War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a rapülõzni
akarsz,go to AF,ott aztán lehet lõni az AI földi
célpontokat is a repülõk mellett."
Most erre mondhatnám hogy ha csak tankozni akarsz,go wot.Ettöl is más ez a game.Nagyon jó kis team csaták lesznek ahol lehet vegyiteni öket,taktikázni stb( nem vagyok tag sehol) Ill normálban is ha kikapnak egy tankot amihez nem férsz hozzá.Ott a mobil aa ha bosszút akarsz,de valószinübb hogy tank elöbb szed ki simen mint repgép...még :-)Ettöl jó ez a játék..nekem pl.
Az arty valóban lehetne korlátozva( mondom ugy hogy csak medet viszek).
akarsz,go to AF,ott aztán lehet lõni az AI földi
célpontokat is a repülõk mellett."
Most erre mondhatnám hogy ha csak tankozni akarsz,go wot.Ettöl is más ez a game.Nagyon jó kis team csaták lesznek ahol lehet vegyiteni öket,taktikázni stb( nem vagyok tag sehol) Ill normálban is ha kikapnak egy tankot amihez nem férsz hozzá.Ott a mobil aa ha bosszút akarsz,de valószinübb hogy tank elöbb szed ki simen mint repgép...még :-)Ettöl jó ez a játék..nekem pl.
Az arty valóban lehetne korlátozva( mondom ugy hogy csak medet viszek).
en riskikkal ruhellem a Kurs i pályát egyszeruen vicc azzal az áttutéssel ami a ruszkiknak van
Bocs a gépelésért, telóról vagyok 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Sb-t csak egyszer kell kipróbálni h soba ne aksrj mást menni 😊
Éjjeli csata egyelõre nincs, nekem egyszer volt egy alkonyati, nem is láttam semmit 😊
Ez az ellenfényes bejátszott nekem is Kurskon már. Ki kell használni. Nekem balról sütött, bementem arra a dombra lõni az ellent. Rám se lõttek egész csatában 😊))
Éjjeli csata egyelõre nincs, nekem egyszer volt egy alkonyati, nem is láttam semmit 😊
Ez az ellenfényes bejátszott nekem is Kurskon már. Ki kell használni. Nekem balról sütött, bementem arra a dombra lõni az ellent. Rám se lõttek egész csatában 😊))
SB-re a Kurszkihoz hasonló pályák kellenének.(lehetne mondjuk egy téli,ahol végre érdemes lenne feltenni a téli álcázó festéseket)Annak van igazi tankcsata feelingje.A kis erdõs pályáknál az egyik szemmel folyamatosan a minimapot kell figyelni mert egyébként gyors lesz a vég.Az ember sokszor csak ugrik egyet a fotelban amikor váratlanul bekap egyet és lerepül a torony. 😄 Tényleg "félelmetes" 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Remélem így marad ahogy van.Ha rajtam múlna,még több AAA lenne hogy repülõkkel egyáltalán ne jöjjön be senki.Ha rapülõzni akarsz,go to AF,ott aztán lehet lõni az AI földi célpontokat is a repülõk mellett.
A tüzérség kérése tényleg nagy elõny a medeknek,ezt talán csökkenthetnék,mondjuk csatánként 1-2 alkalomra,úgy reálisabb lenne.Most emiatt sokkal használhatóbbak a medek.
A tüzérség kérése tényleg nagy elõny a medeknek,ezt talán csökkenthetnék,mondjuk csatánként 1-2 alkalomra,úgy reálisabb lenne.Most emiatt sokkal használhatóbbak a medek.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Bocsi, már melóban vagyok, innen nem látom a Gaijin oldalát. Szerintem lehet egyéb csomagot is venni, nem csak sast. Valaki írta itt, hogy a .ru oldalon vett CBT-hez starter pack-ot.
én egyszer voltam eddig pedig néhányat lenyomtam már
nem olyan gyakori a sötét csata 😊
nem olyan gyakori a sötét csata 😊
Most mentem az elsõ csatát SB-ben. Szerencsére nappali küldetés volt. Összességében a legjobb jelzõ amit találtam, az a FÉLELMETES. Tank parancsnok helye a fix nézõpont, mondjuk egy távcsövet adhattak volna szegénynek, hiszen láttunk már olyat. Saját tankok feje felett név, ellenség feje felett nagy büdös semmi. Targetting rendszer sehol, ha be keveredsz fák közé, nagyon nézni kell, merre is az arra. Találtunk Panzer III-sokkal egy KV-1-t, mire sikerült felgyújtanunk, 3-unk közül kettõt kilõtt, sajnos én voltam az egyik. Szerencsére, második tankkal találtam egy másik KV-1-t, ami nem velem volt elfoglalva. Kezdésbõl nyakon lõttem, így már nem nagyon volt mivel nézelõdnie. Következõ lövés felgyújtotta és a lángoló roncsa fényében törtem elõre az ellenség bázisa felé. Összességében van ám zabszem effektus rendesen ebben a módban. Remélem, ritkán kerülök be vele sötét csatákra.
Na,addig eljutottam,hogy tényleg a bankkártyás fizetési módoknál,most éppen ezt az RBK-t dobta ki,ott meg is tudtam adni az adatokat,de valami hibát írt ki,olyan mintha nem sikerült volna,valami e-mailt is küldött róla.
Nem tudom eddig nagyon nem érdeklõdtem a tankos event iránt most a vicc kedvéért bementem egy 109-es el leszedtem egy IL2 õt egy 9U-t némi tripla a-t és rálõvöldöztem a vicc kedvvért a tankokra
Kövi kör Stukával kidobtam egy tankot (hiteltem másikat) kilõttem pár tripla A-t aztán megtépázott egy egy orosz és inkább haza mentem javítani
egyáltalán nem olyan horrorisztikusan nehéz RB ben repülõvel szerintem
Kövi kör Stukával kidobtam egy tankot (hiteltem másikat) kilõttem pár tripla A-t aztán megtépázott egy egy orosz és inkább haza mentem javítani
egyáltalán nem olyan horrorisztikusan nehéz RB ben repülõvel szerintem
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Bocs Kursk-ot akartam írni már keverem a neveket. 😊
Tudok valahogy csatlakozni a zárt béta teszt-hez? Próbálkoztam már, de nem tudom hogy lehet. Segítene valaki???
És ismét elõkerül a balanszolás problémája.
Én még repcsivel nem mentem cbt-n de biztos nem egyszerû mert engem még senki nem bombázott le.
Talán az lenne a megoldás hogy kevesebb bot légvédelem és több játékos álltal irányított.
Én még repcsivel nem mentem cbt-n de biztos nem egyszerû mert engem még senki nem bombázott le.
Talán az lenne a megoldás hogy kevesebb bot légvédelem és több játékos álltal irányított.
Ha megadod, hogy a vertical targeting mondjuk 400, akkor a célkereszted közepére megy a lõszer 400m-es lõtávnál. Persze így ha közelebb van, akkor alá kell célozni, úgyhogy nem nagyon érdemes beállítani.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Meg ha jól látom a képen ez arany sas vásárlást mutat,szerintem csomagot nem lehet így venni,vagy igen?
Nem tudom,én 2 RBK Money lehetõséget látok,,de mindegyik csak egy számlát mutat,én ott nem találok beírási lehetõséget.<#falbav>#falbav>
Nincs értelme SB-n sem bevinni repülõt, mert AB/RB mapok vannak csak. Hacsak be nem mákolod Korsun-t.
A tankoknál a Vertikál targeting mire szolgál?
Nyelvi részt még csak megoldom😄,sasolok ezerrel......
értem én, hogy nem akarták, hogy túl könnyen bombázhasd a tankokat, de így az viszont szinte egyáltalán nem tudod, mert leszed a légvédelem, RB-n egy sikeres bombatámadás tank ellen kb. annyi, mint egy japó kamikaze akció, a túlélést tekintve
Ezt kell valahogy elõcsalogatni, érdekes mert gyakran nem ezt a fizetési módot adja be, amikor a kárttyás fizetést választod.

NEM.
Egyáltalán túl sok a telepített AAA, ahhoz képest, hogy a tankok szempontjából egy rendkívül kicsi területet kell támadni. A sok AAA belövi az egész terepet teljes átfedéssel, még a tankos területen kívül is.
Ehhez CSAK BÓNUSZKÉNT társul, hogy amúgy -tekintve, hogy csak ger-rus eset van tankoknál ÉS ÍGY repcsiknél -, az orosz gépek sokkal jobbak a ground attack/kvázi dogfight szerepben, mint a német lehetõségek. Magyarul németekkel vagy csak IL-2,Su-2-ket lõsz, vagy bemész Stukával/Bf110-zel meghalni.
Teccikérteni?
SB-t mingyá próbálom, de ott így repülõvel megtalálni valakit a földön mûvészet magasiskolája lesz, a rázkódó kabinban, mert ugye az default adott.
Egyáltalán túl sok a telepített AAA, ahhoz képest, hogy a tankok szempontjából egy rendkívül kicsi területet kell támadni. A sok AAA belövi az egész terepet teljes átfedéssel, még a tankos területen kívül is.
Ehhez CSAK BÓNUSZKÉNT társul, hogy amúgy -tekintve, hogy csak ger-rus eset van tankoknál ÉS ÍGY repcsiknél -, az orosz gépek sokkal jobbak a ground attack/kvázi dogfight szerepben, mint a német lehetõségek. Magyarul németekkel vagy csak IL-2,Su-2-ket lõsz, vagy bemész Stukával/Bf110-zel meghalni.
Teccikérteni?
SB-t mingyá próbálom, de ott így repülõvel megtalálni valakit a földön mûvészet magasiskolája lesz, a rázkódó kabinban, mert ugye az default adott.
Amúgy a tüzérség hívását le kéne korlátozni! Meg amúgy is sok elõnyt add abból a szempontból is hogy ezzel még pásztázni lehet a területet, átláthatóbb...szóval nem fer a nehéz tankokkal szemben! Ez nincs jól kitalálva!
Valahogy kattingass el odáig, hogy megjelenjen a "Pay via RBK money" felirat, itt csak a kártyaadatokat kell megadni, nevet nem. Nem tudom hogyan, de mûködik. Ja, és a jobb felsõ sarokban ki lehet választani angol nyelvet.
Tehát túl sok a ground attack repülõ, és túl sok a légvédelem is? Akkor ez most hogy van? 😄
Próbáld ki az SB-t, elvétve van csak repülõ, azzal is elég nehéz ott célozni, meg az említett túl sok AA 5 percen belül leveri az égrõl.
Próbáld ki az SB-t, elvétve van csak repülõ, azzal is elég nehéz ott célozni, meg az említett túl sok AA 5 percen belül leveri az égrõl.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Köszi,de akkor hogyan azonosítanak??
Valahogy sikerült eljutnom egy olyan bankkártyás fizetési módhoz, ahol nem kért nevet. Egyébként nekem sem engedte ékezet nélküli névvel a tranzakciót. Nézem.
Skacok,aki orosz oldalon vett csomagot bankkártyával,hogyan tudom az ékezetes betûket beírni?
Csak hogy írjak ellenkezõt is:
Ami jelenleg GYALÁZATOSAN szar, az repülõk részvétele tankos harcban!
- orosz rep.gép mindig több van a csatákban
- az orosz géppark tele van multifunkciós CAS gépekkel, amik jobbak, mint a németek ground attack gépei (Su-2, Il-2-k). Németekenél vagy csak vadász, vagy csak bomber. Stukák nem jók az említett orosz gépek ellen, a jabo-s Fw-k túl magas tierben vannak, hogy egyáltalán csatába kerüljenek (túl sok várakozás)
- teljesen imbalancos rep.gép MM: 3-4 ruszki vadász vs. 3-4 német bomber, köszike! ÉS mindez a hétvégés specialon sok gamerrel, képzelem milyen fasza lehet normálisan.
- Szájbavertül túl sok statik AAA, a spawnolás után fél perccel már lõnek, elõször azokat kellene legyalulni, hogy egyáltalán normálisan lehessen ground attackolni, de ez még összefogva se megy a fenti körülmények miatt.
- AAA kamera shake all the time (feniekhez kapcs.)
- A tank eventek hardverigénye saccra kb. 2x akkora.
Hát ezek derültek ki ma.
Ami jelenleg GYALÁZATOSAN szar, az repülõk részvétele tankos harcban!
- orosz rep.gép mindig több van a csatákban
- az orosz géppark tele van multifunkciós CAS gépekkel, amik jobbak, mint a németek ground attack gépei (Su-2, Il-2-k). Németekenél vagy csak vadász, vagy csak bomber. Stukák nem jók az említett orosz gépek ellen, a jabo-s Fw-k túl magas tierben vannak, hogy egyáltalán csatába kerüljenek (túl sok várakozás)
- teljesen imbalancos rep.gép MM: 3-4 ruszki vadász vs. 3-4 német bomber, köszike! ÉS mindez a hétvégés specialon sok gamerrel, képzelem milyen fasza lehet normálisan.
- Szájbavertül túl sok statik AAA, a spawnolás után fél perccel már lõnek, elõször azokat kellene legyalulni, hogy egyáltalán normálisan lehessen ground attackolni, de ez még összefogva se megy a fenti körülmények miatt.
- AAA kamera shake all the time (feniekhez kapcs.)
- A tank eventek hardverigénye saccra kb. 2x akkora.
Hát ezek derültek ki ma.
menj egy teszt vezetést valamelyik tankkal és közben állítsd be a gombokat rendesen mert alapból elég tré 😄
Következõ noob kérdés: A jobbra-balra fordulást hogy kell beállítani? Bocs de két perce vagyok a CBT-ben.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Main szerveren minden nap magyar idõ szerint 2-6ig, 14-22-ig, Aze Event fül alatt CBT jogosultsággal.
Itt van.
Itt van.
Sziasztok.
Mikor lehet tankozni? Belinkelné valaki az "órarendet", mert nem találom.
Mikor lehet tankozni? Belinkelné valaki az "órarendet", mert nem találom.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Szerintem a WT alatt igen komoly motor van a "tudjukmelyik" játékot fényévekkel elõzi meg, városi pályán biztos csodákra lenne képes.
"És nagyon remélem hogy itt nem lesznek lepkék a pályán!"
Pedig én el tudnék képzelni lepkehálóval szaladgáló ovodásokat a cstatéren
Trolloff XD
"És nagyon remélem hogy itt nem lesznek lepkék a pályán!"
Pedig én el tudnék képzelni lepkehálóval szaladgáló ovodásokat a cstatéren
Trolloff XD
Jó nagy rugás lesz az is a gépigénynek, de kíváncsi vagyok rá hogy milyen lesz.
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal, a WoTba nemsokára bekerülõ Havok Physics motor nem grafikai motor, hanem a fizikát modellezõ motor. Lehet hogy élethûbben repkednek majd a tárgyak, de attól a grafika még tökugyanolyan lesz. Tehát a WoTnál nem az atomszar grafikus motor cseréjérõl van szó.
Havok Physics: It is designed primarily for video games, and allows for real-time collision and dynamics of rigid bodies in three dimensions. It provides multiple types of dynamic constraints between rigid bodies (e.g. for ragdoll physics), and has a highly optimized collision detection library. By using dynamical simulation, Havok Physics allows for more realistic virtual worlds in games. The company was developing a specialized version of Havok Physics called Havok FX that made use of ATI and NVIDIA GPUs for physics simulations, but it may have been cancelled.
Havok Physics: It is designed primarily for video games, and allows for real-time collision and dynamics of rigid bodies in three dimensions. It provides multiple types of dynamic constraints between rigid bodies (e.g. for ragdoll physics), and has a highly optimized collision detection library. By using dynamical simulation, Havok Physics allows for more realistic virtual worlds in games. The company was developing a specialized version of Havok Physics called Havok FX that made use of ATI and NVIDIA GPUs for physics simulations, but it may have been cancelled.
Oké hogy összedönti,semmi fizika nincs annak a épületnek, csak be van scriptelve hogy összedõljön! 😄
És legtöbb épültetettel az a baj hogy átmennek a lövések...de azért wot durvább dolog az hogy pl. van olyan épület hogy nincs alapja, szóval ha ledöntöd a falat nincs az épületnek alja, olyan mintha fûre építették volna a házat! XD És nagyon remélem hogy itt nem lesznek lepkék a pályán! 😄
És legtöbb épültetettel az a baj hogy átmennek a lövések...de azért wot durvább dolog az hogy pl. van olyan épület hogy nincs alapja, szóval ha ledöntöd a falat nincs az épületnek alja, olyan mintha fûre építették volna a házat! XD És nagyon remélem hogy itt nem lesznek lepkék a pályán! 😄
Azt a motort nem nehéz túlszárnyalni szvsz 😊
A másik hogy a game motorja nem statikus, ha mondhatom így. Állandóan változtatnak valamin, folyamatosan jön be valami plusz. 1 évvel ezelõtti AF-re rá sem lehet ismerni és egy dx9-dx11 váltást is csináltak közben.
A repülõgépek össze tudják dönteni az épületeket, ha ráesnek.
Azért kíváncsi vagyok hogy a wt motorja a városi meg egyáltalán a környezeti rombolhatóságot hogyan oldja meg a graf. motor!? Mire képes, illetve a wot havoc motorját is túlszárnyalja-e majd?
Az utolsó meccs végén belenyomja az arcodba a piros matricát
Honnan tudom, hogy megvan e? Vagy számlálja valahol?
ott írták lent 😊
holnap reggel 10ig van idõd összeszedni a killeket és 9 gyõzelmet
szerintem mindenhol számolja de a profilodban az acsik között a special részben meg tudod nézni hol tartasz vele
holnap reggel 10ig van idõd összeszedni a killeket és 9 gyõzelmet
szerintem mindenhol számolja de a profilodban az acsik között a special részben meg tudod nézni hol tartasz vele
aha
és mennyi idõintervallum között kell lelõni a 60 gépet. Eventben is ér?
Valaki farmol esetleg? mert akor csatlakoznék. A Nevem "MocskosGazember" Vegyetek fel
és mennyi idõintervallum között kell lelõni a 60 gépet. Eventben is ér?
Valaki farmol esetleg? mert akor csatlakoznék. A Nevem "MocskosGazember" Vegyetek fel