War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beindul majd.Sok repülö,sok flakk,majd repülök el,tankok elö,mire megint jönnek a repcsik.Körforgàs.És persze jönnek az attackerre vadàszó piloták.

Pedig ma én is repültem volna....
Na mi lett, ennyi elég volt a repülõkbõl Gaijinnak? Valahogy sejtettem hogy nem lesznek pozitívak az elsõ benyomások, miután a sok tankvadász gépet egyszerre ráeresztik a tankokra.

nem lehet menni repülõvel..:S
Anno mikor még talán zárt volt a repcsi rész(vagy lehet hogy már open volt, nem emlékszem) akkor se nagyon volt még MM, minden összerakott mindennel. Emlékszem még az orosz szerverre jártunk, mert ott több volt a játékos és valahogy még az MM is mûködött :D

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jujj, a WoT grind.
Milyen "páratlan" érzés is volt, mikor a fullos T-54essel mentem, és a csata a töb killem ellenére a piros nevû siemkanoobok miatt elúszott, és a játék közölte, hogy kaptam 400 XPt a vesztes meccsért. Tier10 tankig hátravan még: 254.000 XP. Soha többé! <#nyes>

WoT-ban úgy hallottam hogy a closed beta elején egyáltalán nem is volt matchmaker, simán összevágta a loltraktort Maussal is.

Még nagyon az elején vagyunk.

Csak a "tornya" 250mm, a test elöl csak 150.

Sherman0070
Vagy csak a "toronynál" 250mm ?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Jagdtigernek csak 150mm a frontja? WoT-ból 250mm-re emlékeztem :D

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ulvar
Engem most még az húz fel, hogy túl nagy a tier és BR különbség egy csatán belül, nyilván azért, mert kevesen tudnak a tankos részével játszani, ezért rossz úgy nekilendülni a játéknak, hogy bármikor összefuthatok PZ3Lel egy T34-85 ellen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

WTbe engem se zavar a grind mert nem érzõdik annyira frusztrálónak mint a wotba, itt szórakozok közben tök jól jön az xp is mellékesen, repülõknél is ez van, játszogatok napi pár kört, gyûlik a pénz is és hopp már meg is van a következõ gép.
Csak ebben az eventesben érzem úgy hogy fölöslegesen kéne sokat melózni, fõleg úgy hogy megelégednék azzal is hogyha a T4-5öket de fõleg az 5öket mivel T4et régen toltam kipróbálhatnám tankonként 10 körrel kb. Azt majd tolom rendesen õket élesbe.

WoT: Nishizumi77

Egy városi map jól jönne már, kíváncsi leszek hogy rombolható lesz e a környezet, illetve városi kocsikon hogyan fogják modellezni ahogy tankkal áthajtók rajta! :P
Ulvar
Én élvezem a grindolást, és Open Betára már tier 1 2 3 4ben tudni fogom merre menjek ha jön az OBT, tudom mit hogyan kell csináljak akár prém nélkül is hogy gyorsabban haladhassak. Ezért nyomom ezerrel a grindot. Leszarom hogy utána wipeolják, WoTban is többször megtették, valahogy nem érdekelt. Annál fontosabb a játékélmény.

Jöhetne már pár új map, ha tényleg nagyon közel van az open akkor csak kéne több.

Tutira bevágják a tier4-5 öt Nightlyba is hamarosan. Én se fogok live szerón csigalassúsággal tankot fejleszteni úgy hogy még wipeolják is az egészet. Amúgy is nem azért, de mi a fenét tankozzak azon a három darab Arcade pályán?

Nekem csak az a bajom az éles szerverrel, hogy megint ki kéne húzni a tankokat 0ról és arányosan van lecsökkentve a tankok xpje és a kapott xp szóval ugyanannyit kéne grindolni mintha éles lenne, na mármost T4-5ért elég sokat kéne grindolni, sõt nagyon sokat. Nightlyn toltam eleget T3at, T4-5öt kihúzni fölöslegesen meg nem szeretném mert sok idõbe telne és úgyis elveszne, úgyhogy ezeket a tiereket én max csak nightly szerveren fogom kipróbálni, ha megint visszaadják a goldot (mert nightlyn T3ba minden megvan csak már se goldom, se pénzem, van vagy 400k úgyhogy csóró vagyok :D ) vagy az Openbe fogom leghamarabb.

Aha, értem, kösz a választ. <#puszis>

Fellner
Az a helyzet, hogy kijött live-ra Event formájában 18:00-22:00 vagy éjjel azt nemtudom most, nightly most pihen, csak CBT-sek nyomhatják vele.

Errõl a bugról jut eszembe, remélem késõbb lesznek kétéltû jármûvek is, legtöbb pályán nem lenne értelme de egy event modeban lévõ csendes óceáni hadszíntéren jópofa lehet.

pl Ka-Mi kétéltû:

Srácok, 1 hete nem voltam fent, mi ez a mostani live szerveres dolog? Itt már bárki játszhat az eventekkel?
A nightly már nem is megy? Mert most megpróbáltam elmenni, de azt mondja karbantartás van.

Fellner
Nekem semmi :D Szép is, jó is, és zörög :D

Most mi a bajod az új fejlesztésû, kétéltû Stuggal? :D

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Fellner
Akkor tovább reménykedem, hogy adnak földet a tankomhoz :D

én is olyat nyúzok :)
nálam most javították meg ezt a föld textúra csíkozódást ami az egyik patchel bejött úgyhogy most nem panaszkodok :)
Fellner
Jó is lenne ha csinálnának még hozzá :D egy 4770 :D

Elõbb egy driver újratelepítést eressz rá.

Fellner
Rendben, ha ma is lesz, miért ne lenne, akkor rendszercsere lesz köszi.

Éppen ugyanez a hiba volt nálam két hete, windows újratelepítéssel oldottam meg. Nekem HD7750el csinálta.

Sherman0070
Velem ilyen sose volt. De mindig ilyet látok hogy amikor bárki is spawnol be a játék mindig valami víz felett csinálja. Furcsa.

Fellner
Árvízhelyzet van igen :D senkinek nincs ilyen hiba? jungle meg kuban mapon csinálja, jó hogy látok mindekit, de azért szar nemtudni hol a talaj :D

Én d5 stuka,vagy attacker fókát javasolnék németen.Min tier 2mert i15 ai veszélyesebb mint a magas szintüek..
Ha majd lehet amcsit is akkor hellcat-p47
Sherman0070
Szépek a vizipáfrányok :D

Kiöntött a Tisza? :D

Fellner
Ez lenne a hiba :D

Fellner

szuper visszakapcsolhattam az anizo szûrést végre, eltûntek a puzzle szerû csíkjaim a földrõl :)
Ezt sejtettem én is, hmmm marad az Il2! <#eplus2>
Elég lutri, mert lomha és nagy. Ideális egy 37mm GAZ-nak :D

na ez érdekes lesz tekintve h tegnap is volt egy csomó teltházas player csata :)
Vöhöhöhö, Flakk mellé "Kacsát" érdemes kihúzni RB -re? :D
Update:

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/129511-update-1392920-20140424/

Mától már repülõt is be lehet vinni.

Gottfried
ó hogy az a...nincs tankos event. :( Tegnap 10-ig ment...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
RB-ben megnézem én azt a sniperkedést! :D
Arcadeban azzal a kereszttel persze lehet de az arcadenak nem sok köze van egy tankcsatához.Persze ha valaki pixelekre szeret lövöldözni.....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sniperkedés 152mm-es M10 tábori howitzerel? <#idiota>

KV-2 se rossz egy sniper kezében, csak az a baj nem lesz fullos a személyzet soha a kihasználásához.
T-34 1941 az egyik legjobb tank a játékban ha összevetjük a tûzerõt meg a lehetséges ellenségek képességeit. :D

áh tier 4-ben majd jön a t-44 meg az isu és kõ kövön nem marad :D

az elõbb valami kötényes német cucc úgy beállt az árnyékos susnyákba h senki nem vette észre idõben csak amikor mutatta h ki lõtte ki :D
genyó volt de hát ez a dolga :D
Ulvar
1 lövés 500 méteres közelségben már a T34 85nek is

nah megvan. ennel hulyebben nehez lett volna megcsinalni..
ok, most h megy a szerver latszik az event. de h tudok belepni? mert tankot nem latok sehol a menube, pedig cbt-s vagyok.