War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már a hiv. update videó is fent van 😊
Igazából teljes más mint a WoT. Kinézetre, játékmenetre. Még SB-n is szinte állandó mozgásba vagyok és csak akkor ül le a játék mikor 6 vs 6 van lévén kevés játékosból kellett csatát összerakni, és keresni kell õket. Remélem az open-nel változni fog ez is.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nekem a távolság mindegy, csak pörögjenek a csaták. Ne legyen annyi üresjárat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pluskast
Igen, az csak sb pálya.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Nekem meg pont ez az eszelõs 20-30 méterrõl történõ lövöldözgetés vette el a kedvemet a wot-tól. Bár erre itt most megoldás lehet az arcade mód. Aki az ilyen csatákat szereti azoknak ez pont jó lehetne amennyiben olyan jellegû pályákat készítenek hozzá. Aki me mondjuk szerette a red orchestra elsõ részét vagy a Tiger vs T34-et vagy a Steel armort annak ott van az sb (esetleg rb bár az lehetne egy fajta mix is). Ha ebbe az irányba megy majd el a játék akkor az szerintem egy pont jó egyensúlyt tudna teremteni.

Egyébként a Kurskot azt csak SBre adja? Mert én zömében RBt játszok és ott még sose láttam.

WoT: Nishizumi77

Nekem, mint õs wotosnak a pörgõs csaták hiányoznak. Meg túl sok a kemp. A 15v15 helyett lehetne legalább 20v20 a csaták létszáma.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pluskast
Ami eddig benne van az sokkal szimpatikusabb, mint a wot. Amit nagyon szeretnék, hogy több olyan pálya legyen benne mint a kurszki. Nyílt mezõk, tényleg olyanok mint amilyeneket nagyrészt a páncélosok vívtak a 2. világháborúban. Ezek a közelharcos árkádos pályák meg mehetnek csak ne rb meg fõképpen ne sb módban.

XenHai
Lehet ,hogy kevesebb a tartalom de az minõségibb (szerintem) és jobban is fut (laptopon).
Tartalom mint tankok meg map valóban kevés de mint feature már most felülmúlja: dinamikus felfüggesztés,látható legénység,multiturret, felborulás, látványos toronylerepülés és láng ammo racknél stb stb ezek mind alapból benne vannak WTben WoTba meg ezek közül a dolgok még csak most jönnek be amiket évek óta ígérgetnek (na vajon miért lett ilyen sürgõs ez nekik?)

Pluskast
Nem tudom, de szerintem azok a wotosok akik majd most fogják elõször kipróbálni csalódni fognak. Jóval kevesebb még a tartalom a játékban mint a WOT-ban. Ez nem kritika akart lenni félre ne értse bárki is, egyszerûen csak le van még maradva fejlesztésben a gf.

Egyébként jókor adják ki OBTbe most elég sok a csalódott WoTos a 9.0ás perfomance romlás és FPS vesztések miatt. Volt egy táblázat elvileg én a hd7870el 20% fpst vesztettem a 8.11hez képest, csodálatos... Pocsék az a játékmotor, 30 az átlagfps maxon, városos sok modelles mapokon beesik ez alá, nyílt map 50-60. Míg a wt sokkal simábban fut fps drop nélkül.

Igaz-igaz!

Abból amit eNtak mutatott róla, tényleg brutális a RoF! <#ticking>
Nem is lényeges annyira a reload viszont az a 35 lõszer teljesen jó nagy kalibereknek ennén nagyon nem szokott több lenni, csak ésszel kell lõni vele mert úgy láttam elég magas a ROF.
Én úgyis RBn használnám mivel még nincs sugárhajtású gépem 1-2 gép van amit unlockolnom kell BF és FW ágon, ezt viszont egybõl el tudom kezdeni, ahogy dev szerveren láttam, és 1 sugárhajtású géppel ABba menni nem a legjobb ötlet mert berántja a többi gépemet is rank 5 csatába.

a dev-en nem volt tankos spanyol mission csak repülõsök
de hát ki tudja
Megtalálták a piaci rést 😊)

Hidd el, a WoT-ban sem kell már rá sokat várni. Ellenben tuti lesznek "kiváló" eventek, minden erejükkel marasztalni akarják a játékosaikat. De kicsit a homok meg a tenyér képe dereng fel elõttem.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ebbe még nem
de várható lesz, hogy folyamatosan jönnek majd a jövõben
1 új pálya jön. Polgárháborús spanyol térkép.
Egy lesz a Spain néven futó bár én még nem voltam rajta.

Kicsit az az érzésem, hogy nem véletlenül dolgoznak gõzerõvel a multi turret controlon, illetve a legénység megjelenitésén nyitott tankokban. Ezek azok a dolgok amikért wot-ban már régóta sirnak az emberek, de még mindig nem kapták meg. Jó az üzletpolitika.
Trucker39
Nálam elkezdõdött a frissítés.

Pluskast
Egy újabb kérdés. Az új patchel nem jön esetleg pár új pálya is? Az a 3 rb és ab pálya plusz a kurszki sb pálya nem túl sok.

Erre spórolok január óta, úgyhogy nekem lesz prém su122p, jagdpanther, mindkettõ 17500p-s legénységgel 😛. Pedig nem vagyok pénzes gyerek 😊.
Jahháttõ igen, nem számoltam reloaddal SB -ben... <#nezze><#vigyor3>
35 nem olyan kevés, bár az 1 perces reload már az volt. Ki-102ben megszoktam a 16db 57mmes lõszert, azt a gépet imádom, ha jó helyen találom el vele a bombereket akár a B-17 is 1-2 lövés.

Nem hiszem, sztem ott is full JgPanther vs T34 (Rank3 Prém) csaták lesznek elsõ körben 😄

Aztán holnapra valószínûleg mindenki kihúzza a kívánt Rank 3 gépeit (Is1, T34 D5T, Tiger, Panther D) és rendezõdik a helyzet. Ma fel se megyek, más dolgom lesz <#pias><#pias>

Mobil AA nem volt, mert TIer III volt a csata. Az a baj, hogy simulationben annyira lutra az ellenséges gép, hogy nem érdemes AA-t bevinni. Ha nincs ellenséges repülõ, akkor majdhogynem teljesen haszontalan vagy. Lövöldöztünk mi rájuk. Talán ha higgadtabbak lettünk volna, akkor leszedhettük volna õket, de a Flatpanzert sajna nem erre találták ki. 😊
Igen high tierben az lesz a másik, bár nekem kicsit kevés az a lõszer amit beleraktak.
Nekem az 50mmes ágyús Me 262 kell, úgy néz ki mint egy dárc nyíl 😄
Annak köszönhetõen, hogy átpakolták az 50mmes Me 410et másik ágra és mivel nekem fullos volt a Me 410 ág ezért fejleszthetõ állapotba volt az 50mmes Me 262 annak ellenére hogy a többi Rank 5 még piros.

Úgy ezren és várnak 15-20 percet, a maradék 49k meg matyizik Tier I -ben... <#gonosz1>
Ja, a pénzes gyerekek a prém JgPantherrel mennek majd, meg az orosz Rank 3-4 prémekkel 😊

Tier 1 et pikk pakk àtugorható.Estére már tier3-4 esek is lesznek pár pénzes gyereknél
Tier 1 et pikk pakk àtugorható.Estére már tier3-4 esek is lesznek pár pénzes gyereknél
Megvan az új cél: Il-10 (46) + a navy B-25 a 75 milissel <#szeret><#hehe>

Pe-2 205 -öt próbáltam SB -n, nem lett volna rossz, ha nem 1500-as felhõalap van, onnan elég nehéz zuhanó bombázni... <#fogmosas>
Több wipe nem lesz. Max ha jönnek majd a hajók és nekik is lesz CBT 😊)

Pluskast
Francba... Pont tegnap este szereztem meg a Panther A-t. Mindig így megy ez, pont a legizgalmasabb résznél 😄

igen ez volt kiírva a játék fõképernyõjére is nagy piros betûkkel mindig 😄

viszont innentõl nincs wipe és mindent meg lehet venni + az ajándék csomag tankok is megjönnek
Tegnap egész délután a légvédelmi gépekkel voltam nem probléma a repülõgép.<#gun>Jól kell mixelni a csatákat. Legyen minden.

Az il2 az más, mint egy lomha Wellington vagy B17 😊)

Nem volt nálatok bent mobile AA, mi? Azok lecsípték volna õket pikk-pakk.

Sebaj, lesz idõm kigyúrni magam a nagy kacsa HVAP lõszerének használatára 😊

Pluskast
Kérdés. Ha mától open béta, akkor vipeolják a close beta játékosok jármûveit?

davidbog #8017

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HT90: A 2 és a 7 kerekeken (2-2 oldalanként). A V1 proto. még „simábban” futott, de a hely miatt áthelyezték a csillapítókat.
Rugóút: A teljes útat, azaz amit a kerék a lengõkaron fel és le tud mozogni, tehát a két út összegét adják meg. Pl.: 170mm + 130mm = 300mm.

A képeken minden látszik:

A Párducnál az ilyen „mechanikai” gyengeségekre volt megoldás, csak a gyártást nem akarták megakasztani semmivel sem. Pl.: a Panther II a Tiger II-tõl vette a hajtás nagy részét, ami erõsebb volt.
Nem kell elfelejteni, hogy ez egy nagyon kapkodós tervezés és szinte nulla tesztelés (azonnal sorozatba küldés) eredménye. Nem véletlen, hogy épp elindult a sorozatgyártás és már a II-est tervezték. A 'G' sorozat már sok gyermekbetegségbõl „kigyógyult”.

Na azért ez sem mindig van így. 😊
Tegnap volt 2 csata amikor bedobott hozzánk egy fullos IL-2 platoont. Na azok szó szerint arattak. Hiába voltam a szopó oldalon kifejezetten élveztem, hogy arra is figyelni kellett. Alacsonyan támadtak a srácok és fejenként összeszedtek 2-3 killt. Nekem nagyon tetszett. Beszéltük is a platoon társammal, hogy így sokkal hangulatosabb. 😊
Kezdésnek meg nem csak a prém T-34 van ám. Ott az sdkfz140/1 és a T-26E is. Azokkal kifejezetten jók lennének a reserve csaták. 😊
Akinek van esze az úgyis Sb-t fog menni, ott meg nem akkora májerek a bombázók sem. Itt nem fog mûködni a lassan-alacsonyan bombázás, mert akár egy ISU is leszedi õket az égbõl 😊

Nem, egyáltalán nem rossz ötlet és hozzátartozik az élményhez, fõleg SB -n...
Örülök hogy végre észbekaptak, hogy a repülõk és a tankok mixelése rossz ötlet. Pláne ne legyenek a tankokat támadó repülõk az elején, amikor tömegek rohanják majd meg a tankos részt hogy megszerezzék az elsõ benyomásokat.

Inkább Rank 1 rémálom lesz ahol gift T-34 terrorizálja az újakat T-50el együtt.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/137618-ground-forces/

Egyelõre nem lesznek kombinált repülõ vs tank csaták. Majd ha elég játékosnak lesz magas szintû tankja.

Max a Gift tankok csatájáról maradsz le. Full Sherman vs T34 csaták lesznek sztem holnap estig. 😊

Fél év óta elõször pont mától érek rá napokig, úgyhogy ez valami jel 😄
Bakker és pont ma melózok. <#falbav>