War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sose kezdenék neki az orosz heavy sornak, a KV-1-tõl kezdve akármit vittem szembe velük németként, hullottak mint a legyek (egyetlen ellenpélda, a KV-2 Kurszkon 600m-nél messzebbrõl kifejezetten jól állja a Pz IV F2 gránátjait, csak spec. pontokra lõve üthetõ át APCR-el, vagy ha elfelejti beforgatni a testét).

A Panther az IS-1-et úgy pukkantja ki, mintha ott se lenne (ha nem pukkan ki, akkor harcképtelen lesz), ugyanez érvényes a Porsche-tornyos Königstigerre, mindkét féle IS-2 pusztul ha én lövök elõbb, az pedig legalábbis kérdéses, hogy õ át tud-e ütni engem.
Ahogy láttam pár videón, az IS-3 és IS-4 se az a páncélhegy, legalábbis a német ágyúk szerint, a 10,5cm-es KT és a 12,8cm-es Jagdtiger is lényegében bármilyen szögben át tudja ütni õket, míg ez visszafelé megint csak kérdéses.

Mondjuk most ez a fejlesztett lepattanásos rendszer lehet hogy változtatott rajta valamit.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

A terveimbe szerepel az összes tank Ászra vitele úgyhogy ráérek.Bár tegnap a T-60-asal az ideg kerülgetett annyira rossz tank.Nem feltétlenül nagyobb tier = jó játékélménnyel. Bár a WoT-ba a végén már csak kis tieres tankokkal játszottam ott jobb volt.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

A CBT 2 dologra tanított meg:

1. Orosszal kell játszani. (mert nehezebb, kevesebb a játékos)
2. T-34 sortól mentsen meg az isten

Ebbõl pedig az következik, hogy 6 tankkal kalkulálva én az orosz TD+heavy sort fogom húzni. Ami egyszerû 3-->4 rankra lépést jelent, és szerintem mire odaérek az 5. rank is nyitható lesz azzal a 2 sorral.
Ulvar
Idõhúzás. Mivel iszonyat kevés tank van a játékban összességében, prémiummal napok alatt fellehet kerülni a legkockábbaknak tier 5be. Miután a srác elérte a szintet amit akart és kijátszotta magát 1 hét alatt befejezi az egészet, a fejlesztõk pedig még nem készek új tankok behozatalára. Így ezzel a megoldással próbálják kompenzálni a dolgokat amíg nem jön ennek a tankszámnak legalább a duplája, vagy akár új nemzet pl. az amerikai.

Egyáltalán nem logikátlan a fejlesztõk részérõl, mert így több idejük van a játék fejlesztésére tesztelésére.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

f2p játékokba kell a grind különben nem lesz bevétel 😊
aztán ha élvezed a játékot akkor kevésbé fog érdekelni, haladsz ahogy haladsz 😊
Ulvar
2 KT 2 Panther 2 TD (Jagdpanther+Ferdi)

Van, TD-kel, heavykkel és medekkel együtt. 😄

mert így lehet haladni a létrán 😊
amúgy hétvégén már mindenki t-54el parádézna 😄
legalább így néhány hétig eltart a fejlesztgetés 😊
Pluskast
Nem is tudom, egyáltalában tier IV-ben a német oldalon van 6 db tank?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Akkor meg mi értelme van kifejleszteni? 😊 Totál logikátlan.

Szerintem sokan ezzel nincsenek tisztában, mármint, hogy itt a fejlesztés nem úgy megy mint WoT -ban, ergo bármelyik tankkal lehet húzni bármelyiket... <#nezze><#wave>
Nyilván tier 1-2õn ez még nem gond, nade amikor majd tier4-rõl ötre akarsz menni. 😄

így van 😊
én már most is kihagyom az elsõ t-34et a fenébe mert azzal nem akarok szenvedni inkább maradok kisebb csatában +3 kört de legalább olyan tankkal amit tudok használni 😄
Avenger
Szerintem csak elsõre tûnik soknak a hat tank szintenként. Bármelyik tankkal lehet fejlesztési xp-t gyûjteni, és megkapsz hat tankot, de szerintem idõben/csata számban nem sokkal több mint pl a wot-ban. Persze csinálhatták volna úgy is, hogy tízszer ennyi xp kell minden tankhoz, és akkor egybõl lehet fejleszteni az egymásra épülõket. De ez a megoldás sem feltétlenül rossz. Késõbb legalább nem kell megint a gagyi tankokkal menni, ha egy másik ágat is ki akar húzni az ember.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kb 10 csatából megvan az a 6 tank, nem kell annyira aggódni. De ahogy érzed 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nah én hanyagolom addig amíg ezt nem orvosolják meg ezt a belépéses problémát.Nem fogok minden tankot kihúzni ha a TD /Heavy ágon akarok menni az biztos.
Na az tényleg kicsûrés lenne 😊)

viszont játszanod nem kell olyan tankkal amivel nem akarsz 😊
Sajnos ez tényleg túlzásm négynek elégnek kellene lennie.

Jeffjohnson
A baj az, hogy tier II-ben is ez a helyzet, ugyanis oldalt írja, hogy hány tankot kell még kifejleszteni. Így viszont ez egy elég rossz dolog mert rá vagyok kényszerítve, hogy olyasmit fejlesszek, amit nem is akarok.

Elsõben 6-ot kell, de az hamar megvan. Most még ez az összes tank, de késõbb tesznek be még a fába, szóval lehet majd válogatni is.

Jeffjohnson
Én néztem be valamit vagy ahhoz, hogy tier-t lépjek tényleg ki kell fejleszteni minden tierben 6 tankot?

Még úgy se teszi be a tankot ha megvárom az 1 percet és rakná be magától.Kattan 1et a gomb majd ha nyomnám h mennék akkor kiírja ezt a szart.Érdekes Oroszoknál meg beengedett.
Amúgy ez a dolog érdekes, mi lehet benne a koncepció? Miért kellhet az a 9 csata?
Kb. 5 perc alatt lehet 9 csatát abszolválni: belépsz a csatába, aztán rögtön RETURN TO HANGAR. Arcade módban pikkpakk talál neked csatát a Matchmaker.
Pluskast
Sajna nem vagyok otthon így nem tudom teljesen felidézni a menüt és ráadásul hülyeséget is írtam mert nem bal alul hanem jobb alul van az a két választási lehetõség, hogy tank battles vagy air battles (azt hiszem így van oda írva). Tegnap nekem is volt egyszer ilyen de pont azért mert az air battlesen hagytam.

Nálad lesz a pont.
Pluskast azt átváltottam. Nemzetet viszont nem tudok váltani, az ameriakin áll most és minden váltási kisérletre valami olyat ír, hogy elõtte menjek 9 csatát.
Csakhogy én nem azért jöttem hogy elõtte repülõzgessek, az eszem ágában sincs. 😊
Valószínûleg átváltottam különben hogy lenne a játékban a tank kiválasztva egyedül a 2 "sötét" repülõ mellett.Másokis panaszkodnak a dologra de megoldást még nem láttam.Semmiféle Game restart sem segített.
Pluskast
Valószínûleg nem váltottál át a tank battles menüre (bal alul).

Csak német és orosz tankok vannak, ha esetleg mással próbálkoznál, szóval alul elõbb válaszd ki a megfelelõ nemzetet!
Öreg vagyok, de nem idi...a. 😊
"Ha 1.41-ed van, de mégsem találod a fentebb említett 2 gombot, akkor jövõ hétfõn elsõ teendõd az legyen, hogy bejelentkezel a szemorvosodhoz"

1.41-em van, de ott nekem csak az Aviation van, más nincs.
Mikor Reserve tankkal bementem csatába és indulnék akkor azt írja "Aircraft is not ready". Erre vmi megoldás?
Pluskast
Szerintem sehol 😊 Fejleszd ki az F-et az átviszi, pláne ha a PzGr 40 illetve 40/1 lõszert kifejleszted. A második már 105mm vastag páncélt is átüt.

Pluskast
Akkor csak engem nem rakott be a 3 óra játék alatt (na jó az sb-ben kb másfelet töltöttem és akkor untam rá). Franc<#rinya>

Nem vették ki és nem csak magasabb tier-nél jön elõ, tegnap este reserve német varrógéppel játszottam rajta SB-t.
Mondjuk mókás is volt a sok T34-et kikopogtatni a 20 milissel...
Ulvar
Tegnap kétszer is voltam PzIICvel Kurszkon.

Ulvar
Valaki legyen kedves mondja el nekem, hogy PZIII E vel hol kell lõnöm azt a szaros fostos T50et, hogy végre átmenjen rajta a fejlesztett nagy átütésû lövedékem, mert bár a torony páncélzatra 40 mmt ír, azt se tudom átütni náluk.

Pluskast
Abszolút nem. Ráadásul az sb-n tegnap Kurszkra be se kerültem, nem tudom kivették vagy csak nagyobb tieren jön elõ, de a maradék három pálya szerintem totál alkalmatlan sb-re. Át is nyargaltam rb-re mert most csak az élvezhetõ. De valóban ez a 4 pálya semmire nem elég. Egyébként nem is értem, hogy az új patchel miért nem adtak új pályát.

Research/bal fent -army/aviation. Természetesen csak a németeknél és a ruszkiknál van army egyelõre.

Bal felsõ sarok, ARMY és AIR FORCE gombok.
Ha ilyened nincs, akkor valami isteni csoda folytán nem frissült a kliensed 1.41-re, és mivel nem voltál CBT résztvevõ, nem látod ezt az opciót.
Ha 1.41-ed van, de mégsem találod a fentebb említett 2 gombot, akkor jövõ hétfõn elsõ teendõd az legyen, hogy bejelentkezel a szemorvosodhoz egy teljeskörû kivizsgálásra, mert komoly látászavarok léptek fel, ami esetlegesen visszavezethetõ a korodra, de jelenthet kezdõdõ vércukor-problémát is vagy szürkehályogot.
Ulvar
Bal fent

Ennek a videónak a végén ott van hogy mit kell tenni a tankokért 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.youtube.com/watch?v=T8NS1iVmwY0

Ha olvasgatod ezt a topikot egy ideje, akkor tudod hogy én minden nap kritizálom ezt a cuccot, legutóbb tegnap délután, mert szerintem nagyon nem érett még meg az open beta tesztre, és ennek megfelelõen egyelõre minden baja van.

Egyszerûen csak az olyan emberkéket nem bírjuk, akik azért szidják a játékot, mert még a fejlesztési menüben a tank fület sem képesek megtalálni. Persze hogy az ilyen visszaküldjük WoTozni, retardáltak nem kellenek ide.

A koromnál fogva nálam már nem újdonság hogy az IQ-m vissza felé fejlõdik. Viszont a hozzászólásod alapján a Tiednek még felfelé kéne, mert visszafelé még nincs hová.

"Bemész a research menübe, ott egybõl kibassza a szemed a lehetõség, hogy átválts a tank fára,"
Nálam ott semmilyen váltási lehetõség nincs.
Ugyan az csak nem kell félni a magasságtól. Egyébként mit szeretnél tudni?

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Egyébként ha lenne egy magamfajta 30-as ember aki ma este 8 után kicsit betanítana a tankos részre ts-3-on, megköszönném. TS-ünk van, ha kell.
Csak nem akarok bénázni az elején. A repülõssel röpködtem kicsit, de ez már régen volt, akkor még több tier volt.

üdv

Az mekkora egy játék volt... régi szép idõk... hüp 😞

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Most legalább megtudják az elvakult WT fanok, milyen mikor átjönnek a WOT-osok trollkodni. :d
Látom itt sem bírják a fanatikusok a kritikát.

ÉLJEN A PANZER GENERAL 2!

A speciálisan retardáltakra tervezett artyk a World of Tanksban visszavárnak téged, szeretettel.