War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hogy pontosak legyünk 60/15/6, erre változtatták 😊
n?
reggel 10 vagy este?
KB 1 éves szünet után újra elõvettem a gamet.
Mivel elég gyatrán beszélek angolul megkérdezném, hogy hogy áll a tankos verzió
Illetve hogyan lehet csatlakozni.
Valamint keresem csapatomat lehetõleg 20 éves korhatárral.
A T-50-essel nem az ágyúja a baj (bár a 45mm-est 2x gyorsabban töltik, mint a Pz III 50mm-esét, ami ráadásul egy kétszer akkora toronyban van), hanem a páncélja. Lényegében a korai Pz IV-ek a HEAT gránáttal, meg a Pz III E és F az APCR-el képesek átütni. Más nem.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ezek szerint akkor lehet hogy jobb lesz a játékegyensúly min AF-ben, mondjuk ez feltétele annak hogy egy ilyen jellegû játék mûködjön.
Amúgy igen, a T-28 ágyúja a fejlesztett lõszerrel bármit szétszed, ha eltalálja. Cserébe jóóó nagy célpont, és a rövid csövû Pz IV-ek is simán beverik, alap lõszerrel is.
Az egyedüli, tisztán OP tank eddig a T-50-es. Az összes többivel el lehet bírni, némettel és orosszal egyaránt. Persze mindnek megvan a módja, hova kell lõni, mivel kell rá lõni, meg persze szerencse is, hogy a szembe robogó KV-1-nek rögtön ammo racket lõsz és lerobban a tornya, vagy machine gunnert meg narancssárga suspensiont 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Azért merült föl ez bennem mert mentem egy SB-t a t28-al és 7 killem volt mind egylövés...
durván op-nak éreztem azt a tankot, egyszerûen az ellenfélnek nem volt esélye, hiába durrantott vagy 5-öt a seggembe motor picit bibis lett, de komoly kárt nem okozott.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Bocs, hogy így közbevágok! WarThunder-be a User skint csak én láthatom, vagy más is látja?
angelus1991ster.blogspot.hu
Az elsõ benyomásom nekem is valami olyasmi volt hogy: hûûûha....Annyira megfogatt a feelingje a wot után hogy azóta sem tudtam oda visszamenni,pedig már többször próbáltam,mikor itt éppen nincs nyitva a szerver.
Azért ha többet játszol és megszokod,kijönnek majd a hibák is és a kevés pálya miatt egy idõ után egy kicsit talán unalmasabb lesz de mivel ez még csak CB,így ez nem olyan nagy gond.Ha már egy éve open lesz,sok pályával és sok más egyéb tartalommal,sokáig megunhatatlan lesz,azt hiszem.
Szóval fasza kis játék....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Egyértelmûen a "simulator" mód tetszik eddig a legjobban: ha bokor mögött van valami, akkor az nem látszik, a lövés füstje felfed, de ápol s eltakar is egyben (pontos célzás), nincs piros sziluett, stb. Akkorát röhögtem, volt valami dzsungeles pálya, srác nem vett észre (pedig minimapot kellett volna csak figyelni), kb. 10 méterre elzúgott mellettem egy dombról lebukva, aztán kapta torony-hátsóra a HEAT-et.
A röpködõ gépek + légvédelem is sokat ad a hangulathoz, még akkor is, ha pl. pont-foglalás közben kidobott minket egy Chaika...
Ilyen elsõ benyomások ezek.
For 2nd Victory - 100 Golden Eagles
For 5th Victory - 100 Golden Eagles
For 7th Victory - 100 Golden Eagles
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Úgyhogy eddig tetszik. <#bee1>#bee1>
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci