War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Õõõ azért a kubani pályát nem nevezném én "gazos rétnek". Van ott jó pár fa is abban a pályában jó néhány sziklás völggyel meg dombbal (német kezdõ oldal, ha elindulsz lefele eleve ott egy szûk völgy van). Nem igazán hasonlít a kurszki pályára. A dzsungeles pályával is az a bajom, hogy inkább rakták volna be akkor mikor már bent vannak a japó meg amcsi tankok. Jöhetett volna már akkor egy debreceni pálya 😊 Igaz még zárt béta, de remélem, hogy minél több olyan pálya lesz benne mint a kurszki és minél kevesebb az olyan pályákból mint a karéliai.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Remélem én is, hogy megcsinálják, és ahogy GrmlZ is említette, a parancsnok kaphatna egy távcsövet amivel lehet távolabbra is nézelõdni, az irányzóval kicsit körülményes és sokkal lassabb is.

Mondjuk, ha megcsinálják (remélem) a belsõ tereket, és az egyedi irányzékokat, akkor ez sem fog gondot okozni... 😊
Jeffjohnson
A sohasem " jelben volt. Ezen felül írtam, hogy Kurszk egy jó pálya és több ilyen kellene. Mit nem lehet ebbõl érteni? Kötekedés az persze megy. Az átlag hadszínterek pedig nem ilyenek voltak mint ezek, amik Kurszk kivételével mind arcade pályák.

Sim battle-nél minden tanknak a tetejérõl lehet nézelõdni? Remélem hogy amin nem volt parancsnoki kupola azon majd csak ott lehetne nézelõdni, ahol volt periszkóp (Kv1)

Viszont érdekes, mert tegnap 20:00-kor levágott a szerver, nahmost ha GMT+2 az akár hogy nézem 21:00 óra. <#fejvakaras><#zavart1>
Igen. Télen +1, nyáron +2 óra a GMT-hez képest.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Nagyon köszönöm, már azt hittem, hogy feleslegesen vettem meg a csomagot 😊
Persze nagy buzgón vártam az idõpontokat és semmi 😊, Mondom nem igaz.
Az óra átállítás miatt van a +2 óra?
Még egyszer köszi!
Ne így csináld mint az #5986-ban. Innen töltsd le a launchert:

http://warthunder.com/en/news/499-War-Thunder-Ground-Forces---Join-Closed-Beta-en

A launcher feltolja a legfrissebb verziót. Több dolgod nincs, mint várni a szerver nyitását. A GMT-hez jelenleg +2 órát kell hozzáadni.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Ez csak nekem nem teljesen egyértelmû, vagy lelehetne vezetni részletesebben? A tank kliens honnan lehet letölteni?
Bocsi, de köszönöm
1. Átmásolod az AF klienst egy másik könyvtárba.
2. A "config.blk" fájl elejébe bemásolod a kövezkezõket, majd elmented:

yunetwork{
curCircuit:t="nightly"
isExpertMode:b=yes
yutag:t="internal"
}

3. Elindítod launchert, ami letölti és telepíti a frissítéseket, és az alább megadott idõpontokban játszhatsz:

Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT

Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT

Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT

Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT

Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT

Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT

Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT

Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
Gottfried
Így lehet.
Egyébként nagyon tetszik hogy így lehet az álcafestéseket testre szabni.Szinte korlátlan számú variáció van,a kopottságról már nem is beszélve.Egy dolog hiányzik csak,fõleg a németeknél,a toronyra festhetõ számok amik a tank helyét határozták meg a hadosztályban.Ezek a számok annyira jellemzõek voltak rájuk...
Persze tudom hogy most csak a repülõs rész "matricái" vannak,gondolom ha a tankos nyílt béta lesz,kapnak a tankok is hozzájuk illõ jelzéseket.Az már csak hab lenne a tortán ha a számokat egyénileg lehetne összerakni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Írjon ticketet a supportnak. Sztem megoldják gyorsan.
csaba90
nálam is ez van, így hogy ezt mondod szerintem az lehet, hogy ha egy csatába kerülünk, én a te tankodon azt a festést látom amit beállítottál, te pedig az enyémen azt amit én állítottam be, de valamiért saját magunk alapnak látjuk... biztosan tudnak errõl a problémáról már... meg eddig nem volt gond ezzel 😊

Csaby

Haverom rubelbe vette de már vagy másfél hét eltelt és még mindig csak member angol fórumon közben vígan bétázunk.

WoT: Nishizumi77

Én is GF Tester vagyok az angol fórumon. Csak kellett pár nap amíg átfutott a dolog.
csaba90
hát érdekes, én a t34 packot így vettem meg decemberben 😄 és csak az angol fórumon vagyok/nézelõdöm gond nélkül! 😄 lehet azóta korlátozták?

Csaby

Itt logoljál be az accountoddal és akkor rubelben marad. Annyi negatívuma van ennek csak ha rubelbe veszed hogy az orosz fórumra kapsz CBT rangot, nem az angolra. Más negatívum nincs.

warthunder.ru
van hozza linketek? mert nekem csak euros oldalt dobott ..
Le kell tölteni, kb ugyanannyi helyet foglal mint a repülõs kliens és igencsak változó sebességgel csordogál le, nekem vagy 5 óra alatt jött le
Ha megveszem valamelyik tank pack akkor automatikusan átvált a rendszer a tankos zárt béta szerverére? Vagy valami szerver klienset kell letöltenem hozzá?
csaba90
hehe 😄 én is így voltam, de két délután alatt megvolt a panther 😄

Csaby

Épp kifejlesztettem a PzIV G -t, nyomnék a Battle gombra, éééés "Már 8 óra? o.O" <#zavart1><#gonosz1>
gyengül a forint

csaba90
én is szeretem õket! és igen a kötényezés az elsõ lövést elég jól felfogja 😊

Csaby

Pár napja 3800Ft-ra jött ki.

Így van, haverom rubelbe vette meg 3700ért nemrég.

Ez viszont friss!
Egy KV-2 eltalálta a lemezeket a tornyomon, semmi bajom nem lett viszont szegény lemezek ezt nem mondhatják el magukról 😄
Imádom a Panzer IVeket az F2tõl kezdve brutálisak, T-34eket KVkat általában 1-2 lövésbõl ölöm pzgr 39el 😄

Engem is érdekelne, ha megveszem valamelyik tank pack akkor automatikusan átvált a rendszer a tankos zárt béta szerverére? Vagy valami szerver klienset kell letöltenem hozzá?
Ozzyehh
hmm épp azt nézem, hogy ha átváltok az orosz oldalra akkor 599p az az orosz rubletjelenti? mert az csak 3700 forint

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Ne csináljátok már... 😄 mennyi a legolcsóbb pakk?

Nekem is van pár elmentett képem sérült tankokról, nagyon sokat ad a valósághû érzéshez, ha ez kész lesz fúha.. can't wait 😄

Gottfried
Nem csak a felfüggesztés. 😊
Ha ez a játék készen lesz......
A Tiger sérülései is nagyon tutik.Az elõbb szétlõttek rajt mindent.Leszakadtak a sárvédõk,stb.Majdnem 5 perc volt a javítás de szerencsére nem jött ellen.Nagyon tetszik ahogy a sérült tankokat modellezik.A játék feelingjét nem is lehet a wothoz hasonlítani.
Egy dolgot viszont nem értek.Az álcafestéseim csak a garázsban látszanak a pecs óta,a csatában az alap sárga festés van a tigeren és a pzIIIM-en is.Viszont vannak a csatában olyan tankok is amiken van álcafestés.Gondolom akkor van akinél mûködik.Mi lehet a gond?
A rommá lõtt de még harcoló Tiger. :

Nah mostmár a laptopomon is megy, elég látványos volt a javulás, eddig lowon 10fps, mostmeg az élességet maxra adva 30
Ozzyehh
na akkor megfontolom, hogy befizessek e egy tank pakkra mert már nem bírok várni:/

50-60nak meg kell lennie neked is szerintem, úgy néz ki az árnyékok eléggé fogják az FPSt, haveromnak 20-25fpse volt 550GTvel, kikapcsolta az árnyékokat és 40-50re felment.

Ozzyehh
Szerintetek az én konfigommal maxon mennyi fps-em lesz? airforces kb 60, 70 átlagos minden maxra húzva movie settel, de 100 fölé is felmegy

Jaj köszi a sok kártyatippet 😊
jó ez a felfüggesztés, nagyon jól megcsinálták<#eljen>

úgy érted az történik mint ami a neve? 😄
Gottfried
Hát érdekes ez a mai teszt.RB-ben korlátlan respawn,SB nincs,a tankok álcafestése csak a garázsban van meg......

nincs

Értem, de ha arcade történik akkor van itt is elsõsegély csomag?
Mint a wotba, romlik az adott képesség, loader meghal nagyon lassan tölt újra a löveg.

Vasárnap délutánhoz képest +20FPS javulás.

Nvidia 560GT videókártya. Driveren és graf. beállításon nem változtattam.

Itt hogy oldják meg ha az egyik legénységet kilõtték, pl. a lövészt?
hogy teszteljék a progressiont 😛

Elég jó a change log, btw... 😊
Gottfried
Ó hogy basszák meg!!!!

2K kellett a Tigerhez,erre megemelték 50-rõl 61K-ra a fejlesztést.Ez mire volt jó egy teszt szerveren ????

Már megy.