37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kissssss0 #34918 jó mindegy... a lényeg hogy végre kapnak a németek is valami használható ágyút 8.0 felett. -
Ezt töltsd le ,ebben benne van majdnem az összes UserSight amit találtam:UserSights.rar
Itt egy videós segítség is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2018.02.09. 20:21:30 -
RODLEE #34916 Hali! Most láttam a youtube-on, hogy a Tigris eredeti célzó optikával ment! Esetleg tudja valaki honnan lehet ezt a gondolom patch at letölteni?
Előre is kössz!
-
CHaooSS #34915 Nem mondtam, hogy nem tetszik, de ez egy Leo 1 nagyobb löveggel. Kéne egy olyan MBT aminek van páncélzata és egy szaros T-34es nem lövi ki szemből
Azt meg ne feledjük, hogy ennek nincs autoloadere..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.09. 17:05:54 -
Kissssss0 #34914 meg az ágyú mellé jár még 70km/h sebesség, és a 20mm gépágyú a torony tetején is amivel lehet darálni az AA meg könnyű tankokat :D
a kérdés most már csak az hogy mit raknak be ruszki illetve amcsi oldalra. -
CHaooSS #34913 Leopard 2AV-nek jobban örültem volna mert ez csak egy kicsit combosabb leo 1. teljesen papír , de legalább 120milis mindent kilő -
Kissssss0 #34912 várható volt.
Leopard 2K: A Legend In The Making -
CHaooSS #34911 Én megmondtam :D
Q: Can you tell us anything about tank shells, is there a revision planned?
A: Yes, we have plans for that. First of all, for APDSs. Both standard and finned and in particular, their ballistic characteristics and post-penetration effect. Right now (due to a lack of data) these characteristics are calculated based on the overall weight of the shell, which is not entirely correct. We plan to make this calculation based on the weight of the active part, with consideration for whether it’s an arrow or a core. As a result, the ballistics change somewhat (mostly becoming stronger). In addition, ammunition that has checked data will have its own settings created for its action parameters against sloped armor. For example, the Chieftain’s penetration at an angle will slightly increase.
Ezek is érdekesek
Q: (Question from streamer) We’ve heard about a new mechanic for restocking mechanized ammunition racks. In that if a certain time passes without any firing, the crew will fill up the rack gradually – for example for the drums on French tanks.
A: (* Not quite sure I understand, afraid of getting it wrong =)) Yes, we’ve improved the reloading system for tanks equipped with automated loading, and for tanks with a separate first-stage loading rack. Now if no firing is performed, these ammunition racks can be reloaded automatically with shells from a non-mechanized rack – so you won’t need to fully expend the ammo in the rack to get a full drum again. In addition, in the case of French tanks, this means that now there can be shells of different types in the same drum (previously shells in the drum could only be of the same type, which was far from convenient from a tactical point of view). The time to reload an entire drum will be comparable with the current full reload time, or even a little longer. But at the same time, you can start firing without waiting for the automated loading to fully complete.
Q: Can we expect working radars for SPAAGs?
A: Yes, and it’s possible that they’ll arrive in one of the large updates soon™. There’ll be an optional lead compensation marker that switches on at a certain ranges. -
Kissssss0 #34910 :D
-
CHaooSS #34909 Mondom megyek arcadeba lőni repülőket AMX-30al :D Bele se merek gondolni mi lenne, ha a valós 40fokos emelkedése lenne
Viszont lőszerrel valamit kezdeni kéne... maradhat 360mm átütés, de legyen már akkor heat-fs mert ez az alap heat sokszor egy nagy vicc
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.08. 22:26:43 -
Nem tudja valaki,hogy lehet beállítani,hogy írja ki a játék a tankok teljes nevét? Pl M10 wolverine vagy m4a3e2 Jumbo? Régebben kiírta,de mostanában nem és a beállításoknál sem találom. -
xmanhun #34907 ügyi vagy !!! :) -
ingyen 500 arany + 7 nap prém ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #34905 Object 120... kicsit sem bugos az az orosz szar:
-
CHaooSS #34904 próbálok szavakat keresni rá, de egyszerűen nem tudok mit mondani
7.0 -7.7 német, 4vs1 szánalom
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.05. 00:42:53 -
Luciferkee #34903 Kommentár nélkül:
-
CHaooSS #34902 Mai nap talán volt 1 kör amikor csak szovjetek voltak ellenünk. és az a vicces, ha megnézed a várót őt vannak a legtöbben..
na meg az, hogy szovjetek mehetnek németekkel, de amcsik nem.. ezt sem értem
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 19:58:59 -
fighter_hu #34901 Uh ez mondjuk tényleg remek 
.
-
CHaooSS #34900 Egyszerűen röhejesen erősek...
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 19:49:38 -
fighter_hu #34899 Az első 5 percig mert utána amerika csak repülni képes
.... legalábbis kisebb br-be
.
-
CHaooSS #34898 Nem mellesleg 7.7-es szovjet-német-francia összeállítás nagyon op... rohadtul szenvedünk
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 19:17:41 -
CHaooSS #34897 Kezdem megérteni, hogy miért nem látok sok M60-at...
próbáltam eleinte kicsit offenzív lenni, de az a kupola.. összes szovjet nuke shell aktiválódik és kampec, meg a torony is elég ritkán állít meg akármit is
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 18:06:46 -
Kissssss0 #34896 ahh... nagyon szép az a 3D kard, de semmi kedvem 15 win-t kiszenvedni érte, a hányinger kerülgetett mikor véletlenül ránéztem a WT icon-ra most.
-
CHaooSS #34895 kíváncsi leszek, hogy apcr-apds milyen lesz, ha végre megcsinálják.. megígérték, vagyis inkább említették, hogy majd meg lesz csinálva mert vicc jelenleg -
xmanhun #34894 -a -
xmanhun #34893 bizony!! úgy mint a kemény magavas sem,mag az apds !! -
CHaooSS #34892 A heat nem szereti, ha nagy szögben döntve van a páncél. -
most ez komoly? a 105 -ös ágyúnak a heat fs lőszere LEPATTANT 3-ból 3x az objekt 906 -nak a felső frontlemezéről!! 20mm!!! nemértem.. -
fighter_hu #34890 Tudom valszeg csak álom marad az i301 :c.
Az sm79-ek ha meglettek véve akkor maradtak a német fán is ha nem akkor ott van az olaszon ha nagyon kell.
Nekem jó pár jármű azért maradt ki mert nem voltam hajlandó szívni a krónikás baromságba , ez ahol normál csatába csinálgathatom jobb, mint ami most volt a panther/m10 (de ha t2-be is csinálható lenne még jobb lenne :/ )
-
Kissssss0 #34889 Lagg 3-4 vadászt el lehet felejteni, ha jól tudom ezt már csak azok kaphatják meg akik valamilyen szerepet vállaltak el/be a cég vagy a játék során(fórum moderátorok, fejlesztők, alfa tesztelő, stb..), valószínűleg azokat a repcsiket is el lehet felejteni mindörökre amik a játékból ki lettek vonva végleg, mint pl az olasz bombázók a németeknél nemrég.
nekem még kiesnek azok a tankok és repülök is amik megvannak átkozva a rohadt tournamentes eventekel, mint pl e-100 vagy BF 109-E7/U2 és hasonlók, nem vagyok hajlandó részt venni olyan tournamenten ahol a szerencsén múlik hogy jó csapatársakat kapok e akik hajlandóak is odafigyelni a játékra, vagy csak agyhalott idiótákat kapok akik a w billentyű lenyomásán kívül másra nem képesek... -
CHaooSS #34888 Ahha.. hát látszik, hogy 2 éve nem játszottam IS4-el.. kellett pár tucat lövés tesztpályán mire rájöttem ,hogy optika már kb. belőhetetlen viszont közvetlen löveg mellet a szépen 90fokban lévő 200-as mantleten úgy átmegy mindent mint kés a vajon -
fighter_hu #34887 Lagg 3-4 jöhet (bár az azt hiszem valami alfa tesztelős jutalom de nem biztos) i301-t és pz2h viszont nagyon szeretnék :D
Másodsorba azért egy tu2-t,e100-at (tudom eventes) meg a he162,me262-t is elfogadom xd. -
CHaooSS #34886 Csak úgy kíváncsiságból IS4-nek a lövegpajzsa össze van kötve a závárzattal? mert akárhányszor lövést kapok toronyra szinte mindig kiütik a rohadt závárzatot.. idegesítő, de nagyon -
Zoli105 #34885 nekem megvan pár repcsi :D bár a Gladiátor MkIIF-et mikor lehetett megszerezni !? (mert az MkIIS megvan , meg lehetett azt szerezni :D )
LOL a frizzz sherman XD jézusom régen mennyi volt belőlük XD most meg már 1-et sem látni XD igaz vagy 20-szor lenerfelték xD -
Kissssss0 #34884 hasznos videó azoknak akik szeretnek gyűjtögetni event/prémium/gift stb... tankokat vagy repülőket, sajnos egynéhány repülőt sose fogunk majd beszerezni(lagg-3-4)
-
RODLEE #34883 Végre megjött a HEAT FS eddig meggyöző! Elsü kör 5 kill vegyes vágott!
-
RODLEE #34882 Igazatok van köszönöm a jó tanácsokat kicsit túlpörögtem már a dolgokat! Benyomtam 2 frontint rá egy sört kicsit jobb a helyzet bár most már kiszenvedem a HEAT FS lőszert nem sok kell, és ,ha nagyon csalódás úgy is akkor ülök vissza a PZ IV H-ba!
-
gstup #34881 Jó Neked! :) Én már 2 és fél hónapja tiszta vagyok.Nem játszom semmivel. :) -
Kissssss0 #34880 én pl hozzá se nyúltam gay thungerhez mióta véget ért az event, wt helyett inkább előkaptam néhány régi retro játékot amiket már rég be akartam fejezni. -
Nem kötelezően a magas BR az "endgame"! ;)
Pl. én az amcsikkal nagyon is jól elvagyok BR 4.7 -en, az M6A1 és az M4A3E2 kombójával komoly vérengzéseket tudok összehozni.