War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Dear Players,
This weekend, we are extending the availability of tank events, which means that on the 3rd and 4th of May tanks will be available:
from 00:00 GMT until 04:00 GMT
and
from 11:00 GMT until 21:00 GMT.
The War Thunder Team
http://warthunder.hu/news/CBT-Meghosszabbitott-eleres
Innentõl kezdve semmi értelme a text chatnek. Nálam több mint fél éve ki van kapcsolva már, nem jelenik meg. Ha szakaszba megyünk, TSen kommunikálunk.
repülõs résznél megy a rádiózgatás sb-ben mert ott tényleg semmi nyoma az ellennek úgyhogy csak koordináták alapján lehet betájolni amit lerádióznak a társak aztán meg a szemed következik :D
Ha vontatnak se jobb,mert lehet egy szikla mögött biztonságban voltál,míg a vontató körbehurcol mint a véres kardot
Ha kilövik a mentõt, akkor annyi, de ha odaér, megjavít! :D
Az ember vezette géppel kevesen játszanának, vagy irkálhatnál neki az idõk végezetéig mire méltóztatik odajönni :D Az emberek sajnos nem olyan csapatjátékosok.
Az lenne a lényege, hogy amit magától nem képes megjavítani a tankom (pl. ágyú, néha váltó, stb) azt ez meg tudná egy minimális szintre.
Én a játékban is kumisz vagyok, csak ide még nagyon régen, régi nickkel regisztráltam.
Nem ártana, ha elterjedne az SB-s közösségben pl. az ellenfél és annak poziciójának jelentése, ezt sajnos nagyon kevesen csinálják.
Kumisszal is találkoztam már, meg jó sok pumással.
De szerintem ez a javítójármûves ötlet se rossz, de szerintem jobb lenne ha nem a gép, hanem egy játékos irányítaná. Én pl szívesen játszanék vele.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
1.mire odaérne szétkapnának valszeg
2.kilövik a javitó gépet aztán várhatsz
3.Max repair idökkel lehet játszan,de full skillel szerintem amugy is felezödik kb
4 ha màr elkaptak akkor vagy javitson a saját eszközbö,vagy lépjen ki (persze kill a sebzöé)
5. egyébként ez nekem is megfordult a fejemben,csak ember vezette jav.géppel,aki arra kapna xp credet,hogy mennyi gépet javit.,( mint a panzersben a jav,töltögk )persze nem egy életbiztositàs,de van az az xp kredit amiért bevállalnák.Föleg nagy térképen klán háboruban( ha lesz) lenne hasznos.
6.De legalàbb megtudtam ,hogy Te vagy Kumisz :-)
7.Amaymon az a Te játékbeli nicked?
Ez még passzol is.
Jó gondolat btw. Még a nightly szerveren goldból kimaxoltam kíváncsiságból 1 vagy 2 nap alatt pár cuccost, és tényleg baromi idegesítõ, hogy meglõnek fedezékbe vissza mehetsz aztán lógó orral megvárod turret hiányában a meccs végét vagy ragequit. AF-ben legalább lefoglal a levegõben maradásért folytatott küzdelem amíg haza érsz, de itt nincs semmi alternatíva a tehetetlen forgolódáson túl.
Link
Még az a kisebbik para ha T-26-ot látsz, ma egy KV-85-el találtam szembe magam a kis Pz IV H-ban, aztán vártam a biztos halált, de nem történt semmi. Pár másodperc múlva eszembe jutott, hogy a meccs elején én lõttem ki :D
Valaki tudja hogy a klánharcokat itt hogyan oldják meg? Egyáltalán repülõsbe van ilyen, mert még az elején vagyok a wt világában.
Vannak még itt furcsaságok, maradjunk annyiban. :)
talán nem fogja lehúzni az azonos file-okat újra de passz :)
Olyat is hallottam már (lehet hogy pont itt) hogy a saját repülõt szedte le a gyerek az artyval, aztán néztek mindketten mint a moziban :D
Ez adja meg az ízét.
Alapvetõen nem zavarna, de valahogy mindig megdöglök miatta.
Az elõbb elsõ lövésre telibe lõtt az artillery egy híd alatt. <#idiota>#idiota>