War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csaba90
pantherral soha nem rakott még be kurszkra :S ja de egyszer, de a föld alá :S

Csaby

Pluskast
Köszi az infót! Ahogy kinéz a dolog eléggé oroszosan csinálják ezt a részt. Tájékoztatás? Az meg minek 😊 Majd rájön az elvtárs ha megtapasztalja 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Igen, de nekem fõleg az nem tetszik hogy mind a két fél oldalán van olyan spawn pont hogyha teszel 20 métert szomszéd spawnból rommá lõnek, és akkor lehet megkerülni a fél mapot ha nem akarsz basecampelni.

WoT: Nishizumi77

Semmi össze-visszaság nincs benne, a menetrend már jó ideje ugyan az:

Menetrend

A GMT -bõl pedig szerintem csak tudunk már váltani, a saját idõzónánkba...

Ha esetleg mégsem akkor ez az oldal majd segít.. 😊
Elvileg 15:00tól 21:00ig mi idõnk szerint.

De érdekes mert pl a hétfõi 01:00 - 07:00 GMTs nyitvatartásnak mi idõnk szerint 9kor kellett volna zárnia, haverommal meg vígan toltuk 10:45ig.

Torzonborz
Karelia nekem se bejövõs , olyan mintha valami motocross pálya lenne. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Pluskast
Tudja esetleg valaki, hogy ma, hánytól megy a játék? Vagy megy ma egyáltalában? Annyira össze - vissza csinálják.

Nekem a Kursk majd akkor fog tetszeni, ha végre lesz F2 -es PzIV nahmeg Pantherem... 😄
Nekem csak Karelia nem tetszik, a többi jó pálya.

csaba90
Ash River áááá a kedvencem 😄 rajtam múlna csak azon a pályán játszanék 😄 a dzsungeles nem igazán jön be :S 😄 ott nem lehet km-rõl kilõni senkit 😄

Csaby

Gottfried
" (tele van WOT szerû pályákkal, ahol tankok "sohasem" harcoltak) "

Ezt kifejtenéd egy kicsit bõvebben??? Két dolgot nem értek a mondatodból.Hogy lehet "tele" olyan pályákkal,mikor összesen 5 pálya van eddig.
Ebbõl az ötbõl hol nem harcoltak tankok? Kurszk ugye egyértelmû.Kuban egy gazos rét,ami szintén teljesen jó pálya.A trópusi sziget pont olyan mint a csendes óceáni hadszintér szigetei.Igaz hogy ott nem túl sok japán tank harcolt de amerikai volt bõven a partraszállásoknál. Ash River szintén jó kis pálya,szerintem semmi gond nincs vele.Egyedül talán karélia túl hegyes-völgyes de ha jól tudom,az ardennekben(és sok más helyen is) harcoltak tankok a hegyekben is.
Egy szóval,tankok minden fronton és minden terepen harcoltak,még ha nem is mindenhol voltak nekik a körülmények ideálisak.Kicsit olvasgass mielõtt írsz. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Elvileg kéne látszódnia, próbáld másik tankkal, ha nem akkor report...
Ennek én is nagyon örülök, hogy a panther olyan félelmetes lesz mint igazából volt. Egybõl a Panther fejlesztésére álltam rá egyértelmûen, minden szempontból jobb a Tigrisnél, kivéve oldalpáncélzatban.

Mai teszten meglesz rá az xp, egyértelmûen a leghatásosabb Rank3as tank jelenleg átütésben és mobilitásban.

Gottfried
Ezt a nézetet hogy lehet elõhozni hogy látni a tank elejét és a csövet?? Nekem szimulátorban semmi nem látszik a tankból,csak a célkör van.Így sokkal jobb lenne.

Panthert akaroooooook! <#taps><#zavart1>
GrmlZ Mester legújabb elemzése a Tier3-as tankokról. Részletes, minõségi, tudományos ahogyan azt tõle megszokhattuk. Jó látni hogy a Panther itt végre megkapja legendás képességeit, nem úgy mint a WoTban ahol mindig is csak egy rossz vicc volt. Ez lesz ám az igazi tankos játék!

Április 1 van. 😄

Megnéztem én is, úgyse próbáltam még WTben:

ezekkel a beállításokkal ment a Benchmark ami a képen van hd7870el

Majd megnézem a CBT kliensben, ha lesz szerver, hogy van e külön Benchmark tankoknak

<#ticking><#hehe>

Nekem hd7950-em van, du. tudok pontos adatot mondani a teljesitményérõl, még nem néztem GF alatt. AF alatt fullon hoz 100-110 fps-t.

AF benchmark:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A másik topicban egy toronyház méretû elektromos Csigáról van valami teaser, valamint a videó végén az 1.39-es szám látható...
Egyenlõre még nincs hivatalos infó, csak találgatás megy a fórumon. Kiváncsi vagyok mit hoz az új patch. 3kor kiderül... legalább is egy része.
Nekem egy 760GTX-em van, és nincs is vele semmi baj, olyan 50-60 stabilan biztosan van, minden maxra húzva... Furán is néznék ha nem így lenne... <#zavart1><#gonosz1>
Nekem Nvidia van, a legutóbbi patch óta le kellet húzni mindent mert szaggatott, elõtte ment minden lowon. Most váltok Asusra.

Jó nagy frissítést tölt. Több mint 2GB

hd7870el nekem stabil 58-60fpsel megy.

Nvidia vagy ATI kártyával megy jobban? Próbáltam rákeresni de nem találtam konkrét erre vonatkozó információt, csak hogy Nvidiával több a hiba.
Jeffjohnson
Sikerült nekem is kipróbálni a játékot. Kicsit csalódás, így elsõre de a potenciál megvan benne. Egyelõre open béta állapotban messze nincs a játék. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi tanknak van kész a damage modelle mert vannak furcsaságok de fõleg nagyon kis lõtávon kb. 300m környékén már egész jónak mondható. Ahhoz képest, hogy mennyi ideje küldik a meghívókat kevés ember játszik és van, hogy várni kell hosszú perceket. 3 játékmód lehet sok neki elég lenne csak simulation meg arcade és akkor jobb lenne a MM is, ezt persze nem bétára értem mert itt nyilván még finomítgatják a MM-et, meg kevés a játékos is.

Jó lesz a játék de várni kell még rá, amíg eléri az igazán jó állapotot mert most még vannak bugok (pálya,DM) és kevés a "normális" map is (tele van WOT szerû pályákkal, ahol tankok "sohasem" harcoltak) ha jönnek a rendes Kursk szerû pályák, akkor jó móka lesz ez a játék, pláne sim módban.

Gottfried
Közben rájöttem,a kötény lemezek egy találatot kibírnak,aztán leszakadnak.Kurva jól néz ki a hiányos lemezekkel a tank. 😊

Ja így már érhetõ,, ez már inkább, pzgr40-es lõszerrel, kisebb távolságon egész jó átütési értékei vannak. A rövid 75-ösön erõsen csodálkoztam volna.

Gottfried
Javítottam,az L-re gondoltam.Az 50mm-es ágyúval nagyon durva z átütése a pzgr40-nek

Pluskast
Szerintem az M-re gondolt. Az van a játékban. Egyébként nekem is furcsa, mert M változatról én sem hallottam csak az N-rõl. Amúgy ez a dzsungeles pálya tegnap óta egy kalap bughalmaz lett. Elindulok a kezdõ pontról teszek 10 métert és elromlik a váltóm a tank meg persze leáll.

Hát ez elég érdekes. Ha nem tévedek az N volt az utolsó PZIII variáns, a 75-ös L/24-es ágyúval, és penetration táblázat alapján , érdekesen vitte volna át a KV-2 frontját. Bár persze nem mindegy a távolság, a fok, meg lõszer.

Gottfried
pzIIL*

A pzIIIM jobb valamiben az L-nél? A köténylemezeken kívül nem sok különbséget látok.Az adatai szinte ugyanazok.A kötényezés számít valamit?

Gottfried
Gyerekek,ez a pzIIIN micsoda durva egy vas!! Ki nem néztem volna belõle.RB-ben az 5-6 kill simán összejön vele.Úgy viszi egy lövéssel a KV2-t mint kés a vajat. 😊

Szimulátorban Kursk másoknak is ilyen durván bugos? Háromból kétszer a föld alá rak be és csak úgy pattognak a tankok,mintha egy trambulinon ugrálnának. 😄
Egyébként a régebbi pályákon is nagyon sok a bug.Fõleg azon a trópusin.Sokszor teljesen sima talajon szakad le a lánc,akad el úgy a tank hogy semerre nem lehet tovább menni,ugrál,lepattan a semmirõl mintha egy falnak menne,stb.Szóval van itt még bõven javítani való...

Pluskast
Játék per pill nagyon kiegyenlítetlen. T34-85 egy lövéssel szembõl kiszedi a tigris 1-et úgy, hogy az atomjaira robban szét. Mindez reallistic módban. Ezen még van mit javítani.

Streamelek picit megint. Most ha minden igaz, akkor jobb minõségben.
http://www.twitch.tv/ndrish
Torzonborz
Én bekerültem cb-s eventtel , igaz csak 1 küldi volt amit félig csináltam meg a többit teljesen. Szóval nem reménytelen. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Az új óra szerint UTC + 2 órában vagyunk, tehát a kiírt GMT szerinti idõ +2 óra nem 1.

Ma az óraátállítás mennyiben érinti a CBT idõpontját? hajnal 2-kor lesz vagy 3-kor?
Elnézést, de ellent kell mondjak.
Kb. 2 küldit nem csináltam meg belõle és annyit sem mondtak, h kapjam be. Ezért vásároltam be magam a múlthéten.
Persze amikor meghirdették egy szó nem volt arról, hogy ha mindet megcsinálod, akkor be is kerülsz. Ezért én is úgy voltam vele, h nem túráztatom magam feleslegesen. Alig lesz kevesebb esélyem.
Ezzel most nem sírni akartam. Csak picit árnyalni a képet. Vehetted komolyan, ha éppen nem értél rá még egy napot.
Ezért remélem hogy megfelelõ számú ember választja, de kellõen kevés ahhoz, hogy ne lazuljanak el a devek. AF-ben az tartja fent az érdeklõdést, hogy mióta open (nem most lett az, több mint 1,5 év) mindig hoznak be valamilyen plusz fícsört. A kizárólag tankosok miatt írom, hogy nem csak másfajta gépeket tesznek be, hanem a játékmenetet, játékelemeket is folyamatosan mélyítik. Az leszûrhetõ, hogy kevésbé a sci-fi blueprint-ek irányába terjeszkednek, ezért open után egy évvel nagyon más lesz a GF is.
Coral Springs
Aztán milyen jó az ha van egy-egy prémium repülõ, prémium tank ajándékba, ha kevés lenne a lové nem lennének ilyenek. Az a gáz ha van lové, és még extra megy a lehúzás, szerintem pont jó ahogy a Gaijin csinálja.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Van most egy új olcsó starter pack. 599 rubel az orosz oldalon. 3800Ft-ra jön ki.
Ad 2 prémium tankot, 2000 aranyat, és 2 hét prémiumot is.

Hexex86
Üdv.Ha esetleg van valakinek egy fölösleges kulcsa és megválna tõle én nagyon megköszönném.Már jó régóta jelentkeztem, de semmit nem kaptam.Elõre is köszönöm és bocsánat az off-ért.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Ozzyehh
Starterpack nélkül ne is akarjak bekerülni a CBT-be ugye? vagy van esetleg valami más mód? a várakozáson és az imán kívül?😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

csaba90
nekem kurskba meg volt olyan hogy a föld alá rakott be a semmibe alattunk meg az óceán 😄

Csaby

1.valszeg axért van respawn simen mert teszt
2. ezért is ad ilyen xp-t.
Majd openen lesz a fekete leves és rus "balance"
Ma du. mondom ránézek a twitch-re és pont az fogadott az egyik szim módos játékosnál 😊
Sherman0070
Az mikor volt? Én ilyen "pattogó" bugokkal eddig nem találkoztam.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA