War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez lenne a tesztelés, hogy élesben szívassunk meg pár repülõt aztán meglátjuk mi lesz? 😄
eddig csak a német gépeken meg a japókon volt ez megfigyelhetõ igazán
sima repülõs srácokhoz hozzácsaptak egy adag cbt-s tankos srácot vagy csak egy sima tank vs tank event aztán csókolom? 😄
mert az utóbbit lehetne a hagyományos cbt-ben is 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
persze ha sokat akarsz költeni rá, hogy még gyorsabban haladj akkor lehet ezt is csinálni 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/119348-bye-bye-japan/
Meg ilyenek..
WoT: Nishizumi77
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
További infók
Igen a wot és a wt nagyon jól meg fog férni egymás mellett a más stílusuk miatt, ez nekem nem volt kérdés. Csak a sok fanboy megy ölre egymásnak mindkét oldalról, mint egy klasszikus cod vs bf
FTR blogon nagyon magas a wot fanboyok száma, blogvezetõ is sajnos ilyen téren egy elfogult idióta, hogy nem nyitott másra hanem folyton szidja anélkül hogy ismerné és lenne fogalma róla, mert õ wot fan. Ez a viselkedése nagyon nem szimpatikus, más bajom nincs vele 😄
Mondjuk engem késõbb lekötött egy a spawn ponton répázó T-50. 2x spawnoltam rá. Hiába. Persze Reserve tankkal Tier I top dog ellen ne csodálkozzon az ember. 😊
Majd összefutunk még. Múltkor az orosz reserv-el arattam, aztán volt a wipe, azóta elõ se vettem. De a kis béka T26 még mindig király 😊 Mondjuk a Bt7 meg ementáli lett hamar a sprézõ panzertõl 😊)
Kár, hogy késõbb nem futottunk össze.
Tegnap mentem a párommal szakaszban. Szerinted ki filézte ki a magyar squadot az ellennél? 😄
Flakpanzernél is csodálkoztak régen hogy mi az már hogy a tornyára lõttek 10et APval és még mindig él, hát ezen ne is csodálkozzon mivel a legénységet leszámítva a flakpanzer 20mmes géppuskájának pajzsa mögött nincs semmi 😄
Nem az volt a baj hogy pattogott volna az AP.Minden lövés sebzett és a végén már irreális mennyiségû kreditet és xp-t kaptam minden egymást követõ találatra.Körbevettük a szerencsétlent és elõrõl,hátulról lõttük percekig. Õ közben égett de folyamatosan forgatta az ágyúját és visszalõtt ránk.Tízszer fel kellett volna már robbannia ennyi találattól és ilyen hosszú ideig tartó motortûztõl.
Egyszerûen halhatatlan volt.
Vagy az a hely volt bugos valami ismeretlen módon ahol állt,vagy maga a jármû,a fene tudja.Minden esetre ilyennel még soha nem találkoztam.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Nekem is volt egy érdekesség az elõbb.Egy flakpanzerbe lõttem bele közvetlen közelrõl vagy harmincat t50-el.Mind sebzett de nem halt meg.Aztán csatlakozott hozzám még 2 csapattárs de nem tudtuk kinyírni.Õ is lõtt ránk közben és egyikünket ki is lõtte.A végén a bázis elfoglalásával nyertünk mert egyszerûen halhatatlan volt a flak.
Nekem SB-ben kurszk jön be nagyon.Szerintem szimulatorban majd a nagy pályák lesznek igazán élvezhetõek.Egy téli orosz "hómezõt" tehetnének bele.Mire annyi idõs játék lesz mint a wot,gondolom rengeteg nyalánkságot kapunk majd. 😊
Minden esetre még így zárt bétában,pár tankkal és néhány pályán is nagyon élvezetes játék.
ez már a harmadik ami csak a második után adja meg magát ma 😊