War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már igen, sõt van rosszabb is T-34 prototype horda.

WoT: Nishizumi77

JethroHUN
PanzerIII -mat akartam írni. Az L-el mentem a legtöbbet. Valami iszonyat erõs volt. Van olyan érzésem, hogy most fordult a kocka, mert az oroszt is elkezdem, de reménytelen volt vele a játék.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Akkor biztos a PzIV C a szar. Elõzõ patchtben a PzII ágon játszottam.

Torzonborz
Nem akadtatok össze T-50 hordával. :)

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gottfried
Hát én eddig 4 csatát mentem ma némettel simben és mind a négyet fölényesen nyertük.Nekem nem tûnik nerfnek,bár lehet hogy csak jó szériám volt. :)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Mnemomic
Ok köszi volt ilyen gyanúm :)

JethroHUN
Csak szerintem lett szarrá nerfelve a német?

biztos nincs elég 1-es szintû tankod még
bal oldalon ott van, hogy mennyit kell kifejleszteni h a következõ szintre tudj menni
Trucker39
Addig az is lesz míg szükséges számú I. tankot ki nem fejleszted. Jelen esetben 4. Ezt amúgy látod is a fejlesztés bal szélén.

Mnemomic
A 2. szintû tankokra azt írja hogy locked. Most valamt ki kell hozzájuk fejleszteni vagy pedig jelenleg nem elérhetõek?

Gottfried
ne is mondd a JP-t!! Amiatt álltam neki én is.Tegnap este 9.45 körül meglett végre.Belépek a csatába,pár perc után lebombáz egy Pe2.(eddig talán ha egyszer bombáztak le pár száz csata alatt) Aztán vége az eventnek......
Most meg kezdhetem elölrõl a JP fejlesztését.:(

Az elsõ t-34 szintén 2x respawnol.
Mondjuk a TD ág a JP-tõl vonzana. Inkább megyek elõször a Pantherekre, ha már a Tigerrõl olyan rossz véleménye van mindenkinek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A két StugIII mocsok OP szerintem, nagyon jó ágyú, alacsony felépítmény, viszonyag erõs front. Az L/48-as JgPzIv nekem nem jött be, nem tudom miért, kicsit gyenge a páncélja is, de az L/70-es megint nagyon jó, csak gyakran egy lövés még szembõl is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ulvar
So So....de amint most meglepõdtem, hogy 6 db. tier 1es tank kell ahhoz hogy tier 2est fejlessz, ha jól látom...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Am a német TD-k mennyire használhatóak?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nightlyn játszottam vele, ott nekem nagyon adta.

Ulvar
Szerintem nem volt ergya. Amúgy a PZ II C volt nagyon az és most meg egy isten császárka, viszont az elsõ PZ III ellen T34...hjajjjj de jó lesz játszani ellenük :/.

Pluskast
Nem akarlak elkeseríteni, de az elsõ tiga kegyetlen ergya. A lövege nagyon szar (hacsak a mostani patchben nem javítottak rajta).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Gottfried
Most is kétszer van.SB-ben lagalább is úgy volt a Sörmivel.

Gottfried
Na végre lejött. :)
Egy jó hír azoknak akik kiosztották a skilleket a tankos legénységnek.Nem vesztek el.:)

De durva kis tank ez a német "Sörmi" ! :) Elsõ csata az openben,8800 XP(prém nélkül) 6 kill,abból 4 T34 és 2 T50. Jó gun,jó páncél(alig sérült pedig sok lövést bekaptam)gyors,a tüzérséget is gyorsan hívja.
Azt hiszem T3-ig pikk-pakk kihúzok ezzel mindent. :)

Jó a kis sherman, kör végére 3db T-34et és 1 T-50et mészároltam le :D
Az mondjuk érdekes volt hogy az alap 85 penes lõszerrel mikor 3x eltaláltam egyet aki elég messze volt folyton undamage volt, beraktam a top lõszert amivel 89re nõ az átütés 100 méteren azzal egybõl átvittem és meghalt. Ne mondja már hogy ezen a 4mmen múlt :D

Csak CBT alatt volt respawn 2x a medeknek
Gottfried
A Tigristõl ne várj túl sokat! :)
A Párduc sokkal használhatóbb,fõleg a lehívható tüzérség és a respawn miatt.
Bár állítólag állítottak valamit a lepattanásokon,így lehet hogy a heavyk páncélzata végra érni fog valamit és ez valamennyire csökkenti a medek elõnyét.
A T34-ek ellen meg a pzIIIL már nagyon hatékony,nem kell a Tigrisig várnod hogy jó kis csatákat menj a ruszkik ellen. :)

Tegnap a dev szerveren nekem se látszódtak. Pedig mindenhol mutogatták õket.Még dolgozom nem tudom hogy most látszanak e majd.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nem tudom hogy gondolták hogy T34eket tesznek T1be. Legalább annyira megrázó volt velük a találkozás Pz III-ben ülve, mint anno a németeknek. Na sebaj, csak legyen meg a Tigrisem <#boxer>.

Én tegnap mentem a hidas pályán T-34/41-el, 14 killem volt. Orosz kollégák közül a legjobbnak is csak 4.

Repülõs, tankos részben egyaránt atombénák, na. Legalább angolul megtanulnának, mint mások, persze nekik az is magas.

Egy kérdés:

A legénységet nem látom a tankban, be kell kapcsolni valahol?... vagy esetleg ez még nem mûködik?

Másnak van legénység a nyitott jármûveken?
Ulvar
Ja neeem!!! Semmi bocsánat most már látom hogy nem sry!

Ulvar
Gyerekek nekem eltûnt két slotom a repülõs részbõl a wipe miatt. Azokat a legénységeket akkor buktam?

de szeretem az orosz elvtársaimat.. nem sokat tettek hozzá a csapathoz :D
Trucker39
Nagyon furcsa egyenlõre, hogy nincs várokozási idõ.

Nálam nincs már wipeos felirat. Logikus is, mivel ma megvolt a tank wipe, és open beta fázisba lépett. Nem lesz több wipe.

patchaou
Azzal. Most megint szed 0,7 gigát.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

valószínû csak ottfelejtették :)
Ulvar
Launcherrel indítottad?

patchaou
Beengedett, de azt írta új content elérhetõ és töltsem le..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ulvar
Fuuuuck 1,5 gb :D

Trucker39
Megy bizony. Oktató rész meg is van. Bár megint látok egy figyelmeztetõ feliratot, tankok törlésérõl.

Megy is a szeró, lehet játszani :)

Zuhanó repülõn soha nincs ateista..

patchaou
Köszi szépen :)

Tomorrow, May 15th the War Thunder game server will be down for maintenance and installation of Update 1.41 from 07:30 GMT to 12:30 GMT.

14:30 + a késés/szerver összeomlás/stb
Mire gép elé kerülök olyan 20:00 körül, Ti már túl lesztek egy agyvérzésen némi ideg összeroppanáson és társain. Valszeg a szerver sem fog menni nyitás után 20 perccel vagy 1 órát, de ha jól rémlik ez a WoT -nál sem volt másképp.... <#hehe>
Elvileg ma 14:00kor nyitnak, és többé be se zárnak. <#wink>

megadták a dátumot ha ettõl eltérnek akkor jelzik mindig a hírekben is :)

azért ha nem megy minden simán ma az nem lesz nagy meglepetés :)
várható szerverborulás minden :D
de inkább gondoljunk valami szépre :D
patchaou
Nem vagyok WT-ben annyira otthon. Frissítéskor mikor szokott nyitni a szerver?

igen lehet és minden marad

Akkor lehet már prémium tankokat venni, megmaradnak?

Jó kis video kedvcsinálónak is tökéletes.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP