War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Abból amit eNtak mutatott róla, tényleg brutális a RoF! <#ticking>#ticking>
Én úgyis RBn használnám mivel még nincs sugárhajtású gépem 1-2 gép van amit unlockolnom kell BF és FW ágon, ezt viszont egybõl el tudom kezdeni, ahogy dev szerveren láttam, és 1 sugárhajtású géppel ABba menni nem a legjobb ötlet mert berántja a többi gépemet is rank 5 csatába.
de hát ki tudja
Hidd el, a WoT-ban sem kell már rá sokat várni. Ellenben tuti lesznek "kiváló" eventek, minden erejükkel marasztalni akarják a játékosaikat. De kicsit a homok meg a tenyér képe dereng fel elõttem.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
de várható lesz, hogy folyamatosan jönnek majd a jövõben
Aztán holnapra valószínûleg mindenki kihúzza a kívánt Rank 3 gépeit (Is1, T34 D5T, Tiger, Panther D) és rendezõdik a helyzet. Ma fel se megyek, más dolgom lesz <#pias>#pias><#pias>#pias>
Annak köszönhetõen, hogy átpakolták az 50mmes Me 410et másik ágra és mivel nekem fullos volt a Me 410 ág ezért fejleszthetõ állapotba volt az 50mmes Me 262 annak ellenére hogy a többi Rank 5 még piros.
Pe-2 205 -öt próbáltam SB -n, nem lett volna rossz, ha nem 1500-as felhõalap van, onnan elég nehéz zuhanó bombázni... <#fogmosas>#fogmosas>
viszont innentõl nincs wipe és mindent meg lehet venni + az ajándék csomag tankok is megjönnek
Nem volt nálatok bent mobile AA, mi? Azok lecsípték volna õket pikk-pakk.
Sebaj, lesz idõm kigyúrni magam a nagy kacsa HVAP lõszerének használatára 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HT90: A 2 és a 7 kerekeken (2-2 oldalanként). A V1 proto. még „simábban” futott, de a hely miatt áthelyezték a csillapítókat.
Rugóút: A teljes útat, azaz amit a kerék a lengõkaron fel és le tud mozogni, tehát a két út összegét adják meg. Pl.: 170mm + 130mm = 300mm.
A képeken minden látszik:
A Párducnál az ilyen „mechanikai” gyengeségekre volt megoldás, csak a gyártást nem akarták megakasztani semmivel sem. Pl.: a Panther II a Tiger II-tõl vette a hajtás nagy részét, ami erõsebb volt.
Nem kell elfelejteni, hogy ez egy nagyon kapkodós tervezés és szinte nulla tesztelés (azonnal sorozatba küldés) eredménye. Nem véletlen, hogy épp elindult a sorozatgyártás és már a II-est tervezték. A 'G' sorozat már sok gyermekbetegségbõl „kigyógyult”.
Tegnap volt 2 csata amikor bedobott hozzánk egy fullos IL-2 platoont. Na azok szó szerint arattak. Hiába voltam a szopó oldalon kifejezetten élveztem, hogy arra is figyelni kellett. Alacsonyan támadtak a srácok és fejenként összeszedtek 2-3 killt. Nekem nagyon tetszett. Beszéltük is a platoon társammal, hogy így sokkal hangulatosabb. 😊
Kezdésnek meg nem csak a prém T-34 van ám. Ott az sdkfz140/1 és a T-26E is. Azokkal kifejezetten jók lennének a reserve csaták. 😊
Egyelõre nem lesznek kombinált repülõ vs tank csaták. Majd ha elég játékosnak lesz magas szintû tankja.