War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább odadurrantanak aztán megnézik hova ment 😊
A videókat nézve egyelõre ez a kérdés foglakoztat mikor látom, hogy negyedikre találja csak el a célpontot, mert elsõ lövések csak amolyan bemérések ez így elég kiábrándító amolyan kõkorszaki.
Persze sok játék a map-on és állandó bejáratott helyekkel már fejbõl tudja az ember mekkorát tartson fölé, de ez így egy kicsit sántít.
Öregjeink nem azért melóztak annyit az optikákkal, hogy sac/kb-re lövöldözzenek .
Már 2000+ van és nem lenne rossz egybõl jó legénységgel kezdeni 😄
Talán nemsokára nagyobb jön, pl. új jármûvek, pálya, ilyesmi...
És ez még nem minden!
Ha Sherman vagy T-34es packot szeretne venni akkor rendelje meg holnap!
30%os leértékelés lesz rajtuk.
Ne habozzon, vegye meg most!
WoT: Nishizumi77
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
õk másik kategóriában indulnak és különleges képességeik vannak 😊
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem nagyon szoktam HE-t használni,csak 122-tõl felfelé de majd kipróbálom ezek ellen a kis vackok ellen.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Macbook Air M1 2020
T-34/85ösöm, és rögtön az elsõ csatámban két Tigert kilõttem vele, mert képzeld el, tudom hol érdemes lõni a német tankokat. (Ha ez számít valamit, volt 10.000 csatám és 1400 effim a WOT-ban, ahol világéletemben medium tankos voltam, így tudok egysmást a mediumos taktikáról. Szerintem vagyok legalább olyan jó a T-34/85össel mint bármelyikõtök.)
A helyzet az, hogy hiába teszel te akár csodát egyedül, ha az összes csapattársad orosz noob, aki többnyire a saját péniszét se találja meg egyedül, annyira ostoba.
A platoonban menés teljesen irreleveáns, a játékot random csapattagokat feltételezve kell kibalanszolni, mert ez a jellemzõbb.
Egyszerûen nem lehet 1:1 arányban az orosz tankokat Párducok és Tigrisek ellen összeküldeni.
A messzirõl lövöldözés fájdalmasan nem megy nekem, pedig Pantherrel szoktam játszani. Mellé, alá, fölé, ha eltalálom akkor jelentéktelen kár vagy éppen lepattan 😄 Igaz, messzirõl a 85mm-esek se sokat tudnak velem kezdeni. Illetve de, kilövik az ágyúcsövet, amitõl a következõ lövésnél vagy felrobbanok, vagy "csak" az ágyú megy tropára, és onnantól céltárgy vagyok 😄
Macbook Air M1 2020