37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Angelus1991ster
    Ehhehh, valahogy az úgynevezett sikerélmények száma több ebben a játékban. Nem ritka az 5-8 killes csaták. Bot tankok léte is jó ötlet.
  • Gottfried
    A tegnapi morgolódás után kipróbáltam a kárpátokban azt amit valaki itt említett.
    Működik!!!! :)

Elsőre repülőt kell bevinni és a két ellenséges bázist lebombázni.(a tankos mapon kívül) Elég bázisonként 1000 kg bomba.A He111 8x250 vagy az il4 2x500 és 1x1000 pont megfelel erre a célra.Lehetőleg magasan kell átrepülni a tankos map felett,akkor a kutya sem foglalkozik az emberrel. :) A két bombázás után az ellen majdnem fele csíkja elfogy. :) Akkor le kell zuhanni a francba és hozni a tankokat,és a meccset. :)
  • Gottfried
    Fincsinek tűnik. :)
  • Susarc
  • Jeffjohnson
    Szerintem azért vették ki mert ennek a rendszernek a végeredménye könnye lehetett volna az, hogy nem egyenlő számú játékos van a két oldalon. Behív egyszerre 2 helyre és te csak az egyikbe mész be. Persze erre lehetne az a megoldás, hogy miután behívott és elfogadtad azután rak csapatba de akkor meg a várakozási idő lenne több és csak még bonyolultabb lenne a rendszer. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg a simet (remélhetőleg) még "bonyolultabbá" fogják tenni így nem ugyanazt a réteget foglya vonzani.
    A legnagyobb probléma itt az alacsony játékosszám a 3 mód miatt eloszlanak a játékosok és csak az Arcade pörög.
  • Stuko
    És Te honnan szakadtál ide? :-)
    Költői, válaszodat fogd és gyengéden helyezd fel az ánuszodba...:-)
  • Droughert
    Szánalmas a vergődésed, a személyeskedésed meg megmosolyogtat. Olyan vagy mint egy kisgyerek akinek elvették a kedvenc játékát (nincs véletlenül valami önértékelési komplexusod)... Csak kérdezem, miért szóltál most be nekem? Hozzászólásom melyik része zavart, melyik ütött meg olyan hangnemet amire úgy kell reagálnod mint egy "degenerált"?
    A másik problémádra a válasz: A WOT-ban és a WT-ben is ezen a néven játszom, WOT-ban azért nem találsz meg, mert eladtam az accom, Warthunder-ben meg azért nem mert "béna" vagy...
  • bgabor
    Amikor utoljára hallottam infókat a témában, akkor a HUNS-ba (még volt olyan) 1700 fölött már vették fel az embereket. De volt 1500 pont felett is felvétel amikor ember kellett.

Akkor tényleg roppant igaz információ hogy:
    "2000 alatt, erősen az agyhalott kategória :D"
  • vajakos21
    Pont tegnap respawnnál egy su várt.Kikaptam,erre kiderült hogy egy t34 is várt,csak mõgõttem...rõvid játék volt
  • BooMiller
    1800-től régen kezdődött nem? Na mindeggy is az egy fos sajna.. hagyjuk is
  • bgabor
    Az enyémet legalább le lehet csekkolni. Nem úgy mint a tiedet, aki azok közé a bénák közé tartozol akinek más a neve a fórumon, más a WoT-ban és más a War Thunderban is.
  • bgabor
    Értsd: te lőhetsz először a spawnkemperre.
  • bgabor
    "2000 alatt, erősen az agyhalott kategória :D"

Hát persze, hogyne.
    Azért kezdődött már 1800 pontnál a lila nevű, unikumnak nevezett játékosok kategóriája, akik a játékosok kevesebb legfelső 1%-át alkották, ugye?
    Te inkább belehazudsz az ember arcába csak hogy ellentmondhass. Nincs kedved visszatakarodni a WoT topikba a degenerált fajtársaidhoz? Droughert-et meg a többi WoT-ból szakadt fogyatékkal élőt is vigyed magaddal!
  • Garakx
    Elős lövés a tiéd. Lőj úgy hogy az megölje! ;)
  • cpthungarian
    Vagy addig, amíg nem lősz.
    De baszhatod, ha 10mp alatt nem tudsz fedezékbe húzódni.
  • bgabor
    Spawnolás után 10 másodpercig kilőhetetlen vagy.
  • Eagle16
    Rohadt jó ez a spawn kempelés, jó hogy ad valami esélyt is ez a szaros játék arra hogy visszalőjek egyáltalán.
  • Gottfried
    A Ferdi nekem is bejon.Par napja vettem meg es ha lesz neki 2 respawn,sokat fogok menni vele.Tenyleg nagyon jo gun es messzirol jol ved a pancelzat is.Par csata alatt meggyozott.Jobban tetszik mint a JP.(na kinezetre azert nem. :))
  • Gottfried
    Mikor abbahagytam,ugy 30K csataval es 1700 koruli vn6-al,engem mar kurvara idegesitett.Mar szegyelltem magam a csalad elott mikor a sok barom miatt vertem a billentyuzetet.Aztan szerencsere valtoztattak a TK miatti buntin,igy mar 3 honapot kaptam,miutan kiszedtem par agyhalottat a csapatbol.Ez eleg volt arra hogy vegleg abbahagyjam. :)
  • Gottfried
    Hat,mentem par csatat.Fel nem idegesitett mivel semmi tetje nincs mar,de egy kicsit olyan volt a GF utan mintha tankmaketteket tologatnek az igaziak helyett.Tobb honap kihagyas es GF utan viccesnek tunik a HP rendszer.Vicces volt hogy egy t9 td telibe ver valami japan lightot,az meg csak lovoldoz ram tovabb,nemi hp veszteseg utan.

Szoval azok az idok nalam elmultak,a wot vegleg felejtos lesz mert meg annyira sem kot le hogy felidegesitsen. :D
    Marad a GF es az AF ha mar unom kicsit a tankokat,meg a hit, hogy gyorsan fejlesztenek es egyre jobb lesz ez a jatek.
  • Stefan99
    Na meglett a Ferdinand. Nagyon jó gép, tetszik. Páncélja erős, ágyúja büntet. Sajnos azonban ezzel együtt is a med tankok két respawnja jobb, pláne hogy a bombázók előszeretettel szednek ki. Leginkább bombáktól haltam, ha azok nem lennének, akkor nagyon jól használható kis gép lenne.
  • Volfram42
    Poén, de régen volt ilyen opció. Senki sem tudja miért vették ki
  • PiciPanzer
    Ugyanaz a Havok, csak a wot-ban butitva lesz, pl a talaj viselkedése, deformálódása nem lesz benne! Továbbá a Havok nem grafikai, hanem fizikai engine! A grafika ettől nem fog változni, csak a tárgyak viselkedése kölcsönhatáskor.
  • BooMiller
    Azért az nem agyhalott kategória szerintem:) oktober óta nme wotoztam nem ismerem a mostani viszonyokat szerencsére.. ezt a WN8-at sem tudom mire súlyoz, jóval 2k fölött vagyok:)
  • Gabhess
    srácok mielőtt bárki pénzt adna ezeknek szóljon nekem, én elveszem a pénzt 2* tökön rúgom és ugyan ott van mintha nekik adta volna a különbség annyi, hogy a tökön rúgás fájdalma hamarabb múlik! így mindenki boldog...
  • Bratyex
    Ha már a WOT-ról van szó, nem tudom ki ismeri a nemrég kijött Spintires orosz terepjárós vezetős "szimulátort"? Állítólag hasonló lesz a engine a wot-ban is ez lesz bevezetve, én legalábbis úgy tudom, ha igen akkor wot lesz a kedvenc újra!:D
  • Garakx
    Neked nem másnak lehet lenne. Amúgy meg nem hinném óriási programozéási feladaz...
  • Droughert
    Mert itt majd nem fogsz csatát veszíteni a csapattársak miatt ugye? Amúgy meg aki ránéz a WOT-os eredményeidre egy pár tanknál, az látni fogja a valóságot...
  • vajakos21
    Nem tom mennyire volna igény rá.Inkàbb várok 5 percet simre (af en 10et) minthogy 30 mp alatt bevágjon rb-re.
  • pointer4
    Hát WN6 ban, az kb 1200 :D
  • Garakx
    Hm... a szerver választó mellett jól jönne egy játékmódválaszt ósi. Úgy értve hogy lehetne azt modnani te RB-re meg SB-.re is akarsz vrakozni mert mindegy neked csak kerülj be játékba. Lehet gyorsabban menne.
  • Sherman0070
    Igen értem úgy ahogy hogy mi az a havok. De ahogy mondtam hogy amíg nem javítanak a gépigényen és nem teszik be a havokot hogy a házakat lőjem ne az ellent addig nem térek vissza a WoT-hoz :D
  • Fellner
    Tier 5-ben én is gurultam párat nincs win, viszont úgy érzem nem hiába van ez a mixed, eddig csak repülő tudta kiszedni a jt-met, se a t-54 ,se instawin is-4m, mégcsak megkarcolni nem tudtak, mi lenne ezekkel repülő nélkül.
  • BooMiller
    Először hőzöngeni akartam de aztán megnéztem hogy mi változott a WN6 óta:DD
  • pointer4
    2000 alatt, erősen az agyhalott kategória :D
  • bgabor
    Jó neked ha még sosem buktál csatát az agyhalott csapattársak miatt, bár ezt nemigen hiszem el.

Én amúgy nem nagyon szoktam volt bénázni abban a játékban az 1535 WN8 ratingommal.
  • Droughert
    +1 :)
  • pointer4
    Csak ha bénázol :)
  • Mnemomic
    nekem tier5-ben német oldallal még nincs győzelmem a 6 csatából. még Kurszkot sem nyerjük már, pedig ott szinte mindig győzelem volt a németekkel. tegnap is egy t44 egy lövéssel kiszedte a KT-met, 1km-ről kb. Kíváncsi leszek a jobban páncélozott KT-ra majd, de ahhoz sem fűzök sok reményt. jelenleg a tier5 tényleg felejtős a német oldalon.
  • bgabor
    Tekintve hogy egy játék sem képes olyan gyorsan és durván felidegesíteni az embert mint a World of Tanks, szerintem délutánra várunk vissza. :D