37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    A sokat szidott WG ennyire, és ennyiszer nem akasztotta ki a játékosokat. Volt ott (meg még van is) is sok baromság amit megléptek , de ekkora problémák, és azok ilyen mód lekezelése még rájuk sem volt jellemző.
    Srác tömören összefoglalja a lényeget egyetlen postban, lehet picit csalódott, lehet túloz, de sok igazság van benne.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Guys we have here 900+ posts in one day. Most of them are negative about those new changes.
    Also we have 0 posts from devs/mods/whatever so we can safely say that they don't care about our feedback.
    Now it's time to let it go. Leave Gaijin alone to do whatever they dream over night.
    I won't waste my time writing in forums and also I won't waste too much of my free time to "enjoy" this masochistic game.
    But I must admit one thing is good for me after this "amazing" patch. Finally I can play my T-54 almost without waiting in queue. Doesn't matter that I'm facing only KT/Ferdi/JP/Panther A as long I can sealclu...errr...grind it with ease. And I'm sure that those hopeless guys in German armor are thrilled to met a T-54/IS-4.
  • Dagohun74
  • e57
    Nem tudom, hogy alá tudom-e támasztani észérvekkel a BR változást, de ötletem van...
    Könnyen lehet, hogy az ez utáni tank átalakítások megkönnyítésére összepárosították a német és szovjet tankokat.
    pl:
    IS-2 BR6 --> BR6
    Párduc D BR5 --> BR6

Ezek után már teljesen jogos az igény, hogy az azonos BR szinten lévő tankokat azonos erősségre kell hozni.
    Arra, hogy esetleg most olyan tankok vannak egy BR szinten amik teljesítményben nincsenek partiban egymással nincs mentség, esetleg csak magyarázat.

Én is úgy érzem, hogy most jobban zárt béta hangulat van, mint két hónappal ezelőtt.
  • Trucker39
    Szerintem nem olyan bonyolult a kérdés.

Ha ennél a játéknál erősen vissza esik a játékos állomány, akkor a tankos játékot keresők hová mennek (vissza) ?
    Melyik cégnek volna kellemetlen, ha ez a játék sikeres lenne hosszútávon?
    Melyik cégnek van a tankos játékából hatalmas bevétele?
    Hajlandó volt-e (szerintem igen) jelentős anyagi eszközöket arra fordítani egy másik cég, hogy az esetleges vetélytárs játéka kevésbé legyen sikeres?
    Persze ezek csak összeesküvés elméletek, de nem furcsább, mint arra gondolni, hogy a Gaijin-nél hirtelen mindenkinek elment az esze.
    Szerintem egyáltalán nem ment el ott senki esze. Jó sok pénz cserélt gazdát vezetői szinten és máris érthetőbbek az "idióta", játékos állományt csökkentő változtatások.
  • Droughert
    Bele olvastam az orosz fórumba, azt hittem ott pezsgős bulihangulat uralkodik a patch után, de ezt az ő gyomruk sem veszi be. Ott is savazzák őket rendesen, sőt volt aki arra volt kíváncsi, hogy mi mehet most az usa és az eu fórumokon a patch után. Orosz fórumokon is szóba került a játékos állomány esése szóval már tényleg nem tudom én se, hogy kit szolgálnak ki.
  • jocking
    Ja, hamarabb kerülsz egy olyan csatába, ahol esélyed sincs. Épp ezért most már spawnolás előtt mindig megnézem, van-e T5 valamelyik csapatban. Ha van, akkor már lépek is ki a csatából, és állhatok megint sorba. Innentől borul is az "előny", hogy előbb kerülök csatába...
  • Stefan99
    Egyetlen érv van: hamarabb kerülsz csatába a nagyobb szórás miatt.
  • jocking
    Valaki észérvekkel alá tudná nekem támasztani, hogy a BR változtatásnak mi a tököm volt az értelme/miért volt rá szükség? Qrvára játszhatatlan lett a német T4, állandóan T-54-ek meg Jagdtigerek ellen dobál be... :S
  • Gottfried
    De ezzel kit szolgálnak ki???? Ennyire ostobák nem lehetnek hogy azt higgyék hogy majd a t4-el játszók bemennek ezek ellen.
    Egy dolgot érnek el,hogy már a t4 ruszkiknak sem lesz ellenfelük.
    Olyan hihetetlenül ostoba hozzáállás ez hogy el sem akarom hinni.Olyan egyszerű hogyha egy ilyen játékban nincs balansz,az egyik oldallal senki nem fog játszani,akkor pedig a másiknak nem lesz ellenfél.Ezzel vége is a bulinak.AKKOR EZZEL KIT SZOLGÁLNAK KI ????
    Lassan már azt hiszem hogy a WG beépült emberei szabotálják az egészet mert ennyire hülye emberek nem léteznek.
  • Glo
    OP oroszok (IS2, T-34-85)!

• Droughert
    Ki kell szolgálni a hazai közönséget...
  • Susarc
    azért pofám leszakad,hogy ahogy te is néha én is besunnyogtam Panther II-vel ,de csak agyaggalamb voltam.....én elhiszem,hogy szar volt várni az oroszoknak arra a pár fanatikusra mint mi,DE ez a megoldás? hogy a T5-ös németeket is lazán szarrálövő T5 oroszoknak most T4-es németeket adnak??? elmennek a picsába
  • Dagohun74
    Akkor grat a gazsinak!
  • Droughert
    40k alatt
  • Dagohun74
    mennyi az online játékos szám ?
  • Sherman0070
    Mikor lesz betéve élesbe az a csatamód?
  • Droughert
    T4 7.0-as BR-től egy kalap szar, és akkor még finoman fogalmaztam. Az eddigi nem túl fényes T4-et, amivel annak ellenére játszottam, hogy nem volt fair play, most tovább rontották a T54/IS4-ek behozatalával. Az egészre azért volt szükség, mert a T5 orosz oldalnak nem volt ellenfél, magas volt a várakozási idő, csak az elvetemültek mentek T5-be német tankokkal. Na most őket szolgálták ki, már T4-et is oda dobnak nekik, csak legyen mit lőni. Szánalmas. Az a tetves T54 1 lövéssel szedi kia Ferdit és a KT-t is szemből. KT-val be sem tudtam célozni, mert olyan lassú a torony, de mire lőttem volna már vége volt a dalnak.
  • Glo
    Hümm. T34-85 ellen Tiger 1, Jagdpanther, Tiger 2 (H). Van ám szórás :))
  • Gottfried
    Szerintem is csak azért volt 5 vs. 5 mert csak egy event volt,ráadásul most itt a többi is ami miatt sokan repülnek a prém gépekért. Ha ez lesz élesben,véleményem szerint sokan visszatérnek majd játszani,annyit javított a játékélményen a nagyok közt.Persze van még bőven hiba de nem vagyok telhetetlen. :)
  • Gottfried
    Persze,nem tökéletes és most még a legtöbbünknek csak egy sloton van képzett tankos legénysége de csak idő kell hozzá hogy akár 4-en is legyen.Minden esetre a jelenlegi rendszernél sokkal kiegyensúlyozottabb.Ráadásul a lassabb német heavyknek és TD-knek nem kell tartani az elején a bombázóktól,ami szintén sokat javít a mostani esélyeken.
    A két nap alatt annyit mentem amennyi időm csak volt és ami eddig csak kínlódás volt(kivétel nélkül) most élvezetes játék lett,még akkor is mikor kikaptunk,vagy a csata későbbi szakaszában pl. egy bomber szedett ki.Az esélyesség érzése sokat javított a német oldalon.
  • Susarc
    100% BAN EGYETÉRTEK!
  • Droughert
    Egyelőre én nem temetném az új rendszert, még tesztelem a tankokat, miket hová dob, de nekem nem tűnik annyira rossznak. Tigrissel kaphatsz nagyobb ellenfeleket ez tény, de többször csak T34-ek voltak (na meg pár Su100, Is2)
    Eddig ennyit mentem, pár T4 benne, de nagy többségében a T3-as tankokat tesztelem.
  • Droughert
    Szerintem a teszt miattvolt 5v5, hamarabb berakott, látták az eredményét viszonylagosan magas csataszám mellett. Az event alatti rendszer meg nem teljesen oldaja meg a spawn problémát, mert egy jó orosz player T44-Su100 párossal 4 spawnból gazdálkodik 2 legénységi sloton, míg német oldalon a többség KT-JP párossal, 2 sloton 2 spwannal, ami még mindig több az orosz oldal javára.
  • gstup
    Tudom.De ne kelljen már emiatt állandóan 5 vs 5-t játszanom.Szerintem nem ez lenne a megoldás...
  • Sherman0070
    WoT 2 ( gondolom ott is ugyanez a seggfej hozzáállás volt az elején)
  • Gottfried
    A tegnapi eventben lévő rendszer ezt is megoldja,mert bár egy TD-nek egy spawnja van de bármennyi tankot bevihetsz ha szerzel elég pontot.A 2 spawnos ruszki meg szintén csak akkor jöhet vissza ha spawn pontokat szerez.Tegnapelőtt este tettem be egy képet ahol az egész orosz csapat csak egyszer spawnolt(t44-ekkel) mert kill nélkül elhullottak az elején. A Ferdi-JP párossal nagyon élvezetes köröket mentem az event alatt.

A baj az hogy ezek csak azért sem fogják azt a rendszert véglegesíteni mert pozitív visszhangja volt.Ilyen kifordítottan működő céget még nem láttam.
    Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.07. 20:07:12
  • Droughert
    Igen, de ha megkapná a JP a második spawnt, akkor balanszoltabb lenne a T4, az meg nem jó....
  • gstup
    A másik,ami még furcsa.Hogy tolják egymás után a javításokat,de a német TD-nek még mindig csak 1 spawn-ja van míg az orosz társaiknak 2. :) Vicc.
  • Dagohun74
    Thx. Ma már biztos nem logolok be majd holnap. Hátha addig visszaállitják, mint a multkor. Olvasom a hiv. forumot ott sincsenek elragadtatva.
  • Droughert
    T3-at Pz.kpfw a III-M-el néztem azzal jó, talán most az a legbalanszoltabb de meg kell nézni több tankkkal, mert van ami jobban, van ami rosszabbul járt. T4-is felemás, Tigrisnek nem olyan jó SU100, SU122P-k ellen menni, ha azok lőnek rá előbb gyakorlatilag kukázzák a tankot. Viszont ezzel ahúzással a SU100, Jagdpanther kapott pár alacsonyabb tierű ellenfelet.
    T3-ban 3meccset mentem némettel, mindhárom nyertes volt. Utolsó kör eredménye spoiler után.
  • Luciferkee
    Mai eredmény. Nem is értem miért eröltetem a németeket....

Annyira OP ez a KV1 is, ha 30 hitet nemkaptam be akkor egyet sem. Valahogy egy 500vagy 1000kg-os bombát is túlélt track damageddel.

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.07. 19:20:40
  • Dagohun74
  • Gottfried
    Hihetetlenek ezek a ruszkik. Megcsinálják azt az eventet egy jó respawn rendszerrel.Végre játszható lesz a játék a németekkel t4 felett is.Nem lesznek úgy sem előnyben de legalább eséllyel lehet velük játszani.Megoldja a bomber problémát is,stb.
    Kapnak egy csomó pozitív visszajelzést,erre másnap bevezetik ezt a szart,ami még az eddig használható PantherD játékát is elbassza.A nagyobbakról nem is beszélek.

NINCS A VILÁGON MÉG EGY ILYEN DILETTÁNS,MÉRHETETLENÜL BALFASZ,KRETÉN,NYOMORÉK,NACIONALISTA,FASSZOPÓ FEJLESZTŐ CSAPAT A JÁTÉKIPARBAN !!!!!
    Sajnos nincs rájuk megfelelő jelző,csak azt tudom kívánni nekik hogy mielőbb menjenek úgy tönkre hogy az adósok börtönében rohadjanak meg.Így elbaszni egy ilyen játékot...........ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Dagohun74
    Mondjuk tier 4 el jo ideje nem is játszom....
    Tier 3-ba mi a helyzet?
  • gstup
    3. köröm volt panther A-val is-3-ak ellen.
  • Dagohun74
    Ennyire szar a helyzet? Még nem probáltam.
  • gstup
    De jó volt menni is-3-as ellen(Párduc A-val).
  • Droughert
    SU100-al találkoztam 3 csata alatt, nem is egy volt, a többi is jöhet mivel azonos a BR.
  • gstup
    Esélytelen.Su-152-,u-100,su-122p,t-44,is-2.Ezek jönnek szembe.Szerinted! :)
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.08.07. 18:15:35
  • Droughert
    Még sem olyan nagyon fasza a T3, SU100-ak még a King Tigert is one shotolják, most már szegény Tigris is kap tőlük, igaz jó esetben csak 1et :)
    Ez meg talán érdekel valakit:BR táblázat, mi mivel találkozhat (utolsó post).