War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolika16
Sajna elég lassan töltõdik le nekem...😞

Fellner
Inkább ne, még van mit javítani.

Eagle16
Köszi, mûködik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

de ha már ilyet csinálnak akkor lehet mégis benne lesz a következõ nagy patchben a tank beta nyitás.. hmhm 😊
engem átrakott egybõl a Ground Forces Tester csoportba szóval lehet h nem csak a hétvégére él 😊
Rolika16
Itt lehet most CBT-re kulcsot igényelni. Azonnal küldik. Valószínû, hogy csak hétvégére szól.(3 napra)

Te tudod melyik játék az, mert a Benelux államok és környéke azért elég nagy.

Q&Aban volt róla szó hogy dolgoznak városi pályákon

WoT: Nishizumi77

nagy távolság-> kevés akció

Nekem a városi pályák hiányoznak remélem pótolják õket, és a motor alkalmas a rombolható épületek/fedezékek kezelésére .
Abban sincsenek nagy mapok. Akkor inkább az ARMA sorozat.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Te sztem a WWII online-t keresed... 😊

Nem tudok ilyenrõl, nem hangzana rosszul. Hátha a world war mód majd valami hasonló, de ha nem pont ilyen valami nagyszabású lesz.

LeWyTy
Egyébként nem lesznek nagyobb játékterek? Több playerrel?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami egész nagy map sok idõvel ami nem fix emberekkel menne hanem be és ki lehetne közben lépni. És több órás is lehetne. Városokat meg reptereket lehetne foglalni.. respawnolni meg stb... nagy távolságokkal...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ha jobb lesz a rendszer és jobban fog kinézni... akkor a wot vagy fejlõdik vagy veszít.. mert onnantól csak azok fognak megmaradni ott akik már túl sokat áldoztak rá. (én szerintem)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fent kell tartaniuk azt a látszatot hogy nem félnek semmitõl és nem tekintik konkurenciának még ha ez egyáltalán nem igaz 😊

Az mondjuk tény hogy a wotnak nagyon nagy elõnye van azzal hogy régebbi game és nagyon közismert, WTnek sokkal nehezebb dolga lesz így betörni pl az Esportba.

Ez a duma egészen az OBT-ig fog kitartani 😊) Aztán majd valami mást kell kitalálniuk 😊)

Á meg is találtam FTRen 😄

- War Thunder Tiger model looks really good, because according to Storm, it was a showcase model where many polygons were used, while later models have significantly fewer polygons

Na, a butthurt konkurencia! Õk jobban tudják, hogy mi hogy lesz mint a készítõk 😄

Q: WoT claim that Tiger in CBT is just showcase and in OBT, Tiger will has less polygon than CBT... what do you think about that?

A: We do not plan to reduce the quality for any of our current models implemented as there is no reason for that at all. We’re working on providing people with low-end PCs with option to reduce models quality a bit, but this will be only for those who does have really low-end PCs.

Ulvar
zsír király köszi amúgy! Hátha...bár én sose nyerek ilyenben 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ott elfogytak a kulcsok már, itt még lehet igényelni. Ez sorsolásos alapon megy, az nem. Nem ugyanaz. Kösz Glo!

Az érkezéses alapon ment, ez meg sorsolás, szal sztem nem ugyanaz.

Ulvar
Érdekes, ez tegnapi hír, ugyanaz mint amit Lengyelül nyomtam tegnap be.

http://www.vg247.com/2014/04/03/war-thunder-ground-forces-1500-beta-keys-to-giveaway/

Akit esetleg érdekelne, gyorsan nyomja be az email címét, mert ma húznak (hogy mikor az passz).

Én miután szembõl telibelõttem az Il-2 -t, valszeg a motorban rendeztem el a hengereket saját ízlés szerint! <#gonosz1>

Nem zuhant le azonnal, "repült" tovább, mikor megfordultam, hogy lássam mi történt, csak azt láttam füstöl, majd megállt a légcsavar, már csak várni kellett... <#hehe>
Viszont a találati pontosság is így csökken. SB-n max a lassú, lomha, alacsonyan repülõ nagy dögöket lehet leszedni (mint engem pl Wellingtonnal..) 8)

Az sem mindegy hogy milyen nehézségi szinten játszottál, Aracedban pld ha van egy marha nagy lyuk a szárnyadon oké kicsit rosszabb az irányitás de simán repülsz tovább realisticon már küzdeni kell hogy irányitsd a gépet simulatorban pedig lezuhansz mint egy kõ.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Páncéltörõvel lövöd akkor ez simán elõfordulhat, az keresztül repül a gépen és egy adott kaliberû lyukat hagy maga után, ha semmi létfontosságú dolgot nem talál el, vagy nem sérül tõle komolyan a szárny akkor nem zuhan le.
Ha viszont HE találná el akkor annak ott annyi lenne valószínûleg.

Hát én is lõttem arcon már egy gépet ahogy szembõl közeledett, eltaláltam és füstölve továbbrepült de még irányítható módon... Mondom oké!
Én egy Yer-2t szívattam meg, biztos úgy volt vele hogy na majd az op sok bombájával de jót fog szívatni a tankok között és milyen jó dolga lesz, jött is nagy arccal kör legelején, arra nem számított hogy kapott goldból vettem egy P-47et és szétlõttem 😄

Gottfried
Elég jól fizet a repülõ lelövésért.Egyszer 2 il2-t lõttem le egy csatában.Igaz hogy a második bombája már úton volt és nem is éltem túl.Egy élmény mikor nagy arccal egyenes vonalban rárepülnek a tankra,aztán kapnak egy hetvenötös gránátot a képükbe. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Nem programhiba.A csata betöltõ képernyõ elõtt tudod beállítani a lõszert.Ott ahol arcade-ban tankot lehet választani.

Jobb felsõ sarkon a kiírást nézzétek 😄
Jött felénk egy B-25 APCR volt betöltve, nem cseréltem lõszert, és elég jó szögben jött felém úgyhogy rálõttem, és talált is, utána azt láttam hogy érdekes szögben ment a föld felé és bumm xD

A hangárban beállítom az alapértelmezett lõszer típust. Csatában nem az van bent elsõdlegesnek.

Ez programhiba, vagy én hibáztam valamit?

csaba90
önmegsemmisítés 😄 felrobban xD

Csaby

kiugranak ernyõvel?

bocsi 😄
Igen, ugyanúgy van megcsinálva
Ulvar
végülis realisztikus... 😄 Amúgy van Scuttle, avagy tank elhagyása gomb, mint a repülõs résznél?

megvárjuk a javítást persze, amíg tervez és legyárt a legénység egy új hajtómûvet 😄
Ha elfogyott az aranyam (Free XP convert + crew skill) lehet valahogy igényelni, vagy innentõl jön a keserû grind? 😄
Megint dójcsland elnyomás van 90 német 0 orosz vár tier 3ban 😞

Most húzzam ki az oroszokat is? 😄
Gottfried
Delelott 11.05-kor zart be a szerver.(remelem holnap delelott is megy addig)(sorry az angol billert de itt a melohelyen csak ez van)

Hehe, na most kapjátok a Siema inváziót 😄

Ja megvan azt hittem a hivatalosra pakoltak ki ilyet 😄
De már ki is van írva h elfogytak a kulcsok 😄
Én még a postot sem láttam fb-on annyira eldugták 😄
Csak Lengyel barátainknak elérhetõ, ha tovább mész a linkre, eljutsz egy oldalra, ami visszadob azzal az üzenettel, hogy csak Lengyel usereknek elérhetõ a szolgáltatás...
Ulvar
Facen WTn ezt írták ki, hogy ingyenesen kilehet próbálni a GF-et (állítólag, a fordító ezt írja):

War Thunder
Chcecie zasmakowaæ zamkniêtych beta testów Wojsk L±dowych? Ju¿ teraz macie tak± mo¿liwo¶æ, do tego ca³kiem za darmo!
Szeretne egy kis ízelítõt a zárt béta tesztelés hadsereg? Most már a lehetõséget, hogy teljesen ingyenes!

Most minden poént mellõzve és gyorsan linkeltem, hogy errõl esetleg tud e valaki valami bõvebbet.

gondolom nem megy a szerver, majd 3 kor nézzél rá

Foxy0
Error 81110013: Unable To Load User Profile
Nekem ezt írta ki de mért?

- Van akivel nem lehet jót tenni..
- Jézus is pont ezt mondta, Uram!
Bryan élete

Gottfried
örülök neki mert a héten délután nem tudok játszani de azért a tájékoztatás lehetne egy kicsit pontosabb