War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenki ott picsog a játékban, hogy a T-34-57 milyen OP, én meg csokorba szedem õket a Pz IV H-val :D Biztos bennem van a hiba.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az a HE, és a játékban is erre szolgál, azzal lehet kicsapni egy lövésbõl a légelhárító teherautókat.

Anti tank gránát egy gyûjtõnév, a legtöbb játékban szereplõ gránátra rá lehet ezt fogni, de ebbõl még nem tudjuk meg, hogy mivel lõsz.
pl.: http://www.panzerworld.com/anti-tank-ammunition
laikusként ugye azt gondoltam 75 mm > 50 mm :)

patchaou
Pedig van amit direkt "puha" célpontok ellen. Ezek inkább robbannak jó nagyot, de az átütõ erejük jóval kisebb. Gyalogság, teherszálítók ellen viszont tökéletesek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

azt hittem az összeset arra készítették :P :D

Anti tank skuló nem túl pontos megnevezés, inkább páncéltörõ gránát, AP= armor piercing.
Értem :) <#eljen><#worship>
"csak 50 milis"

Arra csinálták, hogy kilyuggassa a népet :D

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ha rád lõ akkor mindegy melyikkel mész :D
Az IS-1 elég jól bírja a strapát közepes-nagy távolságból, de a Tiger még annál is jobban bírja az õ 85-ösét. A 34-85 jó gyors, oldalból meg bármit leküzd. Játékstílustól függ hogy melyik a jobb.

O shit! kilõttem 9 tankot 0 halállal a Tigris elõtti tankkal aminek csak 50 milis ágyuja van! ezzel azért kell helyezkedni,mert szétcsapják,de jó az az ágyú! normális ez amúgy? csak 50 milis...oké anti tank skulót használok

A tigrissel melyik veszi fel jobban a harcot? T34-85 vagy Is1?<#vigyor3>
Én is Párduccal akarok menni, nem csak a pisisek :D

<#buck>
Négyszer annyi német van tier3-on mint orosz, mivel az összes pisis Tigrissel meg Párduccal akar menni. Úgyhogy a németek félórát várnak a csatára, az oroszok meg 15 másodpercet. <#nyes>

Értem :) Köszi szépen <#taps><#eljen>
Nem, tier 3-ban kevés az orosz és rengeteg a német, ezért a németeknek kell sokat várniuk.

Ugye TierIII-ban orosz ágon is sokat kell várni,hogy berakjon egy csatába az mm?<#confused><#fogmosas>
A Pz III F imádja õket, omnomnom :D

én amilyen gyorsan csak lehetett átfutottam azon a csoporton talán 3 kört mentem t-50el :D
most már csak tigrisek és párducok hada jön szembe mindig..xD
Azért ezekkel a T50-ekkel kezdhetnének már valamit, mert már rohadt idegesítõek. 4-5 fõs falkákban lazán ledarálják ez egész csapatot. Nagyon gyorsak, kis célpontok, jó a páncéljuk, jó a lövegük. És persze minden csata tele van velük.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Alig vannak még tier5ös tankok, nem meglepõ.

na ez vicces kör lesz :D
Valamit babráltak az MM-el. Piszok sokat kell várni. .41-es patchrõl nincs infó.
Én német rank 2_3 at viszem.Nem kell várni,pálya megismeréshez,gyakorláshoz tökéletes.Opene már elég ember lesz.
10 perc után feladtam, elkezdem az orosz heavy ágat inkább.
Toby0501
Mivel németekkel rank 4-ben sokat kell várni a kevés orosz miatt, így fejlõdni is nehezebb, szóval kevés esély van rá.

Van némi esély bekerülni tier 5-el csatába? Már 8 perce várok SB-n T-54-el, de semmi. Nem ezt szoktam meg orosz oldalon :). Talán néhány nap múlva... RB-n megy a t5?
Pl hogy mikor lesz már open, de már mindenki leszokott róla :D
Nem tesz semmit, annó mi is hülye kérdésekkel kezdtünk. <#smile>

Tegnap nekem is volt ilyen, csak még durvábban. PzIIIE-vel dombról lefelé 63-mal csapatok, szembe jön egy T-34, szembõl egymásnak mentünk és én konkrétan átrepültem a tornya felett :D

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Oks,köszi :) És bocs a hülye kérdéseimér:)
Az.

Amikor az ellenség fölött csak egy piros csík van,az bot?Mert a nevét nem mutatja csak egy piros kis csíkot o.O Azthiszem,mégcsak T26-on láttam.
Igen, a tüzérséget én is magamra hívom ilyenkor, hátha megpusztul.
A tegnapi epic moment az volt mikor ráhívtam a tüzérséget az ellenre, és az artival sikerült leszednem egy baráti repülõt. Írta is a srác, hogy mi a fene történt, nekem is gúvadt a szemem. <#wow2>
Toby0501
Ez valahogy kimaradt.<#fejvakaras>

Ez nem is vicces. :D

Az a vicces amikor a kv2-õt métereken át tolja a bot pz2, majd vígan megy tovább xD
Gottfried
Ja,hát ezen javítani kell majd mert azért az vicces hogy egy 14 tonnás light tank felemel egy 23 tonnás pzIII-at.Ráadásul még csak nem is sérül ilyenkor.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

mármint a 391-re ment válaszként
Hát ezt az összes láma csinálja amelyik viszonylag lapos vagy ferde fronttal rendelkezik, mikor ez van már küldöm is az artit saját pozícióra, dögöljön meg õ is, de néha mikor a szerencse velem van csak õ pusztul:D

Te se olvasol gyakran híreket igaz? :)
http://warthunder.com/en/news/561/current/
Toby0501
Ash River, a tactical map pedig ismert bug, bugot pedig nem posztolunk, csak official fórumra.<#nezze>

Ash River? Azon van egy vörös híd, de én ilyen részét még sose láttam.

sztálingrád
Gottfried
Középen hátul látszik a vörös híd ami egyik oldalon végig fut.A pálya nevére a fene sem emlékszik.

Azt látom, de akkor melyik térkép ez? Nem ismerem fel a képrõl, se a színekrõl.

Gottfried
A fenét,csak a minimap a repülõsé.Ott nyüzsögnek rajt a tankok középen.:D

Ez most tényleg új térkép? Nem ismerem fel errõl a képrõl.