War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De eddig mindig mûködött,csak mostnem:/
Tesztvezetésen állítsd be az irányítást.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ja ésmég annyit,hogy pl amikor nyomom a w-t csak egy nagyonpicit megy elõre a tank...:/Miért?
Nekem miért van az,hogy a csata elkezdõdik,és nem akar egy irányba se indulni a tank,akárhogy nyomom a gombokat....?
Mondjuk az 1. halott a csapatból megkaphatná ezt a javítgatós lehetõséget és ha nyer a csapata dupla XP-t kapna v vmi.De ha nem nyer akkor is kapna vmi kárpótlást azért hogy egyáltalán beáll javítani.
Amúgy mûködik a squad.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ezért jobb a hivatalos fórumról tájékozódni :)

Dear Players,

This weekend, we are extending the availability of tank events, which means that on the 3rd and 4th of May tanks will be available:

from 00:00 GMT until 04:00 GMT

and

from 11:00 GMT until 21:00 GMT.

The War Thunder Team
Francba, én meg itt ülök és várom a 14:00-át...
http://warthunder.hu/news/CBT-Meghosszabbitott-eleres
Most már legalább össze tudom kötni a WT fórumos nickeddel :-)
Persze hogy más is rámenjen a zsíros célpontra >:D
Akiben van egy kis angol tudás és akarat,az válaszol.A segélykérés érthetö midenkinek / sajna magasság nincs benne) itt meg már az emberen mulik akar e jönni
Nem tudom ez mitõl függ, lehet hogy a rádiósod képességétõl, de én sb-n csak azt az ellenfelet látom, amelyeket én észlelek. A csapattársam által észlelt ellenfeleket nem mutatja, de azért hasznos lenne tudni róluk. Ez csak alapvetõ csapat kommunikáció kérdése. Az ember azt gondolná, bár lehet naiv vagyok, ha valaki SB-n játszik, akkor tisztában van az információ taktikai jelentõségével.
Ááá, néha visszaírnak angolul, hogy miért nem oroszul beszélünk ha már bepofátlankodtunk az õ szerverükre :D

Amikor kilépünk az EU-ból és az eurázsiai unió része leszünk jobb, ha hozzá szoksz /troll off :D
Mi a fenének? Az WTben nincs fizikailag szétválasztva az EU és au RU szerver, és valamiért az EU szerver tele van tetves oroszokkal, akik persze csesznek a nemzetközi nyelven, angolul beszélni, csak nyomatják a kis cirillbetûs retardnyelvüket.

Innentõl kezdve semmi értelme a text chatnek. Nálam több mint fél éve ki van kapcsolva már, nem jelenik meg. Ha szakaszba megyünk, TSen kommunikálunk.

Skacok,a CBT-ben való játéknak nagyobb a gépigénye mint az AF-nek? MErt mintha valahol olvastam volna olyat,hogy nagyobb a VGA igénye mint alapból( nekem sima GT430-am van és szépen megy a repcsis rész),és ha már open lesz akkor ár elfut rendesen mint a repcsis rész.
itt nem nagyon van rá szükség mert a minimap mutatja sb-ben is az ikonokat úgyhogy fél szemmel mindig azt lesem amúgy is :)

repülõs résznél megy a rádiózgatás sb-ben mert ott tényleg semmi nyoma az ellennek úgyhogy csak koordináták alapján lehet betájolni amit lerádióznak a társak aztán meg a szemed következik :D
Én régen a battlefield játékokban mindig szanitéc voltam, nekem bejött. Nem mindig szeretek öldökölni. (munka csömöre)xd
Azért nézten az aláirásnál .Mivel emlékszem hogy régen is vigyáztál az anonymitàsra. :-)
Ha vontatnak se jobb,mert lehet egy szikla mögött biztonságban voltál,míg a vontató körbehurcol mint a véres kardot
Volt már hogy 5:30-ig javítottam egy bokorban, remélve hogy harcképessé teszik a tankomat, de az ágyút nem tudták megcsinálni. Nehéz tanknál, respawn nélkül meg csak nem olyan jó kiugrani a jó drága tankból.

Ha kilövik a mentõt, akkor annyi, de ha odaér, megjavít! :D

Az ember vezette géppel kevesen játszanának, vagy irkálhatnál neki az idõk végezetéig mire méltóztatik odajönni :D Az emberek sajnos nem olyan csapatjátékosok.

Az lenne a lényege, hogy amit magától nem képes megjavítani a tankom (pl. ágyú, néha váltó, stb) azt ez meg tudná egy minimális szintre.

Én a játékban is kumisz vagyok, csak ide még nagyon régen, régi nickkel regisztráltam.

Érdekes, hogy chat-re sokkal kevésbé figyelnek, vagy reagálnak a játékosok, mint pl. WOTban. Bár sok a cirill betûs halandzsa.
Nem ártana, ha elterjedne az SB-s közösségben pl. az ellenfél és annak poziciójának jelentése, ezt sajnos nagyon kevesen csinálják.
Valamiért hatványozott öröm, amikor sg fórumos emberkét lõhetek ki <#vigyor3> Múltkor Glo-t sikerült fenékbe durrantanom, T50-ben volt <#gun><#eplus2>
Kumisszal is találkoztam már, meg jó sok pumással.
Egyébként nem azt mondták, hogy itt lesz lesz bázis, ahol meg lehet javítani a tankot? Úgy mint a repcsisben.
De szerintem ez a javítójármûves ötlet se rossz, de szerintem jobb lenne ha nem a gép, hanem egy játékos irányítaná. Én pl szívesen játszanék vele.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azért nem azt javasoltam, hogy vontasson vissza a bázisra, hanem hogy helyben javítson meg.

Nem én soha nem írok vagy reagálok magyar post-ra, hogy ismeretlen maradjon a nickem. :)
Az ötlet jó lenn,de mégse.
1.mire odaérne szétkapnának valszeg
2.kilövik a javitó gépet aztán várhatsz
3.Max repair idökkel lehet játszan,de full skillel szerintem amugy is felezödik kb
4 ha màr elkaptak akkor vagy javitson a saját eszközbö,vagy lépjen ki (persze kill a sebzöé)
5. egyébként ez nekem is megfordult a fejemben,csak ember vezette jav.géppel,aki arra kapna xp credet,hogy mennyi gépet javit.,( mint a panzersben a jav,töltögk )persze nem egy életbiztositàs,de van az az xp kredit amiért bevállalnák.Föleg nagy térképen klán háboruban( ha lesz) lenne hasznos.
6.De legalàbb megtudtam ,hogy Te vagy Kumisz :-)
7.Amaymon az a Te játékbeli nicked?
A Tigris jól bírná a lövéseket, még odaér, emez meg gyors.
https://c2.staticflickr.com/4/3366/3337964273_e9916c5990.jpg

Ez még passzol is.
Hát még egy tigris tank, vagy kettõ.
Jeffjohnson
A probléma csak az, hogy mi lenne a Királytigrisnek a mûszaki mentõ jármûve?

http://www.falconbbs.com/m34-057.jpg
Mint egy tankos moba game, dota2-ben hozzák úgy a felszerelést, ahogy javíttatni akarsz :)

Jó gondolat btw. Még a nightly szerveren goldból kimaxoltam kíváncsiságból 1 vagy 2 nap alatt pár cuccost, és tényleg baromi idegesítõ, hogy meglõnek fedezékbe vissza mehetsz aztán lógó orral megvárod turret hiányában a meccs végét vagy ragequit. AF-ben legalább lefoglal a levegõben maradásért folytatott küzdelem amíg haza érsz, de itt nincs semmi alternatíva a tehetetlen forgolódáson túl.
Nekem tetszik az ötlet! :)
Tettem egy javaslatot a lehívható AI mûszaki mentõ jármû megoldására, nézzétek meg ha gondoljátok.

Link

Ami elég idegesitõ még a láthatatlan falak/sziklák amik hatására akár le is dobja a tank a láncot. Mész 35-40-el tiszta terep, aztán egyszer csak bumm, 0 km/h.
Ja, ezen már régóta rugóznak mások is. Az eredeti indoklás szerint azért tûnnek el a tankok ha a játékos másikkal spawnol be, mert a kis arcade térképeken, az arcade csatában rendelkezésre álló rengeteg tank roncsaival el lehetne zárni egyes utakat, és ezt nem akarják.

Azt azért megoldhatnák, hogy a kilõtt tankok bentmaradjanak, és lehessen fedezéknek használni õket. Most keresztülmegy rajtuk a lövedék.
A kilõtt tank nem feltétlenül füstöl :)

Még az a kisebbik para ha T-26-ot látsz, ma egy KV-85-el találtam szembe magam a kis Pz IV H-ban, aztán vártam a biztos halált, de nem történt semmi. Pár másodperc múlva eszembe jutott, hogy a meccs elején én lõttem ki :D

Igen, túl sokat nem zavar a környezet, lazán megy a lövedék fûn-fán keresztül, mintha ott sem volna. Bár a sziklák általában megfogják. A kilõtt botok is füstölhetnének, mert néha sikerül ráparáznom egy-kettõre :)
Gyerek meglövi az elõttem kb. 10 méterre lévõ sziklát, még robban is egyet, erre a lövészem meghal... <#mf2>

Nagyon bûntett ez a tankos része!:D

Valaki tudja hogy a klánharcokat itt hogyan oldják meg? Egyáltalán repülõsbe van ilyen, mert még az elején vagyok a wt világában.
Hogyne :D
Vannak még itt furcsaságok, maradjunk annyiban. :)

meg lehet próbálni leszedni a rendes live launchert és ráengedni a mappára, hogy rátelepítse
talán nem fogja lehúzni az azonos file-okat újra de passz :)
Abból sehogy, szedd le steamrõl.

Ahogyan fából vaskarikát.

Páncéltörõ gránát, biztos átment a vacak kõhídon, örülj hogy nem borította rád :D

Olyat is hallottam már (lehet hogy pont itt) hogy a saját repülõt szedte le a gyerek az artyval, aztán néztek mindketten mint a moziban :D

Ez adja meg az ízét.

Hajajj, az nagy baj. Akkor szerintem pihentetem. Fogalmam sincs, hogy hogyan lesz ebbõl mostanában OBT, mert iszonyat, hogy milyen bugos...
Alapvetõen nem zavarna, de valahogy mindig megdöglök miatta.
Az elõbb elsõ lövésre telibe lõtt az artillery egy híd alatt. <#idiota>

Hali! CBT-s nightly kliensbõl hogyan lehet Live klienst csinálni? Köszi!

Nem megy a squad, elvileg hétfõ és szerda között vissza tudják állítani.

Ha valaki gurulna pár kört, akkor dobjon egy invet (cpt_hungarian), mert egyedül már rohadtul unom... :)