War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látom már ezt kareliát nagyon fogom utálni, minden kavics mögött áll valaki sniper állásban :D
Köszönōm! Este tesztelem,leirás alapján nem is kell variállnom. :-)
van persze :P :D
mondjuk semmi extra csak beraktam "fps üzemmódba" wasd a mozgás, számok az akciógombok meg az egérre raktam a lövésznézetet egy oldalsó gombra így nem zavar bele a repülõs géppuskába ami a jobbgombon van
mondjuk úgysem repülök de azért legyen tiszta :D
zoomolás meg ahogy a repülõknél egérgörgõn, mondjuk kicsit lassú de nem sietek sehova :D

a különálló fékeket nem használom szerintem felesleges így ki sem próbáltam :)

tankosCB.blk
Ma talán feljutok én is.Twi, van valami bevállt bill. configod amit meg tudnál osztani/küldeni? (a freetrack beállitásod bevált gondolom erre is állitottál valamit)
Oh, ha nem ismersz egy szabályt semmi gond, az mentesít alóla! .D
Most ezt komolyan kérdezed? :D

És aki nem találtam meg a dedikált, bugra szakosodott CBT fórumot?

CBT members are not permitted at the moment:
- Publish any information concerning bugs, errors or flaws outside of the dedicated CBT forum.

Hát ez nem igaz xD
GAZ légelhárítóval megflankeltem egy Panzer IV Ht, köröztem körülötte és folyamatosan lõttem alap lõszerrel, õ csak egyszer tudott meglõni hála az égnek APval lõtt így keresztülment rajtam minimális sérüléssel, én meg lövöm lövöm, már a sokadik tárat engedem a hátsójába és oldalába azt egyszer csak BOOOOOM
ammot értem és felrobbant xD

WoT: Nishizumi77

az enyém nem bug csak a várható játékosállomány prezentálása :D
egyelõre még az élmény nagyobb mint a bosszankodás de majd elmúlik :)
Ulvar
T50 még mindig OP, már nagyjából kilehet õket lõni, de még mindig OP. Az ágyú sebzése nagyon durva, és nem hiszem hogy 50 mrõl nekem a tornyára a 75 mm-sel lepattanok sorban.

Ma találkoztunk egy GAZnál buggal, ugyanaz, mint korábban a PZ2es videónál volt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

CBT szerzõdés változásai?

Azért érdekes, hogy pár hete még majdnem megköveztek mert írtam pár sort egy probléma megoldásáról, most meg posztoljátok a képeket a bugokról...

naaa azért a másik oldalon is vannak gyöngyszemek :D
tessék.. szóval itt sem lesz ez másképp :D
Dreamteam :D
Ulvar
Jó, a német oldal tele van retard emberekkel alsó tierben, a T50 pedig még mindig OP. Az az ágyú az valami hihetetlen.

Többi pálya jó, nem vágom.

Kurv@ jó lett a mai peccs... Jungle pálya. Tegnap reggel még semmi baja nem volt. Ma játszhatatlan.

Ulvar
Eddig is voltak AI ellenfelek a pályán? Ráadásul teljesen megzavar, mert német oldalon szovjet AI tankok és fordítva vannak...és nem is jelzi megfelelõen a játék...teljesen összevagyok most zavarodva.

Kurskon meg mintha sûrûbb lenne a növényzet.. ami sajnos el is vitte abból a kevésbõl is 10-15 fps-t nálam.. szóval most kicsit gázosabb :D
nagyon gonosz.. azért pakol be a gép is egyedül 3 panther ellen..:D
az egyiket sikerült kétszer felgyújtanom hátulról...de elég esélytelen volt a parti :D
Akkor valamit elállitottam... eddig nekem sem kellett.
Csodabogár? Az egy buzi!

(no offense, filmbõl idézek :D)

WoT: Nishizumi77

Csodabogárral vigyázz nagyon gonosz :-)
Gottfried
Nálam nem kell váltani SB-n sem.Valahol olvastam hogy ezt be lehet állítani.
Kursk egy nagyon állat map.Mai elsõ csatám,24 kill.(igaz ebbõl csak 4 volt tank)
Ha sikerül megkerülni a frontot és a visszatérõ védõket is kiszedni,nagyon durva vérengzést lehet elkövetni a tüzérség közt. :)
34K xp meg úgy 100K kredit lett a vége.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

csak szólni kellett neki.. viszont a dzsungeles pályát az elõzõ pár nap nem adta be most meg igen :)
kivették kursk-ot a rotációból? eddig csak a sima terepasztal csatákra pakolt be sim-en :)
Persze, hogy van :P :)
Ozzyehh
érdekes, nem tudom melyikkel kell hátramenetbe váltani hmm

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Szokott. Majd este 9 után keresd :))

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Válts vissza tolatásba, aztán elõre... Ez új egyébként váltani eddig sb-n sem kellett, vagy rosszul emlékszem?
Csodabogár van itt?
Mai elsõ SB-n :)

Ozzyehh
elsõ fontos kérdésem, mi az istennel tolatok RB-ben :DDDDDDDDDDDDDD

Ulvar
Hol kell bugot jelenteni?

Nincs. Csak éppen oda megy a skuló ahová a célkeresztet viszed, mintha valami rohadt digitális célzószámítógép lenne a tankokban, és nem II. vhs tankokkal menne a harc.

A valóságban neked kellett beállítani a csõ emelkedési sszögét a célpont távolságától függõen, hogy telibe találd és ne legyen rövd vagy hosszú a lövés. Így megy majd a War Thunderben RB és SB módban.

WOT-ban magától korrigálja a lövési szöget a lövedék ballisztikája, és a céltárgy távolságának függvényében. Ott maga a tank az "ide lõjj" célkereszt
Ulvar
Elsõ csata 3 kilõtt tank ebbõl kettõ T50 :)))))))

Kurskon magam is meglepõdök néha, hogy hogy rá lehet érezni. Mikor benne vagy a csata hevében, és kibukkan a mozgó T34 tornya a domb él mögül, elétartasz és kegyetlenül pofán vered :D

Gottfried
.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

WoT-ban sincs "ide lõjé" kereszt... Mindegy, ízlések és pofonok, nekem nem volt rá szükségem, pedig nem vagyok egy nagy pr0, szerintem rá lehet érezni 1-2-3 csata alatt, de majd eldönti, meglátja.
"Implemented mini-map scale in options."

Ezt már vártam.
Ulvar
Fixed type of armor on T-50 tank (from face hardened armor to homogeneous).

Na most gyertek T50 es mutyizók <#violent><#violent><#violent>

Ozzyehh
ahh köszi meg lesz :D

simben egy fix nézet van ami torony tetején van kb a parancsnokot modellezi
és azon a ponton lehet körbenézni tehát nem hátulról látod a tankot mint a többiben
és nincs zoom egyelõre csak célzónézetben :)

még annyit tanácsolok, hogy elsõre egy test run-t menj és ott állítsd be az irányítást mert csomó dolog nincs beállítva alapból :)
RB-n van, SB-n csak a parancsnoki kupolából nézelõdhetsz, meg gunner view-ban.

Én belevetettem magam a kis reserve orosszal simb egybõl 1-1 átlagos csata 1 tank kifejlesztése kb :D aztán tier 3nál már 2 kör kell és tovább :)

az elsõ 1-2 csata amíg ismerkedsz vele aztán már megy és jön a tapasztalás meg a fun :)

én legalábbis sokkal több lehetõséget látok a játékban sim módban. Simán el lehet tûnni ha gáz van vagy csak észre sem vesznek mert nem arra figyel és nem ordít a piros négyzet h helloooo itt vagyoook :D

persze mindenki más, nekem ez tetszik :)
Olyan ez mint a repülõs részben az elõretartás jelzõ ikonka arcadeban. Full kezdõként az ember bizony nem tudja mennyivel kéne elé lõnie a célnak. Vagy itt a tankos résznél, fölé lõnie.

Ozzyehh
aha akkor lehet, hogy RB-ben kezdek mindenesetre engem az elõbbi kérdés izgat, hogy lehet e RB-ben és Simben is kívülrõl figyelgetni a tankot?:D

Ozzyehh
bocsánat gyorsan gépeltem :D