

Torzonborz
Band of Brotehers ( Elit alakulat ) ha jól emlékszem.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csaba90
te neked honnan jött ez a nickneved?:D olyan ismerõs... valamelyik háborús filmbe volt ilyen nevû pali :DD

Csaby

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

csaba90
mert a panzerkampfwagen az hosszabb meg azt lehet ordítani is :D

Csaby

Én tartálynak hívom mindegyiket! A google fordító szerint tartály. Hiszek neki! Word of harci tartályok!

Mondjuk én nem értem hogy a serbatoio mitõl jobb mint a panzerkampfwagen :D

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A német olyan leíró hogy gyártásra kész dokumentum 1-1 összetett szó