War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Elég bughalmaz ahhoz még, hogy open legyen. Belenéztem a CBT streambe és repülõ t-34-ek voltak az égen a játékos tankja meg pattogott, mint egy nikkelbolha :DD
természetesen ha kint lesz a nyílt beta ugyanaz lesz mint most, árkádban lehet több tank, viszont a másik két modban csak egy...
az Árkádot már letesztelték jól mûködött most a többit kell! ilyen egyszerû :D
Csaby
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Emellett a balanszon és a játékmeneten is van még munka bõven.
Karélia pl.teljesen élvezhetetlen a két bázisos módban.Amelyik csapat elõbb berohan a hozzá közelebbi bázisra,az nyer.A csata max 2 perc.Ma minden második alkalommal ezt adta és a legtöbb esetben hátulról indultam.Mire ellenséget láttam,már vége is volt.Legtöbbször még egy lövésre sem volt idõ.
Emellett nem ártana még néhány pálya sem a nyílt bétához mert ez a jelenlegi négy(kurszkot most nem számolom mert az csak rb-ben van,bár ma egyszer sem adta)elég soványka.Szerintem maradjon csak zárt míg ezeken a dolgokon nem változtatnak.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
WoT: Nishizumi77
Csak akkor írnak oda, ha valami változás van.
Oroszosan lazán csak a nap nevét írják ki. A dátumra csak a post utolsó szerkesztésének idõpontjából lehet következtetni.
Vagy van valami precízebb menetrend táblázat is?
Bocsi mindenkitõl.
CBT stream:
http://www.twitch.tv/ndrish
We are happy to announce that Ground Forces CBT testers are allowed to broadcast the CBT gameplay starting from March 28th 8am GMT!
Enjoy streaming, watch War Thunder Ground Forces advancing and see you on the battlefield!
Amúgy nem onnan van, még régen olvasram valami könyveb, aztán megtetszett a hangzása. Aztán láttam hogy a BoB-ben is van ilyen csávó. És az külön érdekes, hogy ma már csak õ él közülük.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Csak gondolj a Volkswagenre. A nép kocsija. =)
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Csaby
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csaby
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.