37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
szerintem meg az jobb lenne, ha a németek t4-en befejeznék, t5-ön meg már mehetne a nato vs ussr.
így t5-re mehetne patton meg minden szar.
-
Droughert #13898 Patton előtt Gajin kezdhetné azzal is, hogy a német top tankoknak vissza adja azokat az armor értéket, amit a háború végi gyengébb agyagminőségre/hiányra hivatkozva beleépítettek a játékukba, mert jelen helyzetben nem úgy tűnik, hogy nagy veszélyt jelentenének az orosz tankokra.. -
Szerintem nyugottan mehetne oda a Patton hogy a komcsik kicsit meg legyenek fingatva ;) -
Lenne, de minek ezt mond már meg nekem.:D
Gondolkodjunk józan paraszti ésszel, Józsika elkezdi a német vonalat, miért?
a, német tank fan(ahogy itt hívni szokás "divatnáci")
b,német tank vonalat szeretné kipróbálni
c,szeretne szórakozni a játék tankos részével.
Na most ha berakjuk az ilyen pattonokat top tierbe akkor az első 2 lehetőségnél kapásból a kedves játékos fejére szarunk és jól kicseszünk vele, mert nem azt kapja amiért elkezdi ezt a játékos és rengeteg idejét=pénzét pazarolja bele.
a harmadik meg legfeljebb tier 3 környékén úgyis belátja, hogy valószinű ezt az ágat nem neki találták ki, hanem azon fanatikusoknak akik még t4,t5-ben is hajlandóak német tankokkal játszani az áldozati bárány szerepét.
Ha meg még látja azt, hogy a top kategóriában más nemzetek tankjait kapja meg. hogy életképesek legyenek mint a repülés részbe akkor meg még inkább hagyni fogja az egészet és inkább neki áll a brit,usa,szovjet ágnak.
-
Phara #13895 A t-34 tornya néha mitől fagy le teljesen?5-10 másodpercig semmit nem lehet kezdeni vele aztán gondol egyet és megjavul. -
Ja ma haverom profiljában kipróbáltam a németek t4 tigrisét (a porsét azthiszem. 4 T44-et megölök és egy bomber öl meg... Pedig olyan jól indult :(
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.11. 17:25:44 -
Majd éjfél előtt ;) a 4x xp bent volt már délelőtt de a kommunisták az ilyen eventeket minnél tovább szeretik elhúzni -
Droughert #13892 Hová gondolsz, még csak negyed hat múlt... -
jocking #13891 Mai challenge-ről semmi hír? -
Droughert #13890 Gajin nem tudom, milyens tatisztikai adatokkal dolgozik, de múltkor jót nevettem (csak kínomban), mikor közölték, hogy nem tudnak arról, hogy valami gond lenne a T5 balansszal. Lentebb 4 kép, 2 srác adatlapja (legutóbbi csatából,de van több is, nagyjából mind ezt a képet mutatja), először német majd, az orosz tankokkal. No comment kategória szerintem. WOT-ban, +70%wr már extrémnek számít, a mögött komoly játéktudás és sokszor szakaszozás/századozás van.
Csak erős idegzetűeknek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.11. 15:48:34 -
bgabor #13889 Vagy csak a huszonvalahányas monitorom kicsi a feladathoz. -
bgabor #13888 "Patton majd lesz az amcsinál, németekhez semmi értelme nem lenne."
De lenne, mert a War Thunderes időkeretben a Bundeswehr használt M47 Pattonokat, mÍg Leopard1-eseket nem, azok csak 1965-ben jöttek. -
Susarc #13887 de negatív vagy :P -
Droughert #13886 Jó ez 4x RP, első kör oroszokkal: 29k research point :) -
bgabor #13885 Lehetne ezeket a bazinagy skineket spoiler tagban linkelni, hogy csak annak jelenítse meg aki kíváncsi rá? -
Susarc #13884 finomság!
-
tutyimutyi2 #13883 vajon mikor tervezi a gaijin kirakni honlapra a küldiket? -
Droughert #13882 Ma vettem észre, hogy a amit korábban beszéltünk a prém repcsis eventekről, hogy ha bevinném tankcsatába a bomberemet és nyerünk, akkor azt vajon beleszámolná-e? Nos akkor próbáltam, de nekem sem a tankcsatás, sem a normál repülős győzelmeket nem számolta akkor, pedig megvolt az 50% feletti activity is. Ma néztem, hogy kiírták-e az új küldiket és akkor látom, hogy orosz és német oldalon egy csomó győzelem el van számolva. Szóval utána valamikor megjavulhatott, és a tankcsatás győzelmeket is számolta, ha mentél repülővel is.. -
jocking #13881 Jagdpanzer:
- Destroy 540 IS-4 soviet tanks while driving the Pzkpfw 38(t).
Még hihetőbb is lenne, hogyha azt vesszük alapul, hogy az 1000 sasos tankhoz 90 kill kellett. Akkor a 6000 sasoshoz 6*90=540. :D -
Szerintem az lenne az egyetlen teljesíthető :D -
Azért az kicsit kegyes hogy "csak" 150 kill kéne swordfish-el :D -
jocking #13878 A repülős challege követelmények után még hihető is lenne.
-
Kifigurázta a Gayijin-t hogy ők tuti ilyet adnának? :D
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.11. 11:13:26 -
Valamiért az rohadt sok pontot ad ha csak hiteled az enemyt és nem hal. Nálam régen Shermannal volt az hogy 2000 pontot adott egy T26 megölésére annyit lőttem bele. -
jocking #13875 Igen. :D -
Ennyi erővel lőjj le egy krumplival 100 játékos vezette gépet. -
"-While flying the Arado 234 B-2, destroy 100 player controlled enemy aircraft"
Ez most vicc akarna lenni? -
Droughert #13872 Ha sokat sebzel akkor az is xp-t hoz, ha kigyújtod és végig ég akkor az mégjobb. Pl. jó trükk, hogy az ai tankokat nem lövöd ki, csak kigyújtod, és hagyod végig égni, az hozza a legtöbbet, ha valaki közben mégis kilöüvi nincs gond, mert amíg égett hozta az xp-t, kilövés után meg kapod az asistot, ami szintén jó xp, és így kombinálva többet érhet mint a sima egylövéses kill. Foglalás szintén sokat számít, mert azzal is lehet csatát nyerni (sőt sokszor csak azzal lehet).
Itt egy kép egy korábbi csatáról, alig van killem, de foglaltam, meg volt egy asistom, első helyet ért.
-
flashpointer2 #13870 Lehet titokban ők posztolnak ilyet aztán amikor elfogadásra kerül azt mondják hogy a nép akarta hát legyen!
Orosz mentalitás :D -
R0GERIUS #13869 Egyesek már kreatív ötletekkel is előálltak a feladattal kapcsolatban (de ez rosszabb, mint az x számú win):
Summertime Madness Tier 4 Challenges Speculation Thread
Remélem sem a x számú wint, sem a fentit nem fogja használni a Gaijin...
Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2014.08.11. 10:22:04 -
Egy dolgot azért nem értek.Én lőttem ki a legtöbb player tankot(duplát mint a többiek) és messze a legtöbb AI-t,mégis csak az 5. lettem a csapatban.Volt aki majdnem kétszer annyi pontot kapott.A tankok ugyanazok voltak,szinte mindenki T34/57/43-al volt.Majd minden lövésem talált(60 hit) Mit számol ez?
-
Megérte kivárni! :) Nem is értem miért nem játszanak többen simben.Tankokkal nagyon élvezetes és sokkal jobban fizet.A végén 3 tigrist sikerült kiszednem,pedig Kurszkon ez azért nem olyan egyszerű.
-
Azért ez már szánalmas.Van úgy 60 várakozó mindkét oldalon rank3-ban de már 20 !!! perce nem rak be csartába.Egy órája már próbáltam,akkor negyed óra után léptem ki.Játszható játék ez csak idő kell hozzá :D
Nevetséges hogy itt ez a 4x-es szorzó és nem tudom megcsinálni normálisan.Persze,árkádban zöld keresztre lehetne lövöldözni........
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.11. 09:33:58 -
Luciferkee #13865 Mint ahogy, amikor 0 lőszered van, bemész tankolni, zavarni az ellent, és mivel halsz meg? Ammo load explodeddel 1km távolságból. -
cpthungarian #13864 Így igaz, de azt tegyük hozzá, hogy csata közben sosem volt felrakva az a lámpa.
Arról nem is beszélve, hogy mennyi erőfeszítésbe kerülne a lövegcsőnek leverni.
De hát ez megint a Gaijin faszsága sajnos.
-
Luciferkee #13863 Oké, már rájöttem :).
De akkor is idegesítő. -
Droughert #13862 Beakad a lámpába a cső, picit emeld meg és forog tovább. -
Luciferkee #13861 Megvettem a Tigris I-et... bár ne tettem volna?!
MI AZ, HOGY 2 ÓRÁNÁL NEM TUDJA NAGYOBB SZÖGBEN ELFORDÍTANI AZ ÁGYÚJÁT??? Ilyet még nem hordott a hátán a föld. És ezek beszélnek törtnénelmi hűségről???! -
tutyimutyi2 #13860 korábban a br-es patchnél szó volt arról hogy biztos wg-s beépített emberek vannak a wt-nél, félek attól hogy a td-s küldikbe is kerül egy kis wg ezalatt arra gondolok hogy valami olyasmi lesz a küldi hogy pl: nyerj meg 250 csatát ahol benne vagy pontilag a top háromban és minimum 3 tankot kilőttél :D -
Droughert #13859 Trophy, random adja az összeget minden csata végén, te most egy nagyobbat rolloltál.