War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy a németek többen vannak azt nem bugnak szántam. A event-ek alatt is többen voltak.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

én nem bánom annyira, rettenetesen felidegesített tegnap 😄
most már sikerült ráállni a t-34 fejlesztésre legalább 😊
amilyen jól megy már csak úgy kb 1000 kör és meglesz az 57-es belõle 😄
Kár hogy nem velem találkoztál.Én pont fordítva voltam a nyomi 20 milissel bt7 ellen. :-)
csak nem látszik és nem hallatszik de a lövés elmegy és üt is ha talál 😊
csatánként egyszer-egyszer elõfordul de csak kozmetikai bug 😊
Ulvar
Érdekes, nálam abszolút nincs ilyen gond. Van hang, látom a lövéseket, azt is hogy pontosan hova megy még a becsapódást is sniper nézetben.

Ellenben van eltûnõ tank, amikor már csak kb az 1/6át látod a tanknak van hogy eltûnik a szikla mögött vagy ilyesmi.

Az meg nem bug, hogy többen vannak a német oldalon...ellenben 1 percen belül egyedül bármikor bekerültem eddig csatába, még ma reggel is...szóval nálam nem igazán jöttek ki az általad vázolt problémák 95%-a

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mûködik a lámaszûrõ 😄
Trucker39
Valami szerver kapcsolati gond lehet, a hirtelen megemelkedett terhelés miatt. Az eltünõ lövedék viszont tudom, mikor tûnt fel. Az egy nappal... nem két nappal korábban megnyíló Dev szerverben találkoztam vele elõször. Látszólag nem voltunk benn sokan. Lövés pillanatában eltünt a lövedék, de néha sebzett. Érdekes volt.

Talán a WoTban nem szoptál töményen az elsõ három-négy tierben? Dehogynem.
Ez mindenhol ilyen, meg kell küzdeni az elsõ használható gépért.

Avenger
Érdekes, hogy 6 tankot kell kifejleszteni szintenként a következõ szinthez, mondjuk az elején még nem annyira zavaró, mert 2-3 nyertes csata egy tank kifejlesztése, de késõbb érdekes lehet.
Az eltûnõ lövés tényleg érdekes, CBT alatt nem láttam ilyet. 😊 A spectator nézet viszont nagyon rossz, az ellenséges tankokat sokszor nem mutatja, aztán csak nézek, hogy a csapattársak miért lövik a levegõt. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Pár nap és teljesen eltûnnek majd, mire mindenkinek meglesz az "Anti-Gift" tankja, pl a PzIV F2 meg a T34-57 😊

A Plane giveaway-eknél is ez van. Megszerzi mindenki az überjónak ítélt gépet, vannak full egy típusú csaták 2 napig, aztán helyreáll a rend 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

https://www.youtube.com/watch?v=OE7sTimvXmI#t=59

Hát kicsit elkapkodtak ezt az open bétát a srácok. Tegnapi mérleg kisebb bugok maradtak eltûnõ tankok, (valszeg a WoT-os játékosok miatt van <#eplus2>) a lövések nem látszanak sniper nézetben és nem is szól az ágyú kicsit zavaró, a statistikák nem igazán müködnek. Újfent német van több SB és RB úgyhogy oroszokkal megyek. A prémiumok nem igazán zavartak nem sokkal találkoztam föleg nem hordákban. De a játék jó lesz nagyon jó .... idõvel.

ne is mond 😄
bt-7el mit szoptam tegnap 😄
a legkisebb gépágyús német is 1-2 találattal végzett velem én meg 3-4 lövéssel se nagyon bírtam õket legyûrni 😄
de azzal sem kell többet mennem szerencsére 😊
Hát, a CBT-ben a T34 ág kizárólagos húzása után ez az OBT/német oldal még a legkisebb reserve német varrógéppel is hejehuja-vigadalom.
CBT-ben az orosz oldalon az elsõ 10 meccsem csapatszinten is bukta volt, itt meg az elsõ 6 partit csont nélkül nyertük.
Viszont én tegnap este egyetlen prémium cuccal sem találkoztam, az 5 SB és 1 AB menet során.
most inkább az oroszok felé billent eddig reggel a mérleg nyelve sim-ben 😊
legalábbis ahol én tartok 😄
proto és t-50 van dögivel de ellenfelük általában nincs 😊
úgyhogy a terv gyorsan ki is húzni és eltûnni ebbõl a kill zone-ból 😄
Majd mindjárt megyek fel és vele megyek a kedvedért 😄

WoT: Nishizumi77

én tegnap t-50el csak a t-34 - sherman mészárszék meccsekbe kerültem célpontnak 😄
ma még nem láttam egy sörmit se hála az égnek 😄
Lehet mákom volt de zömében jó helyre kerültünk, T-34ek elõfordultak de nem nonstop közéjük kerültünk szerencsére, mondjuk a BRre is figyeltünk, hogy 1.7nél ne legyen nagyobb, ezért zömében Pz IV Cvel mentem stug helyett, annak a HEAT lõszere simán viszi a T-34eket és T-50et általába, persze a T-34nek nagyobb az elõnye és sokszor one shottol.
Hamarosan meglesz a Stug ausf. F onnantól mészárlás lesz.

XenHai
Ja csak addig szopsz töményen amíg meg lesz...
<#hehe>

Mindemellett, ha csak a trailert megnézi valaki, az arcába van tolva a megoldás... Hát habár, ha valaki 1 óra alatt nem találja meg az Army gombot, akkor egy videót sem fog megnézni... <#shakehead>
Coral Springs
Pedig baszott egyszerû. Bemész a research menübe, ott egybõl kibassza a szemed a lehetõség, hogy átválts a tank fára, majd a tankot berakod valamelyik slot -ba. Hogy erre neked egy órába telt rájönni, az inkább az iq -d nagyságáról mond el mindent.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Akkor ezt megbeszéltük... Azt hiszem jobb is lesz igy mindenkinek.
Éppen csatára várok, már letoltam kettõt.
Viszlát! <#wave>

Valaki be tudott lépni most reggel?
Kb. 1 órát töltöttem el azzal, hogy kerestem hol és hogyan lehet repülõrõl tankra váltani. A logikus az lenne, hogy jobbra lent a tankra nyomok és kész. De természetesen ez nem így mûködik. 😊
No ezek után fel is adtam. Az a játék ahol nem egyértelmû és egyszerû a váltás már ennél a pontnál elmond mindent magáról.
mostmg igen de késob bis érvényes a 4 tank kihiuzása megvásárlása és akkro már szerintemtobb tank leszs egy Fánn
Amúgy azt észrevettétek, hogy a 6 tank/rank gyakorlatilag azt jeletni, hogy mindent húzni kell?
A pontossággal nem volt baj inkább a tuzgyorsasággal de ez van viszont Orosz oldalon a su 122 es a rovidcsovu az egy állat
Én is most jövök Kurskról. Sokkal jobb lett a map. Kellettek azok a fák, játszhatatlan volt orosz oldalon, még "sima" löveggel is, nemhogy TD 122-152-essel.
Végre bejutottam Kurskra.Fák nélkül határozottan jobb volt. Távolról már nem igen lehet operálni.Kompenzàlták az orosz lövegek pontosságàt....
Jó lesz ez. Nagyon nem kelett volna még kiadni, de ez van. Annyi javulást látok a béta óta, hogy sokkal több ember van. 😄
ximix
Az OB váratlanul nem érinthetett ha emlékeim ne csalnak, másfél hónappal ezelõtt akarták az Angliai EGX Rezzed rendezvényre idõzíteni.
osorszoknál a T60 hazsnálhatatlan semmit még az AI tankokat sem lehet vele sebezni
Pár óra játék és bele lehet jönni, csak rá kell érezni, megszokni a grafikát hogy lehet kiszúrni a másikat, a mozgást, mapokat megismerni stb
Nah asszem itt én is a noobok pártját fogom növelni. Wot kicsit könnyebb. Itt olyan mint a Battlefield-ben.

angelus1991ster.blogspot.hu

Trucker39
No kérem szépen. A képen 3 db T-34 E "bõre szárad" Végre meglett a Pz IV F2.

a su 122 es is oneshotolja oket gond nélkul
Panzer IV F2vel és Stug Fel ezekre a gift tankokra ott szakítasz lyukat ahol csak akarsz majd.

Mennek a süllyesztõbe, mint a D-13? 😄
Rákapatnak pár embert aztán kuka.
Nem engem is meglepett, alighogy kirakták az 1.41-et a teszt szerverre két napra rá bamm' open. Pedig sejtettem, hogy 1.41 hozza majd.

Még mindig meg tudnak lepni 1,5 év után, hogy mennyire hübelebalázs módjára tudnak sokszor cselekedni. Néha nagyon rossz, néha meg anyám' na ilyen fasza dologra nem számítottam.
No, csak nem? 😄 Direkt nem kapkodtam el kezdést a tankokkal. Mit csinálnak a kicsi giftek? lol.
Trucker39
Egy biztos. Ezzel a gift tank dologgal úgy fel sikerült a fejlesztõknek bosszantaniuk, hogy ha egyszer lesz végre akkora löveg a tankon, ami átviszi ezeknek a szemeteknek a páncélját, az összesre fogok lõni, mindegy ha saját, akkor sem érdekel.

Amúgy csak én érzem úgy hogy ez a tankos rész a maga négy pályájával (a kizárólag SBben elérhetõ Kurskot hadd ne számoljam már) és két játszható nemzetével marhára nem volt megérve még az open beta állapotra?

kosz ezt mar banyaltam a wotban is. csak ezt szenvedd at, utana huu de jo lesz. semmibol nem tartana nekik beallitani egy flaget, h reserve vs resver csatak legyenek.
Az MM nem lesz sokkal jobb, a gift-ek garantáltan elavulnak. Brutál nerfet kapnak vagy olyan plusz fícsört és játék elemet hoznak be pár peccs alatt, ami miatt a többi lesz jobban használható. AF-ben legalábbis ez történt.
Késõbb már jobb lesz. Csak túl kell jutni a gift tankok rémuralmán.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

WoT-nak is ez a gyengéje.

Ezeket csak CBT-ben lehetett megszerezni?

nem hiszem el h telthazas szerveren reserved telejsen alap tankkal kell mar fejlesztett tankok kozott menni. semmit, de semmit nem tudok csinalni, csak szivni. ennek a ajteknak a gyengje az elbaszott matchmaker.