War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
így nem kell csinálnod semmit lesz egy külön launcher-et a cbt-hez és azzal indítod 😊
http://launcher.warthunder.com/wt_launcher_cbt.exe
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
úgyhogy van mitõl tartani azért 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gondolom az elõzõ találattól megsérült aztán ez lett a vége 😄

Kursk 2. perc Ai Henry he 111-el kiszedte a srác su-152jét 😄D
ki is lépett a gyerek egybõl 😄
már talán most a bétában is nagyobb a játékosbázis mint a repülõs sim-ben 😄
Egy darabot csináltak meg...Amíg nincs full trch tree addig ez így is marad. (nem prioritàs)Tény hogy csak sim-en hasznàlnák,igy nem akarnak pár emberért eröforràst lekötni.Valszeg ha minden tank bennt lesz akkor állnak neki.Bár itt sim népszerübb lesz talán.Az se jó ha egy két tank belsövel játszható mig a többi nem.(némi hátrány.aki ment pl do217 el és me410 el az tudja mi a külömbség a kilátásban)
Még nincs minden tankhoz meg a textúra úgyhogy többnyire láthatatlan tankot kell irányítani, de meg lehet szokni.
Aminél kész van ott a parancsnoki pozísönbõl látni a tankot mintha a torony nyílásának a szélén ücsörögnél. Többnyire csak a tornyot látod úgyhogy nem mindig tiszta hogy épp milyen irányba áll az alja. Volt hogy addig forgolódtam amíg az ellenkezõ irányba indultam el mint amerre akartam. 😄
Repülõknél is van sok nézet, pl bomberek most kapnak pilótafülkét úgyhogy szerintem idõvel a tank belsejébe is beleláthatunk majd 😊
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Amúgy belsõ nézet lesz a játékban a tankoknál? Mert errõl még nem olvastam...illetve hogyan oldják majd meg, mert kis nyíláson keresztül pásztázni a tájat élmény lesz! 😄 Vagy szimplán a toronytetejérõl ahogy most van, de az inkább külsõ nézet lenne. És a géppuskák használhatóak lesznek e?
Én nem vagyok elájulva tõle, jó, a WOT-nál nagyságrendekkel jobb, de azt nem is tartom sokra. Ennél több ítéletet nem is akarok mondani, mert szerintem itt elég sok átmeneti/ideiglenes megoldás van (SB-rõl beszélek), legalábbis remélem.
Érdemes lenne a respawn lehetõséget is megtartani, szerintem jót tesz a játékmenetnek, errõl mi a fejlesztõk álláspontja?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Hogy hivatalosan ezt miért nem kommunikálták és hogy így marad e vagy ez csak ezen a héten volt így az relytély.Minden esetre érdemes felnézni akkor is ha elvileg nincs nyitva,hátha megy.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!