37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
:D
rendőr.....vagy mi ... -
Susarc #12979 "fekszenének" de szarok :D -
gstup #12978 Nem fekszenek a németek?! :) -
Susarc #12977 -
Susarc #12976 édes Istenem -
hekus2013 #12975 Sziasztok, szeretnék kérni egy kis segítséget, van egy Joystickom pontosan ez: Genius MetalStrike 3D hogyan lehet beállítani a játék, hóz vagy egy leírást, hogy kell?
-
Igen igazad van! Nem olvastam el rendesen. -
Volfram42 #12973 Nem inkabb azt jelenti, hogy arkadban ket percig a tobbi modban meg 4-5 percig lehet meg csatlakozni. Utana meg mar nem. -
Erre gondoltál?
"Dear friends, we have improved the “Join in Progress” system, which allows players to connect to a battle that has already begun. This will somewhat reduce the waiting time and increase the session population in the battles (AB, RB, SB) and events.
****This is planned to be active within the first two minutes after session start in arcade - 4-5 minutes in rb and sim only****
The War Thunder Team"
Ez egy jó ötlet csak azt nem értem, hogy az RB/SB csatáknál, ahol a legkevesebb player játszik és a legjobban lenne szükség több játékosra miért 4-5 perc múlva aktiválódik, míg arcadeban 2 perc
. Ebből megint spawn camp lesz, amíg nem jön több nagyobb map.
-
vajakos21 #12971 http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/190-general-discussion/
volt már? -
gstup #12970 Az nekem tárgytalan.A panther D-vel nem kapok tier 3-as ellenfeleket.Csak is-2,t-44,su-122p-k ellen dob be.Kivettem a játszható tankok közül.3-4 hete csak tigris 1-el megyek. -
Droughert #12969 Ha jól rémlik ugyan az a br. besorolása mint a D-nek. -
Azt hiszem nem erőltetem ezt az eventet... -
Stefan99 #12967 fejleszd ki az ausf A mediumot akkor addig maxra. Igaz hogy ugyanaz mint a D, de van rajta géppuska, hátha egyszer majd fontos lesz. Ellenfeleket meg többnyire ugyanúgy a harmadik tierből fogsz kapni, legalábbis nálam úgy van. Legalább egy kis változatosság.:) -
gstup #12966 Tier 4 játszhatatlan német oldalon.Ezen tényleg javítani kellene...Irány vissza T3.Ott még vannak jó körök. -
Pápá:) -
Cyder megy közben:) -
Stuko #12963 Hát akkor, mivel ilyen jól megszakértettük egymást, ideje elköszönnünk. Pá picim :-) -
Mé nem isztok egy -két- három vagy rekesz sert ahelyett ,hogy itt ekézitek egymást?:) Világ béke srácok ,világbéke! :XD -
És újra meglátta a lényeget, te nem wotozol véletlenül, és a redarmy tagja vagy?:)) -
Nagy fanboy lehetek kb 150 csatával:DDD pedig az accom a legelejétől van.. WOt-ban meg mindent egybe véve megvolt vagy 25k battle, most akkor kedves szakértő úr milyen fanboy vagyok is én?:P
Ellenben zavar hogy itt szakérted a WOT-ot, na látod ez mégis kit érdekel itt? nyugodtan fáradj át és ott várj minket:)))
Én véleményem(persze ami senkit nem érdekel, zárjuk is be a világ összes fórumát) az hogy ha kicsit tankozni akarok elmondhatatlanul jobban érzem magam a GF-ben, de abszolute nem zavar hogy más meg a WOT-ban teszi ezt. Csak hát vannak a fanboyok akiknek ez magas vagy nem tudják pontosan melyik topicban is vannak. -
Stuko #12959 Szép, nyelvtanilag hibátlan válasz. ;-) -
Stuko #12958 Pont ezeket akartam kérdezni Tőle Én is, csak nem volt kedvem rabolni a saját időmet...big respect droug!:-)
És most hátradőlhetünk, várva a megváltó választ, bár gyanítom, h az nem fog jönni... -
Ajaj szerintem te azt sem érted te mit írtál na mindegy ezen ne akadjunk fent.. -
Droughert #12956 Nem is lenne semmi gond azzal amit írsz, de egy apró részleten bukik a dolog. Az itt hozzászólók nagy része játszik a GF-el, veled ellentétben.. A fanboy dumát meg tőled olvasni a hét poénja, nálad nagyobb WT fanboy nincs az SG fórumon, de ha nem így látod olvasd vissza pár hozzászólásod. Te hasonlítottad folyamatosan a WOT-hoz, egy éve WOT "exodus"-ról beszéltél, akkor lehetett hasonlítani, most hogy nem olyan mint vártuk már nem fair? Az hogy folyamatosan degradálod a WOT játékosokat csak téged minősít, de nem hiába van hírosd több fórumon is, elég csak 1-2 hozzászólás, hogy bemutatkozz (lásd DCS topic legutóbb pl.). A másik, ha jól tudom nem játszol a WOT-al, nem olvasol híreket, mit tudsz te arról, hogy mit és mennyit fejlesztenek rajta? Semmit, a szokásos fúlyod a hülyeséget, minden mász figyelmen kívúl hagysz, szent meggyőződésed, hogy amit írsz az úgy igaz ahogy van. Ha valaki nincs képben még esetleg el is hiszi, de a többség már csak röhög rjtad. Személyeskedés az is megy, de ahogy előttem írták, ha valaki veled szemben engedi meg ezt a hangnemet akkor felháborodsz. -
bgabor #12955 Ilyen dög melegben? -
bgabor #12954 Az teljesen igaz hogy a War Thunder momentán nem túl jó. A WT:GF teljesen kezdetleges, én se játszom vele. Nem is értettem minek adták ki így. Sőt, jelenleg a repülős rész is olyan bugokkal küzd, hogy leszedtem a játékot amíg nem javítják ezeket, vélhetően a következő 1.43 nagypeccsben.
De legalább folyamtosan fejlesztik és javítgatják, és van koncepció aminek az irányába tartanak a fejlesztők. Ezzel ellentétben a WoT-nak alapvető hibái vannak(jó sok), amik évek óta jelen vannak, így semmi remény a javításukra. -
jesszus pepi:) Gábor vagy nem ,vagy sokat ivott ,de mindenképpen be van pörögve:))) Az biztos ,hogy lelkes:XD -
Stuko #12952 Látom felfedezted az irónikus részt a hozzászólásomban. Egy szép nagy piros pont piciokosügyes Gabikának ;-) Milyen érdekes, h. Te bármilyen hangnemet megengedsz magadnak, és ha vki hasonlóan válaszol, azonnal felháborodsz...bravó...
Amiután kipróbáltam a gf-t, reménykedtem, h életképes lesz a wot mellett, de azt a furcsaságot tapasztaltam, h gyak 1-2 hónap alatt elérte a játszhatatlan kategóriát. Ritka, h egy játék ilyen gyorsan lelakja magát (innen is csókoltatom a fejlesztőket).
A klánban az elején mkit biztattam, h próbálja ki, kaptam is érte később...
A rosszindulathoz meg elég visszaolvasnom kb 4-5 hónapot ezen a fórumon, ami akkor itt ment attól még most is felfordul a gyomrom...
-
Susarc #12951 volt peccs! 60 fps-->10 fps 60 fps -->5 fps 60 fps--> 20 fps
jól sikerült peccs -
bgabor #12950 "wt:gf egy szép adag hígfos..."
Aha. Ez is egy nagyon elfogulatlan vélemény.
"A számok magukért beszélnek"
Az is magáért beszél hogy ti WoT fanboyok összevetitek egy teljesen béta állapotú, open bétába másfél hónapja kikerült játék látogatottsági adatait egy olyan játékéval, ami HÁROM ÉVE megy már. Fair összehasonlítás, mi? Tudom én persze, hogy ti WoT fanboyok eléggé egyszerűek vagytok agyilag, de ez azért még tőletek is nagyon kevés.
Az meg hogy ti, bár nem szeretitek a ezt játékot, mégis átjártok ide trollkodni nap mint nap, szintén remekül minősít titeket, WoT zombikat.
-
Stuko #12949 Ez meg egy maximálisan korrekt, a lehető legobjektívebb vélemény, ami mellőz minden előítéletet...
A számok magukért beszélnek, és azok szerint -hogy egy itteni fanboy-t idézzek- a wt:gf egy szép adag hígfos...:-)))) -
Stuko #12948 Hát van olyan érdekfeszítő mint a Tiéd :-)))))
-
bgabor #12947 Szerintem ha valaki hajlandó beletenni 30 ezer csatát (és egy kalap pénzt) egy MMO játékba, az éppen azt mutatja hogy hosszútávra tervez a játékkal. Pl: Starcraft 2 vagy LoL játékosok(e-sportolók?) is tízezerszámra nyomják le a meccseket.
Azért amikor már a legnagyobb magyar klánok aktivitása is a béka feneke alá esik, és sok meg is szűnik, az jól mutatja hogy a WoT-nak bizony nem felfelé megy a szekere. De nem kell még ez se, elég belépni a WoTba egy körre a WT:GF után, hogy gyorsan törli is az ember a fenébe.
Persze, a WT:GF messze nem hibátlan(nem csoda, félkész állapotban lett kiadva, bőven closed bétában lenne még a helye), de minden téren messze jobb mint a WoT. -
Kit érdekel a te véleményed az alapján amit írsz?:)))) -
Stuko #12945 Jajjjjjjj!!!! Milyen rettenetes, Serb sírva fakadt a hír hallatán...
Kit érdekel, h neked mennyire tetszik? A lényeg, h a "megváltó" enyhén szólva is keserves egy vmi lett...
-
vajakos21 #12944 http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/159137-lassar-and-el-barca-responds-to-questions-be-nice/page-6
Lap aljától nêmi Q&A...hogy legyen már más téma is.. -
Droughert #12943 NIncs ezzel semmi gond, van akinek bejön, van akinek nem. Nem vagyunk egyformák, de ő valahogy szent ügynek tekinti, hogy minden hozzászólásában ostorozza a WOT-ot/WG-t/Oroszokat+mellé ha van egy kis szabadideje, akkor lenézi azokat, akik arcade csatába mernek menni. -
Susarc #12942 még a Medium tankok is viccesek ahogyan caplatnak felfele a hegytetőkre......a TAnkok szerintem max dombos területen használhatóak....,de a legtöbb pálya egy kibaxott Alpok-alja :) -
Nem kell akkor folytatni, én az előbb leszedtem 1 év után a WOT-ot hogy ne a levegőbe brekegjek:D Bementem egy csatába és utána elgondolkoztam hogy minek is szedtem le:D