War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://forum.warthunder.com/index.php?showtopic=137324

Azért elég nyilvánvaló a dev notes-bõl, hogy a nyílt páncélos béta jön a 1.41-es patch-csel.
a hsz fölött lévõ gifet akartam belinkelni a szövegem alá, csak elfelejtettem hogy imageshacket nem szereti az SG és nem jeleníti meg.

WoT: Nishizumi77

Örül 😊

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/137467-server-maintenance-0730-gmt-to-1230-gmt/

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Több mint valószínû, dev szerveren amellett, hogy mindenkinek elérhetõ volt a tank és ez már elég bizonyíték arra, hogy OBT jön, emellett még bekerült a tank tutorial is, tankos interface a batte gombnál, 99% hogy mától open béta van szerintem.

délután kiderül de elég valószínû
Nagyon kíváncsi leszek erre. Csak furcsa, hogy elõzõ hétvégén egy erõs event ( 60kill 9 gyõzelem ) kellett még. Szerintem még csúszik. DE én tévedjek ez ügyben nagyot.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ulvar
Biztos hogy mától OBT a cucc???

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Milyen véleményed?
Nos, ha a 41-es patch következik-márpedig a hivatalos honlapon ez van feltüntetve-, akkor holnap már mindenki tolhatja az acéljárgányokat orrvérzésig. A WT(G) nyílt béta indulása pedig átírható május 15-re.
Trucker39
Ez az, aminek gondolom ?

Hülye béka most jól elrontotta 😄

Az igen! Sokkal hamarabb kijön mint vártam nos már csak ennyi hozzáfûznivalóm van

http://warthunder.com/en/news/586/current/
Akkor már jobb a wg csõdjénél. Csak jellene már meg.

jaja kettõt rakhatsz fel ingyért
Tankokon a zászló ingyenes?

Trucker39

nalam nincs legenyseg 😞

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Látható, animált legénység! <#eljen>
Sokadik feature amit a World of Tanksnak három év alatt nem sikerült megvalósítani, a War Thundernek pedig néhány hónap leforgása alatt igen. <#smile>

Engem megvettek kilóra! Baromi jó a game! <#eljen>

koszi

nincs
A dev serveren ha elkolotom az GE-t az az éles serverre nincs hatással ugye?

Sziasztok...a war thunder hungary oldalon létrehoztam egy klánt ami csak kizárolag tankos játékosok lessznek benne,akit érdekel jöjjön fel és jelentkezzen hozzánk semilyen követelmény nincs.Heavy Panzer Forces a klán neve.

A féllánctalpas FlaK-al halálba szívatni a T-34-eseket, amíg a másik oldalról kilövik: felbecsölhetetlen 😄

Bumm-bumm-bumm-bumm-bumm-bumm-egy kimarad-bumm-bumm... 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

bardocz
Ilyesmire gondoltam, köszönöm.
Trucker39
A magyarázat lemaradt.

Trucker39
OFF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Errõl a HT90 hidraulikus csillaptíóról van képed? Mert én nem látom a képeken. Vagy bele van építve a görgõt és a turziós rudat "összekötõ" karba, mint ennél:
?
A rugóút alatt mit érthetnek egy torziós rudnál? Mert annak az a lényege, hogy a rúd csavarodik és rugalmas alakváltozáson megy keresztül. A terhelés elmúlása után visszanyeri eredeti alakját. A terhelés a rúd végén a csatlakozásnál ébred és tiszta csavarás ezért könnyû méretezni. Szögelfordulást szokás megadni, van egy egyszerû képlete, azonos anyagtulajsonság, rudátmérõ és csavaró nyomaték mellett a hosszabb rúd bír többet.

Ezek a lövegstabilizátorok ekkoriban semmire nem voltak jók. Max tapasztalat szerzésre. Nagyok, nehezek (+150-200 kg a löveg tömegéhez) voltak, megbízhatatlanok és sok hõt is termeltek. Nem oly rég írtam, hogy a haditechnika topikban a ruszki elsõ és második generációs lövegstabilizátorokról, amiket az '50-es években fejlesztettek. Igazából csak a '60-as évekre kerültek olyan szintre hogy meg is érje sorozatban gyáratni õket. Akkor már a 115 és 125 mm-es simacsövû lövegekhez. De az amerikaiak és németek egész jól megvoltak stablizátorok nélkül is, az MBT-iken 105 mm L7 klónok kaptak elõször, valamikor a '70-es évek elején, közepén.

A legénység elfáradása nem egy utolsó szempont. A 2. vh-s orosz gépek egy része ebben elég rossz, úgy tudom például az ISU második töltõ emberének nem volt hova leülnie. Vagy kiül a harckocsitestre vagy áll a felépítményben. Igazi élmény lehetett...
A németeknél ez kevésbé számított, mert szerették vonatoztatni a harckocsijaikat (A ruszkiknál ez problémásabb mert õk othon más nyomtávú vasutat használtak és az 1944-45-ös kelet-európai elõre nyomulásukban azokat nem tudták használni, a németek meg ha tehették nem hagytak hátra semmi vasúti szállító eszközt.) ha volt rá mód mindig ezt tették, még ha csak 25-30 km-es távról volt szó akkor is. Jó nagy tapasztalatot is szereztek a be/kivagonírozásban, nagyon gyorsan megtudták csinálni.
A Párducokat fõképp szerették vonatoztatni, mert a kihajtás élettartama csak 150 km ami röhelyesen kevés, ha tehették óvták. Ez volt a legnagyobb bajuk a franciáknak a Párduccal, több komponense csak fele akkora élettartammal bírt mint a tervezett, a kihajtás még annyit se. Állítólag emiatt nem a Párducokat küldték francia-indokínában amikor Kína IS-2-eseket szerzett be, hanem M36-osokat.
Az egyik kurszknál elfogott és tesztelt (amúgy keveset használt) Párduc az oroszoknál 140 km alatt háromszor állt meg úgy hogy vontatni kellett.
A Számvéber könyvekben is elég gyakran olvasni olyat, hogy javítás alatt állnak nem ritka, hogy az állományuk fele.
bardocz
Nem találok erre sehol sem választ. A német tankokban célzásnál a távolság mérésére háromszögek vannak a célkeresztnél. Hogyan is kell ezt használni? Van középen egy nagyobb, szélén kisebbek, ettõl függõen kell felé lõni, de nem emlékszem pontosan hogyan.
Lehet a WG töl kap goldot szabotázsért :-)
Trucker39
Bele is futottam a nyílt nap miatt Wot idiótába kezdõ helyen. Kiszúrt magának, folyamatosan elém állt. Képtelenség volt ki- vagy megkerülni. Kétszer kilõttem. Azt hiszi szerintem, hogy kap valami kompenzációt.

ú remélem szétrepülnek majd ha felrobban a jármû 😄
Kòszi! Nem fognak Dev,elérhetö bárkinek.Csak tegnap nem futottam bele kurskba.Jót fog tenni az fps- emnek a sok fa...Spain maprol láttam képeket,az is jól néz ki.
Trucker39
Csak a fenekembe ne rúgjanak érte...

Tehetnél fel képet kurskról,ha arra jársz.Mennyire fás.
most néztem meg, hogy a stat lapon külön számolja az ai tank és ai repülõ killeket a játékos killektõl 😊
Ez az átdolgozott Kurszk eszméletlen jól néz ki!

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Na szép, T-35 felszívódott, pedig csak miatta töltöttem le a dev szervert.

Ehh.. csak le kellesz töltenem 😊

The Development Server will be opened today 14th of May between 12:00 GMT - 21:00 GMT
Pluskast
Köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Amit láttam az egy vastagabb arcbõrû Pz 38(t), a Hetzer, T-34E, KV-1E (ezt nem találták meg a fában, passz), T-35, T-34-57 1943, SU-122P (SU-100 egy D-25T-vel), T-34 1940. Nekem ennyi rémlik.

Entak bemutató videója:

Link

Pluskast
Jön más tank is?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

davidbog #7951

A franciák tényleg hiányolták a + periszkópot. A Schmalturm-nál késõbb sem volt, de annál már lett volna egy ma un. „Hunter-Killer üzzemód”, aminél a parancsnok át tudta venni az irányzását a toronynak, megkönnyítve a célzást. Javított volna még a reakcióidõn az elkészült, és a Leitz-nak átadott stabilizált optikai rendszer. (800 db. kiszállított eszköz 1945.03.28.-ig.)
A töltõlövésznek volt amúgy prizmája.

A Sherman a stabilizátorral jobban reagálhatott, mármint ha mûködött neki, vagy be volt kapcsolva. Nem egy megbízható szerkezet hírében állt. Nem is mindegyik verziója volt felszerelve ezzel.
A német szakértõk is tudtak errõl az elõnyrõl ezért terveztek egy nagyon jó csillapítású felfüggesztés mellé késõbb a stabilizált optikát, amit majd egy stab. löveg (Ilyesmi Tiger II min. egy példányánál próbán volt.) követett volna. A jobb Párduc „felfüggesztés” elõnye még pl.: a T34-hez képest: nem fáradt ki a hosszabb, nehezebb terepen a legénység a „zötykölõdéstõl” és könnyebben megfigyelhetõ volt a terep is.
A dupla torziós rudazat HT90 hidraulikus l.csillapítokkal volt kiegészítve a Párducon. (A Párduc II-õn már, mint a Tiger II egy t. rudazatos volt.) Az átlapolt nem vágta haza. Ismert hibái és elõnyei voltak.
A dupla torziós miért nem terjedt el? Drágább, többlet szerelési idõ stb...
Párducnál a teljes rugóút 510mm, a T34-nél 240mm, a Sherman-nál 111mm (Leop. 1 pl.: 373-400mm).
A Sherman stabilizátora - ha mûködött - a lövegre és a irányzó optikájára volt „érvényes”. Tudtommal a „minõsége” ennek is megállást igényelt a biztos célzáshoz. Csak kis távolságra és nagy méretû célra volt alkalmas menetbõl (? sebességig) kapáslövésre. (Az irányzó lövész optika elrendezése nem volt optimális, mert el kellett vennie a fejét a „párnáról” a katonának idõként a túlzott mozgástól.)

A Porsche -féle fejlesztett felfüggesztés a JT-én csak 10 db. ért meg, mert a próbán „káros” lengések léptek fel az hullámos terepen. További tervezés kellett, amit már nem vártak be. Olcsóbb, könnyebben gyártható, szerelhetõ stb. lett volna.
Trucker39
100

Aki volt tegnap a dev szerveren, a tankos tutorial mennyi aranyat ad? 100 vagy 300?

XenHai
Ezt már hiányoltam belõle.
Üdv.
Valaki írna az játék sebességérõl jobb lett?HD 7750-es kártyánál melyik a jobb renderelési mód dx9 v dx11?

Nincs több szellem tank 😊