War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Igen.

"From 8:00am GMT 8th of May until 8:00am GMT 12th of May
Destroy 60/15/6 enemy aircraft and win 9 battles
to get the “Victory Banner” decal and Ground Forces CBT access"

toocha
?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Sziasztok! Most lehet hozzáférést szerezni a CBT-hez! Mintha valami ilyesmit hallottam volna.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Gilb3rto
Mondjuk nekem a mondandójából lejött a hozzá állás "SB-vel nem foglalkozom" hogy az ilyen "játékosokra" nincs is nagy szükség azok WOT-ozzanak csak tovább 😊

Macbook Air M1 2020

Meg a múltkori peccsel beindult Squadron battles, ahol a klánok csatáznak egymással, heti aranyért. Persze amirõl te nem tudsz az nyilván nem is létezik.
És persze, az hogy most az elején, a closed bétában még nincs, az tutira azt jelenti hogy soha nem is lesz. Ennyire sötét azért ne legyél.

Kérdezz meg néhány embert, akinek jobban mûködik az emlékezete, mint nekd, hogy milyen volt kedvenc WoTod closed béta korában. Tudod, amikor egyetlen pálya volt és a loltraki a Maus ellen ment, meg az egész ki se látszott a bugokból. Mintha az ESL meg a többi szar is bõ egy évvel a béta lezárulta után kezdõdött volna.

forum.warthunder.com/index.php?/topic/135194-victory-day-celebrations/
stressz teszt
OP ruszkik :-) Itt még csiszolódni kell a teameknek.
Nem ér lelõni a poént 😛

Mikor megnéztem én se adtam volna sok esélyt magunknak 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hiszen megnyertuk a csatát nem?
Fellner
-30 % 😄

Esélyek?😊)

"de a repcsis alapján sajnos nem várok túl sokat"

Bár olyan lenne. AF-ben aki ott volt és elmélyedt hosszú idõre, az látja, észre veszi mennyi dolgot pakoltak bele a kezdetekhez képest és hányszor szabták újra. Érdekes az, hogy legjobban SB-n jönnek ki az igazi nüanszok, amit csak pár % játszik. Remélem megtudják fogni idõvel a GF lényegét is, amire a HC tankisták gerjednek úgy hogy az árkádos tankisták etetik õket 😄
"vess egy pillantást a repcsis részre és áruld el nekem, hogy ott mit csinálsz a kifejlesztett gépekkel?"

SB-n megunhatatlan az AF pedig még csak nem is igazi szimulátor, ahogy a neve mondja. Inkább olyan árkádosított szim. Mindenesetre összehasonlíthatatlan a GF-el. AF-ben sikerült azt megvalósítani, hogy a játék élvezete miatt érdemes játszani csak úgy, freeben vagy eventeken.
Azt nem is vonom kétségbe, hogy ez még bõvülni fog, de a repcsis alapján sajnos nem várok túl sokat. Még az lesz érdekes, hogy mikorra tervezik az open bétát. Eléggé úgy néz ki, hogy nem akarják már hónapokig húzni a dolgot.

T34 OP.. Ez a mai T34_57 adag 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na jó, 2 becsúszott a szériába..

Ozzyehh
.... azért valljuk be, hogy több content van a repcsis részbe mint a GF-be, MERT AZ MÁR NEM CBT.... a CBT az azért CBT, hogy a hibákat a pályákat és a tankokat teszteljük az esetleges hibák kijavításának érdekében... nyilván azért van kevés pálya mert ez még nem végleges.... és azért kell elõröl kezdened mindig mert tesztelsz, de ezt már leírtam... nyilván több tank lesz és több content...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Örülök, hogy a lényeget megtaláltad a mondandómban.
Csak így tovább... 😊

Ha már CBT-re hivatkozol, akkor javaslom, hogy vess egy pillantást a repcsis részre és áruld el nekem, hogy ott mit csinálsz a kifejlesztett gépekkel? Van pár event, normál csaták, aztán ennyi.

Máté94
gg
Ozzyehh
Bakter, ember.... könyörgöm... léci... CBT VAN 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ne csodálkozz már basszus, hogy harmadszorra húzol ki mindent és 3 pályán játszol, te most TESZTELSZ... atya ég

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Az a legnagyobb bajom jelenleg, hogy nem tud már lekötni ez a játék, pedig csak februárban kezdtem el. Hiába javítják ki a bugokat, ha nincs semmi end game content, ami le tudná kötni a játékosokat, ha megunták a fejlesztgetést. Kihúzok pár top tier tankot és utána mit csinálok? Megyek pár kört és megunom. Itt nincs CW, ESL, tank company, stb. Harmadszor álltam neki kihúzni ugyanazokat a tankokat, amik már megvoltak nightly-n, de egyszerûen rá sem bírok már nézni a játékra. Mielõtt valaki azt hinné, hogy könnyen feladom, elárulom, hogy WoT accounton kb. 25 T10 tankom volt, 20k+ csatával és nem nagyon használtam free XP-t. 😊

Arról nem is beszélek, hogy mennyire frusztráló ugyanazon a 3 pályán játszani egyfolytában (SB-vel nem foglalkozok).

Nagyon remélem, hogy elõbb-utóbb kitalálnak valamit ezekre a dolgokra, mert így sokan el fognak pártolni tõlük, sajnos.

Vagy ami valószínûbb elnézve a repülõket, jönnek a Nyugatnémet M47 pattonok és Keletnémet T-54ek is majd.

WoT: Nishizumi77

Azért várjuk ki a végét, múltkor még olyat mondtak, hogy T-10 is bekerülhet a játékba sõt, mondták akár a T-10M is (wotra fordítva: is-8 top ágyúval).
Ha ezt a ****t berakják akkor nem kizárt hogy újabb proto kerül be a németekhez, hogy "balanceolt" legyen. Mivel a Leopard 1 túl modern és nagyon távol van a jelenlegi 1950es évekbeli határtól ezért az kizárt.

Ulvar
Csak azt nem értem miért nem?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szavakkal nem lehet kifejezni:

Sok dologban igazat ír, de szerencsére, mint wot fan többször kihangsúlyozva a nehézséggel van problémája. Soooo, az elsõ rostán már kiesett jó pár ember, ami jó. A WT-t ismerve ez WoT szemszögbõl nézve egyre rosszabb lesz, mert a játék folyamatosan nehezedni (ahogy írja hardkórosodni) fog megfûszerezve azzal, hogy soha nem lesz igazi tûéles balance. Sajnos most az AF egy extrém unbalanced állapotban ért. Remélhetõ csak, hogy javulni fog. Bár volt már ilyen hullámvölgyben. Na de ettõl válik játékká, amíg a WoT egy "candy shop" szó szerint. Manapság nem divat, ha nehezedik egy játék. Mindent elõrágva kellene megemészteni?
Nem lesz MAUS, hála az égnek, meg E-100, IS-777, meg a többi szarság sem.

Valamelyik nap Entak is megküzdött vele, állítólag valami antenna, vagy modell hiba.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Toby0501
Az Schmalturm akart lenni, nem tudom, hogy jött ez így össze..<#idiota>

Toby0501
Szakiktól kérdezném, hogy a Schammturmos Párducon ez a bot mi a tököm?!<#zavart1>

SB-ben rendkívül zavaró tud lenni, ha balra forgatom a tornyot, közelebb van és sokat kitakar.<#kuss>

Olyan tudtommal nem lesz benne.

Ulvar
OMFG kell!!! És ez Dev szeró vagy mi, hogy géppuska tûz is van benne...de a több ágyú koncepció omfg...nagyon kemény. MAUSal lesz majd még funny 😄.

hátha még nem láttátok 😊
t-35 😊
Fura Alak
Rofl....
Open Béta óta toltam a WoT -ot, de idén ha 5 csatát mentem benne, akkor sokat mondok...
Túl nagyok a terek?? Ez be van szívva? 😄 Annó teljesen ki voltam napokig akadva, hogy a legnagyobb WoT map 1km x 1km (van 600m x 600m is!).....
Az agyatlan barmok nyugodtan maradhatnak WoT -olni! <#eplus2>

Nah látod ezért nem jáccok sem arcade sem Realistic battleban. Amugy me ne csodálkozz ahogy WOT ban az is a nehéz tankok gyenge pontjaira lonek ugy a GF ben is arra fognak. 0nis ha meglátom a KV-2 ot garantáltan az ágyujára lovok rá mivel szétt lehet loni nem ugy mint a WOT ban éshát nemsokat ér egy tank az ágyuja nélkul
Gottfried
Ez nevetséges! 😄

Persze van némi valóságtartalma,mint ahogy az összes olyan baromságnak az életben amit sokan elhisznek.(a politika a legjobb példa erre)
De! Egy játékról úgy véleményt írni hogy belép,megy pár kört a pzII-vel,teljesen kezdõként úgy hogy még a kezelõfelületet sem ismeri,aztán lehúzza az egész játékot,ami ráadásul még csak zárt béta....

Hogy nehéz...nem baj.😊 Hogy az idiotáknak nem lesz élvezetes...nem baj! 😊
Engem is zavarnak a játék hibái de még így is sokkal jobban élvezem vele a játékot mint a wottal.Néha belépek oda 1-1 körre de a 3. csatáig már soha nem jutok el mert annyira gyengének tûnik a GF után.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Tegyétek be WOT fórumra....legyen egy jó napjuk
Gottfried
Hát én nem tudom hogy mi a fasz van de mióta ide tették a játékot a nightlyrõl,a nehéz tankokkal egyszerûen játszhatatlan lett.Tudom hogy ennek semmi köze a szerverhez de mégis..... 😄
A Tigris a kedvencem volt,tegnap írtam hogy most mennyire nem megy vele.
A KV2 szintén elég fun volt,most 12 csatából nem tudtam leduplázni.12 vereség zsinórban úgy hogy szinte a csata elején kilõttek minden alkalommal.Bárhonnét lövik meg azt a szerencsétlent,90% hogy az ágyúnak annyi.
Ott tartok hogy a pzIIIL-M-eken kívül semmivel nem tudok egy normális kört futni.Azzal a nyomorult KV2-vel 10RB vereség után mentem két kört AB-ben hogy leduplázzam,gondoltam talán csak a ruszkik ennyire szarok hogy mindig kikapunk de az arcade egy vicc.Mindkét csatában szinte a kezdõkörben lõtt ki valami pixelvadász.
pffff.....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Fellner
A mozgás, úristen miért billeg az a kurva tank XD 😄 biztos full mereven fog állni -.- 😄

Ennyire rég azért nem volt az az egyetlen és utolsó árkád meccs GF -ben, de úgy emlékszem tele volt f*sva a képernyõ körvonalakkal feliratokkal és az ellenség pozíciójával... <#fejvakaras>

Szegény srác eltévedt, de megértem, ha nem tetszik neki. Végül is van aki 5 perc +-25% randomot szeretne, a mai modern hálózat alapú hadviselés korában is csodálatra méltó információmennyiség mellett....<#gonosz1>

Barom...
<#mf1>
Már a kezdete is, hogy a Nightly után fel kellett tennie egy "Új" verziót a játékból 😄

Fellner
"A motorhang még rendben van, de mikor elõre megyek, akkor van ez a fura "böfögõ" hang, mintha a motor laggolna. Ez bug? Váltás? Nem tudom, de szörnyen idegesítõ." ez mekkora XD

*plusz

Nem ezen a világon jár a cikk írója,de van 1-2 dolog amit én is furcsállok.Pl.:Amikor nekem rontanak a jó öreg szovjet tankkal és rammolni akarnak mint valami roncsderbin.Hiába hátrálok és próbálok kitérni elõle(nem vagyok olyan retardált hogy én is nekimenjek) ,de a vége az lesz hogy a tankom felfut az övére.És egy lövés,respawn.Persze az ágyúcsöve nem sérült meg,amit nem értek hogyan.Remélem javítva lesz.Ezt én bugnak érzem.

Ui.:Köszönöm a lõszeres kérdésemhez a hozzászólásokat.Nem jutottam nagyon elõrébb,de azért a segítõkészség az plussz pont. 😊

A cikk írója.. istenem..

A fene vigye el õket, hogy mindenütt ott vannak. csoda hogy tavaly a repülõnapon nem láttam õket <#guluszem1>

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

viszont egy jó hír, ha lementek május végén kecskemét mellé a harcászati fesztiválra akkor lesz ott wargaming sátor is és wotozhatok meg minden jóság xD
Elkéstél, megjöttünk 😄

Ulvar
Hát 1 csatánál nem ment sokkal többet egy CBT gémmel, és arról ír ilyet...ez igen 😄

Jajjj emlékszem mikor még a WoT volt CBT...nem lehetett leesni a mélybe mert egy láthatatlan fal megfogott...és ez így ment OBTben is egy darabig 😄.

Abban van igaza, hogy a WoTal nem veheti fel a versenyt, mert a retard playerek nem fognak WTvel játszani.