37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sith #12220 Azért kiváncsi lennék a VH alatt hány tankcsata zajlott úgy mint a GF
-ben
-
Droughert #12219 Arra kívácsi lennék, hogy a VH-alatt mennyi tanknak lőtték el a lövegét. GF-ben írreálisan sok van belőle. -
Garakx #12218 Pantherből bár már megvan az A is csak a D-vel mentem még. Inkább a Tiger meg a TD line-t húztam mert nem sok különbség van a pantherek közt... -
cpthungarian #12217 A Henschel tornyos sem sokkal jobb, mert annak meg a lövegét lövik el állandóan. Mondjuk ez igaz minden tankra, ami kicsit jobban páncélozott.
Egyszerűen nevetséges, hogy emiatt nem lehet kihasználni egy tank páncélzatát sem rendesen.
Igazán átdolgozhatnák ezt a lövegsérülés mechanizmust a játékban.
Tegnap egymás után 2x lőtte el egy Panther a T44-em csövét 800 méterről... -
Droughert #12216 Pantherral vagyok bajban, ha jön szembe, mert ha jó játékos, akkor mozog, nem sok esélyt ad a pontos célzásra, ilyenkor könmnyen pattan a lövedék. A másik gond ha a csövét lövöd el és közel van hozzád, akkor ráront a Pantherre és simán megemeli az elejét, így normálisan célozni már nem tudsz, nem fogod tudni kilőni, ha nem tudod lerázni magadról. -
lammaer #12215 A szó amit keresel az "elfogultság". Az megmagyaráz mindent :) -
Garakx #12214 Nekem 10ből 9szer 1 lövés a T-44. Tornyát szaruzl eltalálva ding amúgy meg robban a francba. Az első KT-val. -
Droughert #12213 Meglepő, hogy te azt is tudni véled, hogy én hol voltam egy évvel ezelőtt, pedig néha azt sem tudod, hogy te magad mit írtál a fórumra (amúgy már a GF topic indulása előtt is voltam, akkor még csak AF volt)... A hozzászólásod másik részét meg nem értem:"Ez csak neked újdonság, mi már ezt kibeszéltük akkor amikor a "három barátot hívj meg hatos szintre jussanak el és aranyat kapsz" event volt". Annak az eventnek mi köze ahhoz, hogy itt jópáron fröcsögtek (köztük te is), ha WG az acc. számokkal merte promózni a játékos bázisát? -
PiciPanzer #12212 Egyébként próbáltad? Nekem van vele 129 csatám, továbbá ezzel járok squadronba, hidd el, tudom mit beszélek. Igenis a legtöbb tapasztalatot, játékintelligenciát igénylő tank jelenleg a játékban, de ha ezek megvannak, tényleg nagyon hatékon. -
PiciPanzer #12211 7.8s alatt tölt, még pont te kérdezted a minap... Miért kell túlozni? -
Armisael #12210 A holnapi 30 enemy tank kilövése "küldetés-re" is vonatkozik, hogy az RB kill 2x SB kill 3x-nak számít? -
Susarc #12209 nem is kell tudni használni ,mert mindent szétcsap és kibaxott gyors! és 6 sec alatt tölt ami ultraszámalmas -
PiciPanzer #12208 A porsche tigrist szerintem ugord át valahogy, fejleszd ki mással a henschelt, nagyon gyenge a tornya, azt még a t44 is átlövi. Meg fogod utálni :). -
PiciPanzer #12207 T44 tornyára a löveg mellett, vagy oldalról a torony hátuljára(ott van a lőszer): 1 lövés. A T44 használók 90%-a nem tudja használni azt a jó kis tankot, sokszor beállnak szemtől-szembe adogatni egy KT-val, szánalmas... -
Susarc #12206 44 március budai vár
-
Na meglett a Királytigris. Hát nevetséges, hogy ezek a T44-ek mit kibírnak sokkal gyorsabbak, és még 2x is jöhetnek be. Marha élvezetes így. Ezen sürgősen javítaniuk kellene, mert ez így nem lesz érdekes. -
új tankok
http://imgur.com/a/ta3Ap -
bgabor #12203 Ez csak neked újdonság, mi már ezt kibeszéltük akkor amikor a "három barátot hívj meg hatos szintre jussanak el és aranyat kapsz" event volt úgy bő egy évvel ezelőtt. Csak hát akkor te még sehol se voltál... -
bgabor #12202 Meg gondolom a részvényeseket is jobban meg lehet győzni vele. -
Nem vették ki. Épp az előbb voltam ott:
-
Tudom stukával azt csinálom, azt is kell, de ne csodálkozzunk már ezen vannak jó lövészek van ilyen . -
nekem tegnap kétszer is beadta. -
Nem is baj. Maradjon csak SB-ben -
Droughert #12197 RB-ből kivették megint Kurskot? Patch óta nem adja be. -
Droughert #12196 Nekem semmi gondom nem volt vele, de itt sokan meglovagolták a témát és oltották a WG-t, mert hogy ilyen számokkal dobálózik, erre most a Gajin is elővette az aduászt. Csak az akkori nagy fikázók, erre most nem ugranak.. -
lammaer #12195 Amelyik MMOban kevesen vannak azt sokan elkerülik mert az a haldoklás jele. Főleg ha nem casual hanem long term MMO - ki fizetne bele olyan játékba ami lehet hogy fél évben belül bezár, esetleg pang az ürességtől... -
Susarc #12194 bárki nézte valaha is azokat a számokat?
szerintem kúrvára mindegy.....mi majdnem 10 évig toltuk NWN-t ami messze nem MMO 5-8 játékossal átlagosan..... -
lammaer #12193 Minden MMO ebből él... minél nagyobb számot mondanak, annál nagyobb az esély hogy becsalogatják az újakat (több millió player nem tévedhet).
Nincs ebben semmi rossz. -
Droughert #12192 700k (ha csak egy részét szedi össze az is) silver sokaknak jól jön, főleg akik nem repültek és nulláról kezdték húzni a tankokat. A prém járgány meg csak egy gesztus, de nem is várhatod el, hogy valami nagyobbvasatadjanak, mivel abból jön nekik a pénz, ha prémiumot (vagy prémium járművet) veszel a grind gyorsításához. -
bgabor #12191 Azt vártam, hogy valami olyan jutalmat adnak majd amiért megéri egyáltalán belekezdeni az eventbe. Ez nem olyan. Ez olyan amiért sokan el se indítjuk a játékot. -
Susarc #12190 +30% RP vel gyorsban kihúzzuk a legnagyobb Párducot :P -
Droughert #12189 Na itt mikor jön a fikázás a 7milla playerre? WG-t oltották mindig mikor az acc. számokkal dobálózótt, látom Gajin is elővette ezt a reklámfogást. -
Susarc #12188 a halálcsillagot le nem lövöd baxod :D nem tudod leemelkedni,lefordulni és 1km-ről már halott vagy :D
-
Juhééé 30%-al több RP! -
Droughert #12186 Ez de szép XP lett volna duplázónak, amúgy sima vereség sajnos.
[IMG][/IMG]
-
Droughert #12185 Nem tudom mit várt, majd adnak egy T4-es gépet egy most indult játékban, hogy mindenki azzal húzza ki az összes tank ágat? -
Remélem nem esnek túlzásba a WT-sek :D Amíg nem kerül be sok prototípus addig nincs baj :D -
lammaer #12183 Nyugalom... a WOT is igy kezdte, elején csak a Tier I-II-es prémtankokat adták ajándékba... aztán mostmár a T8asokat is adogatják a grindelősöknek :D
-
vajakos21 #12182 Ahol van spot....Álltalàban meg akkor szedik ki a gèpet mikor ràcsap,nem 3kn körözve -
Droughert #12181 Persze, de nem a csatatér felett kell megfordulni, mint ahogy sokan teszik, aztán csodálkoznak ha kapnak egyet lentről. Amúgy meg ha van spot, akkor akár 7km-ről is látják a tankokat, RB-ben sokat számít, ha van fent bomber(vagy akár vadászbombával), csak nyomod neki a spotot, és az értelmesebb játékos azonnal ki is szedi neked a jelölt célt.