War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ezek elvonási tünetek?)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
WoT: Nishizumi77
Amúgy logikus is. Mégis mire mennél a két hét prémiumoddal, ha a closed beta végén úgyis törlik minden tankos fejlesztésedet? 😄
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Fullos a crew btw... 😊
Mondjuk nem tudom ehhez mennyi köze van a gunner Targeting/Rangefinding skilljének. Lehet van, lehet nincs. Ezt majd egy Q&A-ban megkérdezzük.
De érdekes, én nem haltam bele, csak szétnyílt, aztán nem tudtam lõni, javítás 2:33, és rommá lõtt a Panther... 😛
Érdekes még az is, hogy nagy távolságra, mondjuk 3. lövésre jó helyre megy a lövedék, lövök is 2-3 -at majd a 4. már 200m -el alá megy, pedig nem mozdítom el a célkeresztet. Ilyenkor még emelek a távolságon, és mire belõném, már fölé lövök, akkor mehet vissza az egész az eredetire.
Nem értem ez mitõl lehet....
Nekem tegnap T34-el ellõtték a csövet, de nem vettem észre. Lõttem egyet, meg is haltam a csõrobbanástól 😄
Kiírta hogy megsérült az ágyú.. Mondom az még belefér, volt már ilyen máskor is, visszalõttem, és vártam hogy töltsön, betöltött, de nem tudtam lõni, "kibújtam" a parancsnokkal és azt láttam, hogy a csõ kinyílt mint a tubarózsa.
<#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Ma reggel T-34 1941-el 13 (tizenhárom!) killem volt Realisticen, ebbõl csak kettõ volt AI Pz2, a többi mind rendes ellenfél. Ezután kaptam egy olyan találatot hogy fekete lett a csõ és a torony is, és fedezékbe vonulva döbbenten konstatáltam, hogy a javítás ideje 22 perc, 30 másodperc lesz. (erõsen bugos még a játék) Lõni már nem tudván, kinyírtak. Nyomogattam a print screent is, de semmit se rakott a vágólapra a marha. 😞
Be is írtam nekik hogy egyetlen EU player tíz orosszal ér fel, hadd örüljenek a trógerek! <#vigyor>#vigyor>
Macbook Air M1 2020
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
játékon belül csatánként választhatsz, hogy melyik szerveren akarsz menni vagy oda rakjon be ahova leghamarabb tud
Ki szeretném próbálni a gf zárt bétát, nézegettem a tank csomagokat eu és ru oldalon egyaránt, itt páran írtátok hogy olcsóbban jönnék ki ha ru oldalán venném a csomagot,hiszen 2x olcsóbb mint az eu oldalán.
Ha ru oldalán megveszem a 1200rub a tank csomagot, de eu warthunder oldalán regisztráltam, akkor az nem kavar be a rendszerbe,tehát én ugyan úgy megkapom a zárt bétához a jogot és a goldot+prém acc-ot? Tehát itt nem úgy van mint a wot oldalán hogy külön eu és ru szerverek vannak?
"rep cost nemhogy lemenne,inkàbb emelik."
Ez a germánoknál is így volt a G10-es 40K-ba került. Nézd meg most mennyi. Türelem.
A ruszkikat is kompenzàlták ...levitték a br-eket.
Ha meg japó olyan jó volna minden event/meccs nyerve lenne.P51 ek simán partyban voltak ki61/ki84-el zengzoun
Valamivel kompenzálni kell õket, amíg nem jön be új nehezítõ és egyben balanszoló elem, addig nincs más lehetõség. Gazsit ismerve csak idõ kérdése, hogy javítsanak a metán. Elõször 1.39 és a minor peccsek, de nem fognak ott leállni. A játék sohasem lesz kész, jó értelemben írom.
Ha cbt-zel csak és ott van 100k lionod,azt törlik is tàn opennél....vagy az marad?
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
WoT: Nishizumi77
Van amúgy egy csomó event a repcsis részben, ahol lehet GE-t szerezni. Pl a hivatalos fórumon van a Screenshot of the week, amin hetente 3000-2000-1000 GE-t nyer az elsõ 3. Ha azt nézzük h egy nap prémium 100 GE, elég jó biznisz hetente feltölteni 1-1 jó képet 😊
De persze nem baj az, ha van.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb