War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak az egyikben kell
és hogy pontosak legyünk 60/15/6, erre változtatták 😊
mind1ik kategóriában meg kell csinálni vagy elég az 1ik be
n?
reggel 10, arcade/realistic/simulation
A-Gyozelem-Napja---Frissitve-1
hogy érted, hogy 60/10/4 gépet?
reggel 10 vagy este?
Ha holnap 10-ig lelõsz 60/10/4 gépet és nyersz 9 csatát akkor automatikusan hozzáférhetsz a béta teszthez és 14-22h-ig tudsz béta állapotban tankozni. Ha egy nappal hamarabb kérdezed akkor még 300 aranyat is tudtál volna szerezni mellé.
Üdv.
KB 1 éves szünet után újra elõvettem a gamet.
Mivel elég gyatrán beszélek angolul megkérdezném, hogy hogy áll a tankos verzió
Illetve hogyan lehet csatlakozni.
Valamint keresem csapatomat lehetõleg 20 éves korhatárral.
Szerintem most többek közt azért megy orrba szájba ru vs ger, hogy statisztikázzanak és kitaláljanak valami új kompromisszumot. A motor hõfok bele tétele utáni következõ balanszon törik a fejüket szvsz. Pl. a combat flaps leszakadás sem hozott áttörõ változást nagyon. Pedig az irány jó a játékosokat kell leterhelni, hogy a saját hibáik miatt legyenek legyõzhetõk. Minél komplexebb annál jobb.
Szerintem a 45mm-es APCR nem csinálna akkora kárt egy Tigerben, hogy egybõl kiüsse, de szerintem átütni se nagyon tudná, mert a németek nem szeretnek "egyenesen" állni, valamerre mindig befordítják a tankot, fõleg a Tigert a batár oldalpáncéllal 😄

A T-50-essel nem az ágyúja a baj (bár a 45mm-est 2x gyorsabban töltik, mint a Pz III 50mm-esét, ami ráadásul egy kétszer akkora toronyban van), hanem a páncélja. Lényegében a korai Pz IV-ek a HEAT gránáttal, meg a Pz III E és F az APCR-el képesek átütni. Más nem.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azért én inkább pesszimista vagyok,de ne legyen igazam :-)
Én nem is értem a T-50est, a legfeljlettebb lõszerével 95mm-ert üt át 100 méteren. Jó találattal szembõl képes lenne kivágni egy Tigrist?

Ha visszaemlékszel nem volt az AF sem orosz barát jó 1 év fórumos nyavalygás a szövetséges játékosoktól borította meg az egészet. Miszerint a Ger, Jap OP ilyen sorrendben.
Mint az ördög ügyvédje azt kell mondanom,itt se lesz jobb balance mint af-en.Eventen kivül ez is "oroszbarát" lesz.Mehetsz majd 2 évvel késöbbi tankok ellen.
Persze lehet szerencsém volt amit írtam nem tapasztalatból írtam, ez csak az elsõ benyomás másfél óra játék után.
Ezek szerint akkor lehet hogy jobb lesz a játékegyensúly min AF-ben, mondjuk ez feltétele annak hogy egy ilyen jellegû játék mûködjön.
Szerencséd volt, a T-28-at egy Pz II is ki tudja lõni 😄

Amúgy igen, a T-28 ágyúja a fejlesztett lõszerrel bármit szétszed, ha eltalálja. Cserébe jóóó nagy célpont, és a rövid csövû Pz IV-ek is simán beverik, alap lõszerrel is.

Az egyedüli, tisztán OP tank eddig a T-50-es. Az összes többivel el lehet bírni, némettel és orosszal egyaránt. Persze mindnek megvan a módja, hova kell lõni, mivel kell rá lõni, meg persze szerencse is, hogy a szembe robogó KV-1-nek rögtön ammo racket lõsz és lerobban a tornya, vagy machine gunnert meg narancssárga suspensiont 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tegnap bejutottam a CBT-re és elsõre nagyon megtetszett, viszont már most félek hogy magasabb szinten ugyan olyan brutál kiegyenlítetlen lesz mint az AF, ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
Azért merült föl ez bennem mert mentem egy SB-t a t28-al és 7 killem volt mind egylövés...
durván op-nak éreztem azt a tankot, egyszerûen az ellenfélnek nem volt esélye, hiába durrantott vagy 5-öt a seggembe motor picit bibis lett, de komoly kárt nem okozott.
Csak te, természetesen.
PLaci
9 gyõzelem ÉS 60 kill.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Üdv.

Bocs, hogy így közbevágok! WarThunder-be a User skint csak én láthatom, vagy más is látja?
De jó lenne ha nyár elejn megjelenne Open beta. Ehhez a 60 killhez nem volt energiám. 9-10 gyõztes csata jobb lett volna.

angelus1991ster.blogspot.hu

Gottfried
Fasza hát! 😊

Az elsõ benyomásom nekem is valami olyasmi volt hogy: hûûûha....Annyira megfogatt a feelingje a wot után hogy azóta sem tudtam oda visszamenni,pedig már többször próbáltam,mikor itt éppen nincs nyitva a szerver.
Azért ha többet játszol és megszokod,kijönnek majd a hibák is és a kevés pálya miatt egy idõ után egy kicsit talán unalmasabb lesz de mivel ez még csak CB,így ez nem olyan nagy gond.Ha már egy éve open lesz,sok pályával és sok más egyéb tartalommal,sokáig megunhatatlan lesz,azt hiszem.
Szóval fasza kis játék....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

f24sg
Kipróbáltam ezt az egészet éshát, azé' fasza, nem?

Egyértelmûen a "simulator" mód tetszik eddig a legjobban: ha bokor mögött van valami, akkor az nem látszik, a lövés füstje felfed, de ápol s eltakar is egyben (pontos célzás), nincs piros sziluett, stb. Akkorát röhögtem, volt valami dzsungeles pálya, srác nem vett észre (pedig minimapot kellett volna csak figyelni), kb. 10 méterre elzúgott mellettem egy dombról lebukva, aztán kapta torony-hátsóra a HEAT-et.

A röpködõ gépek + légvédelem is sokat ad a hangulathoz, még akkor is, ha pl. pont-foglalás közben kidobott minket egy Chaika...

Ilyen elsõ benyomások ezek.
Trucker39
Ja hogy nyerni. Akkor már kezdem érteni, miért nem nyert az a csapat kb 1,5 órája egyszer sem, amiben vagyok <#vigyor2>

Csak nyerni kell.

For 2nd Victory - 100 Golden Eagles
For 5th Victory - 100 Golden Eagles
For 7th Victory - 100 Golden Eagles

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Trucker39
Most van 2500 gold. Repülni meg nem nagyon tudok, vagy a légi célok is kapnak goldot? Ugye nem.

És nyilván nem is akarsz most goldot szerezni a késõbbi tankos open bétával történõ tankozáshoz...

JethroHUN
Take it Easy feliratos Chaika. Merész volt 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Az egyetlen egy dolog ami kellemetlen az SB ben az a várakozási ido egyenlore. De amint open lessz ez is tuti megváltozik
Bocs félreértettem a nemzetiségre vonatkozó kérdést, mea culpa.
Mindkettõvel játszom, egyébként magyar vagyok 😊. Szerintem nem vészes SB. Ami hátránynak tûnik(nincs jelölés) az az ellenfélnél is igy van. Minimap + nyitvatartott szem, szerintem jóval izgalmasabb, élvezetesebb mint RB.
Trucker39
Ok. Nem tudtam. Innen is látszik, milyen mélységekben ismerem már a repülõs részét a játéknak. A tankos részét se nagyon, így SB-ben nem nagyon fogok megjelenni egyenlõre. Képzelem milyen élvezet lehet a Jungle map SB-ben, tök sötétben. Körbe tapizzák egymást a tankok, hogy te német vagy orosz vagy?

Viszont SB-n elvétve van csak repülõ.
Arcadeba nem lehet repülõt bevinni tankos eventen...
Trucker39
Nem mindenki. Engem sem a repülõs része, sem az arany egyenlõre nem annyira érdekel.

JethroHUN
Abban játszok a kezdetekbõl fogva. De 4 repülõ mindig van.

Trucker39
Ne Arcade módban tankozz, ha eddig úgy próbáltad. Realistic-ben sokkal kevesebb a repülõ.

Szerintem mindenki aranyat fog farmolni repülõvel 16:00-20:00ig, azt hiszem. <#vigyor>

Ma délután olyan 17:00 körül lesz fent valaki? Akkor tudnék menni szakaszba. Még a TS-re is felmegyek, ha leírjátok a címet. <#vigyor>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

JethroHUN
Kibaszott nagy szemétség, hogy be lehet jönni repülõvel szét fragelni az agyunk a tankokon... Már nem is tudom hányadik meccsbõl lépek ki mert vmi pro gyerek 15 tank(játékos) killnél tart Il2bõl. 3-4 Il2 ledarálja a teljes német csapatot. Mobil AA szart sem ér, Ai AA szint úgy...

13:00-tól van Event este 11-ig 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Tegnap meglett a t-44 10 elõtt pár perccel mondom megyek vele egyet mégis milyen, hát az elsõ csatám vele 2 perc volt mind kétszer benéztem kilõttek.
Úgyhogy eddig tetszik. <#bee1>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Trucker39
Grat! Akkor már csak a du 2 órát kell kivárni és jöhet a menet este 10-ig.

PLaci
MEGVAN? MEGVAN? MEGVAN!!! 😄 Bent vagyok! 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Trucker39
Amikor a csõ ilyet csinál, az mondjuk kevéssé vicces. Persze támadtak erõsen az oroszok.

Fellner
Az istenek csinálták mindent visz 1 lövéssel , bár ugye még a 128-ast nem próbáltam de na kurva jó 😄

Ott még nem tartok 😊
Trucker39
Igen. A szükség hozta úgy, hogy kifejlesszem, de nem bántam meg. Szinte nincs is olyan csata, amiben ne lenne dolga.

Ezt épp az elõbb követtük el.

Fellner
Próbáltad már a kwk 43-at vagy a pak43-at?

UI: az ágyuja is jó
A D-t most kezdtem használni ,ez végre halad is ahogy medhez illik.
A féllánctalpas nagyon fun, nemrég egy GAZ-zal tengeri hajócsata volt ahogy oldalratüzelve kerülgettük egymást 😄