War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Volt egy érdekes csata, utolsónak maradtam egy t-34el, egy szikla két oldalán álltunk. Kibújt, kapott egyet, de rám hívta a tüzérséget, amibõl nem tolattam ki eléggé, és kigyújtott, ráadásul a tûzoltó készülékem nem volt kifejlesztve, szóval nem sok idõm volt hátra. Szépen becéloztam a helyet ahol kidugta a tornyát korábban, majd vártam. Közben egyre nagyobb lángok csaptak fel a motorból. De az utolsó pillanatban csak kijött, és a lövésem végzett is vele egybõl. Aztán szépen felrobbantam én is. De nekik hamarabb fogyott el a földi jármûvük, így gyõztünk. :D
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Jah majd el felejtettem, USA Prime Time szerint is nyitva van 4x egy héten, gyanítom õk picit többen vannak... Nem tudom miért gondolod, hogy csak itt Mo. tesztelünk...
Tegyük fel elméletileg tökéletes a balansz, akkor a játékosok eltérõ tudása borítja fel. Ugyan ott vagyunk. Akkor már inkább a "reál" irány kicsit tuningolva.
Ha bele gondolok AF-ben is, csak egyetlen valódi brutális átülõerejû nerf volt a D13 megcsonkítása. De az nem ártott, mert német oldalon 90%-ban csak azt repülték. Lassan buffolhatnák kicsit, mert a germánok mellé elég korrektül behozták a többi nemzetet és így már a jelenlegi tulajdonságai méltatlanok hozzá.
Az nem fog menni hogy 15 T-34/85el 15 Tiger II megy majd szembe.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A jelenlegi helyzet nevetséges, hogy 10 T-34re jut 10 Panther és Tiger.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A Párduc csodás, de a respawnját sürgõsen ki kell venni RBn.
azért ez egy kategóriákkal finomabb mûszer ahhoz képest :D
mozgásban is sokkal finomabb de az ágyúja na az ég és föld :D
WoT: Nishizumi77
külön launcher, külön patchelés :)
ha nem erre gondoltál akkor nem értem a kérdést :D
A nightly indításakor majd pecseli azt a másolt könyvtárat is újra vagy most felülírja az összes WT könyvtárat egyszerre?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Azért kell fingerprint-hez kötni, hogy ne lehessen 5-8-10 gépen játszani ugyanazzal az accal.
Mindenki annyit kap, amennyit ezidáig a Live szerveren vett. Nekem is 3000 volt, mert még régen vettem egy Dora packot és ahhoz járt.
Amúgy GE-t lehet venni a Live szerverre, bár a tankokra elkölteni kár, mert ha kijön az OBT úgyis wipe lesz a tankos részlegen.
Panther II here I come! <#vigyor3>#vigyor3>
Amíg olyan bugokat kell javítani, ami még betaban is elfogadhatatlan, addig nincs esély sem rá, hogy kinyissák egész napra.
Szerintem leghamarabb ez akkor fog megtörténni, ha megkapjuk a 4. és 5. tiert is....