37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
cpthungarian #13939 Nekem éppen azért kellene a JP, mert normál tankokkal kínszenvedés kihúzni egy T5 tankot.
Egy négyes prémiummal csak gyorsabban jönne az XP, akármilyen szar is... -
Nem hiszek az összeesküvés elméletekben de ez szerintem nem is az.Egyszerűen ezek nem csak ostobák hanem mérhetetlenül aljasak is.Hetek óta nem láttam kurszkot és ezt más is írta már itt hogy alig adja.Az event óta szinte csak oda dobál.Csak nem azért mert ott a leghosszabb a csata és ezzel is nehezítik az egyébként is lehetetlen küldetésüket? Undorító féreg banda.(természetesen a folyamatban lévő csata is vereség lesz. :(
-
Érdekes egyébként hogy mióta megy az event,simben a némettel játszanak többen.Szinte nincs várakozás az orosz oldalon.Mivel a JP szinte használhatatlan(a jelenlegi rendszerben),nem igazán értem hogy miért kell ennyi embernek a prém változat. -
Basszus,ott folytatja ahol tegnap este abbahagyta.Simben játszom,az orosz tTD kellene.Szinte csak kurszkra rak,ahol sorra kikapunk.Sokszor már elkezdett csatákba tesz,a többiek már bőven előre vannak,a csapat meg már hátrányban. Na ilyenkor nincs értelme.Go back to garage..... -
Legyen szerencséd! :) -
tutyimutyi2 #13934 jocking
az eventben benne van hogy a 40 győzelem tier2-3-4-el lehet, csupán a 10 győzelmes rész van tierekre bontva -
Lokker #13933 Hát, én eddig 4 meccset mentem és 3-ban első voltam egyben pedig 2. -
Basszák meg a ****** játékukat a prémium ******** együtt!!!!
Eddig az oroszokkal 60-70% winem volt.Csak egy küldetés kellett hozzá hogy ez megváltozzon. :D 40 win........hahahahahahha
Már rég el kellett volna felejtenem ezt a szart.
-
Szpecnyaz #13931 Nem mondom, legyenek követelmények a küldihez, de azért ezzel eléggé túlzásba estek. Mert ez kb teljesíthetetlen. -
Idioták. Az egyértelmű hogy nem adnak ingyen top prém tankot de ezzel a lehetetlen küldetéssel csak lejáratják magukat.(bár lejjebb már nem nagyon tudják :D)
A 10 győzelmesek teljesíthetőekHa csak azok lennének,sokkal jobban jártak volna.Ostoba ruszkik..... -
jocking #13929 Challenge-el kapcsolatban kérdés:
Ha a prém Jagdpantherre gyúrok, akkor wineket T4 tankokkal kell elérni? -
Ezek csak maguktól veszik el a játékosokat. Arra mennek hogy kevesebben legyenek. Szerintem beütötték a fejüket és azt hiszik hogy ez a jó. -
Szpecnyaz #13927 40 win úgy hogy még első is legyél? Nagyon reálisnak tűnik h egy hét alatt megcsinálható :D.
Van egy olyan sejtésem hogy ezzel se fognak csődülni hozzájuk a játékosok. -
Luciferkee #13926 Kérdés: Már ötletem sincs, hogy mit állítsak be, hogyha repülőzök a messze lévő (player) tankok ne tűnjenek el. Néha-néha látszódnak, előttem van, repülök felé, eltűnik, majd mikor közelebb érek megjelenik megint kicsit arébb. Minden maxra húzva, gép is bőven elég neki, de tanácstalan vagyok e helyzetben.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.11. 23:39:04 -
WoT-ban az SP event ehhez képest menyország. Ja és ezt üzenem gazsiéknak!
-
Orosszal edig 1-1 megvan :)
A 10 nem lesz nehéz a ruszkikkal,aztán majd kiderül.A 6 vs. 6 meccsek itt most nem rosszak mert ott könnyebb elsőnek lenni.
Ahogy itt tanácsoltátok,sok kigyújtott tank és foglalás.Így sok a pont. :) -
cpthungarian #13923 Nem, teljesen igazad van. Az sokkal jobban át lett gondolva, itt csak trollkodnak a moderátorok a fórumon, hogy menj bombázóval, sima ügy.
De baszki, ha én német tankot akarok szerezni, akkor mi a pöcsömet csináljak? -
:) -
Nem akarom újra felhozni, de a wg-s ingyen prémium tank event grindelős volt, de nem kellett hozzá semmi ilyen lehetetlen vakszerencsén múló dolgok, hogy nyerj meg még első is legyél.
-
cpthungarian #13920 Oké, közben rájöttem, hogy nem erről a prémiumos küldetésről volt szó, sry.
-
cpthungarian #13919 Megcsináltam a Pz.III N-t, mert a T-34 már bent állt a garázsban és az a 100k kredit nem vonzott annyira. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.08.11. 22:42:42 -
Kapott már valaki az előző eventből a 25 győzelemért prém vasat? (vagy ismer valaki olyat aki kapott vagy olyat aki ismer valakit aki kapott?) -
cpthungarian #13917 Baszki, ezt esélytelen megcsinálni.
Egyszerűen nem rajtam múlik, hogy nyerünk vagy sem (Jagdpanther kellene).
Ráadásul 40 győztes csatában folyamatosan elsőnek lenni, erre nem tudok semmit mondani...
Értem én, hogy 6000 goldos cuccokat nem osztogathatnak csak úgy puszira, de találtak már volna ki valamit, ami tényleg az egyéni teljesítménytől függ, mert ez így csak rohadt sok idő meg szerencse kérdése.
Az első helyezés még oké, meg lehet csinálni, de a kettőt együtt? Á, hagyjuk...
-
Szerintem igen. De mennyi tankot sorsolnak? Netán 5-öt? -
jocking #13915 Érdekes. És a Hunter's Luck mire van (10 győzelem, top3 helyezés, min. 600 pont)? Ez is olyan, mint a repülős, hogy akkor sorsolnak? -
Azért csinálja mert nagyobb itt a szopóroller mint a WG nél. Csak T2 tank van bent és felső T3-ba dob. Na persze. -
Droughert #13913 Benneteket is lassan dobál be csatába? Ott a sok ember aki jelentett, és ilyen 5perceket kellvárni egy T2-es csatára.
Most pl 14/92, én a 14-ben vagyok benne.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.11. 21:31:57 -
Még nyerni is kell? xd -
Szivacs nincsen 4 tankom ... -
tutyimutyi2 #13910 dejó hogy amióta tankozok azóta max 10 voltam első most meg negyven kéne a tankoz -
Valahogy úgy. Csak kihagytad, hogy: 40 nyert csatában kell az első helyen állnod a tabellán. -
tutyimutyi2 #13908 szoval akkor jól értelmezem hogy ahhoz hogy megkapd a járművet ahhoz 40-szer kell az elsőnek lenni minimum 900 rb/sb-ben minimum 600 pontal, illetve ha ez nem megy akkor az első háromban legyél 10-szer minimum 600 rb/sb-ben minimum 400 pontal oszt ha szerencséd van kisorsolják a járművet neked? -
Droughert #13907 Event -
Lokker #13906 érdekes event :D -
Droughert #13905 Orosz oldalról az SU122P, IS2 már sima torony lövéssel szétszedi a KT-t, új rendszerben ez a KT megy IS4/T54 ellen. Jó móka vele ilyen orosz vasakra vadászni, tényleg az lenne az egyik használható megoldás, ha maradnának T4-ben. A mostani rendszer totálisan el van kúrva, és akkor még szépen fejeztem ki magam. -
Miért azt nem ölné meg a magas átütés itt is mint a wot-ba?
Ráadásul itt még repülők is rögtön kidobnák és kb megtudna tenni az egész csata alatt 100 métert.
A maus ugyan úgy halott lenne t5-ben mint a kt.
Az is4 jobb védelme van sőt egy is3 is közelít. -
Lokker #13903 Szerintem gazsi statisztikát akar javítani azért nincs még event. Mindenki vár az eventre ezért 50k játékos van. -
Inkább T5-be Maus kéne
-
tigris 2,jagtiger ezeknek az alja csupán 100mm vastag volt, ha csak nem kurskon vagy simán célozható,belőhető(annó próbáltam a su-122p-vel test pályán és messziről is elég jól be lehet lőni), míg a t54,is4-ek eleve alacsonyak,szinte átlőhetetlen testen is tornyon is.
ha meg kivennék a 105-ös tigris 2-t(ami annyira fantázia mint ha e-100 lenne helyette kb) akkor meg még lehetetlenebb lenne a helyzetük.
ha jól megnézed t3-on után van tigris,párduc,kt és van 2 td a ferdi és a jt és kifújt.
Egyszerűen nincs elég kompetens tankjuk a szövetségesekkel szemben.
Ez a játék ténylegesen csak úgy működhetne, ha ma t4-ig mennének a 2.ww-s német tankok és t5 már a hidegháborús viszonyrendszerben zajlana.
T4-en a kt,párduc 2,jt még kompetens lehetne mondjuk az is2,su-isu,t44 és ezer egy szobjet szövetséges gép ellen. -
Komolyan arra hivatkoznak? Most amit elkúrtak azt arra kell fogni hogy rossz volt az anyagminsőség? Akkor oroszokhoz meg olyan T54 legyen hogy leesik a löveg vagy felrobban a motor.