War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Nekem a városi pályák hiányoznak remélem pótolják õket, és a motor alkalmas a rombolható épületek/fedezékek kezelésére .
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az mondjuk tény hogy a wotnak nagyon nagy elõnye van azzal hogy régebbi game és nagyon közismert, WTnek sokkal nehezebb dolga lesz így betörni pl az Esportba.
- War Thunder Tiger model looks really good, because according to Storm, it was a showcase model where many polygons were used, while later models have significantly fewer polygons
Q: WoT claim that Tiger in CBT is just showcase and in OBT, Tiger will has less polygon than CBT... what do you think about that?
A: We do not plan to reduce the quality for any of our current models implemented as there is no reason for that at all. We’re working on providing people with low-end PCs with option to reduce models quality a bit, but this will be only for those who does have really low-end PCs.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Akit esetleg érdekelne, gyorsan nyomja be az email címét, mert ma húznak (hogy mikor az passz).
Nem zuhant le azonnal, "repült" tovább, mikor megfordultam, hogy lássam mi történt, csak azt láttam füstöl, majd megállt a légcsavar, már csak várni kellett... <#hehe>#hehe>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ha viszont HE találná el akkor annak ott annyi lenne valószínûleg.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Jött felénk egy B-25 APCR volt betöltve, nem cseréltem lõszert, és elég jó szögben jött felém úgyhogy rálõttem, és talált is, utána azt láttam hogy érdekes szögben ment a föld felé és bumm xD

Ez programhiba, vagy én hibáztam valamit?
bocsi 😄

Most húzzam ki az oroszokat is? 😄
De már ki is van írva h elfogytak a kulcsok 😄
War Thunder
Chcecie zasmakowaæ zamkniêtych beta testów Wojsk L±dowych? Ju¿ teraz macie tak± mo¿liwo¶æ, do tego ca³kiem za darmo!
Szeretne egy kis ízelítõt a zárt béta tesztelés hadsereg? Most már a lehetõséget, hogy teljesen ingyenes!
Most minden poént mellõzve és gyorsan linkeltem, hogy errõl esetleg tud e valaki valami bõvebbet.
- Jézus is pont ezt mondta, Uram!
Bryan élete