37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • KraZ
    Nem tudja valaki,hogy lehet beállítani,hogy írja ki a játék a tankok teljes nevét? Pl M10 wolverine vagy m4a3e2 Jumbo? Régebben kiírta,de mostanában nem és a beállításoknál sem találom.
  • xmanhun
    ügyi vagy !!! :)
  • AIexx
    ingyen 500 arany + 7 nap prém ...
  • Luciferkee
    Object 120... kicsit sem bugos az az orosz szar:

• CHaooSS
    próbálok szavakat keresni rá, de egyszerűen nem tudok mit mondani

7.0 -7.7 német, 4vs1 szánalom

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.05. 00:42:53
  • Luciferkee
    Kommentár nélkül:

• CHaooSS
    Mai nap talán volt 1 kör amikor csak szovjetek voltak ellenünk. és az a vicces, ha megnézed a várót őt vannak a legtöbben..
    na meg az, hogy szovjetek mehetnek németekkel, de amcsik nem.. ezt sem értem
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 19:58:59
  • fighter_hu
    Uh ez mondjuk tényleg remek .
  • CHaooSS
    Egyszerűen röhejesen erősek...

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 19:49:38
  • fighter_hu
    Az első 5 percig mert utána amerika csak repülni képes .... legalábbis kisebb br-be .
  • CHaooSS
    Nem mellesleg 7.7-es szovjet-német-francia összeállítás nagyon op... rohadtul szenvedünk
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 19:17:41
  • CHaooSS
    Kezdem megérteni, hogy miért nem látok sok M60-at...
    próbáltam eleinte kicsit offenzív lenni, de az a kupola.. összes szovjet nuke shell aktiválódik és kampec, meg a torony is elég ritkán állít meg akármit is
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.02.03. 18:06:46
  • Kissssss0 #34896
    ahh... nagyon szép az a 3D kard, de semmi kedvem 15 win-t kiszenvedni érte, a hányinger kerülgetett mikor véletlenül ránéztem a WT icon-ra most.
  • CHaooSS
    kíváncsi leszek, hogy apcr-apds milyen lesz, ha végre megcsinálják.. megígérték, vagyis inkább említették, hogy majd meg lesz csinálva mert vicc jelenleg
  • xmanhun
    -a
  • xmanhun
    bizony!! úgy mint a kemény magavas sem,mag az apds !!
  • CHaooSS
    A heat nem szereti, ha nagy szögben döntve van a páncél.
  • AIexx
    most ez komoly? a 105 -ös ágyúnak a heat fs lőszere LEPATTANT 3-ból 3x az objekt 906 -nak a felső frontlemezéről!! 20mm!!! nemértem..
  • fighter_hu
    Tudom valszeg csak álom marad az i301 :c.

Az sm79-ek ha meglettek véve akkor maradtak a német fán is ha nem akkor ott van az olaszon ha nagyon kell.

Nekem jó pár jármű azért maradt ki mert nem voltam hajlandó szívni a krónikás baromságba , ez ahol normál csatába csinálgathatom jobb, mint ami most volt a panther/m10 (de ha t2-be is csinálható lenne még jobb lenne :/ )
  • Kissssss0 #34889
    Lagg 3-4 vadászt el lehet felejteni, ha jól tudom ezt már csak azok kaphatják meg akik valamilyen szerepet vállaltak el/be a cég vagy a játék során(fórum moderátorok, fejlesztők, alfa tesztelő, stb..), valószínűleg azokat a repcsiket is el lehet felejteni mindörökre amik a játékból ki lettek vonva végleg, mint pl az olasz bombázók a németeknél nemrég.

nekem még kiesnek azok a tankok és repülök is amik megvannak átkozva a rohadt tournamentes eventekel, mint pl e-100 vagy BF 109-E7/U2 és hasonlók, nem vagyok hajlandó részt venni olyan tournamenten ahol a szerencsén múlik hogy jó csapatársakat kapok e akik hajlandóak is odafigyelni a játékra, vagy csak agyhalott idiótákat kapok akik a w billentyű lenyomásán kívül másra nem képesek...
  • CHaooSS
    Ahha.. hát látszik, hogy 2 éve nem játszottam IS4-el.. kellett pár tucat lövés tesztpályán mire rájöttem ,hogy optika már kb. belőhetetlen viszont közvetlen löveg mellet a szépen 90fokban lévő 200-as mantleten úgy átmegy mindent mint kés a vajon
  • fighter_hu
    Lagg 3-4 jöhet (bár az azt hiszem valami alfa tesztelős jutalom de nem biztos) i301-t és pz2h viszont nagyon szeretnék :D
    Másodsorba azért egy tu2-t,e100-at (tudom eventes) meg a he162,me262-t is elfogadom xd.
  • CHaooSS
    Csak úgy kíváncsiságból IS4-nek a lövegpajzsa össze van kötve a závárzattal? mert akárhányszor lövést kapok toronyra szinte mindig kiütik a rohadt závárzatot.. idegesítő, de nagyon
  • Zoli105
    nekem megvan pár repcsi :D bár a Gladiátor MkIIF-et mikor lehetett megszerezni !? (mert az MkIIS megvan , meg lehetett azt szerezni :D )
    LOL a frizzz sherman XD jézusom régen mennyi volt belőlük XD most meg már 1-et sem látni XD igaz vagy 20-szor lenerfelték xD
  • Kissssss0 #34884
    hasznos videó azoknak akik szeretnek gyűjtögetni event/prémium/gift stb... tankokat vagy repülőket, sajnos egynéhány repülőt sose fogunk majd beszerezni(lagg-3-4)

• RODLEE
    Végre megjött a HEAT FS eddig meggyöző! Elsü kör 5 kill vegyes vágott!
  • RODLEE
    Igazatok van köszönöm a jó tanácsokat kicsit túlpörögtem már a dolgokat! Benyomtam 2 frontint rá egy sört kicsit jobb a helyzet bár most már kiszenvedem a HEAT FS lőszert nem sok kell, és ,ha nagyon csalódás úgy is akkor ülök vissza a PZ IV H-ba!
  • gstup
    Jó Neked! :) Én már 2 és fél hónapja tiszta vagyok.Nem játszom semmivel. :)
  • Kissssss0 #34880
    én pl hozzá se nyúltam gay thungerhez mióta véget ért az event, wt helyett inkább előkaptam néhány régi retro játékot amiket már rég be akartam fejezni.
  • PLaci #34879
    Nem kötelezően a magas BR az "endgame"! ;)

Pl. én az amcsikkal nagyon is jól elvagyok BR 4.7 -en, az M6A1 és az M4A3E2 kombójával komoly vérengzéseket tudok összehozni.
  • gstup
    Tarts egy kis szünetet ahogy a kolléga ajánlotta vagy játsz egy picit másik oldallal.Német ággal állok a legjobban,de így is volt hogy T-44 és T-34-es köröket mentem,mert hatalmas fun! :) Meg ott az m18,Jumbo a britt ág stb... :)
  • Master91
    Mi lenne ha nem játszanál vele?
  • RODLEE
    Egy igazi faszverő orosz szar játék lett az egész játékból, aki erre veri milyen jó, mert 7.7 ben egy Leo küzd, hogy kiüssön 1 T54 et , ezzel szemben 1egy T54 ránéz egy Leora még clozni se kell oszt kész!
  • RODLEE
    EGY .Asszopo GÉM az egész! Nem irtam kompromitálot! Volt benne pont!Legyen reális! Ennyi!
  • RODLEE
    KIIRTHATOM!?
  • CHaooSS
    eleve nem értem miért lehet 1v3 vagy 1v4..összegyúrnak mindent amit a német tankok ellen fejlesztettek... gratulálok, unfair és undorító
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.27. 14:53:54
  • Kissssss0 #34872
    "meg mondjuk végre elfelejthetnék az axis vs allies matchmakinget mert ma hosszú idő után mentem pár kört Kpz-vel és 4verség után 3nemzet ellen megint úgy döntöttem, hogy hossszzúú időre hozzá nem nyúlok megint"

szerintem ez már nem fog változni, nagyon sok új tankot kaptunk az elmúlt 3 évben de ezek többsége a szövikhez ment vagy a ruszkikhoz miközben a németek megrekedtek a fejlődésben 7.0-ig, kb már minden boldog boldogtalan ismeri a német tankok gyenge pontjait de a német tanokkal játszóknak még mindig problémát okoz belőni egy amcsi t29 vagy t34 nehéz tankot.

7.0 német tankoknál pedig még jobban meglátszik ez mert még midig ugyanazzal a párduccal és királytigrissel megyünk mint amivel már játszottunk 6.0 és 6.7 között csak annyi különbséggel hogy kaptunk "jobb" ágyúkat a tankokba, közben a szövik ruszkik már korai hidegháborús tankokkal jönnek...

(ja tényleg volt egy japán tank ág is hozzáadva a németek mellé... hát nagyon sok vizet zavartak mint ne mondjak)
  • CHaooSS
    Valójában nem csípem modern gépeket egyáltalán, de Leopard 2AV az amire nagyon kíváncsi vagyok, végre lenne egy olyan német aminek páncélja is van és gyors is

meg mondjuk végre elfelejthetnék az axis vs allies matchmakinget mert ma hosszú idő után mentem pár kört Kpz-vel és 4verség után 3nemzet ellen megint úgy döntöttem, hogy hossszzúú időre hozzá nem nyúlok megint
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2018.01.27. 13:13:51
  • Kissssss0 #34870
    most hogy berakták az új páncélvédelem elemeket a határ a csillagos ég.
  • Valka
    http://www.kephost.com/images/2018/01/26/20180126214146_1.jpg

Az az egy is 1.3-ban volt. A többi 6.7-1.3 között.
    Utoljára szerkesztette: Valka, 2018.01.26. 21:59:42