War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg a rendes is..

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Viszont aki akar mehet, úgy látom a Nightly szeró nyitva van.

Sherman0070
Túlterhelõdött a szerver vagy mért marad el?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

B0GE5z
holnap mikor lesz/lenne?

Ma elmarad.

Sherman0070
Most akkor senkinek se lesz tankos? Még azoknak se lesz akik nem tegnap szerezték a CBT-be a meghívót?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Na igen. De látod, van aki szerint a pohár mindig félig üres.

Hiába hosszabbítanák ha másnap nem jó az idõpont. Én arra gondoltam, hogy a tegnapi tank áradat kilõtte a live szervert és a nem CBT-s prémesek szíttak', ahogy pórul jártak volna ma is ha nem szüntetik be.
Ha a prémed úszna emiatt akkor is meghosszabbítanák annyival amennyivel megcsúsznak. De a CBT-n nem lehet GE-t elverni (vagyis lehet, de minek..).

Ddos támadást kivédeni.. ja.. ez nem a NASA :)

Amúgy minden gondért kaptak a playerek eddig is kompenzációt, nem tudom mi a probléma. Végül is a fejlesztõk mondhatták volna azt is, hogy evvan, megvonják a vállukat, és bannolnak minden sírót a fórumon, mint egy "másik" játékban.

Menj ordítsd a Dunába a fájdalmaidat, annak kb ugyanennyi értelme van, max nem röhögnek ki érte azok akik ide járnak infót szerezni. Win-win szitu :)

Amíg CBT értelmetlen verni az asztalt. A fizetõ AF játékosokat óvják ezzel. Én rohadt durcás lennék ha netán prémnapom úszna el miatta.
Akkor azt mond meg nekem, hogy a szombati CBT access akció meghirdetése után mégis mi a fenére számítottak a fejlesztõk? Hogy nem fog próbálkozni szombaton soktízezer ember CBT accesst szerezni, és utána nem fog megpróbálni vasárnap tankozni vele? Ehhez képest láthatóan teljesen felkészületlenül érte õket mindkét esemény.

Inkompetens kezdõknek tûnnek a fejlesztõk, a sokadik alkalommal. Mint a múltkor amikor sokadjára halt meg a szerverük a goldszerzõ akciók alatt, vagy amikor a DDos támadásokat képtelenek voltak visszaverni.

A World of Tanksnak van vagy ötmillió játékosa jelenleg. Ha csak minden tizedik ki akarja majd próbálni a War Thunder tankos részét az is félmillió új játékos. Ideje lenne mûszakilag felkészülni erre.

El vagy tévedve nem kicsit :)))

CBT, tesztelés, fejlesztés.. ezek a fogalmak gondolom meg sem fordulnak a fejedben ilyenkor.

Idióták. Marketingbõl, felkészültségbõl egyes.

Ma nem lesz tankozás az Openen :/

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/131002-tank-events-unavailable-today-27042014/

a repülõs szerver
Mit jelent hogy rendesen? ... dev server vagy nem ertem
Nem, ma nem megy a nightly szerver, de a rendesen délután 6-tól tudsz tankozni.
Ma 13:00 tol lesz nyitva a nightly szerver ?
Sherman0070
Ja meg Stug Ausf. A-ba ha betöltöd azt a lövedéket aminek minden távolságból 80 mili az átütése azzal frontból 1-2 lövéssel kiszedet a T50-et

Sherman0070
T28-nál torony körülre kell lõni mert a legénység ott csak úgy döglik ( 500m-rõl pz.II-vel egyszerûen kilövöm azokat) Németek kicsit se gyengék ;) én jó csatákat tolok a legjobb Pz.III-al meg Pz.IV F2-vel de pz.II be is eltudok boldogulni hacsak nem T50 ellen vagyok mert az ugyanolyan OP mint a T-34 L11 volt tier I-ben

Értem köszi, Csak ahhoz mögé kéne kerülnöm vagy oldalból. Amúgy mi a helyzet a toronnyal? Azon egyedül a löveg sebezhetõ?
Motort lõdd. Vannak tankok amiknek még nem jó a DM-je (T50, T28), de a motor általában le van modellezve. Azt kell lõni, akkor megpusztul.

Be se lépek, de már mindenki lövöldöz össze vissza mint valami idióta. De mindegy ez még kevesebb probléma.
Én német tankokkal mentem. Ezek most komolyan ilyen gyengék? Komolyan megint az oroszok az OP-k?
A kis Stug III A-val nem tudtam kilõni egy T-28-ast, 7x találtam el és semmi, de ez a többi német tankra is igaz volt amit kifejlesztettem. Én persze folyamatosan meghaltam (mondjuk még nem is igazán éreztem rá). Eltalálták a Stug-nak a frontpáncélját és a motor ment tönkre...

Esetleg valami tipp, hogy hova célozzak mert úgy látom 7x 75mm-es "High Explosion" nem elég egy orosznak?
Toby0501
Action 1-4 lõszer, 5 tüzérség, 6 nem tudom mi célt szolgál, 7 tûzoltás.

Beszart a technika, írták is a hírekben. Gondolom a bezúduló friss játékosok tömegét nem bírták a szerverek.

Lõszertípust mivel tudok váltani a tankban? Egyszerûen nem találom a CONTROLS-ban.
Sherman0070
Mért állt le a szeró? Nem az volt hogy este 10-ig megy?

Sherman0070

Na ezen kiégtem xD

AF gold eventkor ennyire kalibrálták be stressz teszten, régóta ismert adat.
Sherman0070
Fasza. Túlterhelõdött a szeró... 65K játékost bírt el

Sherman0070
Na mi? :D

Néha nem értem mi történik a pályán....
Néha nem tudom eldönteni hogy az olyan légvédelem ami a tigrisem frontját lövi szembõl fél percig karcolás nélkül és amikor ráfordulok a löveggel beljebb húzódik a fedezék mögé egy fejlett AI vagy valami növény :D
Sherman0070
Hála istennek hogy nincs arcade... Az a noobok és a trollok etetõje. Nem nagy rémálom kicsit az ellenség fölé célozni hogy nincs ott az a kis + ;)

kössz
Dear players, we temporary disabled Arcade Event for CBT in 20:00 -24:00 GMT session. Arcade Events will return as soon as possible.

War Thunder Team
Hali! arcade battle jelenleg nincs is az eventben?
Most összedõlt a világ. Igen, biztosan direkt csinálták, nem szeretnék, hogy te lehetõséget kapj egy játék TESZTELÉSÉRE. - mert ugyebár CBT access-t kapsz, nem azért hívnak meg, hogy jól érezd magad.

Vidd a negativitásod máshová - hacsak nem egy terhességi teszt vagy.
Nem beszopatás kb 65-70k játékost bír el a szerver akörül mindig bekrepál.
emlékeztetõ nekik h félre kell rakni egy kis lovettát új szerverekre :)
Jól besz*patott mindenkit a Gaijin...ez van. Majd javítják a szervereket 2 órán keresztül...
Úgy látszik a vártnál többen kíváncsiak a tankos részre :D
B*zi Gaijin. Biztos akkor foglalt a szerver amikor tank event van....ezt direkt csinálják.
Okés :)
Toby0501
A nightly szerver most nem megy, lehet, hogy csak azért írja. Majd, ha az eventen sem tudsz részt venni, akkor írhatsz nekik, addig fölösleges szerintem.

Sziasztok!

Teljesítettem az 50 gép küldetést és 10 nyert csatát. Meg is kaptam a tankokat Live szerveren látom és akkor majd játszok Event-en.

Nah, de én a CBT-re is szeretnék felmenni. Felenged de azt írja, hogy nincs aktiválva a számítógépem a játékhoz. Ez esetben írhatok e-mailt vagy várjak míg regisztrálják?
Ha e-mailt kell írnom mit írjak bele és mit ne?
Ja, sokszorosan lelassított fejlõdéssel, és kevés játékossal, emiatt nagy tierkülönbségekkel. A nigtly jobb választás. Már ha éppen megy.

Sherman0070
Már repülõs szerón van minden nap 18:00-22:00-ig.

ma nincs nightly szerver vagy csak leállt?
Sherman0070
Az normális ha 40 Km/h közben 1000 méterrõl kilövök egy AAA-at amit bokrok takarnak el? :D