War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Utolsó csata ma,belépek és látom hogy van új map.Hú de megörültem neki!! Aztán olyan ismerõs lett minden.Kiderült hogy a repülõs minimapot adta be(gondolom csak azért mert az utolsó csata volt és már éppen lejárt az event).Aki éppen most ment elõször,az nézhette hogy hol van. :D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Igen, ez sajnos probléma. Kíváncsi vagyok hogyan oldják majd meg a nyílt szerveren. Nyilván a média hatása, hogy mindenki Tigrist és Párducot akar, pedig a KV-85 és az IS is nagyon ott van...
Akkor irány a reptér :)
Pont meglett, kipróbálni sajnos már nem tudtam élesben.

Egymás után két rb-n is találkoztam azzal a remek taktikával, hogy belémrohan a stuggal, én felborulok, aztán szétlõ... Rohadt zavaró, remélem az ütközés fizikáján javítanak majd. Nem hiszem hogy olyan könnyedén repkednek a tankok ütközéskor, valamint a belémjövõnek nem lesz semmi baja.<#wilting>
3 szor gyújtottam ki a KV85 -öt mire leégett. Kilõttem egy t34-et,õ kigyújtott.Ha lett volna porral oltó,én továbbmegyek
Na ja, de ha már porral oltó kell akkor úgyis mindegy :D

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

Alap géppel elég sz.vás itt is bemenni..még egy nyomi porral oltó sincs
Meg kell nézni hol vannak a gyenge pontjai. Nekem ez eddig bevált, ami átvitte az oldalsó páncélt az fel is robbantotta. A pzIII 50mm nem vitte át sajna...

danke! bár ezeket gondolom egy jó hónap mire kitapasztalja az ember :P csak meglepõdtem mit kibr

Én a magam részérõl a sorban a 2. stug, hosszu 75milisérõl beszéltem.

Konkrét eset: távolrol nem tudtam átlõni. Közelebrrõl lõttem 2õt bele, sérült ez-az, majd kilõtte a crewt a 2. lövésével. AB volt a másik szerveren, végtelen spawnnal, szóval ez még megismétlõdött 10x. Én 15x haltam azon a mecsen, õ 2x.
Torony hátulja, oldalról. Instant ammo rack robbanás.

A stug alap lõszerének 45mm a max átütése, jó hogy nem viszi át a KV 75mm front páncélját. Tessék a rövid csövû fegyverekbe HEAT lõszert használi, pont erre találták ki...
Sherman0070
Áh az semmi én 30-at lõttem T50-be hogy meghaljon (közvetlen mellette voltam és az oldalát soroztam)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A kv-nak ilyennek is kell lennie. Bár azért a stug 75mm-esétõl pont elvárnám, hogy legalább 50%-ban átvigye, a jó helyeken.
jaja lõttem a motorteret a torony alját a lánctalpakat... 12x lõttem meg csak én :D

Torony és a test találkozásánál kell lõni. Illetve seggbe nem 1x egy shotoltam pont azzal a stuggal. De messzirõl gyakorlatilag sérthetetlen azon a szinten.
KV1 ez milyen jármû ez? 5-en lõttük közvetlen közelrõl...,de azon kívül,hogy néha lánctalpat javított semmi baja nem lett...ellenben kilõtte mindegyikünket....én 75mm-es anti tank lõszerrel lõttem 50 cm rõl...azt is leszarta

Azisjó,hogy mindenki TierIII-as német tankokkal akar menni,ígyha véletlenül tigrissel támadna kedvem menni,5-10 perc várakozás mire bedob egy csatába :/
Sim pályán szerencsére nincs ilyen.De talán kitalálnak erre valamit
RiCSi1234
Konkrétan ma játszottam vele elõször, és az általad említett dolog, hogy el sem indultam, és mind a három reserve tankom egyhitelte valaki..
Aztán fogtam a sörösüvegemet, és felnyomtam a pecsámba. Azt jobban élvezem.. (-.-)

GTA V (*.*)

Af en megy.Majd gf en beadja szerintem,mert sok a panasz rá.
jók azok a pályák ahol mész 50 métert a spawntól és már 4 enemy lõ rád......

A fenébe, a reptérre beesõ ellenségért már nem fog killt adni, ha javít? :(

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ez is javitásra került.
Jagdpanther damage model has been fixed (both standard and also commander-premium version).

Ideje volt.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/132797-update-01052014-1392939/
Még sajna nem.
Olyankor nem tied a kill? Mert AF-ben ha belelövök és kilép azt elszámolja neki is nekem is.
Ez annyira irritálóan szánalmas: kilövöm a ferdi váltóját oldalról, miközben kidugja az elejét egy szikla mögül, elkezdem megkerülni a sziklát, erre kilép... no comment. És az a szomorú, hogy rengeteg ilyen van.
14:00
"Events" session ? az mikkortol elerheto ?
Ott van a mondatban, amit kérdezel az 1-el alattad levõ kommentben.
Production game server itt hogyan lehet tankozni ?
"As we started CBT testing on Production game server in "Events" session, Nightly server is suspended."

Ez az utolsó hivatalos hir a nightly-ról.
Nem lesz, ki monda hogy lesz?
Ma hanytol lesz elerheto a Nightly szerver ??
Értem,köcce a választ!
War Thunderben a csapattársat is normális mértékben tudod sebezni, és pénzlevonást kapsz a kilõtt sajátok miatt.

Nem. Kifejleszted ha kíváncsi vagy rájuk, talán nem lesz annyira megerõltetõ a Nightly szupergyors fejlõdésével.

Nem vágom miért várod el hogy öledbe hajítsák az endgame tartalmat.

Sherman0070
És ki lehet próbálni anélkül hogy kifejleszd?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Van tier5 nightlyn jelenleg is.

Bocs a hülye kérdésemért,de véletlenül pont bejött elém egy csapattársam amikor céloztam be az ellent,és belepukkantottam,nemlett semmi baja,mert
ugye nemlehet csapattársat megsebezni,de ezért nemjár semmi büntetés ugye?
Sherman0070
nightly serveren régen naggyából minden tankot a kezünkbe adtak tier4-ig akkor az 5-öt mértnem szabad? :D

Ennyire szánalmasan gyenge tankkal, mint a T-44 még nem volt dolgom CBT alatt, szerintem a T-26 dmg modelljét kapta. Bármelyik német ellenfele ránéz, és pukkan. 90-95% 1 lövés, mindegy, hogy milyen messzirõl, vagy hogy hol találják el. Akartam egy T-54-et, de most már nem annyira.
Ha kifejleszted õket, addig teszteled õket amíg jólesik. :D
A kezedbe adni a készet nem fogják.

Sherman0070
Tier 5-ös tankok lesznek olyan tesztfázis alatt hogy csak beteszik a hangárba hogy teszteljük le?

Oks,köszi a választ:)
Toby0501
GMT 12:00-20:00, ami magyar idõ szerint 14:00-22:00.

Sziasztok,volna egy kérdésem: Nemúgyvolt,hogy 12:00-20:00-ig van szeró?
Pedig most nemhozza ki a tankos eventeket xD
Toby0501
Benne vannak a rank 4-5 tankok is.