War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek van arról tapasztalata hogy gépcsere után az accbannolást mennyi idõ múlva veszik le a kéréstõl számítva?
Azt hittem azt várod hogy a tankosra jön.

Ulvar
A tököm ki van PIRÍTANI AKAROOOOK <#violent><#violent><#violent><#idiota>

(ezek elvonási tünetek?)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Viszont ezt a prémet a rendes accodra kapod, nem a CBT-re. Ha nem kaptad meg, akkor írj a supportnak.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nagyszerû...akkor még se én voltam a hülye!
2 hét prémet és goldot azonnal meg kell kapnia az éles szerveren repülõsön, én is azonnal megkaptam és haverom is.

WoT: Nishizumi77

Legközelebb nem leszek olyan felelõtlen vásárlás elõtt! 😄 Köszi a válaszod!
Hát csak mert ezeket csak az open betában kapod majd meg. Ez az infó szép nagy, piros betûkkel ki van írva oda hol megvetted a pakkot. Ha nem olvastad el, az a te problémád. Sokszor elmondtuk amúgy itt a fórumon is.

Amúgy logikus is. Mégis mire mennél a két hét prémiumoddal, ha a closed beta végén úgyis törlik minden tankos fejlesztésedet? 😄

Megvettem az "War Thunder - SdKfz 140/1 and T-26E - Starter Pack" pack a gold és a 2 hét prém miért nem kaptam meg idáig?
Engem az érdekekne sim-re melyik skillt NEM kell fejleszteni.Látni /látaszani nem kell.Elvileg célzást se kell,hisz én célzok...de ki tudja
Ulvar
Akkor viszont remélem hamarosan beteszik a játékba az általam csak úgy nevezett "aktív pillboxokat", melyben vagy tankelhárító ágyúk vagy géppuska fészkek találhatóak. 1, így lenne értelme a HE lõszert többször használni 2, kicsit realisztikusabbá tenné a csatateret és több földi célpontot lehetne megsemmisíteni, fõleg a nagy kaliberû ágyúkkal.

igen így van 😊
Ulvar
én többek között ezért is fejlesztem a gunner ezen skilljét lássam hogy javul e a pontosság. De nem tudom megmondani. De egyértelmû az a tény, hogy nagy kaliber ezerszer pontatlanabb, a lövedék sokkal nehezebb így a célzás nem könnyû még relatív közere sem. De azt is hozzá kell tenni hogy a SU 152 és nagy testvére az ISUt se arra tervezték hogy páncélosokat szedjen ki (legjobb tudomásom szerint), hanem lényegében egy önjáró tüzérségi páncélos volt, mely leginkább nehezebb célpontok, pl épületek rombolására szakosodott. A wiki szerint nagyon sokáig tartott betölteni és összvissz 20 lõszer fért bele. Mivel még nem tartok a kifejlesztésénél így csak tippelem hogy a játékban is így van.

Remélem lesz ilyen okosság a tankosnál is....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ha szórás akkor viszont fura, mert 4-5x pontosan oda megy ahová szeretném, utána pedig olyan mintha a cél igazából nem is ott lenne hanem távolabb, ezért alá lõnék, tehát ha emelek a csövön akkor megint jó helyre megy, aztán vissza...

Fullos a crew btw... 😊
Itt is van bizonyos szórása a lövedéknek, ennyi. Ezért szívás Kurskon Su122-vel menni. Azzal 500-ról is lehet olyan alá-fölé-mellé-t lõni, hogy ihajj.

Mondjuk nem tudom ehhez mennyi köze van a gunner Targeting/Rangefinding skilljének. Lehet van, lehet nincs. Ezt majd egy Q&A-ban megkérdezzük.

Mondanom sem kell egész hétvégén, sõt múlt héten (igaz nem játszottam túl sokat) az volt az elsõ és utolsó, hogy Kurskon voltam... 😞

De érdekes, én nem haltam bele, csak szétnyílt, aztán nem tudtam lõni, javítás 2:33, és rommá lõtt a Panther... 😛

Érdekes még az is, hogy nagy távolságra, mondjuk 3. lövésre jó helyre megy a lövedék, lövök is 2-3 -at majd a 4. már 200m -el alá megy, pedig nem mozdítom el a célkeresztet. Ilyenkor még emelek a távolságon, és mire belõném, már fölé lövök, akkor mehet vissza az egész az eredetire.

Nem értem ez mitõl lehet....
Rank 3 Kurskon? Mákos 😄

Nekem tegnap T34-el ellõtték a csövet, de nem vettem észre. Lõttem egyet, meg is haltam a csõrobbanástól 😄

Én akkor tátottam el a számat tegnap, mikor Kurskon KV-85el lõttem a PzIV -eket 2km -rõl és kaptam pár lövést egy Panthertõl.
Kiírta hogy megsérült az ágyú.. Mondom az még belefér, volt már ilyen máskor is, visszalõttem, és vártam hogy töltsön, betöltött, de nem tudtam lõni, "kibújtam" a parancsnokkal és azt láttam, hogy a csõ kinyílt mint a tubarózsa.

<#hehe><#taps>
Oda se rakott semmit. 😞

Toby0501
Az a javítási idõ szerintem nem bug, eddig nekem úgy tûnik, hogy teljesen logikusan van számolva. Ha a print screent nyomogatod, akkor a képeket a játék mappáján belüli screenshots mappában keresd.

Na, arról hogy mennyire használhatóak az orosz tankok:

Ma reggel T-34 1941-el 13 (tizenhárom!) killem volt Realisticen, ebbõl csak kettõ volt AI Pz2, a többi mind rendes ellenfél. Ezután kaptam egy olyan találatot hogy fekete lett a csõ és a torony is, és fedezékbe vonulva döbbenten konstatáltam, hogy a javítás ideje 22 perc, 30 másodperc lesz. (erõsen bugos még a játék) Lõni már nem tudván, kinyírtak. Nyomogattam a print screent is, de semmit se rakott a vágólapra a marha. 😞

Be is írtam nekik hogy egyetlen EU player tíz orosszal ér fel, hadd örüljenek a trógerek! <#vigyor>

Menj fel Devre, az 11-ig nyitva van, ott is vannak tankok 😊

Ma már nem játszok, a héten meg a délutánok jók. Majd felmegyk Ts-re.

Gilb3rto
Glo én holnap még szabin vagyok, ha gondolod reggel TS-en leszek sztem olyan 8:45-9 körül!

Macbook Air M1 2020

Talán pont ezért, nekik is vasárnap van.

Gottfried
Ezt én sem igazán értem.Miért nem lehet legalább vasárnap egész nap játszani(tesztelni)? Gondolom ilyenkor nem dolgoznak a játékon a fejlesztõk sem hanem döglenek otthon másnaposan a tegnapi vodkától.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Vasárnap 18.05 és a tank szerver leállítva. Idióták ezek ott a Gaijinnál.

Ejj bakker, mennyivel egyszerûbb Pantherrel jó kört menni mint Kv-85 -el... <#hehe>
Ma nyitva lesz a Dev szerver este 11-ig, akit érdekel.

Srácok csinálna nekem valaki egy screenshotot arcade-ba egy tankról? Sniper nézetben és ha lehet pont szembõl vagy oldalról, Tier II felett ha kérhetem. 😊
nincsenek régiókra bontva a regisztrációk mint a wot-ban
játékon belül csatánként választhatsz, hogy melyik szerveren akarsz menni vagy oda rakjon be ahova leghamarabb tud
Sziasztok!

Ki szeretném próbálni a gf zárt bétát, nézegettem a tank csomagokat eu és ru oldalon egyaránt, itt páran írtátok hogy olcsóbban jönnék ki ha ru oldalán venném a csomagot,hiszen 2x olcsóbb mint az eu oldalán.
Ha ru oldalán megveszem a 1200rub a tank csomagot, de eu warthunder oldalán regisztráltam, akkor az nem kavar be a rendszerbe,tehát én ugyan úgy megkapom a zárt bétához a jogot és a goldot+prém acc-ot? Tehát itt nem úgy van mint a wot oldalán hogy külön eu és ru szerverek vannak?
Inkább RB-n vannak kezelhetetlen szituk. SB-n az irányítás viszonylagos komplexitása és a láthatóság miatt inkább a pilótán múlik mi az eredmény. És itt jön ki a hátrány amíg RB-n ledekázod magadnak pár kör alatt a javítási ktg.-t. SB-n nem osztják ingyé a lion-t, ebbe igazat adok.

"rep cost nemhogy lemenne,inkàbb emelik."

Ez a germánoknál is így volt a G10-es 40K-ba került. Nézd meg most mennyi. Türelem.
Most kapnak új fm-et de rep cost nemhogy lemenne,inkàbb emelik.A br-t ne is említsem.Az hogy leállnak forogni japóval...azért mert valaki nem tud úszni (ahogy Glo szokta mondani)
A ruszkikat is kompenzàlták ...levitték a br-eket.
Ha meg japó olyan jó volna minden event/meccs nyerve lenne.P51 ek simán partyban voltak ki61/ki84-el zengzoun
"japó van szivatva horror rep costtal a többi normál"

Valamivel kompenzálni kell õket, amíg nem jön be új nehezítõ és egyben balanszoló elem, addig nincs más lehetõség. Gazsit ismerve csak idõ kérdése, hogy javítsanak a metán. Elõször 1.39 és a minor peccsek, de nem fognak ott leállni. A játék sohasem lesz kész, jó értelemben írom.
Top tierben inkább megy mint jön😄
Tudom,csak azt mondom hogy,lion-t simán is lehet eleget szerezni.
Azt törlik. A prémnek még más haszna is van: Sokkal jobban hozza a Liont.

Addig repülj.Amùgy vihetö prém nélkül is(japó van szivatva horror rep costtal a többi normál).Ami haszna van prémnek az hogy a modulfejlesztés gyorsabb.
Ha cbt-zel csak és ott van 100k lionod,azt törlik is tàn opennél....vagy az marad?
Bazzeg mindenki meló helyrõl játszik nagy lúzer vagyok én akkor 😄
Ozzyehh
Hát majd az OBT-t kapásból 1 hónapos prémmel fogom indítani, de még csak 112 ezer lájonom van szal 😄 van mit tenni

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Én a novemberi születésnapi akciónál jártam nagyon jól, úgyhogy prém accra egy jó darabig nem kell költenem. 50%os kedvezmény volt az 1 éves prémium accountra azaz 7500 gold körül volt, én meg megvettem Steamen a 30 euros Ace packot ami már önmagában is megéri mert 10k gold meg 2 prémium gép jár érte ami azért elég jó, nem véletlenül csak egyszer vehetõ meg/account. És természetesen a kapott 10k goldból azt a 7500 körülit az 1 éves prémre költöttem 😄

WoT: Nishizumi77

Irígylésre méltó, h közben feljutsz fórumra is 😊)

Van amúgy egy csomó event a repcsis részben, ahol lehet GE-t szerezni. Pl a hivatalos fórumon van a Screenshot of the week, amin hetente 3000-2000-1000 GE-t nyer az elsõ 3. Ha azt nézzük h egy nap prémium 100 GE, elég jó biznisz hetente feltölteni 1-1 jó képet 😊

Én most RL farmolok forintot a munkahelyemen, OBT prémiumra 😊
Nem kell nagyon farmolni. A tankok kihúzásával úgyis meglesz a rávaló. AF-ben se szokott gond lenni, hogy míg kihúzod a következõ gépet ne legyen meg a zseton rá. Sokan akik a tankokkal kezdenek el csak játszani nem is néznek majd rá a repülõkre, és nekik is boldogulniuk kell 😊

De persze nem baj az, ha van.

Addig lehet pénzt farmolni AF-ben, GF OBT-ra.
Gondolnak a családi életetekre is 😄

Ozzyehh
😄, nem lett meg a tigris ma, majd holnap, de már nem bírok várni :/

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Mostakarom!!! <#zavart1><#idiota>