War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt megy róla a vita már egy ideje de azért még most sem értem, hogy miért csak x-y gép kapott ilyen "tulajdonságot" amitõl nyilvánvalóan szenvednek a többi meg ugyanúgy megy tovább ahogy eddig 😄
ez lenne a tesztelés, hogy élesben szívassunk meg pár repülõt aztán meglátjuk mi lesz? 😄
Miért a hidraulikának nem mindegy?
állítólag most minden gép megkapja ezt az effektet, hogy sebesség függvényében kezdenek szorulni a kormányfelületek
eddig csak a német gépeken meg a japókon volt ez megfigyelhetõ igazán
A srác csak a BR-t hasonlítja össze, de úgy hírlik drasztikusan változik az FM pl. sebesség függõen. Fene tudja mit eredményez késõbb a metában azt még a teszt szerveren sem tudják lepróbálni csak köböre.
de azt persze senki nem mondja el mi ez az event amin lehet menni 😄
sima repülõs srácokhoz hozzácsaptak egy adag cbt-s tankos srácot vagy csak egy sima tank vs tank event aztán csókolom? 😄
mert az utóbbit lehetne a hagyományos cbt-ben is 😊
Eagle16
Az Air Forces Dev szerveren most meg lehet nézni az eddig elkészült tankokat, amik szerintem eddig nem voltak benne a CBT tesztben. Jagdtiger, Is-4M, Panther II, stb...tesztelni gondolom nem lehet, csak megnézni a modellt meg az adatokat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

open-ben szerintem hülyeség konvertálgatni, ha tetszik akkor úgyis fogsz játszani sokat úgyhogy haladni is fogsz 😊

persze ha sokat akarsz költeni rá, hogy még gyorsabban haladj akkor lehet ezt is csinálni 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/119164-new-battleratings/
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/119348-bye-bye-japan/

Meg ilyenek..
CBT szerveren lévõ goldot el lehet költeni nyugodtan, többször volt már wipe, mindig visszakaptuk. Az éles szerveren lévõ gold megmarad, kettõnek nincs köze egymáshoz.

WoT: Nishizumi77

Tuti wipolják a pénzt és az aranyat is az alap accounton lévõ összegekre.
Klánháborúk lesznek úgy mint a wot-ban különtérképen területharcok vagy valami hasonlók?
Ozzyehh
2045 😄D<#banplz><#banplz>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Azon morfondíroztam srácok, hogy én meghagynám a 20045 aranysasomat openre, mit gondoltok? arra gondoltam, hogy ha open lesz akkor felhasználom xp convertre vagy valami ilyesmire, mivel CBT-ben úgy is wipe-olják azt amit eddig kifejlesztettem

Ugyan miért is?

Ulvar
Pont most kezdtem el újra megszeretni a Japókat erre...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Akkor sírni fogok (Japán - német fan )

Elnézve a híreket visszasirjuk 1.37-et.(hacsak nem usa-rus fan valaki).
Dev szerverezés helyett inkább ki kéne adni ezt a több mint két hónapja beharangozott repülõs peccset.

De persze nem muszáj tankozni meg Dev szerverezni 😊))

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nekem is 3 van fent, elfér 😊

Remek, keves Gaijin, körülményesebben nem is lehetett volna. Valószínû hogy majd felteszek egy harmadik War Thundert is. <#idiota>

Külön kell, ott van a hírben egy piros, aláhúzott link ahol le lehet szedni.

Ozzyehh
és ehhez le kell szedni a dev szerver cuccost vagy elég a CBT kliens?

Akit érdekel 5-tõl lesz dev szeró a repülõs részben, amiben lesz Event ahol a CBT júzerek tankozhatnak.

További infók

Ozzyehh
Ja egy kérdés, tapasztalt bárki fps dropot valamelyik pályán? nekem jungle nél amikor belenéztem a sûrûjébe le-le esett, amúgy minden maxon van movie beállítással és stabil 40-50 fps

AB annyiban más, hogy kevert nemzetek vannak, van egy kis x rásegítõ célzásnál amit csak rá kell vinni az ellenségre és még színben is jelzi, hogy mekkora eséllyel üti át ott, meg célzó írja a páncélvastagságot is és a dõlésszögét, meg wot stílusra pirossal körbejelöli a tankokat. Az a rásegítõ X nagyon elveszi a kihívást ezért se tolom azt a modot, a több tankkal respawn fog csak hiányozni innen, ha nem teszik vissza Realistic battleba azt a pont alapján respawn dolgot amit régebben teszteltek és szerintem tök jó volt.

Igen a wot és a wt nagyon jól meg fog férni egymás mellett a más stílusuk miatt, ez nekem nem volt kérdés. Csak a sok fanboy megy ölre egymásnak mindkét oldalról, mint egy klasszikus cod vs bf

FTR blogon nagyon magas a wot fanboyok száma, blogvezetõ is sajnos ilyen téren egy elfogult idióta, hogy nem nyitott másra hanem folyton szidja anélkül hogy ismerné és lenne fogalma róla, mert õ wot fan. Ez a viselkedése nagyon nem szimpatikus, más bajom nincs vele 😄

Teljesen jól mûködött, végül is elvéreztünk. 😊

Mondjuk engem késõbb lekötött egy a spawn ponton répázó T-50. 2x spawnoltam rá. Hiába. Persze Reserve tankkal Tier I top dog ellen ne csodálkozzon az ember. 😊
Ulvar
A WoT nem fog a levesbe menni, pontosan azért, mert bivaly egyszerû ehhez képest. (én csak RBt játszottam az Árkádot nem ismerem a tankosból, ha az hasonló mint a WoT akkor nem szóltam).

Az volt az elterelõ hadmûvelet, kettõ ellen más nem jutott épp eszembe 😄

Majd összefutunk még. Múltkor az orosz reserv-el arattam, aztán volt a wipe, azóta elõ se vettem. De a kis béka T26 még mindig király 😊 Mondjuk a Bt7 meg ementáli lett hamar a sprézõ panzertõl 😊)

Én csak mindenféle öngyilkosan rohamozó BT-7-el találkoztam (na jó, meg a platoontársával 😄).

Kár, hogy késõbb nem futottunk össze.
Ozzyehh
sb,se lehet rossz csak én szeretem nézni a tankomat kívülrõl... tudom ferde hajlam, de az van 😄DD

Próbáld ki az Sb-t >o]

Tegnap mentem a párommal szakaszban. Szerinted ki filézte ki a magyar squadot az ellennél? 😄

Ozzyehh
igen, viszont mire megtanultam, hogy hogyan váltsak elõremenetbe meg hátra menetbe😄D, persze elég lett volna megnézni a controlst na mind1, az nagyon tetszik, hogy ha eltalálják a tornyot akkor nem tudsz forogni vagy nem tudsz lõni és, hogy minden találat meglátszik a tankon, nagyon jó, sztem a wot megy a levesbe ha kijön az open 😄

Én miután kipróbáltam az RBt azóta hozzá se értem az arcade battlehez, sokkal jobb élményt ad hogy nincs célzás rásegítés és tank kijelölés, de fõleg azért mert nincsenek keverve az országok.

Ozzyehh
ma meg persze, hogy lemaradtam :/

Ozzyehh
Tegnap sajnos csak egy félórát tudtam játszani 😞(, mert dolgom volt az asszonnyal.. persze nem olyan dolog 😄 viszont azonnal töröltem a wotot, hihetetlenül jó 😄 igaz még az RB-t tanulnom kell, mert senkit nm bírtam kilõni, de így is hatalmas élmény volt 😄D

Valószínû ráfér a damage modeljére a finomítás. Viszont ezek ellen mindenféleképpen érdemes HEt használni, nem azért mert az ap lepattanhat róla hanem mert vékonyan vagy egyáltalán nincs páncélozva és csak keresztül megy rajta a lövedék.

Flakpanzernél is csodálkoztak régen hogy mi az már hogy a tornyára lõttek 10et APval és még mindig él, hát ezen ne is csodálkozzon mivel a legénységet leszámítva a flakpanzer 20mmes géppuskájának pajzsa mögött nincs semmi 😄

Gottfried
HEHEHE 😊

Nem az volt a baj hogy pattogott volna az AP.Minden lövés sebzett és a végén már irreális mennyiségû kreditet és xp-t kaptam minden egymást követõ találatra.Körbevettük a szerencsétlent és elõrõl,hátulról lõttük percekig. Õ közben égett de folyamatosan forgatta az ágyúját és visszalõtt ránk.Tízszer fel kellett volna már robbannia ennyi találattól és ilyen hosszú ideig tartó motortûztõl.
Egyszerûen halhatatlan volt.
Vagy az a hely volt bugos valami ismeretlen módon ahol állt,vagy maga a jármû,a fene tudja.Minden esetre ilyennel még soha nem találkoztam.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Páncélozatlan jármûvek ellen HE.
Ulvar
Egy jó csata és meg lett volna a Panther. A játék tele van buggal még, de ettõl függetlenül már így is élvezhetõ. Kell még több pálya bele, de amúgy fenomenális.

Ma csak Tigrincset szelídítettem, éppen eldöntöttem, hogy nem vagyok én hülye és tényleg a Panther a tuti, de az utolsó meccsen kellemesen csalódtam... 😊
Gottfried
bug

Nekem is volt egy érdekesség az elõbb.Egy flakpanzerbe lõttem bele közvetlen közelrõl vagy harmincat t50-el.Mind sebzett de nem halt meg.Aztán csatlakozott hozzám még 2 csapattárs de nem tudtuk kinyírni.Õ is lõtt ránk közben és egyikünket ki is lõtte.A végén a bázis elfoglalásával nyertünk mert egyszerûen halhatatlan volt a flak.

Gottfried
Hát,láttam már úgy álcázott tankokat bokros területen(egy haditechnikai bemutatón) hogy még 5m-rõl is meresztgetni kellett a szememet hogy meglássam õket.Persze a játékban SB-ben ez egy kicsit flusztráló tud lenni.Az elõbb úgy szedett ki egy su85 közelrõl hogy majdnem kiugrottam a fotelbõl ,akkorát robbant a pantherem.Nagyon cool feelingje van.
Nekem SB-ben kurszk jön be nagyon.Szerintem szimulatorban majd a nagy pályák lesznek igazán élvezhetõek.Egy téli orosz "hómezõt" tehetnének bele.Mire annyi idõs játék lesz mint a wot,gondolom rengeteg nyalánkságot kapunk majd. 😊
Minden esetre még így zárt bétában,pár tankkal és néhány pályán is nagyon élvezetes játék.

Realisticen össze vissza voltak a csapatban a német tankok meg a szovjetek vegyesen ami sosem fordult elõ, bug vagy feature? Persze büntit kaptam emrt ahogy megláttam egy német tankot máris lõttem a KV-val
Nem mondom, hogy nem az, de lehetne még mit bele tenni. A mûfajában egyedülállóan jól sikerült így félkészen is, de SB-re több kellene még, akkor is ha a WT nem kimondottan szimulátor AF:SB-n sem.
jaja, dzsungelben hallgatózás +kipufogófüst figyelés, nagyon király
Azért amikor, 15m -rõl nem látom az IS-1 -et a bokorban pedig kigúvad a szemem, sõt még a torkolattüzet is láttam, nah az azért elég menõ... 😄
úgy tûnik ezeket a párducokat kétszer kell kigyújtani 😄
ez már a harmadik ami csak a második után adja meg magát ma 😊
Jelen állapotában nagyon kezdetleges az SB mód GF-ben szvsz. Lockolt nézet + nem látszik az ellen és slussz. A hangulatos pályán kívül alig ad mélyebb játékélményt. AF-ben drasztikusabb az eltérés, teljesen más még a gépek mozgása is. Legalább a váltókezelés kötelezõ lenne de még asse'