War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Konkrét eset: távolrol nem tudtam átlõni. Közelebrrõl lõttem 2õt bele, sérült ez-az, majd kilõtte a crewt a 2. lövésével. AB volt a másik szerveren, végtelen spawnnal, szóval ez még megismétlõdött 10x. Én 15x haltam azon a mecsen, õ 2x.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Aztán fogtam a sörösüvegemet, és felnyomtam a pecsámba. Azt jobban élvezem.. (-.-)
GTA V (*.*)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ideje volt.
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/132797-update-01052014-1392939/
Ez az utolsó hivatalos hir a nightly-ról.
Nem vágom miért várod el hogy öledbe hajítsák az endgame tartalmat.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
ugye nemlehet csapattársat megsebezni,de ezért nemjár semmi büntetés ugye?
A kezedbe adni a készet nem fogják.
Pedig most nemhozza ki a tankos eventeket xD