War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elsõ játékomban sikerült produkálni 10 perc után egy CTD-t :D
de amúgy hû nagyon baba lesz ez
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni csak nálam jelenség az,hogy a csatában nem látható a tankon a festés? Viszont a garázsban látszik. Csataközben más tankok festettek. Elõre is köszönöm a válaszokat.
hû szuper jól néznek ki :)
Ulvar
Nagy hiba, nincsen rajta ember (igen tudom a játék besorolása miatt)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Wheeled and half-track vehicles are coming to the ‪#‎WarThunder‬ Ground Forces CBT today!

*tank
Haha én is kaptam kulacsot, vele majd egy idõben egy WoT blitz, meghívót és valami WoT championship-rõl ismertetõt. Utolsó kettõt ofc delete. Nem vagyok egy tanki rajongó arra a WG játékában rájöttem, de ezt megnézem :)
Ne aggódj tuti lesz még ilyen akció.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Gottfried
Én is délutános vagyok ma. :(

Minden esetre érdemes megnézni minden nap délelõtt is hogy megy e a szerver.Tegnap és tegnapelõtt is volt és ráadásul nem 9-ig ahogy elvileg a megadott idõpontok vannak hanem mindkét nap 11.15-ig.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Foxy0
Istenem el megyek dolgozni és mirõl maradok le hát ilyen nincs!

Jeffjohnson
Bannerba igazán belekerülhetnének az idõpontok.

Jeffjohnson
13:00-tól kellene lennie.

Ulvar
Alig várom hogy holnap hazaérjek, mikor lesz holnap szerver, vagy hol lehet ezeket követni (bocs newb vagyok ezen a téren még).

Iceman
Sziasztok!
Nem maradt véletlenül valakinek egy "felesleges" CBT kulcsa?
Köszi elõre is!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

A CBT-nek van valami külön gépigénye,mert mintha olvastam volna ilyet?
Hálám üldözni fog a sírig! :)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Rolika16
Küldtem egyet. Nem kellett havernak.

Nálam is azt írja hogy van még 749, de ha kérsz, akkor azt mondja hogy már elfogyott, lálykoljam be facebokkon hogy majd nehogy lemaradjak róla, meg hasonló rizsa. Na mindegy, akkor majd holnap füvet nyírok tankozás helyett :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

akkor sry nálam ezt írja de én nem is innen kaptam úgyhogy nem tudom mi történik ha kérsz :)
Azt írja hogy elfogyott.

ott van pár sorral lejjebb
most így áll

Total keys: 910 - Remaining keys: 749
Valaki nem kapott véletlenül egynél többet? Megköszönném :/

Mûkszik. Köszönöm!<#nevetes1>
Rolika16

Úgy néztem hogy éjjel 3tól is lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fölösleg valakinek van esetleg még?
Ulvar
A kérdésemre közbe megvan a válasz. Igen, nem vész el a dolog.

Hexex86
Köszönöm szépen!<#worship>

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Ulvar
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! Megvan...na most az a kérdésem, hogy most a kódot beütöttem de a játékot magát késõbb letölthetem e?

Küldtem PM-et

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

LeWyTy
Francia.. de ha beaktiválom kapok mailt és onnan érem el?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A warthunder-com-on bejelentkezel, ott jobb oldalon van egy Redeem code menü, oda kel beírni. Aztán az e-mailben van a link a cbt kliens letöltéséhez.

Amúgy más is francia nyelvû e-mailt kapott? <#fejvakaras><#hehe>

LeWyTy
Na erre megjött <#banplz>
Na de hova kell ezt írnom? <#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Toby0501
Itt is osztanak még kulcsot, legalábbis én kaptam. :)

Hexex86
Esetleg valahonnan még kulcs?Nagyon örülnék neki, ha valaki megajándékozna egyel! :)

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

LeWyTy
Olvastam és néztem is... sehol semmi :D

Spam mappát nézted? Elõfordulhat, hogy oda kerül.
LeWyTy
Én nekem azt írta elküldték, de azóta sem kaptam semmit.

Ulvar
Remélem hamarosan újra lesz. Majd linkeltek újra? Hátha akkor nem maradok már le :D.

Amúgy a kulcsok elfogytak. De biztosan lesz még giveaway, ha valaki lemaradt volna.

Uff, az igaz. <#idiota>

GMT 11:00 az nálunk 13:00.

Nem 11:00-tól lesz?

Tudtommal holnap 13:00-tól lesz a következõ etap.

Úgysem ment senki oroszokkal ahogy mutattátok, na majd én megyek a vörösökkel :P :D
Ma éjszaka is lesz, nem?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jah, szeró csak holnap lesz. De akkor elég nagy hent várható. Menjetek Squadban SB-re, szerintem az a legnagyobb fun :))

Mondjuk van idõ bõven letölteni..:D
LeWyTy
Én nem kaptam semmit <#szomoru1>

Ohh, köszi szépen <#puszi>

Nekem tölti rendesen 1 MB/s-kel.