War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked semmi se jó? Ha gondolod szólok az érdekedben és lelövik >o]
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Hát elég rugalmasan kezelik az idõbeosztást.Még mindig megy a szerver.Igaz hogy a legtöbb csatában csak 2-3 ember van,a többi AI de ez nem is csoda ha ilyen a tájékoztatás.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Reggel nyomtam 2 kört én is, elég kevés ember volt fent, voltunk 3v3-ban Kurskon, meg a sok ai.
Tegnap délután meg ma reggel voltak az idõablakok amit április 1.-rõl tettek át. Ezt követõen ugyanaz lesz mint eddig, tehát ma délután is lehet játszani.
Tegnap délután meg ma reggel voltak az idõablakok amit április 1.-rõl tettek át. Ezt követõen ugyanaz lesz mint eddig, tehát ma délután is lehet játszani.
Változtak az idõpontok? Ment tegnap este is és most is fent vagyok.:)
2 külön szerveren megy. Az egyiken a rendes repülõs, a másikon a tankok tesztelése.
A tesztre nyitva álló idõt a fórumn megnézheted:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/109548-updated-server-schedule-for-cbt-nightly-server/
Ettõl lehet eltérõ is, de arról itt biztosan értesülni fogsz :)
A tesztre nyitva álló idõt a fórumn megnézheted:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/109548-updated-server-schedule-for-cbt-nightly-server/
Ettõl lehet eltérõ is, de arról itt biztosan értesülni fogsz :)
Ejj, mikor már azt hittem a PzIV H nem is egy jó valami (nehéz a köténylemezek miatt) mentem a végére egy SB -t...
Végeredmény 3 lelõtt Ai Il2 <#hehe>#hehe> + 2 AAA (jó ez nem nagy érdem) + 1 T-34-85 és még be is capeltem <#gonosz1>#gonosz1>
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Kuban map, összesen 4-en voltunk playerek, a többi Ai repülõ volt....
Végeredmény 3 lelõtt Ai Il2 <#hehe>#hehe> + 2 AAA (jó ez nem nagy érdem) + 1 T-34-85 és még be is capeltem <#gonosz1>#gonosz1>
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Kuban map, összesen 4-en voltunk playerek, a többi Ai repülõ volt....
Hát mert a német oldalt választók többsége igen magasan képzett játékos :P
„A War Thunder Ground Forces egy olyan játék, amit huszan játszanak, és mindig a németek nyernek.”
Úgy, bár nekem nem is lett volna mire.. Egy darab orosz sincs kifejlesztve.. :P
gondolom te is mindenki mást szidtál mint én, miért mindenki csak némettel megy, de azért nem váltottál volna oroszra :D
Csaby
Mindenki leszedhetõ persze az nem vitás, de arányaiban nagyon erõsek voltak a japók fõleg RB-n.
Elötte se voltak olcsók.Ráadásul ax fm eket is most lötték be,igy már se op se olcsó nem lesz.( más kérdés hogy aki jól használta az f4-et pl az leszedte a zerot eddig is.Mistik, Mastique pl)
RB Tier III... 66 német 0 orosz vár.. <#hehe>#hehe><#boxer>#boxer>
"Jó a panther? +2 br dupla repair"
Ja mint most AF-ben a japókat irgalmatlan bedrágították az OPságuk miatt.
Ja mint most AF-ben a japókat irgalmatlan bedrágították az OPságuk miatt.
hát ha manapság már az oroszokat is le nácizzák, muszáj nekik is náci gépekkel nyomulni :D
Csaby
Kpróbáltam RB-t, sokkal jobb..., egyébként elég erõs a német dominancia :)
Majd open betanal, megváltozik.Jön a russian balanxe.Jó a panther? +2 br dupla repair
Ehh PzIIC -vel fél óra alatt már PzIV F2 -ig jutottam... :P
Látom 3x-os xp minden csata.Így gyorsan megy.Az arany felébõl meg kihúztam egy 1000. szintes legénységet a németeknek. :)
KB 3 óra játékkal eljutottam oda hogy a panther fele ki van fejlesztve, úgyhogy könnyen pótolható
Elvileg a "grind" -et nézik, mit, hogy lehet fejleszteni... Egyébként ami szerintem ehhez tartozik és amit észrevettem, hogy a PzIIC -vel fejlesztettem a Pz4 -et, és ha több xp -t szedtem össze mint amennyi a kifejlesztéséhez kellett, akkor utána átugrott a repülõs részhez és ott is megkérdezte, mit akarok fejleszteni... o.O
Ó hogy baccák meg!! :D
Egy napot tudtam menni a tigrissel,erre elveszik.Mi értelme van ennek hogy újra kell mindent fejleszgetni?Ezt most nem egészen értem....
Egy napot tudtam menni a tigrissel,erre elveszik.Mi értelme van ennek hogy újra kell mindent fejleszgetni?Ezt most nem egészen értem....
Azért az arma ban és a Red orchestrában is nagy élmény tankot vezetni fõleg normális személyzettel, itt inkább random emberekkel van a baj nem szivessen ülnék be egy idióta mellé, komunikáción is kéne fejleszteni szóval nem sok esélyt látok rá sajna
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Le... :)
Le... :)
És mondjátok, hogy mindenki opé oroszokkal megy :P :D
Micsoda népszerûség a várólistán.

íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :D
gyerekek..... lenulláztak mindent XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PZ 2 van csak :D
gyerekek..... lenulláztak mindent XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
PZ 2 van csak :D
Csaby
Több reward.
Mi az ellentételezés? Nincs jogom megnézni :D
Jah igen, ha veszítünk sem akadok ki, legalábbis egyelõre, míg ez a másik játékban 5-10 alkalom után már õrjöngéshez vezetett..
Bár ez elképzelhetõ, hogy késõbb majd változik... Viszont azt gondolom egy 3 fõs összeszokott szakasz, elég csúnyán tudja majd hozni a meccseket.
Bár ez elképzelhetõ, hogy késõbb majd változik... Viszont azt gondolom egy 3 fõs összeszokott szakasz, elég csúnyán tudja majd hozni a meccseket.
én kifejezettem élvezem, ha egy lövéssel kiszedem az IS1-et és felrobban :D amikor engem lõnek ki egy lövéssel az sem vészes, nem vészesebb mintha a wot-ba bekapnék 800 hp-t :D
Csaby
:D Megesik ha az ember fáradt...
Btw így lesz esélyem kihúzni hétvégéig a Panthert! :)
Egyébként, megakadt a szemem egy hosszabb vitán a WoT topicban, és még mindig sokan gondolják, hogy az egy lövéses killek rontják a játékot... Nem játszottam vele még túl sokat (3 délutánnyi idõm volt kb), de én nem vettem észre, hogy olyan borzalmasan sok lenne a 1 hit kill. Sõt. Mindamellett a campelés sem jellemzõ, kifejezetten pörgõs csaták szoktak lenni.
Btw így lesz esélyem kihúzni hétvégéig a Panthert! :)
Egyébként, megakadt a szemem egy hosszabb vitán a WoT topicban, és még mindig sokan gondolják, hogy az egy lövéses killek rontják a játékot... Nem játszottam vele még túl sokat (3 délutánnyi idõm volt kb), de én nem vettem észre, hogy olyan borzalmasan sok lenne a 1 hit kill. Sõt. Mindamellett a campelés sem jellemzõ, kifejezetten pörgõs csaták szoktak lenni.
Oké, nem tudok olvasni a sorok között :D
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/120464-nightly-server-maintenance-on-the-1st-of-april/
Ezt hol olvastad? Én nem láttam még, pedig ma délután pont ráérek :)
És most nézem, ma is van test délután, valamint holnap is lesz, woohoo! <#taps>#taps>
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/120817-reset-on-nightly-focus-test-on-research-progress/#entry2324456
Meglepõdések elkerülése végett..
Viszont az ellentételezés nem semmi!
Meglepõdések elkerülése végett..
Viszont az ellentételezés nem semmi!
Nem, csak meglehetne úgy csinálni mint Red Orchestra 2ben. Egy vezetõ, egy lövész. Ha lenne gyalogság akkor meg még géppuskás. Vagy még kommandanténak lehetne egy plusz személy, aki felfedez bemér stb...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
:DD legunalmasabb / legszarabb meló lenne... mindenki a töltõt baszogatná, hogy gyorsabban :D
Csaby
Az is csak fun volt, egyszer repültek úgy egy bomberrel, hogy minden lövészt más ember kezelt. Le is szedték õket :))
Nagy játék élményt a parancsnokon meg a lövészen kívül nem jelentene senkinek valszeg (képzeld el a drivert, ahogy elõre megy 50m-t, a parancsnok meglát egy tankot, kiadja a tûzparancsot, õ meg ott malmozik hogy meghal-e, vagy õk gyõznek... vagy a töltõt.. neki még annyi sincs :)) ).
Nagy játék élményt a parancsnokon meg a lövészen kívül nem jelentene senkinek valszeg (képzeld el a drivert, ahogy elõre megy 50m-t, a parancsnok meglát egy tankot, kiadja a tûzparancsot, õ meg ott malmozik hogy meghal-e, vagy õk gyõznek... vagy a töltõt.. neki még annyi sincs :)) ).
Végül is az Il-2 -ben anno lehetett úgy repülni, hogy egy ember volt a pilóta a többi meg a lövész, itt sem lenne valszeg nagy kihívás megoldani, hogy egy driver egy gunner meg egy commander üljön a tankban... Kár hogy azt hiszem, a játék design miatt kb semmi értelme nem lenne... :(
Ahogy elnézem a videókat,nagyon jó pályák vannak szerintem,a változatos terephez már csak egy kis változó idõjárás és éjszaka kellene:D,meg hát ugye azért egyik pálya se homokozó méretû legalább.
Lennél a töltõ? :D
Meg ami hatalmas dolog lenne az az, hogy egy tankban több ember lenne, és úgy mûködne mint a valóságban, bár ez nem tudom hogy hogy oldható meg.