War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
A jelenlegi játékoslétszám miatt szerencsésebb ez az idõbeosztás, máskülönben eloszlanának a tesztelõk és még tovább kellene várni csatába kerülésre.

Agree!
<#eljen>
Ulvar
Jobb lenne 0-24 be nyomatni már <#idiota>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ezért vannak rajta kevesen ilyenkor. Megnézik h 9-kor vége kéne legyen, fél 10-kor már meg se próbálják, pedig vígan lehetne még 11-ig nyomatni.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Jaja, tudom, csak jelezni szerettem volna. Volt már, hogy valaki örült neki, hogy szóltunk. :)
Grét nyúz, tegnap még nem volt ott, VAGY vak vagyok... :)
Live server, fõmenü, középen fent kék felirat:
"Ground Forces events for CBT players will become available later this week."

meg ilyenkor kb senki nem játszik a másik idõponthoz képest :)
Ulvar
11ig szokott menni amikor az amcsik vannak...csak EUnál nem tolnak még rá 2 órát az eredeti idõ szerint.

Megy a szerver.
Zsír, nem akarok türelmetlen lenni, csak már viszket a tenyerem a Flakk elsütõbillentyûjén... <#hehe><#eplus2>
Kicsit késõbb kerülnek be, de benne lesznek.

Csak én nem látom a tankos eventeket, úgy egyáltalán a tankokat a live serveren? o.O
Nektek is fps esés van gf-ben ha repülõvel mentek? Nekem olyan 20-30 fps között van olyankor, de nem ritka 15 fps esés sem.
Pedig annyira nem fostalicska a gépem, procim leszámítva
AMD X4 955 BE 3.2GHZ,r9 270X 2GB,8Gb DDR3
US és UK etc. szempontjából külföldit :)
Teljesen egyetértek, külföldit könnyebb megérteni.
Ehhez képest kifejezetten szépen artikulálva beszél. Sokkal érthetõbb az angol beszéde mint mondjuk egy vidéki angolnak vagy írnek/skótnak, vagy egy amerikai feketének.

"bár elég furcsa az angol akcentusa"

Asszem' osztrák.
Végeztem az orosz top-ok kifejlesztésével... Micsoda felüdülés visszatérni a pantheremhez :).
Wot se akarom fizikázni mert azzal is elleszek ez mellet, de gyerekek ez valami hihetetlenül adja a háborús élményt (rendesen bele éli magát az ember:D), a wot szegényes világa nem tudja ezt az érzést megadatni.

Azért a városi harca kíváncsi leszek!:)
Szerintem is, teljesen más dimenzió mint a World of Tanks volt.

Sikerült pár kört mennem, elsõ játékom a tankos résszel, hát kicsordult a könnyem a wot után! Fantasztikus lesz ha kijön az open része!
köszönöm. ennyire még nem olvastam utána az idõzónáknak és valahol fórumon azt írták hogy az is változik. Rosszul tudta az illetõ. köszi mégegyszer
A GMT-nek az a lényege hogy állandó. Az a viszonyítási pont, amihez a többit mérik.

Hát ezért most járt a "+" ! <#gonosz1><#hehe><#taps>
Ulvar
<#hehe>

Dehogynem. Kr.e. és Kr. u. már volt egyszer váltás :D

kösznöm.
és a gmt-ben nem váltanak idõszámítást?
Téli idõszámítás szerint 1 óra, de már nyárira váltottunk ott +2.

WoT: Nishizumi77

Télen igen. Nyáron +2.

de miért? a gmt 13:00 óra az nálunk 14:00. Egy óra az idõeltolódás.
Ulvar
3kor

sziasztok! ma hazai idõ szerint 2kor nyit a nightly szerver?
Az lenne a legjobb ha nighty szerverre is betennék õket, hogy lehessen tesztelni hogy kell e. Bár ott már nincs goldom és pénzbõl is csak 400k maradt, kicsit aggódok ha kijön a rank 4 csóró leszek és nem tudom megvenni õket xD

Sejtettem, hogy gyorsan kitalálnak valamit, mert mindenki rá fog cuppanni a GE-ért vehetõ tankokra, és nagy felháborodás lenne ha a wipe-al odalenne minden.

Na jól gondoltam, egyértelmû volt hogy így lesz, megkérdeztem Seniot úgyis szorgalmasan válaszolgatnak a devek most patch topikjába:

"Eagles you spend for premium tanks before wipe should be of course refunded. Plz wait till we introduce tank battles on the live server and make an official statement about wipe and spending GE. Thank you for the question "

Én csak azért kérdeztem, mert a készítõi videóban is az hangzott el, hogy moved. A mozgatás meg az én olvasatomban annyit jelent, hogy új helyre kerül a régirõl. Furcsálnám a dolgot, de ha így döntenek, akkor így tesztelek.
Elvileg ma délután mindkettõ nyitva lesz, a Live be sem fog csukni.

A Live-on viszont megint 0-ról kell kezdeni a fejlesztést, de azon már csak a tankos OBT kijövetelekor lesz wipe.

Mindenki azon megy amelyik szimpatikus :)

Gilb3rto
Ma 4kor érkezem TS-re! Glo akkor most végülis mi van délután akkor Nightly-ra megyünk vagy most már a Main Szerveren lehet menni??? Azért kérdem mert akkor távoli asztalival elindítom otthon a letöltést hogy ha hazaérek tudjam csapatni az ellent 1 csata és Megvan a T34-D5t is:)

Macbook Air M1 2020

Ráadásul Live-on csak Kursk lesz. Beware of the Panther hordes! XD

Úgy kell felfogni, hogy ezentúl a Live-on ÉS a Nightly-n IS lehet majd tankozni. :)

Tankozol tovább a menetrend szerint és sírsz, hogy az mennyire kevés, ráadásul idióta idõben van csak nyitva... <#mf1>

Pont azt írtam én is, hogy nem törlöm. Mivel SZÁMOMRA, elsõre nem volt egyértelmû, hogy mit is jelent a CBT live szerverre mozgatása. Akár azt is jelenthette volna, hogy a CBT ott folyik tovább (nyilván nem sok értelme lenne a javítások miatt)
Nem vágom, minek törölnénk a Nightlyt? Csak mert heti egyszer bemehetünk majd eventben, fix tankkal tankozni a normál verzióban is? Én továbbra is tankozok a Nightlyval a régi menetrend szerint.

Akkor a Nightly -t nem törlöm, viszont minden világos, köszi Glo.

Elõre várom, az elsõ rambo repülõt a 37mm-el... <#hehe><#violent>
Valamit ki kell találjanak. Vagy visszaadják a GE-t, vagy beszüntetik a GE-ért vehetõ tankokat.

Természetesen ez a tank packos tankokat nem érinti, azokat csak az OBT-kor kapják meg akik vettek.

Csak akkor ha lewipeolják a prémium tankokat is akkor miért tették be õket a treere? Ha visszaadják az árát wipe után akkor rendben lenne, vagy prém tankot nem fognak wipeolni.

Pedig igen. Szal nem érdemes még belefektetni.
A tankokat amúgy is csak a CBT teszterek érik el.