War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Azt lehet tudni, hogy milyen gyakran lesznek tankos eventek?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mondjuk én jobban szeretem az õ videóit nézni, mint az eNtak féle ökörködést. <#dumcsi>#dumcsi>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
GrmlZ for da' president! :)
"MOST KEZDTE FOGALMAT GYAKOROLNI KELLENE SRÁCOK és legalább annyiba nézni a magyar hogy próbál segíteni hogy nem szidnátok"
Egyszerûen epikus. A csávó videót, tartalmat akar készíteni másoknak mikor azt se tudja hogyan kell megfogalmazni magyarul egy mondatot. És ez nem nyelvtannáciskodás, egyszerûen risztó hogy a mai ifjúság annyira nem tud fogalmazni hogy egyszerûen nem lehet érteni mit szeretnének mondani. Persze értem én, ezt a fajta tudást könyvek olvasásával lehetne megszerezni, a Barátok Köztbõl meg a fociközvetítésbõl nem. Szóval tényleg olyannak kell videót csinálnia aki arra sem képes hogy egy másik emberrel megértesse, mit is akar mondani?
Kedves ifjú videósnak melegen ajánlott lenne tanulmányoznia a profikat elõször. Na így kell egy tankos videót megcsinálni:
Az egészrõl ez jutott eszembe:
Az hogy valaki kurvára nem ért valamihez és azt oktatja,aztán meglepõdik a kritikán.....na az a szánalmas,kedves barátom! :)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ahogy a mondás tartja, a bölcs ember az aki tudja hogy mi az amit nem tud(amihez nem ért). Na ez nagyon nem jellemzõ hazánkban.

na heló!
Az önreklám "álnév" alatt pedig egyenesen szánalmas.<#levele>#levele>
Most pedig térjünk vissza a játékhoz, ne offoljuk szét a topikot.
Vér profik vagytok :D
mutasd meg te mit tudsz téged is szidni fognak mint minden ilyet...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"NEM MINDENKI INDUL A CSÚCSRÓL"
Én játszottam vele mint úgy thunderbe mint a tankosban és hidd el tudna az neked mit mutatni"
Kezdõknek készült......gondolom a srác nem profiknak meg 2 világháborús tankos veteránoknak :D
MOST KEZDTE FOGALMAT GYAKOROLNI KELLENE SRÁCOK és legalább annyiba nézni a magyar hogy próbál segíteni hogy nem szidnátok,é azért sikert kívántam neki .
Az még rendben is lenne hogy saját maga szórakoztatására valaki videózgat de ezt így megosztani.....<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#banplz>#banplz>
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Azok az idõpontok, amik téged érdekelhetnek:
-kedd: 15:00-21:00
-csütörtök: 15:00-21:00
-szombat: 13:00-17:00
-vasárnap: 13:00-17:00
A többi idõpont éjszakai/hajnali.
T-28 nem light tank.
A páncélszakító meg gyújtólövedéket a 76mm-es ütegnél nem tudom értelmezni <#zavart2>#zavart2>(fõleg, hogy az APHEBC-t nevezi gyújtónak).
vApollo:
Nemtom hány hónapja ugyanaz a beosztást, de mindig csodálkozok, hogy van aki megkérdezi.
Amúgy:
Server schedule
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Van egy srác aki most csinálja a youtubon a War THunder Ground force magyar videókat elég durván teszteli a tankokat nézzetek rá,én már fel is iratkoztam rá elég jó videókat tol fel beszéltem is vele ö szeretné képviselni a repülõs és a tankos rész magyar videózását ami folyamatba van,
mint ahogy én is ide be rakom nektek a linket legalább ismert lesz és lesz látogatottsága hogy többen is hamarabb elérjék a videóit mert hasznosak szerintem
https://www.youtube.com/channel/UCNBgB6mPrNN6dPUyTGK69GQ
Nem reklámozni akartam de a srác nem kicsit dolgozik ezzel ahogy néztem így megérdemli hogy itt legyen okos dolgokat mond.
Csaby