War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT
(Saturday18:00-23:59 PDT) (Saturday 20:00-02:00 CDT) (Sunday 10:30-16:30 ACST) (Sunday 14:00-20:00 NZST)
Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
(Sunday 04:00-09:00 PDT) (Sunday 06:00-11:00 CDT) (Sunday 20:30- Monday 01:30 ACST) (Sunday 23:59- Monday 05:00 NZST)
nyitvatartás
(Saturday 04:00-09:00 PDT) (Saturday 06:00-11:00 CDT) (Saturday 20:30- Sunday 01:30 ACST) (Saturday 23:59- Sunday 05:00 NZST)
Akárhogy is nézem ez este 6.
Egész nap a SzU-85-re hajtottam, erre fel nem is látom...
Itt a szerver nyitvatartása:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/117444-ground-forces-testing-time-official-thread/?p=2266753
Ki mit tapasztal ezzel kapcsolatban?
Kurskon oneshotol téged a KV-2 SBben? Akkor te valamit ott nagyon elszúrtál. A legkönnyebben észrevehetõ tank, óriási kocka, több mint fél percig tölt, és óriási a lövedék esése a kis lövedéksebesség miatt. Kell vagy három lövés mire azzal eltalálsz valamit nagy, 500 méter feletti távolságon. Ha végül valami csoda folytán eltalál, akkor jó hogy azonnal felrobbansz, mégis csak egy 152mmes tüzérségi gránátról beszélünk.
Képtelenebb helyzetet nem is mondhattál volna, komolyan.
Igyekezzenek azokkal az RB mapokkal ha jót akarnak maguknak.
és eltûnt a tejfehér halott filter
most szépia van helyette 😄
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
ronda viszont megy 😄
Nagy tankhiányomban beléptem a wotba de csak 2 csata lett belõle.Olyan izé a GF után.
Egyszerûen semmi élvezetet nem találok már benne.Össze sem lehet hasonlítani még a így sem,hogy ez csak zárt béta.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Valaki le tudná fordítani a devblog blogbejehyzéseit.
Konkrétan a Progression system 1.39-es bejegyzés érdekelne, annak is örülnék ha valaki nagyvonalakba leírná. 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jelenlegi játékmechanizmus alapján azt mondom, képtelenek lesznek ezzel bármit csinálni. Max kikapcsolják ezt a featuret, amit viszont nem léphetnek meg a gyenge géppel rendelkezõk miatt. Szóval az ultimate solution: kiveszik a növényzetet, hogy mindenki egyenlõ esélyekkel induljon. Lehet sivatagi viharosat játszani 😄
Én meg ellennék a füvel
kurskon és kubanon belenyal sajnos a 25be néha ami elég idegesítõ 😄
bezzeg elsõ nap amikor kipróbáltam mennyire örültem h tök jól megy aztán jött a füvesítés patch 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
de ha így eltûnik a fû akkor az elég nagy elõny pf 😊