War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
most már sikerült ráállni a t-34 fejlesztésre legalább 😊
amilyen jól megy már csak úgy kb 1000 kör és meglesz az 57-es belõle 😄
csatánként egyszer-egyszer elõfordul de csak kozmetikai bug 😊
Ellenben van eltûnõ tank, amikor már csak kb az 1/6át látod a tanknak van hogy eltûnik a szikla mögött vagy ilyesmi.
Az meg nem bug, hogy többen vannak a német oldalon...ellenben 1 percen belül egyedül bármikor bekerültem eddig csatába, még ma reggel is...szóval nálam nem igazán jöttek ki az általad vázolt problémák 95%-a
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ez mindenhol ilyen, meg kell küzdeni az elsõ használható gépért.
Az eltûnõ lövés tényleg érdekes, CBT alatt nem láttam ilyet. 😊 A spectator nézet viszont nagyon rossz, az ellenséges tankokat sokszor nem mutatja, aztán csak nézek, hogy a csapattársak miért lövik a levegõt. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
A Plane giveaway-eknél is ez van. Megszerzi mindenki az überjónak ítélt gépet, vannak full egy típusú csaták 2 napig, aztán helyreáll a rend 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
bt-7el mit szoptam tegnap 😄
a legkisebb gépágyús német is 1-2 találattal végzett velem én meg 3-4 lövéssel se nagyon bírtam õket legyûrni 😄
de azzal sem kell többet mennem szerencsére 😊
CBT-ben az orosz oldalon az elsõ 10 meccsem csapatszinten is bukta volt, itt meg az elsõ 6 partit csont nélkül nyertük.
Viszont én tegnap este egyetlen prémium cuccal sem találkoztam, az 5 SB és 1 AB menet során.
legalábbis ahol én tartok 😄
proto és t-50 van dögivel de ellenfelük általában nincs 😊
úgyhogy a terv gyorsan ki is húzni és eltûnni ebbõl a kill zone-ból 😄
WoT: Nishizumi77
ma még nem láttam egy sörmit se hála az égnek 😄
Hamarosan meglesz a Stug ausf. F onnantól mészárlás lesz.
Mindemellett, ha csak a trailert megnézi valaki, az arcába van tolva a megoldás... Hát habár, ha valaki 1 óra alatt nem találja meg az Army gombot, akkor egy videót sem fog megnézni... <#shakehead>#shakehead>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
No ezek után fel is adtam. Az a játék ahol nem egyértelmû és egyszerû a váltás már ennél a pontnál elmond mindent magáról.
angelus1991ster.blogspot.hu
Rákapatnak pár embert aztán kuka.
Még mindig meg tudnak lepni 1,5 év után, hogy mennyire hübelebalázs módjára tudnak sokszor cselekedni. Néha nagyon rossz, néha meg anyám' na ilyen fasza dologra nem számítottam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"