War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néha rátolnak pár órát, de az csak bónusz 😊
Majd ha nyílt lesz, akkor tolhatod 16 órát is egy levegõvel 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azt nem is néztem, a múlt héten szombaton este 9-ig volt, azt hittem most is úgy lesz. <#zavart1>

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az, fasza öt órás nyivatartási idõ. Marhák.

Holnap:

Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT
(Saturday18:00-23:59 PDT) (Saturday 20:00-02:00 CDT) (Sunday 10:30-16:30 ACST) (Sunday 14:00-20:00 NZST)

Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
(Sunday 04:00-09:00 PDT) (Sunday 06:00-11:00 CDT) (Sunday 20:30- Monday 01:30 ACST) (Sunday 23:59- Monday 05:00 NZST)

nyitvatartás
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
(Saturday 04:00-09:00 PDT) (Saturday 06:00-11:00 CDT) (Saturday 20:30- Sunday 01:30 ACST) (Saturday 23:59- Sunday 05:00 NZST)

Akárhogy is nézem ez este 6.
Ozzyehh
Holnap 2szer van nyitva a szeró ugye?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Eredetileg a mi idõnk szerint este 9-ig lenne nyitva, de valamiért most hamarabb bezárták a boltot.

Azért lehetne annyi eszük hogy legalább hétvégén nyitvatartják estik. Nem tudok hozzászokni ezekhez a kemény ötórás tesztidõszakokhoz.

Parancsnoki nézetben láthatatlan tank modell bugra van valami barkács?
Egész nap a SzU-85-re hajtottam, erre fel nem is látom...

Ma már nem lesz, kb. egy órája lett vége.

Itt a szerver nyitvatartása:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/117444-ground-forces-testing-time-official-thread/?p=2266753

Sziasztok ma hanykor lesz server a jatekhoz ?(Nightly Server )
Azt csak példaként írtam, mindig a lényegtelen számodra vitaalapot adó dolgot ragadod ki valaki mondandójából 100x-osan felnagyítva és azzal vagdalózol vissza. Nekem bejön mind a két map! Mert más-más stílust igényel.
Fõleg top tankokra gondolok (IS-1, t34-85)
Oroszokkal másnak is alacsony a gyõzelmi aránya, vagy csak én vagyok a béna? Ennyivel gyengébbek az orosz tankok, vagy a játékosokkal van a baj?
Ki mit tapasztal ezzel kapcsolatban?
Kedvencem a dzsungel, nem is látszik semmi csak hallgatózni lehet! (meg meglepni az ellent😄
Nem tudom mi a jó egy olyan pályán ahol teljesen be van korlátozva a mozgásod, és célozni meg távolságot megbecsülni nem tudsz a fáktól és a növényzettõl.

Kurskon oneshotol téged a KV-2 SBben? Akkor te valamit ott nagyon elszúrtál. A legkönnyebben észrevehetõ tank, óriási kocka, több mint fél percig tölt, és óriási a lövedék esése a kis lövedéksebesség miatt. Kell vagy három lövés mire azzal eltalálsz valamit nagy, 500 méter feletti távolságon. Ha végül valami csoda folytán eltalál, akkor jó hogy azonnal felrobbansz, mégis csak egy 152mmes tüzérségi gránátról beszélünk.
Képtelenebb helyzetet nem is mondhattál volna, komolyan.

Jó a jungle map szvsz, Kursk-on meg 1 km-rõl oneshotol a KV-2. Mindnek van elõnye hátránya.
Borzasztóan, a Jungle pálya különösen atomaszar, a leggyengébb pontja a játéknak. Milliárd fa és növény ami lehetetlenné teszi az ellenséges tankok észlelését és a távolságbecslést, keresztülhatolhatatlan sziklás folyóágyak, két méter széles, egy méter mély folyók amiben ha belemész meghalsz, lol.

Igyekezzenek azokkal az RB mapokkal ha jót akarnak maguknak.

Sose lesz meg ez a szegény Panther 😄 13000 van a 61000-bõl. Közben lehet a Pz IV H-val az IS-1 után kommandózni a susnyásban.

Néha nem értem,hogy látnak a pályán az emberek.A dzsungel föleg durva.De legalább kicsit bejárom a pákyákat opb elött.(másra a heti 2 óra ugysem elég)
Alig irritálóak ezek az árkád mapok SB-ben, fõleg páncélvadászokkal. 😊

most indult 1-tõl

és eltûnt a tejfehér halott filter
most szépia van helyette 😄
Ozzyehh
ma akkor hánytól van szeró?? az elõzõ egy órás plusz kicsit megkavart

Na így fû nélkül visszajött az összes fps..
ronda viszont megy 😄
Ozzyehh
Igen 😄, tegnap olyan állat kört mentem, wotba ilyen soha nem volt ráadásul akkora élmény volt, hogy ott lõttek mellettem és robbantak meg csattantak meg égtek meg füstöltek a dolgok és olyan látványorgia volt, hogy a wotba már be se lépek többet 😄

Gottfried
Mondasz valamit....

Nagy tankhiányomban beléptem a wotba de csak 2 csata lett belõle.Olyan izé a GF után.
Egyszerûen semmi élvezetet nem találok már benne.Össze sem lehet hasonlítani még a így sem,hogy ez csak zárt béta.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

A disznóság szerintem ott van hogy a következõ szinthez több gépet kell kinyitni... 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nincs igazán negatív hatása a fejlõdés átdolgozásnak csak elõnye? hmm valami nagy disznóságot terveznek ott a háttérben 😄D
Ozzyehh
Lehetne már holnap, már tankozni akarok, meg kell a tigrincs 😄

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/123821-fejleszt%C5%91i-napl%C3%B3-fejl%C5%91d%C3%A9si-rendszer-az-139-ben/
Sziasztok.

Valaki le tudná fordítani a devblog blogbejehyzéseit.
Konkrétan a Progression system 1.39-es bejegyzés érdekelne, annak is örülnék ha valaki nagyvonalakba leírná. 😊
Tudom éppen ezért kérdeztem 😊 De akkor ha átállítom a GF luchert dev-severre akkor mit szed le?
A dev-hez egy másik launcher van, és csak nagynéha van nyitva. De valóban lehet csapatni a tankokkal akinek van CBT kulcsa. Múltkor benne volt a teljes techtree 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Pár napja letölthetõ a dev server amiben a bétások számára benne vannak a tankok is. Ma láttam, hogy a Ground Forces lunchernél lehet szervert választani, ha ott kiválasztom hogy "dev" vagy a "dev-stable" akkor felpatcheli magát és mehetek arra, vagy dev servere csak a dev kliens letöltésével és telepítésével jutok?

Nem erre akartam reagálni csak véletlen ráböktem a #6588-ra
Nekem szerencsére nincs FPS drop, de mindig azt a filozófiát vallottam, hogy a grafika csak másodlagos, egy idõ múlva nem érdekli az embert, hozzászokik a szem. Utána csak zavaró az effekt parádé. Érjen el egy szintet, de túlzásba ne essen.
Ott az lehetett, hogy amit eltaláltál annak berobbant az ammo rackje, és begyújtotta a másikat. Volt rá példa, hogy egy lövéssel kiment 3 egymás mellett levõ tank (meg olyan is, hogy egy 250-es bombávaé 2 KV-1) <#eplus2>

Tudnak a problémáról és ígértek is egy javítást rövid idõn belül...

A definíción nem veszünk össze...

A jelenlegi játékmechanizmus alapján azt mondom, képtelenek lesznek ezzel bármit csinálni. Max kikapcsolják ezt a featuret, amit viszont nem léphetnek meg a gyenge géppel rendelkezõk miatt. Szóval az ultimate solution: kiveszik a növényzetet, hogy mindenki egyenlõ esélyekkel induljon. Lehet sivatagi viharosat játszani 😄

A kalasszikus exploit amikor egy bug-ot használsz ki, ez feature 😊. De viccet félretéve, ha valaki nálam nagyobb angol tudással rendelkezik(majdnem mindenki), és érez rá ingerenciát a megfelelõ helyen(CBT fórum pl.) jelezhetné, hogy a fejlesztõkhöz is eljusson a probléma.
Ez azért elég csúnya exploit....

Nem fogadhatom el, de azért kösz <#awink>
Odadom a videó kártyám szívesen ne kelljen lebutitani...azt alapból tudja :-)
Én meg ellennék a füvel
Ha valaki kikapcsolja az fps drop miatt, akkor elõnybe kerül. Erre én is kikapcsolom, mert nem akarom, hogy az ellenfelem olyan elõny birtokában legyen, ami nekem nincs. Tiszta ideg voltam, amikor SB-n domb mögül olyan lõtt ki akit a fû miatt nem láttam, ergo õ sem láthatott (nem tüzeltem, nem torkolattûz miatt).
annak külön örülni fogok ha visszakapom a kínkeserves 40-45 fps-emet a mostani 25-30 helyett..
kurskon és kubanon belenyal sajnos a 25be néha ami elég idegesítõ 😄
bezzeg elsõ nap amikor kipróbáltam mennyire örültem h tök jól megy aztán jött a füvesítés patch 😄
Nagyrészūk az fps miatt kapcsokja ki...persze mindig van aki keresi a kiskapukat.AF en is mondják,hogy átlátni a felhön alacsony beállitással.Persze lehet csak legenda
Avenger
Ez mondjuk jó tudni, bár furcsa, mert elõnyben vannak SB-n, akik kikapcsolják. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

hm majd akkor kipróbálom úgy is eddig nem volt teljesen lehúzva
de ha így eltûnik a fû akkor az elég nagy elõny pf 😊