War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig ma én is repültem volna....
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Milyen "páratlan" érzés is volt, mikor a fullos T-54essel mentem, és a csata a töb killem ellenére a piros nevû siemkanoobok miatt elúszott, és a játék közölte, hogy kaptam 400 XPt a vesztes meccsért. Tier10 tankig hátravan még: 254.000 XP. Soha többé! <#nyes>#nyes>
Még nagyon az elején vagyunk.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Csak ebben az eventesben érzem úgy hogy fölöslegesen kéne sokat melózni, fõleg úgy hogy megelégednék azzal is hogyha a T4-5öket de fõleg az 5öket mivel T4et régen toltam kipróbálhatnám tankonként 10 körrel kb. Azt majd tolom rendesen õket élesbe.
WoT: Nishizumi77
pl Ka-Mi kétéltû:
A nightly már nem is megy? Mert most megpróbáltam elmenni, de azt mondja karbantartás van.
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
nálam most javították meg ezt a föld textúra csíkozódást ami az egyik patchel bejött úgyhogy most nem panaszkodok :)
Ha majd lehet amcsit is akkor hellcat-p47
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/129511-update-1392920-20140424/
Mától már repülõt is be lehet vinni.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Arcadeban azzal a kereszttel persze lehet de az arcadenak nem sok köze van egy tankcsatához.Persze ha valaki pixelekre szeret lövöldözni.....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
az elõbb valami kötényes német cucc úgy beállt az árnyékos susnyákba h senki nem vette észre idõben csak amikor mutatta h ki lõtte ki :D
genyó volt de hát ez a dolga :D