War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nem én írtam, de jóstehetség az illetõ egy másik fórumban :)
Amatõr vérnoob magyarka természetesen némettel kezd, beül a legyõzhetetlen TIGRISTANKba, elindul agyatlanul elõre, majd szidja a játékot amikor könnyedén kikészítik. Szar a játék, mert a TIGRISTANK itt nem legyõzhetetlen.
Öreg, te a repülõs résznél pont ugyanilyen történeteket adtál elõ, és ott is legalább ennyire hiteltelen voltál.
Nesze, egy kis apró:
A Tigris páncélzata 100mm elöl, az IS-1 85mm-es D5T lövege 300 méteren úgy 115mm-t üt át. A 115 nagyobb mint a 100. Amúgy a 85mm-es lövegre kifejezetten a Tigrisek és a Párducok leküzdése végett fegyverezték át az orosz tankokat.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Szóval hogy is van ez?
Az elsõ meccsed után véleményt alkotni a játékról.....háááát......
Egyébként a heavyk tényleg nem a leghasználhatóbbak a játékban.A párducnak pl. jobb ágyúja van,mobilisabb,van tüzérségi támogatása és egy + respawn.Sokkal jobb választás t3-ban mint a tigris.Ráadásul ezeken a kis pályákon(kurszkot kivéve) a csaták többsége pár száz méteren belül zajlik ahol a páncélzat nem túl sokat véd.Kurszkon azért a tigris és a KV1 is tud bõven pattintani egy kicsit nagyobb távból.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Olyan 800m felett viszont csak kocogtatják a frontot.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
lehet nem neked találták ezt ki :D
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amúgy jó lenne, ha a csatában is ki lenne írva a lõszerek fölé hogy most melyik mi, mert én képrõl azért nehezen ismerem fel.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nekem olyan béna dolog ez hogy semmibõl hívjuk a tüzérséget...,vagy legalább a pályákon lennének lerakva, és a repülõk szétszedhetik ha tudják sok AAA körbevéve nehezítésként. A másik béna dolog hogy nem tudom minek erõltetik a gépi-ellenfeleket, olyan sügérek, még a lánctalpuk se mozog, nah meg átlõnek rajtunk! :D
Illetve a fizika se kiforrott, mert kõkerítés szétrombolásakor visszapattan a tank,sértetlen fák (bár ez nem annyira zavar)
nem beszélve arról hogy ha neki megyek egy másik tanknak...szóval ezek után nem csodálom hogy még nincs városi pálya a játékban.
Ez mit jelent?
Aki túlzásba viszi az egyhelyben ácsorgást és nem választja meg jól a helyet, azt kiszedi aki respawnol. Sok killt lehet összeszedni azzal, hogy azokat lövöd ki akik kiszedtek, mert ugyanott marad. A torkolattûz nagy segítség, de azt kell észben tartani, hog, ez visszafelé is igaz.
Az artyt én is gyengíteném picit. Lehetne mondjuk global cd-n. Meg tölthetne kicsit lassabban.
Na meg persze a sok "hit", amikor a Pz IV F2 páncéltörõ gránátjával betöröm a KV-1 frontját, és nem szenved kárt az illetõ.
Meg hogy a találatom során mindenkit megöltem a toronyban, és a tank abban a másodpercben rám kapja a tornyát és visszalõ. :D
Ez persze mind a zárt béta hatása, javítható hibák. A játék SB módban lenyûgözõ, és nincs campfest. Ha sokáig álltok egy helyben, megengeditek az ellenségnek hogy egyesével lerohanjon titeket, és az instant vereséghez vezet. A legjobb taktika az ha mindig máshonnan bukkantok elõ, hogy az ellenség sose tudja biztosan hogy éppen mit csináltok.
A kempelés alatt azt értettem, hogy megnézem mikor volt menet közben lövöldözés páncélossal valóságban, fõleg egy Tigrissel vagy Királytigrissel, vagy ISel, vagy ISUval....stb...
Egy páncélos áll egy helyben várja az ellenséget, hogy lõtávolba érjen és puff rátüzel...ez kempelés, de ez volt! Most erre mit lehet mondani? Taktikázd ki! Legjobb ezt T34ekkel megcsinálni Kurszkon. Lehetõ legközelebb menni velük mivel gyorsak, és közelrõl sokkal sérülékenyebb egy tigris vagy Párduc mint távolra. Pedig már 1 kmrõl is képes sebezni egy T34-85. De ezt ugyanúgy meglehet csinálni kisebb tierekben is.
A játék még nem kiforrott egyáltalán (bár WoT lett volna ennyire amikor CBT volt). A másik amire értettem hogy nem egy játékkal játszunk, az a fizika. A lövedékek röppályája a felfüggesztés, és még sorolhatnánk. És ez már CBTben...Nagy hiányossága viszont, a pályák hiánya, fõleg simulationben.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Majd idõvel meglátjuk mi lesz belõle.
Amióta bejutottam CBT-re, nem töltöttem be a másik tankos játékot és az a legfélelmetesebb benne, hogy egyenlõre nem is hiányzik.
A valóságba is ment a kemp...vicces ezt egy játékkal kapcsolatban hallani...
"Gyakorlatilag a grafikán kívül jelenleg nincs igazán lenyûgözõ része a játéknak." - Nem egy játékkal játszunk az az érzésem.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Napi kb 1 órát játszom, és az óra végére simán el tudnék aludni. Arcade 1 vicc, a realistic-ban van fantázia, a sim. meg egy óriási camp fesztivál. Itt is gondolom arcade-dal játszanak/fognak játszani a legtöbben, és az...pffff...
Gyakorlatilag a grafikán kívül jelenleg nincs igazán lenyûgözõ része a játéknak. Remélem ez azért fog változni, hisz még az elején vagyunk.
Egy városi pálya sokat dobna rajta, legfõképpen a simulator részén.
Ezt már felvetettem korábban, hogy a kõ-papír-olló nem fog tudni érvényesülni, mert túl kevés a játékosok száma egy game-ben. És nincs garancia arra, ha jelen pillanatban fighterként bemegyek, akkor egyátalán lesz kit lelõni.
Az ellenséges repülõkkel nem lenne/lesz bajom, ha egyensúlyba kerülnek legalább fighter:bomber arányban, mindkét félrõl.
Visszatérve, pusztán a GF rész önmagában magasan jobb, mint a konkurens ("simulator" mód!), egy Red Orchestra szintû modellezés már túlzás lenne.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
ott lesz valahol a lista tetején hol tartasz meg ha kész van az is