37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Ha spotolnak akkor akár 7km-ről is látnak, onnan már lehet korrigálni. Az oroszok meg gyakran 4-5 bomber-rel nyitnak t4-ben, mellé van vadász fedezet, de azok is sokszor bombákkal megpakolva érkeznek. Tegnap is jó volt nézni, hogy egy Cobra 2 rácsapásból, két Tigerünket dobta ki.
  • f24sg
    Mikor legutóbb voltam SB-ben (bementem Fw-vel Il-2-t vadászni), rajtam kívül nem is volt senki az égen...
    Aztán próbáltam földi célokat keresni, de nem csak arról van szó, hogy nehéz megtalálni a földieket, hanem a valós playereket valami 500 vagy 800 m-nél távolabbról nem is renderelte le a motor! Gondolj bele, repcsivel 800m-ről észrevenni valakit... semmi korrigálás nem lehetséges, ha meg eltávolodsz, megint semmi.

Talán tényleg jobb lett volna szépen külön hagyni az AF-GF részt. És az a vicc, hogy ezt mindkét játékos-bázis így gondolja.
  • Droughert
    RB katasztrófa magas tierben a bomberek miatt (ott valamit ki kell találnia a Gajinnak, mert ez így egy nagy 0), SB játszhatóbb, de van amikor ott is kapok olyan ellenfelet aki tud repülni SB-ben és még a célt is megtalálja (vagy rámzuhan, de ezt megcsinálják RB-ben is, egy TD-nek, Heavynek mindegy, mert onnan ő kiesett a csatából, nincs respawn).
  • f24sg
    Hehe, ez milyen játékmódban volt? (AB, RB, SB?)

Én is akarok jönni repülővel rátok a tankokban, mert emiatt kezdett, hogy úgy mondjam "mélyrepülésbe" az AF rész.

Komolyan kérdezem: van olyan mód mixeden, ahol már nem nyír ki a légvédelem 10 sec alatt?
  • Ninju
  • Glo
    Érdekes, itt a saját oldalamon mindenki sötétkék, a másikon meg mindenki piros.. oszt néha mégis vesztünk
  • Angelus1991ster
    Csak furcsa ez az indokolatlan fps esés a wotban, az összes játék maxon van. sniper elite 3, crysis . ilyenek. a wot meg akad. milyen fölösleges számításokat végezhet a program amikor a wt-nél a particle_effectek száma több.
  • Angelus1991ster
    Érdekes módon ez nem annyira csesz fel mint a wot. Még gyerekcipőben van. Főleg hogy nem is akad maxon, mikor a wot képregény. 30-33 fps-el meg siklik a tank. A wottal is az a fő bajom elsőrendűen , hogy akad és ezért az sg-n bőgök, mindenkit idegesítve. Remélem ez nem olyan játék ahol ha a patch kijön akkor rá egy hétre drasztikusan csökken az fps.
  • lammaer
    Hehe, ezek szerint licencelik a WGtől a matchmakert :D

Ha lenne XVM még azt is látnád hogy fullpiros a te oldalad és tűrkízkék-huipilila a másik :)

Jöhetnek a szopóág teóriák!
  • Gottfried
    Nekem nem rossz hír mert még mindig nem rak be ellenük.Érdekes hogy mentem pár csatát a Ferdivel és ott láttam pantherD-ket de ha azzal megyek,soha nem tesz nagyok közé.
  • gstup
    Rossz hír párduc D használóknak.Nálam hetek óta is-2,t-44,su122p hordák elleni meccsek után kivettem a parkból.És lőn csoda a legnagyobb tierű most a tigris I és a 7. meccs hogy nem láttam a fent említett orosz csodákat. :( Akinek nem inge ne vegye magára. :)
  • pirdi
    Beigérték.
  • Angelus1991ster
    Magyar páncélosok modellezése: 44M Tas, Tas rohamlöveg ( régi változat ), és Straussler V-3
    Hamarosan készen lesznek a sémák.

bocsi hogy itt is reklámozok, de szívesen látnátok ebben a játékban magyar páncélosokat
  • Stefan99
    Tényleg ki kéne venni azt a lehetőséget, hogy egy ellenséges tank kijelölhessen, mert aztán jön az instant halál egy bombától... én is így halok állandóan.
  • Droughert
    Ma besokaltam, próbáltam húzni a Ferdit, de állandóan bomberek szednek ki, baromi unalmas, hogy bejönnek és céllövöldét tartanak a tankok között. Amíg ai-t lövöldözöl nincs gond, amint ellenséges tankra lősz, jön a spot, és jön fentről az atom.. Másik faszság, hogy harmadjára dob be olyan csatába, ahol nálunk 0 szakasz van, az ellenfélnél pedig 1 játékos nincs szakaszban, mellé 2 fullos csapatot is bevág. Nem elég, hogy nincs respawn német oldalon, még így is szopat az mm.
  • Susarc
    Entaknál is vitt mindent az a skin! nagyon badass!

• Gottfried
    http://groundforcesinfo.eu/segedletek/14-fessunk-tankot

Itt megtalálod hogy kell.

http://live.warthunder.com/feed/camouflages/

Itt pedig rengeteg jó skint találsz.
  • Lokker
    Ezek a skin-es dolgok, hogy működnek? Valamit le kell tölteni és bemásolni vagy játékon belül kikeresni?
  • Gottfried
    Jó vas a Ferdi de ez a skin nagyot dob rajt!

• twi452
    volt róla szó h árkádban is lesz mixed az előző patch-nél vagy rosszul emlékszem :)

mondjuk elmebeteg dolog lenne a 30mp alatt újratöltő bombázókkal :D
    gyakorlatilag folyamatosan lehetne szórni az egész tankos pályát egy 4es squaddal :D
  • lammaer
    Mellsleg ha lehetne, repcsivel pont árkádba mennék bombázni, azt meg pont nem lehet. Kétszeresen is kicseszett velem a gádzsi :)
  • lammaer
    Jóvanmá, miféle SerBs beszólás ez?
  • Pluskast
    Most is választhatsz, mehetsz arcade-ba ott nincs :DDD
  • PiciPanzer
    Engem délelőtt szivatott meg. 11:55kor kellett volna még 2 kill, tigerrel meg is lett volna, erre berakott Kurskra :/.
  • PiciPanzer
    Szerintem menj még egy csatát. Talán akkor beadja.
  • XenHai
    A mai napi achit és a lóvét csak én nem kaptam meg 15/15 áll és szürke az egész sor...
  • lammaer
    "azonban azt már a játék elején elmondták, hogy a dolog vegyes lesz. Szárazföldi és légi járművek egyszerre, így nem lehet azt mondani, hogy nem tudtuk. "

EEEEE. Wrong :)
    Azt mondták VÁLASZTHATUNK.
  • Stefan99
    Skandal... De legalább meglett a Ferdihez a parts fejlesztés nagy nehezen, most már nem kell felrobbantanom többé szegényt:) Még a tűzoltó kell nagyon, mert nagyon szeret kigyulladni.
  • Susarc
    bizonyos helyzetekben átlősz a texturán :S engem is lőtt ki úgy tank,hogy alattam volt én nem láttam csak az arty kamerával ő sem tudott rám lőni aztán egyszercsak belelőtt a földbe maga előtt kb egy vonalban velem és kilőtt :P
  • Angelus1991ster
    Stug III ausf. F és dioráma papírmakett letölthető ( benne a Nebelwerfer modellje is )
  • Stefan99
    Az oroszok feltaláltak valami vakondlőszert? Kétszer fordult elő, hogy álltam egy domboldalon/magaslaton, belelőttek a domb oldalába, és mégis kigyulladtam... Másodjára a domboldal, ahol a lövedék becsapódott min. 200 méterre volt tőlem...
  • Dagohun74
    Kellene egy ilyen vagy több.
    http://hu.wikipedia.org/wiki/15_cm_Nebelwerfer_41
  • Susarc
    megy a faxom közel! de 55kmh-val jönnek neked hegyen-völgyön át! :D
  • Dagohun74
    A nehézpáncélosok számát tovább növelte a Hollósy-Kuthy László vezérőrnagynak születésnapi ajándékként átadott három darab Tigris.

Szerintem ez a 3 biztos a miénk volt. Csak ajándék volt nem szokás visszavenni az ajándékot.
  • Dagohun74
    tudták ezért ki is lőtték őket már jó messziről.
  • e57
    Ők biztos tudták, hogy nem szabad közel menni a T-34-hez.
  • Angelus1991ster
    Párducot meg az áruló románok. Egy tucat vagy mennyi érkezett hozzájuk, de fele uton történt az árulás.
  • Pluskast
    Kiegészítve azzal, hogy ezek a Tigrisek sosem kerültek a honvédség állományába, végig a németeké maradt, német felségjelzéssel. Természetesen ez mit sem von le a magyar harckocsizók teljesítményén amit ezekkel a harckocsikkal elértek.
  • Susarc
    mert itt pont fordítva van :D
  • Susarc
    "a 2. páncéloshadosztály két Tigrise fél óra alatt 14 szovjet harckocsit lőtt ki."

EZEKET a TÉNYEKET a GAIJIN nem tudja feldolgozni már 70 éve :D