War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
bal oldalon ott van, hogy mennyit kell kifejleszteni h a következõ szintre tudj menni
Most meg kezdhetem elölrõl a JP fejlesztését.:(
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egy jó hír azoknak akik kiosztották a skilleket a tankos legénységnek.Nem vesztek el.:)
De durva kis tank ez a német "Sörmi" ! :) Elsõ csata az openben,8800 XP(prém nélkül) 6 kill,abból 4 T34 és 2 T50. Jó gun,jó páncél(alig sérült pedig sok lövést bekaptam)gyors,a tüzérséget is gyorsan hívja.
Azt hiszem T3-ig pikk-pakk kihúzok ezzel mindent. :)
Az mondjuk érdekes volt hogy az alap 85 penes lõszerrel mikor 3x eltaláltam egyet aki elég messze volt folyton undamage volt, beraktam a top lõszert amivel 89re nõ az átütés 100 méteren azzal egybõl átvittem és meghalt. Ne mondja már hogy ezen a 4mmen múlt :D

A Párduc sokkal használhatóbb,fõleg a lehívható tüzérség és a respawn miatt.
Bár állítólag állítottak valamit a lepattanásokon,így lehet hogy a heavyk páncélzata végra érni fog valamit és ez valamennyire csökkenti a medek elõnyét.
A T34-ek ellen meg a pzIIIL már nagyon hatékony,nem kell a Tigrisig várnod hogy jó kis csatákat menj a ruszkik ellen. :)
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Repülõs, tankos részben egyaránt atombénák, na. Legalább angolul megtanulnának, mint mások, persze nekik az is magas.
A legénységet nem látom a tankban, be kell kapcsolni valahol?... vagy esetleg ez még nem mûködik?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
14:30 + a késés/szerver összeomlás/stb
azért ha nem megy minden simán ma az nem lesz nagy meglepetés :)
várható szerverborulás minden :D
de inkább gondoljunk valami szépre :D
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP