War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nézem, hogy 20 sim battle mentem tegnap.. rég voltam már ilyen aktív 😄
Bocsi, ha tudom elõbb szólok. 😞
Jeffjohnson
Elvileg azt írták az egy bug/feature 😊

Nem tudjátok hogy a halál utáni béna tejfölt hol lehet kikapcsolni?

nem sokáig tartott az öröm 😄
na majd kicsit késõbb 😊
<#eljen>
jó hogy szóltál köszi be is huppanok a kis t-34be 😊
egyébként megy a szerver.
ha majd elesben megy a jatek, nem fogom. de itt most tesztben megtehetem. ki is probalom mi a kulonbseg.
sajnos meg teljesen szuz gep volt, nem volt rajta semmi fejlesztes 😊
Szerintem sokkal kevesebbet számit a legénység skillje az összképben, mint pl. WOTban.
A cél az hogy szerzett és ne goldért vásárolt pontokkal maxold ki a legénységet. A vásálás csak a Rócsildoknak van. Amúgy itt a legénység már meglévõ pontjainak tekintélyes része nem veszik el jármûváltáskor. Mint a szutyok WoTban.

A legtöbb tönkrement alkatrész javitható, ha ki van fejlesztve a tankon a parts nevû motyó. Álló tanknál kell "U"-t nyomni, és ilyenkor hosszabb-rövidebb idõ alatt megcsinálják, Viszont ilyenkor nem tudsz mozogni. Érdemes fedezéket keresni, ha teheted.
Én tegnap ilyen helyzetben a BT-7esemmel elkezdtem zargatni egy csóri TD-t. Kellett neki egy csapattárs hogy ki tudjon lõni. Hú, ha mûködött volna az ágyú.

te josagos eg! ugye ezen a legenysegfejlesztesen valtoztatnak majd? mert vagy 4k gold volt maxra huzni egy tankot.. ez rengeteg pont..
hat ez az annyi szituacio volt 😊
Tudom, hogy ez most nem az eredményekrõl szól, hanem a tesztrõl. Az a csapattársam aki a végén kilõtt, õ is igy gondolta... 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

volt róla szó, hogy lesz ilyen javítóállomás de még nincs a pályákon
ha nem lehet javítani akkor vagy vársz és imádkozol vagy "kiugrasz" a tankból és annyi 😊
hello, egy kerdes: ha ellovik az agyumat feketere, es nem ahsznalhato onnan, mit lehet vele csinalni? vissza a bazisra es ott majd javitjak?
Én is bele néztem ma. Szerintem vállalható lesz (lett) a játék. Ezt már nagyon el kell rontani hogy ne legyen sikeres. Lehetne apró negatívumokat felhozni, de a pozitív oldal elnyomja és amúgy sem értek a tankokhoz. Mindenesetre nem csak a valagukat melengették ennyi ideig 😊
Egy T-50-es megkerülte az egész csapatunkat Kurszkon, és elkezdte puttyogtatni a 3.7cm féllánctalpasomat. Csakhogy minden lövedéke átment rajtam komoly károkozás nélkül, úgyhogy mikor megtaláltam és beleküldtem az aktuális 6 gránátot, nem köszönte meg 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Elkezdtem a német páncélvadász ágat, miután meglett a panther, én is tapasztaltam, hogy szinte ultimate struktúrája van a kis mocsoknak.
Toby0501
Ment PÜ!

Nem tudom holnap mikortól lesz szerver, de én is mennék ha lehet.
malarkiHUN néven vagyok jelen a játékban.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Toby0501
Oké, de készülj fel, hogy azt a 3 óra játékidõt észre se fogod venni. 😄

Közben csináltam TS-re szobát is, a leírásban ott van a "menetrend".

De ha valaki innen jobb szeretne "zajban" játszani, írjon aztán adok elérhetõséget.

Ulvar
Holnap platoon? 😊 15:00-ra otthon vagyok.

Toby0501
Azt kell mondjam, kevés ez az 5 óra a tesztre, annyira élvezetes ez a játék, mindazok ellenére, hogy sokat bénázok még.<#zavart1>
Ha egy tankba többféle lõszert is lehet tölteni, hogyan tudom beállítani, hogy csata kezdetekor melyik legyen alapból betöltve?

Jelenleg azzal van tele a fórum hogy mennyire OP a T-50. Bugos a DM modelje és alig lehet szétlõni hiába ütöd át.

WoT: Nishizumi77

Driving sklill 50+Ace 😄

Fõleg ha beborul, akkor meg is fullad...

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Voltak eszementek akkor is, 5:00 elõtt kicsivel, mikor a cölöpökön ugrál át, csak pislogtam 😄
Coral Springs
Jól beindult a topik, alig birom követni. Nekem bõven megfelelõ lesz az open beta, túlzottan nem vagyok oda a tankokért.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Hát ahhoz képest elég korrekt átütése van. Sokszor láttam hogy 2-3 ember szakaszban T-50-nel rohangálva ledarálták egyenként a csapatot.

Na én nagyon jól szórakoztam ma az biztos 😊
a sim mód meg nagyon király, sikerült is ninja-znom egyet a su-122vel 😄
az egyik körben engem is pumpált egy ilyen de vesztére ráfordultam a su-122-vel és kapott egy szeretetcsomagot amitõl elpárolgott 😄
Az egyik áldozat egy páncélos volt 😛
Igen elég durva a T-50, páncélban még jobb is a T-34nél a kevesebb weakspot miatt, még szerencse hogy ezen csak 45ös ágyú van..

jópofák de inkább csak hátráltatják a csapatot jelenleg 😄
Mellesleg a váltóval is lehetne balancolni, Pl a tigrist sem lehetett csak igen körültkintõen váltogatni különben rotty, játékban mondjuk 2p szerelés
Jópofa ez az új féllánctalpas csak rámnéz az ellenség és meghal :[
Valaki tudna nekem segíteni. Tegnap kaptam CBT-s behívót. Aktiváltam a csoportnál át is váltott GF testerre, de mikor belépnék kidobb azzal a szöveggel:"The game hasn't been activated for your account".Ilyenkor mi a teendõ?
ez a t-50 bitang kis gép 😄
elsõ köröm vele teljesen stock-ként és pukkadt a jgdpanzer, pz4 viszonylag simán és csak úgy száguldozik a pályán 😄

5 player kill volt ebbõl 😊
Na egy IL-4est leszedtem már az új német AAAval 😄

Help. Valamit átállítottam vagy nem tudom mi van, de most nekem kell váltogatni a sebességet. Minden játékmódban. Hogyan lehet ezt visszaállítani?

Ulvar
Én tuti csapatom a BT szériával:

Remélem a jumpolásokat megtudjuk csinálni majd a játékban 😄

Na most nézem oroszok kaptak egy T-50est BT-7 és T-34 közé. T-34 L/11 átkerült rank IIbe

Q&Aba azt mondták lesznek kezelõ emberek, dolgoznak rajtuk.

én rögtöm sim-be csaptam a kis t-26okkal 😄
második csatám végig is ment sikerült 3 játékost kiszedni vele meg egy pz4 ai-t valahogy 😄
Egy vadász lelõtt egy ellenséges IL2-t, láttam hová száll le füstölve, odamentem és szétlõttem 😄
Na ez az élmény amit a tudjuk melyik játék sohasem fog visszaadni.
Háháh, hát ez brutál jó :d igaz, hogy semmit se tudok csinálni és 2 perc alatt meghalok de nagyon tetszik 😄
Valaki akar szakaszban menni? Már persze akit nem zavar hogy halál béna vagyok.