War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Így van! Ezért nem is játszom vele addig amíg nem jön ki hozzá egy komolyabb patch. Ez így ebben a formában még kevés és túlzottan is repetitív. Persze tudom én, hogy zárt béta, de valami komolyabb bõvítés kijöhetne már hozzá.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bõvíthetnék már, ezzel a három pályával, meg hogy három tier elérhetõ csak ás a tier3 használhatatlan a teljes német fölény miatt, elég hamar eléri a használhatósága határait.

Avenger
Tegnap mentem pár kört. A panther tényleg elég durva, bár közelrõl sima egy lövés egy t-34/85nek, de ügyesen beforgatva meg nemigen tudott megsebezni, igaz neki is kellett 3 lövés.

Volt egy érdekes csata, utolsónak maradtam egy t-34el, egy szikla két oldalán álltunk. Kibújt, kapott egyet, de rám hívta a tüzérséget, amibõl nem tolattam ki eléggé, és kigyújtott, ráadásul a tûzoltó készülékem nem volt kifejlesztve, szóval nem sok idõm volt hátra. Szépen becéloztam a helyet ahol kidugta a tornyát korábban, majd vártam. Közben egyre nagyobb lángok csaptak fel a motorból. De az utolsó pillanatban csak kijött, és a lövésem végzett is vele egybõl. Aztán szépen felrobbantam én is. De nekik hamarabb fogyott el a földi jármûvük, így gyõztünk. :D

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

fû+legalább maxos árnyék a legszebb pedig
Mondjuk repüléshez se kell fü.Kipróbálom ha csak azt kapcsolom ki,megy e....ha egyszer cbt-re érek
Nem vészes. Ami nekem 40 fps a repülõvel az 30 a tankokkal. Fû nélkül, ofc.

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Glo a forrás, a fórum mod mindig elsõ kézbõl informált :)

Nálam is ez van.Ha átülnék tankba repböl,ki kéne lépni és átszabni a grafot (vagy kéne egy erögép ami elviszi)
forrást!
Hétvégén kijön, ez tuti.

Kíváncsi vagyok a grafikus beállítás hogy lesz megoldva, remélem külön lesz a GF-hez mert azonos beállításon elég nagy FPS különbség van a kettõ között.
Csak tréfált. Igen, elvileg a live 1.39ben most a héten már lesz tankos event. Legalábbis ez van kiírva.

Szinte biztos vagyok benne, hogy tisztában vannak vele, mihez mennyi idõ és ember kell, és azt se felejtsd el, hogy szombat-vasárnap is nyitva van.

Jah majd el felejtettem, USA Prime Time szerint is nyitva van 4x egy héten, gyanítom õk picit többen vannak... Nem tudom miért gondolod, hogy csak itt Mo. tesztelünk...
Nem úgy volt, hogy az 1.39-es frissítésbe benne lesznek már a tankok is? 2014.08.01?? Hát én addig nem tudok várni -.- ...
Kétnaponta nyitva van öt órán keresztül... gratulálok, ha ez szerinted kielégítõ. Nem kéne elfelejteni, hogy a tesztelés a célja az egésznek. Az ilyesmi pedig sok ember, minél több idõn keresztüli bevonásával megy a leghatékonyabban. Többszázezer meccs kell ahhoz hogy statisztikailag megfelelõ következtetéseket lehessen levonni.

Valahogy biztos balanszolnak majd, a tökéletes sosem lesz garantált. Gazsi nem is akar perfekt balanszot. Egy viszonylag kompromisszumos megoldást találni fognak.

Tegyük fel elméletileg tökéletes a balansz, akkor a játékosok eltérõ tudása borítja fel. Ugyan ott vagyunk. Akkor már inkább a "reál" irány kicsit tuningolva.

Ha bele gondolok AF-ben is, csak egyetlen valódi brutális átülõerejû nerf volt a D13 megcsonkítása. De az nem ártott, mert német oldalon 90%-ban csak azt repülték. Lassan buffolhatnák kicsit, mert a germánok mellé elég korrektül behozták a többi nemzetet és így már a jelenlegi tulajdonságai méltatlanok hozzá.
A server emberi idõpontban van nyitva, maximum neked nem felel meg...
Kénytelenek lesznek megbarátkozni a gondolattal hogy bizonyos típusokból csak meghatározott számút szabad a csatába engedni. Nyilván ehhez jelenleg nincs elég játékos, de errõl kizárólag õk tehetnek. Lehetne kiküldeni ezrével a béta inveket, lehetne emberi idõszakokra kinyitni a tankszervert, stb.

Az nem fog menni hogy 15 T-34/85el 15 Tiger II megy majd szembe.

Ulvar
Jó, de annyi tank sincs most az ágban hogy rendesen el is tudd ezeket osztani. A jelenlegi helyzetben csak ezt lehet csinálni..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Azért mert nagyon nem egyenértékû más háború végi közepes tankokkal. T-34/85el, Shermannal.

A jelenlegi helyzet nevetséges, hogy 10 T-34re jut 10 Panther és Tiger.

Ulvar
Miért? Közelrõl úgy szedem ki T34-57el mint a szart, ráadásul ha nem rám figyel akkor még gyorsabban is töltök mint õ, simán kikapom...múltkor stock 57essel 2 vagy 3 Panthert szedtem ki egy csatában. Jó helyen kell lõni közelrõl. Távolra persze esélytelen, de hát ez valóságban is így volt. Amúgy csak sim csatában tolom, RBben nem tudom már milyen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

T-34/85 is nagyon jó tank, csak jelenleg 1:1 arányban meg Tigrisek és Párducok ellen, ami egy vicc. Valahogy mindig a németek nyernek. Meg ugye sok az orosz droid játékos a tesztszerón, õk nulla killel jönnek ki.

A Párduc csodás, de a respawnját sürgõsen ki kell venni RBn.

sikerült kipróbálnom a panthert így sok t-34ezés után hááát..
azért ez egy kategóriákkal finomabb mûszer ahhoz képest :D
mozgásban is sokkal finomabb de az ágyúja na az ég és föld :D
Na végre rezetelték a fingerprintet. Meg a tankos accountom is wipeolták -.-
Pluskast
Hát nincs kilencven de havi díjat vettem hozzá (illetve 30 napos prémiumot), aztán vettem pár prémium gépet, a dora packet is megvettem. Szóval igen költöttem rá. Most meg már jó fél éve gyakorlatilag nem játszom vele. Csak nagyon ritkán.

Szóval 90k goldot vettél idáig a játékba, az szép :D

WoT: Nishizumi77

Pluskast
Ááá értem. Na látod ezt nem tudtam (mármint, hogy az az összeg az eddig vásárolt goldjaid összege). Amúgy meg való igaz, tök felesleges zárt bétás játékra goldot venni. Amúgy is kb 1 nap alatt fel lehet húzni max szintre a jelen állás mellett.

Gottfried
köszi! sejtettem :(

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

ha az élest és a nightly-t kérdezed akkor nem nincs "átjárás" a kettõ között
külön launcher, külön patchelés :)

ha nem erre gondoltál akkor nem értem a kérdést :D
Gottfried
Lenne egy (amatõr) kérdésem. Szépen jön le ez a kis pecs,ami úgy 4,2GB.
A nightly indításakor majd pecseli azt a másolt könyvtárat is újra vagy most felülírja az összes WT könyvtárat egyszerre?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Jacek
<#integet2>

Szarkazmus? :)
Jacek
2014.08.01

Emberek! Mikor lesz elérhetõ a tankos rész? Tud valaki valamit?
Ah akkor marad a várakozás. De azért úgy érzem az sem lenne túl nagy elvárás hogy ha az asztalin is szeretnék játszani vele meg a laptopon is.
Sajna az minimum 2 nap, de általában több.

Azért kell fingerprint-hez kötni, hogy ne lehessen 5-8-10 gépen játszani ugyanazzal az accal.

Még midnig nem állították át a computer registrationt a CBT-be pedig már két napja jeleztem, és reggel megint. Nem tudom mit csinál ott a sok kuki , de fõleg azt nem hogy miért kell géphez kötni
Nem kap 90ezret.

Mindenki annyit kap, amennyit ezidáig a Live szerveren vett. Nekem is 3000 volt, mert még régen vettem egy Dora packot és ahhoz járt.

Amúgy GE-t lehet venni a Live szerverre, bár a tankokra elkölteni kár, mert ha kijön az OBT úgyis wipe lesz a tankos részlegen.

Nem gf akartam sorry! :(
Pluskast
Zárt béta van. Honnan akarsz te goldot venni? Amúgy is alapból kapsz 90 ezret.

Ti warthunder.ru oldalán hogy fizetek goldért? Ott nincs paypal?
A hírekben a Kursk volt. Jönnek majd a kukacbombázók (legalábbis olyan magasan) aztán lesz meglepõdés mikor a GAZ AA tüzet nyit :D

szerintem kursk-ot fogják nyomatni aztán a repülõsök repülnek ugye a cbt-sek meg betolhatják a vasakat lent alattuk :)
Sztem vegyesek lesznek az eventek. Akinek nincs CBT hozzáférése, az jöhet repülõvel. Akinek van, az meg tankba is ülhet.
Jeffjohnson
Az eventek 0-24 ben mennek majd vagy annak is lesz egy idõrendje mint a nightly-nak? Egyáltalán mi az oka, hogy ezt berakják ha azt is csak CBT-sek érhetik el?

<#violent><#taps>

Panther II here I come! <#vigyor3>
=)
Ez fog bekövetkezni hét vége felé, mikor az 1.39-es szerón lehet majd csapatni a CBT-seknek a tankokkal is :)

Valamint, sokkal több adat generálódna, amit nem biztos, hogy van kapacitásuk feldolgozni.

Amíg olyan bugokat kell javítani, ami még betaban is elfogadhatatlan, addig nincs esély sem rá, hogy kinyissák egész napra.

Szerintem leghamarabb ez akkor fog megtörténni, ha megkapjuk a 4. és 5. tiert is....