War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3x-os rp körök mennek szóval ha kitartó vagy 1 tesztnapon maxolhatod a németeket úgyhogy nem 😄
Ozzyehh
sokat kell gürizni egy tigrisért?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ez azért elég durva bugnak tûnik, de legalább bezsákoltak némi rp-t 😊.
Ulvar
az ... mi? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

😄

Ozzyehh
az még messze van 😄

Ne aggódj, holnap délután lesz szeró.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ozzyehh
bakter 😞

Ulvar
hajnal 3tól délelõtt 10ig (GMT+2-be vagyunk) (ehhez képest 11ig volt szerver).

Iceman
Plusz 2 óra.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Ozzyehh
Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT -ez mennyi nálunk?

Ozzyehh
már jön lefele köszi a helpet 😊!

Jó hogy megvan hozzáférésem,letöltésem...már csak idō lenne egyszer már belèpni...
Ozzyehh
köszi

Igy:

5986

vagy igy:

5988
a legegyszerûbb ha letöltöd a cbt launchert és leszedeted vele az egészet
így nem kell csinálnod semmit lesz egy külön launcher-et a cbt-hez és azzal indítod 😊
http://launcher.warthunder.com/wt_launcher_cbt.exe
Ozzyehh
egy kérdés amúgy le kell töltenem valamit? vagy ha fent van a repülõs abba benne van a tankos is?

Ozzyehh
nah megvettem a legolcsóbbat 😄 juhééé

Volt ilyenem. Ha beléptem a statistic fülbe, majd vissza a tactical map-ra (vagy mi), utána már engedte. De egy ideje nem jelentkezett ez.
SB? Mert ott régebben gond volt, hogy 30mp után megszûnt a spawn pont, viszont vidáman dobálta be az embereket csatába utána is, akik emiatt nem tudtak spawnolni.

Egyszer sem fordult még nálam elõ.
Nekem az a problémám hogy 3 csatából egyszer nem hajlandó lespawnolni engem a játék sehogysem, és ki kell lépnem. Más is látott már ilyet?

Érdekes amit irsz, én pont az ellenkezõjét tapasztaltam. pz IV/70-el szinte bármit kiszedtem max. 2 lövébõl. Volt, hogy egymás után feküdt 1-1 lövéstõl egy SU-152, T34-85 d-5t, és egy IS. De lehet csak óriási mázlim volt 😊. Az egyedüli hátrány amit tapasztaltam a negativ lövegkitérithtõség, de egy ilyen lapos jármûben gondolom nem fér el felfelé a zárváz.
WG-nél a fix min egy hónap.ha orosz akkor kicsit tōbb. ha beaufighter akkor egy èv....mondjuk f4 es messzàt 6 nap után feltolták egy tierrel
Hétfõ van, hétvége + szláv népek => brutális berúgás + kiadták a kerekes légvédelmet = Siker => Még nagyobb berúgás... Szerintem azt sem tudják hol vannak. <#hehe><#gonosz1>
Ez a CBT, aminek a célja pont az ilyen bugok kiszûrése. Javítani fogják, ne féljetek.

Ulvar
Értem, hogy bugos a T50 de akkor miért nem quick fixelik? Legyõzhetetlen...alap PZ IV neki 3-4 lövés.

Pluskast
Szerintem a panzer IV/70 elég vacak. A lövege jóval alul teljesít. Papíron marha erõs, de a játékban meg sem közelíti a panthert. Rengetegszer csak hitet viszek be vele, úgy, hogy telibe találom a T34-et többször is de csak sebzek vele részegységeket. Érdekes módon a pantherral meg egy vagy max 2 lövésbõl kikapok bármit.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

azért én az elõbb D5-T-vel kurskon kiszedtem elég könnyen egy tigrist utána pedig szembõl egy párducot 😄
úgyhogy van mitõl tartani azért 😊
Még a 75mm kacsát told be slotba, akkor már semmi baj nem érhet 😄

Jöhetnek az oroszok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Gajin orosz oldalán fogod tudni megvenni. Nem baj, ha átdob oda. Én Google Chrome-al fordíttattam le az oldalt.
T50 dmg modellje bugos, próbáld a motorteret lõni ha lehet, ott nagyobb eséllyel gyullad ki.
nálam ugyanez volt csak nem ellõtték hanem felrobbant a csõben a lõszer amikor lõttem vele..
gondolom az elõzõ találattól megsérült aztán ez lett a vége 😄
lol, csili-vili állapotban lévõ tankomnak ellõtték a csövét és ezután csak artit tudtam küldeni : [
Ozzyehh
ja és rákattintottam az oroszra és hol tudom megvenni, mert ugye ciril betûkkel van és kidobta a gajin oldalát :S

Ozzyehh
na srácok, kellett nektek ennyit dumálni róla komolyan 😄 megveszem az orosz oldalon csak kéne egy kis help?! ha ott veszem meg akkor változik valami? mármint van különbség az angol oldal és az orosz között tehát csak az árban lesz különbség ha az orosz oldalon veszem meg a pakkot?😊 bocsi ha hülye kérdés

Toby0501
Azon valami nagyon el van cseszve, mert volt már szerencsém minden irányból és szögbõl lõni rájuk, de nem igazán találtam meg, hogy hova kellene célozni, többnyire csak mázliból sikerült kiszedni õket.

Ulvar
Ja és optimalizáltság: 6 éves lesz a gépem most szeptemberben. Az általuk megadott médium beállítást használva 45-50 FPSem van...vígan...és így is szép a játék.

Ulvar
WoTban is TDket kezdtem elõször, itt is ezt tettem, nem bánom 😄 Stug III A. egy álom volt, a baj az volt, hogy egyszer csak kifogyott minden lõszerem 😄.

lol

Kursk 2. perc Ai Henry he 111-el kiszedte a srác su-152jét 😄D
ki is lépett a gyerek egybõl 😄
itt tuti népszerûbb lesz
már talán most a bétában is nagyobb a játékosbázis mint a repülõs sim-ben 😄
"pl bomberek most kapnak pilótafülkét"
Egy darabot csináltak meg...Amíg nincs full trch tree addig ez így is marad. (nem prioritàs)Tény hogy csak sim-en hasznàlnák,igy nem akarnak pár emberért eröforràst lekötni.Valszeg ha minden tank bennt lesz akkor állnak neki.Bár itt sim népszerübb lesz talán.Az se jó ha egy két tank belsövel játszható mig a többi nem.(némi hátrány.aki ment pl do217 el és me410 el az tudja mi a külömbség a kilátásban)
Ulvar
De jó, T50 mindenhol, hogy tudom legyûrni PZ2vel õket, mert volt hogy 5 tárat eresztettem egybe és semmi baja nem volt.

Már van is "belsõ nézet". Csak gyere be valamikor SB csatába 😊
Még nincs minden tankhoz meg a textúra úgyhogy többnyire láthatatlan tankot kell irányítani, de meg lehet szokni.
Aminél kész van ott a parancsnoki pozísönbõl látni a tankot mintha a torony nyílásának a szélén ücsörögnél. Többnyire csak a tornyot látod úgyhogy nem mindig tiszta hogy épp milyen irányba áll az alja. Volt hogy addig forgolódtam amíg az ellenkezõ irányba indultam el mint amerre akartam. 😄
Repülõknél is van sok nézet, pl bomberek most kapnak pilótafülkét úgyhogy szerintem idõvel a tank belsejébe is beleláthatunk majd 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Kíváncsi leszek hogy a churchill tankok majd mit fognak bírni a játékban, és milyen lesz a "köpködõ" ágyúja (talán még repülõk ellen is jó lesz 😄), no meg persze lesz e orosz churchill III tank a játékban.

Amúgy belsõ nézet lesz a játékban a tankoknál? Mert errõl még nem olvastam...illetve hogyan oldják majd meg, mert kis nyíláson keresztül pásztázni a tájat élmény lesz! 😄 Vagy szimplán a toronytetejérõl ahogy most van, de az inkább külsõ nézet lenne. És a géppuskák használhatóak lesznek e?
Köszönöm Gottfried!!! :-)
Nem volt szándékomban CBT-zni, de ha már így osztogatták a kulcsokat, kipróbáltam.
Én nem vagyok elájulva tõle, jó, a WOT-nál nagyságrendekkel jobb, de azt nem is tartom sokra. Ennél több ítéletet nem is akarok mondani, mert szerintem itt elég sok átmeneti/ideiglenes megoldás van (SB-rõl beszélek), legalábbis remélem.
Érdemes lenne a respawn lehetõséget is megtartani, szerintem jót tesz a játékmenetnek, errõl mi a fejlesztõk álláspontja?

Gottfried
Ez a legutóbbi pecs óta van így.Mások látják a te festésedet a csatában,csak a sajátodat nem látod.Gondolom majd javítják.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Az amerikaiaknak szánt idõ egész héten meg lett hosszabbítva és úgy délelõtt 11-kor zárt a szerver.Gondolom pont az europaiak maitt.Mivel a héten délutános voltam,nekem ez nagyon tetszett. 😊
Hogy hivatalosan ezt miért nem kommunikálták és hogy így marad e vagy ez csak ezen a héten volt így az relytély.Minden esetre érdemes felnézni akkor is ha elvileg nincs nyitva,hátha megy.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!