War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk semmi extra csak beraktam "fps üzemmódba" wasd a mozgás, számok az akciógombok meg az egérre raktam a lövésznézetet egy oldalsó gombra így nem zavar bele a repülõs géppuskába ami a jobbgombon van
mondjuk úgysem repülök de azért legyen tiszta 😄
zoomolás meg ahogy a repülõknél egérgörgõn, mondjuk kicsit lassú de nem sietek sehova 😄
a különálló fékeket nem használom szerintem felesleges így ki sem próbáltam 😊
tankosCB.blk
- Publish any information concerning bugs, errors or flaws outside of the dedicated CBT forum.
GAZ légelhárítóval megflankeltem egy Panzer IV Ht, köröztem körülötte és folyamatosan lõttem alap lõszerrel, õ csak egyszer tudott meglõni hála az égnek APval lõtt így keresztülment rajtam minimális sérüléssel, én meg lövöm lövöm, már a sokadik tárat engedem a hátsójába és oldalába azt egyszer csak BOOOOOM
ammot értem és felrobbant xD
WoT: Nishizumi77
egyelõre még az élmény nagyobb mint a bosszankodás de majd elmúlik 😊
Ma találkoztunk egy GAZnál buggal, ugyanaz, mint korábban a PZ2es videónál volt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
tessék.. szóval itt sem lesz ez másképp 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az egyiket sikerült kétszer felgyújtanom hátulról...de elég esélytelen volt a parti 😄

(no offense, filmbõl idézek 😄)
WoT: Nishizumi77
Kursk egy nagyon állat map.Mai elsõ csatám,24 kill.(igaz ebbõl csak 4 volt tank)
Ha sikerül megkerülni a frontot és a visszatérõ védõket is kiszedni,nagyon durva vérengzést lehet elkövetni a tüzérség közt. 😊
34K xp meg úgy 100K kredit lett a vége.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A valóságban neked kellett beállítani a csõ emelkedési sszögét a célpont távolságától függõen, hogy telibe találd és ne legyen rövd vagy hosszú a lövés. Így megy majd a War Thunderben RB és SB módban.
Ezt már vártam.
Na most gyertek T50 es mutyizók <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
és azon a ponton lehet körbenézni tehát nem hátulról látod a tankot mint a többiben
és nincs zoom egyelõre csak célzónézetben 😊
még annyit tanácsolok, hogy elsõre egy test run-t menj és ott állítsd be az irányítást mert csomó dolog nincs beállítva alapból 😊
az elsõ 1-2 csata amíg ismerkedsz vele aztán már megy és jön a tapasztalás meg a fun 😊
én legalábbis sokkal több lehetõséget látok a játékban sim módban. Simán el lehet tûnni ha gáz van vagy csak észre sem vesznek mert nem arra figyel és nem ordít a piros négyzet h helloooo itt vagyoook 😄
persze mindenki más, nekem ez tetszik 😊