37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Egyre jobban tetszik ez a rendszer.T4-ben(igaz kikaptunk) de a németekkel az eddigi legélvezetesebb csatámat mentem.A Ferdi nagyon jól használható az elején,így hogy nincs bombázó.Aztán később jött egy Jer,az kidobott de arra már volt bőven pontom. Hoztam egy me110-et,lelőttem a Jert,aztán a két bmbával kiszedtem egy foglalót,mire lelőtt az AA.Vissza a JP-be,még egy kill.Aztán miután kilőttek,jött a He111,amivel kidobtam még két tankot és a végén még a Ju87-re is maradt pont.
Kimondottan változatos és élvezhető csata volt. :)
Csak remélni tudom hogy ez nem csak egy event marad! -
Dagohun74 #13614 Ez nagyon szép lesz. Remélem játszhato is. -
Droughert #13613 Ezt a módot felőlem holnap már rakhatják is élesbe, nekem nagyon bejön. A plusz fejlesztendő legénységnek nem örülök, de még ezzel együtt is sokat dob a játszhatóságon. Elképesztő, hogy végre tankcsaták vannak és nem bokrok alján kell bujkálnom mert 4 bomber les rám fentről közvetlenül spawn után. -
A másiknak.Kérte is a segítséget,aztán ahogy elmentem mellette,láttam a szétnyílt ágyúcsövet.(ha ilyet látok,mindig a párducom jut eszembe :D)Akkor még jól álltunk.Aztán egyszer csak megjelent mögöttünk egy T44 és egy SU100.Elöl meg is2/44-ek.Na ott volt vége a bulinak. :D A másik oldal kill nélkül elesett. :( -
Droughert #13611 Az a pályarész (és főleg az az oldal) nagyon fekszik a Ferdinek, messziről nehéz belőni. Lehet, hogy neked lőttem el a gun-t? -
Én voltam az egyik Ferdi. :D Sorry,észre sem vettelek. -
Droughert #13609 Ne égess, ott vagyok a másik oldalon alul, 2 Ferdi várt rám a srkon, búcsúztam egyből, azt hittem bukó meccs lett :) -
Jó neked! :D Mivel én nem mentem árkádban,nem kellet több legénység.Igaz ez az egy már majdnem fullos. :)
Viszont az ilyen balfaszok ellen nincs orvosság. :(
Összesen 4 player killje volt a csapatnak,abból 3 az enyém,a negyedik meg assist egy kis pályán TD-vel.(még csak nem is kempeltem vele hanem mentem foglalni a híd mellett)
Az ilyen emberek minek mennek t4-el???? Élvezik a szopást?
-
Nekem mindegyik sloton van fejlesztve legénység szóval tőlem jöhet ez a változat :D -
Gondolom a visszajelzések alapján finomítgatni fogják még.Remélem bevezetik majd a játékban mert hosszú idő óta ez az egyik legjobb ötletük.
Minden esetre egy második sloton nekiállok legénységet képezni. :) -
Droughert #13605 Visszafelé is működik a dolog, hiába van 2 spawnja az orosz td-nek medeknek, ha kilövöd és előtte semmit nem csinált, ő sem jön vissza mint korábban. T4-ben némettel nem fun ez az event, sokan be sem jönnek, akik bejönnek egymást lövik, vagy 0 xp-vel elhullanak az első kavicson. Viszont normális csapattal így már verhetőbbek lesznek az oroszok.
-
vajakos21 #13604 Látom is már a feladatot. A német páncélosokkal a folyóparttól indulva a nyílt mezőn keresztül foglald el a várost.... -
No,egy kis érdekesség.A srác Pantherrel jött be,aztán vissza todott jönni KT-vel.Úgy tűnik hogy egy adott tank spawn száma nem változik de be lehet hozni másik tankot.Ha így lesz,neki lehet ugrani a legénység fejlesztésnek több sloton is.(igaz hogy 5 vs. 5 de azért a full párduc csapat szép látvány volt.Simán hoztuk is a csatát)
-
Droughert #13602 Ezzel csak akkor nyersz valamit, ha a többi slotra is pakolsz tankot, így többel mész be, de így még több legénységet kell fejleszteni, és az oroszok maradnak spawn előnyben T4-ben, ha csak valaki be nem pakol 4 slotra Panther medeket. -
Ilyen nálam is volt Tigris-el. De ha így is csak 1x spawnolhatsz akkor semmi értelme ennek a módnak. -
Azt is meg kéne oldani hogy legyen elég játékos mert 5 perc hogy betegyen panther D-vel és az is tier4-esek ellen 5v5-ben. Valahogy vissza kéne csalogatni a játékosállományt hogy minimum 80K játékos legyen. -
Droughert #13599 Na azt hiszem már nem értem ezt a "The Sky is for Heroes" módot. "The number of respawns are limited only by the points earned by the player"-ezt úgy értelmeztem, hogy majd a Jagdpanther-rel is bejöhetek akár többször, is ha van elegendő pontom, de ezek szerint nem így van. Jagdpantherrel csak egyszer tudok spawnolni, előbb kétszer is próbáltam, első helyen 2200 /1700 xp-vel, de nem engedélyezte. -
Az ötlet nagyon jó!! Igaz hogy nem csodafegyver,nem old meg mindent de a bombázókkal kapcsolatos problémákat mindenképpen orvosolja.A jó teljesítményt honorálja,így sokat javulhat ezzel a rendszerrel a játék.Bomberek be sem tudnak jönni addig míg tankkal nem szerez a player elég pontot.
Egy dolgot viszont ez sem old meg,az elbaszott Demage modelleket.
Szerencsétlen Pantherrel három csatából háromszor lőtték el első lövésre a gunt és így még annyi pontom sem lett hogy vissza tudjak menni bosszút állni.
Szóval ha a többi alapvető hibát nem hozzák helyre,akkor ez a nagyszerű ötlet csak halottnak a csók lesz. :( -
twi452 #13597 ez lesz az első városi pálya ? :)
http://warthunder.com/en/news/759-Under-Construction-City-location-Poland-en -
Droughert #13596 Nos teszteltem, valóban nem lehet bomber-rel kezdeni, ez így nagyon jó, a csaták kicsit hosszabbak még 5v5 esetén is, de előbb is 7800 rp-vel jöttem ki, meg 41k silver-rel. -
cpthungarian #13595 Én értem a felháborodást, de biztos vagyok benne, hogy még finomítanak majd ezen.
Mellesleg játssz szakaszban és meg van oldva a probléma
-
Hát az értelmetlen halál nekem ilyen volt.: Kilövök egy T44-et ( 5vs5 persze hogy tier4 panther D-vel) Várok 2 percet és hátulról kapok egy lövést mert ez a sok meleg megkerülte az egész mapot. Gondolom magamban van 350 pontom elég lesz a pz4-re erre 400 pont. Kicsit unfair volt hogy esélyem sincs tier 4-ben és még a társaim se jöttek velem. -
cpthungarian #13593 CBT-ben egy darabig működött ez a mód és nekem nagyon tetszett.
Nyilván, ha teljesen haszontalanul elhullasz, akkor nem fogsz tudni még egyszer spawnolni, ez benne a lényeg.
CBT alatt ráadásul úgy volt, hogy a csata előrehaladtával egyre több pontba került a következő spawn.
-
Droughert #13592 Mindjárt kipróbálom, de ha úgy van ahogy mondod akkor még jobb :) -
Stefan99 #13591 Szerintem nem, nekem legalábbis inaktív volt az összes repülőm. -
Droughert #13590 Nem úgy van, hogy mindegy mivel spawnolsz, az első spawn 400 pont? A következő spawn meg a mellékelt táblázat alapján számolandó. -
Stefan99 #13589 A csatákban ahol voltam 400 volt a kezdő spawn pont(nem tudom mindig így van e), ami nem elég arra hogy bomberrel kezdjen valaki( ára 800 pont.) :) -
Droughert #13588 Nem rossz, ezzel talán vissza lehet fogni a bomber spawn-t is, mert ha nem sikerül a bombázás, akkor nem lesz pontja tankkal bejönni. El kell ismerni, hogy egészen nagyszerű ötlet, főleg ha működni is fog, valamint ezzel nem csak a bombereket, de a T4-es német balanszot is helyre teszik. Ahogy néztem a respawnhoz egyre több pont szükséges, így ha valaki jól teljesít van még lehetősége tovább javítani. Előbb próbáltam, 2 ai+3 human kill 2 respawnra volt elegendő SU-122P-vel. -
Stefan99 #13587 Nekem tetszene ez az új event nagyon, csak állandóan ilyen 5 vs 5 csatába dob be... :/ -
Droughert #13586 Hogy egy klasszikust idézzek: "Ha ennyire bajuk van ezzel a játékkal tegyék át a seggüket a WG elé..." -
Mégse... Ez egy rakás szar. 1x megönek és minden rohadt jármű dupla annyi pontba kerül. Elején nézem hogyha meghalok simán lesz 220 pontom egy pz 4-re erre 450 pontra felmegy. Bekaphatja ez a banda. WoT-nak jobb ötletei vannak ennél. -
Droughert #13584 Na, nekem nem számolja a győzelmeket az achivements fül alatt.. Orosz Mig3-15-el repültem Korea map-on (RB), végig harcoltam, enyém volt a final blow, győztünk, de az achi nullán áll. Előtte mentem egy tankos kört, ahol bevittem egy repülőt ott is nyertünk, azt sem számolta bele. Az activity mindkét esetben bőven 50% felett volt. -
Jól hangzik ez a mód -
tutyimutyi2 #13582 hogyha légvédelmivel repcsire lövök akkor a fragmentation incendiary tracer shell-t kéne használnom? -
Droughert #13581 Az lesz, azért köszi :) -
Glo #13580 Jó kérdés, én nem próbáltam.
De egyszerű, mert az achievement fülön nyomon követhető. Próbálj rá :) -
Droughert #13579 Glo, volt itt valakinek reggel egy ötlete, nem tudod az működik, hogy ha tankos csatát indítasz, és beviszel oda olyan gépet ami az eventben szerepel, akkor az ott elért győzelmet is hozzá számolja az eventhez, vagy csak AF only győzelem számít? -
4-5 óra alatt arcadeban 90 megvolt szóval az az 540 jó lenne érte. -
jocking #13577 Végülis... Csakhogy nekem a 90 kill is 4 nap alatt lett meg, így max. akkor lenne teljesíthető, ha 1 hónapig tartana. :D (Na jó, legyen 2 nap, mert meglett mind2 prém tank, így csak 2 héttel kell számolni.:p) -
Glo #13576 Egy 6000 GE-s gépért valszeg meg kell majd küzdeni. Bár a 90 kill az 1000 GE-sért hozható volt :) Felszorozzuk hattal, 540 kill. Nos? :))