War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Panther az IS-1-et úgy pukkantja ki, mintha ott se lenne (ha nem pukkan ki, akkor harcképtelen lesz), ugyanez érvényes a Porsche-tornyos Königstigerre, mindkét féle IS-2 pusztul ha én lövök elõbb, az pedig legalábbis kérdéses, hogy õ át tud-e ütni engem.
Ahogy láttam pár videón, az IS-3 és IS-4 se az a páncélhegy, legalábbis a német ágyúk szerint, a 10,5cm-es KT és a 12,8cm-es Jagdtiger is lényegében bármilyen szögben át tudja ütni õket, míg ez visszafelé megint csak kérdéses.
Mondjuk most ez a fejlesztett lepattanásos rendszer lehet hogy változtatott rajta valamit.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
1. Orosszal kell játszani. (mert nehezebb, kevesebb a játékos)
2. T-34 sortól mentsen meg az isten
Ebbõl pedig az következik, hogy 6 tankkal kalkulálva én az orosz TD+heavy sort fogom húzni. Ami egyszerû 3-->4 rankra lépést jelent, és szerintem mire odaérek az 5. rank is nyitható lesz azzal a 2 sorral.
Egyáltalán nem logikátlan a fejlesztõk részérõl, mert így több idejük van a játék fejlesztésére tesztelésére.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
aztán ha élvezed a játékot akkor kevésbé fog érdekelni, haladsz ahogy haladsz 😊
amúgy hétvégén már mindenki t-54el parádézna 😄
legalább így néhány hétig eltart a fejlesztgetés 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
én már most is kihagyom az elsõ t-34et a fenébe mert azzal nem akarok szenvedni inkább maradok kisebb csatában +3 kört de legalább olyan tankkal amit tudok használni 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Pluskast azt átváltottam. Nemzetet viszont nem tudok váltani, az ameriakin áll most és minden váltási kisérletre valami olyat ír, hogy elõtte menjek 9 csatát.
Csakhogy én nem azért jöttem hogy elõtte repülõzgessek, az eszem ágában sincs. 😊
"Ha 1.41-ed van, de mégsem találod a fentebb említett 2 gombot, akkor jövõ hétfõn elsõ teendõd az legyen, hogy bejelentkezel a szemorvosodhoz"
1.41-em van, de ott nekem csak az Aviation van, más nincs.

Mondjuk mókás is volt a sok T34-et kikopogtatni a 20 milissel...
Ha ilyened nincs, akkor valami isteni csoda folytán nem frissült a kliensed 1.41-re, és mivel nem voltál CBT résztvevõ, nem látod ezt az opciót.
Ha 1.41-ed van, de mégsem találod a fentebb említett 2 gombot, akkor jövõ hétfõn elsõ teendõd az legyen, hogy bejelentkezel a szemorvosodhoz egy teljeskörû kivizsgálásra, mert komoly látászavarok léptek fel, ami esetlegesen visszavezethetõ a korodra, de jelenthet kezdõdõ vércukor-problémát is vagy szürkehályogot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.youtube.com/watch?v=T8NS1iVmwY0
Egyszerûen csak az olyan emberkéket nem bírjuk, akik azért szidják a játékot, mert még a fejlesztési menüben a tank fület sem képesek megtalálni. Persze hogy az ilyen visszaküldjük WoTozni, retardáltak nem kellenek ide.
"Bemész a research menübe, ott egybõl kibassza a szemed a lehetõség, hogy átválts a tank fára,"
Nálam ott semmilyen váltási lehetõség nincs.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Csak nem akarok bénázni az elején. A repülõssel röpködtem kicsit, de ez már régen volt, akkor még több tier volt.
üdv
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Látom itt sem bírják a fanatikusok a kritikát.
ÉLJEN A PANZER GENERAL 2!