37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bigfootHUN #14060 Ma végre mellémálltak a gamer istenek. Kb. 2,5 óra játékkal 6 német tier 2-es ticket és 2 első hely - bár egyet számolt csak mivel egyszer egy tier1 tankban fejeztem be a csatát. Amúgy vegyesen p4f1 p2f p3f stug3a és p38 kombóval csak árkádot mentem, az elején a gyorsabb vasakkal rohantam foglalni aztán miután kilőttek vittem a t2 tankokat. Ettől eltekintve voltak érdekes csapattársak: egybázisos pályán a térkép másik szélén campelnek vagy 6-an mikor mi vérzünk... -
Flikka #14059 Köszi. -
Droughert #14058 Ez nem új br táblázat, csak a múltkori módosítást postolták táblázatos formában. -
Flikka #14057 Szerintetek így jobb lesz? https://forum.warthunder.com/index.php?showtopic=168025
Hozzászólások alapján nem valami biztató. -
Nálam is ez volt JagdPantherrel :D Annyira örültem akkor hogy nem tudtam mit csináljak vele :D -
Nem tudom, hogy az ezen az oldalon lévő adatok mennyire hitelesek(http://www.tarrif.net/)
De ezek alapján azért egy tigrissel 500 méterről már minden létező nemzetnek meggyűlt volna a baja az átütési adatok alapján.
persze ha a játékba a kt és a tigris a helyén lenne akkor talán nem lennének annyira halottak.
Mert a történelmi ellenfeleiknek az átütése messzebbről egy kis döntéssel ellensúlyozható lehetne. -
MrGringo #14054 hali srácok!
kicsit lemaradtam mert dolgozom mostanában
most akkor ez már kijött teljes verzióban?? Lehet vele játszani orba szájba?
-
Garakx #14053 Olvastam a hivataloson, hogy csak annak kapod meg az árát amit MEGVETTÉL. Amit nyertél azt nem. Mindegy hogy hogy nyerted. -
e57 #14052 Nekem is az egyik kedvenc tankom. Ha Kurskra tesz, akkor azt csinálom, hogy bemegyek a capre, és folyamatosan mozgok, így nehezen tudnak eltalálni. Ha mégis eltalálnak, általában nem gond, mert nagyon sok lövést elbír. Ha egy ellen közel jön, akkor meg wotos stílusban körbe utazom, és úgy lövöm. -
Egy kérdés: Ha most megcsinálom a 40-et,akkor megkapom az árát? (a kérdés csak elméleti mert nem lesz 40 de azért kíváncsi lennék rá) -
Ja,egy estére. :D
Ettől sajnos a játék még nem lett jobb,bár mióta az event van,alig van várakozás mert mindenféle tankokkal mennek a népek.Ez a prém vas meg jó lesz majd ha egyszer beindul itt rendesen a buli. (ha beindul...) -
No,a cset megvan de azt írja hogy mindenféle csúnyát írtam valakiknek,ezért bünti van.Ebben az a legrosszabb hogy most nem tudok semmiféle csúnyát írni.... :(
-
Amúgy még nem de hiába is venném észre mert még két hét vissza van a cset banomból,így nem tudok válaszolni.Most minden esetre megnézem hol van :D -
cpthungarian #14047 Amúgy észrevetted már, hogy van ott felül egy chat ikon, ami sárgán villog, ha írnak neked? :D -
Lokker #14046 Az mi, hogy nem kapok találatot és a második lövés után befeketedik az ágyúcső? lőttem kettőt messzire kilőve egy playert és mentem rá a 2. playerre mondom durr oldalba csak hát semmi jelzés hogy nincs ágyúcsőm. -
gstup #14045 Olcsón adtad magad... ;) :D -
cpthungarian #14044 Grat, nekem még 3 csata kell a T4-hez. :/ -
SRÁCOK !!!!!!!
Aki megcsinálta a 10-ezt,nézze meg hogy nincs e meg neki a tank !! Nekem most lett meg a 10 a t2 orosszal és csalódottan vettem tudomásul hogy semmit nem kaptam.Semmi értesítés nem volt,csak a sima csatajelentés.
Át akartam váltani a tankomat t3-ra és láss csodát,ott a garázsban a su122P !!!!! :) :) :) :) Egy nagy virtuális csók a gazsinak! :)
-
cpthungarian #14042 Nekem van T4, csináld meg helyettem.
-
Egyetértek! Most lett meg a 2. 10-win de sajnos nem kaptam semmit.Mivel t4 orosz tankom még nincs és a 40-ből 10 van meg,így erről lemondhatok. :( -
Flikka #14040 Én kb ugyanannyit szívok orosz tankokkal, mint némettel, nem állítom, hogy bármelyik is OP lenne. T-44-el pl. 8 csatám volt zsinórban 1 árva sebzés nélkül, miközben én pattogtam a Panther D farpofáiról is. De hogy a Tiger B -ből kiszedjen egy T-50, 3 lövéssel, azért kicsit erős. Már a második találattól befeketedett a torony, a harmadikkal szimplán kivégzett, majd továbbrobogott a kis szaros, mintha csak erre találták volna ki
-
jocking #14039 Dettó. Elmehetnek a (pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó) anyjukba a (végtermékes) challengeükkel.
2 napi kínszenvedésért kaptam egy nagy semmit. És ami a legjobb: a "tutibiztoskapsztankot" challege számlálója hol áll: 2/40. Rohadtul teljesíthető az egész. -
Droughert #14038 Miért nem mondtad neki, hogy az orosz szerver azért van bekapcsolva mert ott sok a noob és könnyű őket alázni -
cpthungarian #14037 Na ma olyan történt, hogy nem hittem a szememnek.
Nálam ugye be van kapcsolva, hogy keressen meccset az EU/RU szerveren.
Bedob csatába, csata végén nyílik a chat ablak, valami cirill betűs írással.
Írtam neki, hogy nem beszélni orosz, erre kérdezi angolul, hogy honnan játszok.
Mondom neki, hogy Magyarország, erre kiakadt, hogy miért játszok akkor az orosz szerveren, menjek az EU-ra mert csak velük baszok ki, csökkentem az esélyeiket a prémium tankra.
Szóval én kérek elnézést...
-
Droughert #14036 Semmi nem lehetetlen:)
Amúgy ez egy nagyon elcseszett event, ez a folyamatos kényszer a top3-ba kerüléshez, folyamatos rohanás a killekért, a foglalásokért megöli a játékélményt. A csapattagok egymást hátráltatják, kilövik a másikat, csak hogy ne legyen konkurencia, beteges... Ma 16 (12win) meccset játszottam, 9-ben voltam a top 3-ban (több is volt, de a győztes meccsekből 9-ben voltam), de ez így nem játék, ezt így nem igazán lehet élvezni, ez egy gépies törtetés előre az egyáltalán nem biztos jutalomért. Még holnap a T3-as németet megcsinálom, aztán elég volt ebből, játszom a magam stílusában, ha összejön a top3 akkor összejön, ha nem akkor nem, de nem fogok görcsölni rajta. -
jocking #14035 ... és ennek az lesz majd az eredménye, hogy a Pz IV-eknek is 7 lesz a br-je. -
bigfootHUN #14034 Nekem sajna egész más tapasztalataim voltak az elmúlt 2 napról. Eddig egyetlen ticketet szereztem T2-ben, mivel folyton kikapunk ad/rb/sb mindegy. Teamplay 0 nem foglalnak csak campelnek, amelyik csapat előbb foglal többnyire az nyer. A hab a tortán az volt amikor egy csapattárs letolt a szakadékba mert éppen én voltam az első... és hiába megyek T2-ben valahogy folyton T3-s tankokba akadok...
-
Ezért jó a blitzkrieg mert egy kicsit meg lehet fingatni vele az oroszokat :D Kár hogy Tiger II nem blitzkrieg tank :D -
Droughert #14032 Tankok terén T2/T3 fasza, 2 napja szívnak az oroszok. Mindenki rushol, kellenek a pontok, az oroszok meg nem bírják a nyomást :D
Tegnap ugyanez ment, csak akkor kevesebb csata volt, mert nem akart behívni. T2 megvan nyertam 100k-t, most a T3 pörög, majd holnap meglesz, már már kezdem unni, pedig sorban jönnek az 1-3 helyek. -
twi452 #14031 :D
én 8/10nél tartok német tier 2-ben de katasztrófa :D
repülős persze úgyhogy sorry az off-ért :D -
Na most nincs velem a szerencse. Britekkel megvolt a 10 win és top3 rank3-ban de nem kaptam meg a mustangot. Most 4-esen próbálom hátha ott. -
jocking #14029 Mondj olyat, amit még nem tudunk. :D -
Droughert #14028 Esetleg nyugodj meg egy picit, tudjuk, hogy gond van a játékkal, nem újdonság.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.13. 18:59:07 -
bigfootHUN #14027 Köszi, de nem kihívás ha van egy célkereszt hogy hová fog pottyanni a szeretetcsomag - bár RB-ben azért kicsit nehezebb a célzás... -
bigfootHUN #14026 köszi! -
Garakx #14025 Ez A JÁTÉK EGY MOCSKOS BÜDÖS OROSZ SZAR GECI! -
R0GERIUS #14024 Rank 4 - 200k
Fortuna eléggé kerül engem... -
R0GERIUS #14023 Így van. -
Garakx #14022 Ezek az oroszokakkora egy seggfejek hogy... -
R0GERIUS #14021 Így van.