37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Lokker #14101 Jaja T2 németekkel agyaggalamb lövészet. Gyorsan meg is lett a 10 1-3 helyezéses win, olyan 20 csatából. T3 már húzósabb, de még 6db 1-3 helyezéses win és talán meglesz a tank. -
3.-ra csak összejön :D
-
http://kepkezelo.com/images/a3dcei7q7feqqwvgjvxq.jpg -
A mai és a tegnap délutáni eredmény az OP oroszokkal,ami után elkezdtem kilépkedni a reménytelen csatákból.nem szép dolog de elegem lett a reménytelen kínlódásból. :D
http://kepkezelo.com/images/t7eikd1lyr772ac2i2ic.jpg
http://kepkezelo.com/images/a3dcei7q7feqqwvgjvxq.jpg
-
Nem vagy egyedül.Tele van ez a játék is kibaszott nyomorékokkal akik azt sem tudják merre induljanak el.A 3 bázisos csatáim nagy részéből lépek is ki a francba mert egyszerűen elegem lett abból hogy egyedül futkozok foglalni.6 vs. 6 csatákban 3 barom repül,van egy AA,aki el sem mozdul a kezdőből még akkor sem ha az ellen felét már kinyírtam.Képtelenség így nyerni,bármit csinálok.Az ilyen csapatokat hagyom is ott az első percben.Dögöljenek meg nélkülem... -
Droughert #14095 Maximum T34-57, T34-85, SU-152, SU-85 amit kaphatsz. Ha IS1 ellen tesz be, akkor valami van az egyik slotban aminek magasabb a BR-je 3.7-nél. -
bgabor #14094 Milyen battle ratingű He-111ről van szó, van három különböző? Van e betéve bármi más? -
Luciferkee #14093 1 kérdés: Normális is, hogy ha a crew slotokban egy F2-es és egy HE111-es van, akkor betesz is1 is2 esek ellen? Semmi esélyem kilőni őket. -
Luciferkee #14092
Ez sem rossz.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.14. 22:46:13 -
cpthungarian #14091 Na jó, most lett tele a faszom ezzel a sok gyökérrel.
Végére egyedül maradtam 5 tank ellen, ahogy foglaltam vissza egy pontot, úgy foglaltak el egy másikat...
Igazán figyelemre méltó teljesítmény, hogy az 5 gyökér csapattársam közül egyik sem tudott legalább egy tankot kilőni.
Egyszerűen szánalmas.
-
Stefan99 #14090 Tehát lehet úgy első lenni hogy beállsz egy AI tank mellé és belelősz 20-at a lánctalpába? Jó nagy baromság ez akkor. -
Glo #14089 A sima "üres" találatra is ad 120 pont körül, ami csak Hit, de nem sebez. Neki több ilyen volt, ennyi. -
Lokker #14088 Ha eltalálnak arra is kapod a pontot, valószínűleg sebzett Ő csak nem kapta valamiért az assistot (ilyen nálam is volt, hogy csak én lőttem a tankot majd csapattárs kiszedte és nem kaptam assistot) vagy bug és valamit nem mutat a rendszer. :) -
tier 4 németekkel szenvedés. ma is mentem de nem nyertem, viszont megöltem 4 oroszt KTval :) Az mondjuk jól esett, 1 t44, is2, meg két su talán. de mázlim volt mert egyik sem törődött velem, a Kárpátia pályán, egyenként rohantak le minket. Mikor egyedül maradtam esélyem nem volt két oldalról támadtak, de azért élveztem :) -
e57 #14086 Na ezt magyarázzátok el! Hogyan lett az első első? Én lettem a második.
Egy bázisos RB meccs volt. Tuti nem bázisfoglalással nyert, mert én végig ott álltam a foglalásnál. Mit tudodtt csinálni, hogy ennyi pontot kapott, mert még botot sem ölt. Egy asszisztja van és ennyi. Ez hihetetlen!
-
Stefan99 #14085 nem 400, 500 ge -
Stefan99 #14084 Nem elfelejteni, holnap 18-21 óra között lesz a golden event első része.:) Emberi időben és megfelelő szabadidővel 400 GE-t lehet összeszedni, aki pedig sohasem alszik, akár 1000 GE-t is összeszedhet a hétvégén. :D
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.08.14. 20:30:18 -
Droughert #14083 T2/T3 most jó némettel, T4-ben 3kör után léptem is ki, az a tier katasztrófa, nincs hozzá most türelmem. Orosz oldalon T2 egy rémálom, mintha agy nélkül játszanának. Egyetlen foglalandó pont van, de rajtam kívül senki nincs a közelében, senki nem segít megvédeni, a térkép teljesen más pontján vannak a hangyafasznyi Karelián. Ha a vesztes oldalon beszámítaná az első helyeket, akkor már jól állnék az oroszoknál. -
gstup #14082 Egyébként viccet félretéve.Sajnos megy az ember pár kört német oldalon és az élettől elmegy a kedve... -
Droughert #14081 Gold event -
twi452 #14080 persze, hogy lesz
ez csak egy killcam amikor kilőnek megnézheted h mi történt a végzetes találatnál :)
nem lesz ilyen "skill" h a lövész átlát majd a tankokon xD -
Épp ez. Sokan elbízzák magukat és vesztenek. Ma is JPantherrel úgy nyertünk hogy nálunk 1-2 tank hullott ki oroszoknál meg az összes. -
gstup #14078 Attól még hogy a tankok OP-ok a játékosok nem feltétlenül lesznek azok. :) -
Hát eddig nem mentem oroszokkal t4-ben mert nem tartok még ott velük.Némettel menve úgy éreztem hogy jobbak a ruszkik,főleg a T44-ek miatt.
Tegnap óta 9 csatát mentem a su122P-vel,abból 6 sima vereség volt.Most vagy nem is annyita OP-ok az oroszok,vagy csak ilyen szerencsétlen szériával kezdtem.(a 6-ból 3x voltam első,bár ez már nem sokat számít) -
kb annyira mintha e-75 vagy e-100 lenne bent helyette.
-
Akkor kissé szerencsésnek érzem magam hogy megkaptam. -
Droughert #14074 Azzal tegnap lett meg, szintén nem nyert. -
Elég nagy balszerencse :S Próbáld 2-esekkel én azzal szereztem meg. -
Droughert #14072 Na meglett a T3-as tombola is németekkel, 150k credit, ez sem jött össze. Megérte a bohóckodást ekkora jutalomért, T4-be már nem kezdek bele, főleg nem német tankokkal. -
tutyimutyi2 #14071 áh ennek a stugnak is csak elbasznák a damage modelt oszt meglövöd a tetején azt a kis falat oszt egyből ammot lősz vagy motrot -
Ezek mióta vannak fejlesztés alatt?
Arra van esély hogy következő nagy patchben jön valamelyik? -
Droughert #14069 Ezeket találtam a devblogba:
1
2
Meg volt pár aa unit mindkét oldalra. -
Oroszokat inkább nem teszem ide mert 3 T-54et mutat
-
Ezeket a tankokat be fogják valamikor tenni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jól néz ki. Mi lesz ezután a játék neve? :D Sniper Elite War Thunder Army? :D -
Hm... ebből vajon lesz-e valami?
-
Hmm
A végét nézzétek. Most ezek a seggfejek direkt utalnak arra hogy nem realisztikus a tigris 2 a 105-össel? Akkor mégis mi legyen IS-4 ellen? Ja tegyünk be valami még prototíbusabb tankot oda. Mondjuk azt a waffentrógert mert az olyan realisztikus.
Bekaphatja ez a buzi banda is!
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.08.14. 16:47:03 -
Ennyire elszabadult a harc a t4 tankokért? :D -
Stefan99 #14062 Én most már ott tartok hogy a friendly bomberek is lebombáznak:D -